That perfect trenchcoat

EN STOR FAVORITT FRA MIN NYE KOLLEKSJON

Nå er det like før den nye SS20 kolleksjonen til CAMILLA PIHL er i butikk og jeg gleder meg så utrolig mye til å snart kunne rusle rundt i favoritten min, Proper trenchcoat! Både fordi den er fantastisk fin og fordi den er ett plagg jeg faktisk får plass til magen min i! Jeg har alltid vært svak for fine trenchcoater og dette er min drømmekåpe. Den kommer i sort også!

Klikk deg inn her for å finne en forhandlerliste over hvilke butikker som har merket rundt om i landet.

Og har du lyst til å titte litt på flere plagg fra kolleksjonen som snart er på vei ut i butikk kan du gjøre det på CAMILLAPIHLWEAR på instagram.

 


1 Kommentar

Tips til de fineste moodboards

INTERIØR TIPS: SKIKKELIG FINE MOODBOARDS

Når man jobber kreativt er fine oppslagstavler, eller moodboards om du vil et skikkelig nyttig redskap. Når jeg starter å designe nye kolleksjoner eller prosjekter med designteamet mitt starter det alltid med at alle på teamet tar med seg inspirasjon i form av fine bilder, farger og teksturer man blir inspirert av. Også "pinner" vi det opp på tavlene så vi har en slags "guide" på hvor vi skal gå videre med kolleksjonene. Hvilke farger vi skal bruke etc.

Oppslagstavlene vi har på kontoret kommer fra Ferm Living og jeg synes det er skikkelig fine. De kommer i 2 størrelser og vi har 2 av de bredeste og en litt smalere i midten.

Tenker og at disse kan være fine i hjemmet og, til å henge opp barnetegninger og andre hyggelige minner i en fin liten ramme.


1 Kommentar

De beste veganske kanelbollene

EN GUIDE OVER DE BESTE VEGANSKE SØTSAKENE I OSLO

Å nyte en fersk kanelbolle i solsteken er noen ganger toppen av lykke. Og spør du oss har Soho Urban Eatery på Oslo City de beste veganske bollene! I tillegg til sjukt mye annet godt. Og når vi først snakker om veganske kaker og bakst, her er en mini guide over steder du får tak i skikkelig gode veganske søtsaker i Oslo. Og vet du om noen steder du vil anbefale så del gjerne! <3

Oslo Raw finner du på både på Adamstuen og på Frogner og kakene der er supergode!

Happy Foods er en liten cafe som ligger like ved Vestkanttorget. Og deres hjemmelagde cookies, søtpotet brownies eller snickers kake er verdt å smak på! Cake Sisters Oslo er og en favoritt dersom du skal bestille kaker hjem. Vi bestilte en kake til en babyshower her om dagen og ingen av de andre gjestene kunne tro at den var vegansk! De lager og skikkelig gode cupcakes!

 


2 Kommentarer

6 serietips på en søndag

6 TING JEG HAR TITTET PÅ I DET SISTE

Jeg elsker søndager! Elsker roen dagen har, og pusle rundt i myke klær, ha lange sene frokoster og det aller beste er å krype opp i sofaen og titte på gøye dokumentarer og serier. Her er noen serietips og dokumentarer jeg har titte på i det siste og som kan anbefales. På Netflix finner du dokumentaren "CHEER"som handler om cheerleading ved universitet Navarro i USA. Ikke en sport jeg har vært spesielt opptatt av noensinne, men herregud, denne dokumentarserien er så bra og at den har vunnet masse priser er ikke overraskende. Anbefales!

Jeg har og slukt dokumentaren om Dolly Parton og  Taylor Swift, Miss Americana  som begge ligger på Netflix. Også Justin Bieber dokumentaren "Seasons" som ligger som små mini episoder på youtube er verdt å få med seg.

Ellers så har jeg slukt "Next in Fashion", Storbritanias svar på designkonkurransen Project Runway også elsker jeg alle sesongen av amerikanske "homse Patruljen" Queer Eye. Umulig å ikke felle en tåre ved hver episode. Sånn da har du masse du kan kose deg med på en fin søndag!


1 Kommentar

Strikk til din lille mini me

- FORDI DET ER GANSKE GØY Å MATCHE!

Det er veldig gøy at alle strikkeoppskriftene for barn fra Knit Camilla Pihl har blitt tatt så godt i mot! En av mine mest populære gensere å strikke er KARI genseren da den er perfekt for deg som er nybegynner på strikk og den kan varieres i uendelige varianter av striper og farger. Og en Kari genser til de aller minst strikker du i løpet av ett par timer, da det går superraskt på tykke pinner.

Jeg har strikket min i størrelse 2 år så oppskriften jeg legger ut her vil være i den størrelsen. Vil du strikke den til litt større barn, bruker du denne oppskriften, men istedenfor å strikke den med striper strikker du den i 2 farger

Du trenger 2 nøster FNUGG i farge kamel og 2 nøster Fnugg i natur eller hvit. Og rundpinne nummer 12 og 15. Hele genseren strikkes med dobbelt garn.

BAKSTYKKET
Legg opp 20 masker med hvit på pinne nr 12.
Strikk 4 cm vrangbord fram og tilbake med 1 rett, 1 vrang.
Skift til p nr 15 og strikk videre i glattstrikk. Strikk til arbeidet måler 18 cm. Bytt deretter farge til kamel og strikk til arbeide måler
36 cm. Fell løst av alle masker

FORSTYKKET
Legg opp og strikk som bakstykket til arbeidet måler 32 cm. Fell løst av de midterste 4  maskene
til hals, og strikk hver side ferdig for seg. Fell videre til halsen på hver 2. pinne. Strikk til arbeidet måler 36
Fell løst av.

ERMENE
Legg opp 11 masker med hvitt på pinne nr 12.
Strikk 4 cm vrangbord fram og tilbake med 1 rett, 1 vrang.
Skift til pinne nr 15 og strikk videre fram og tilbake i glattstrikk. Samtidig, på 1. pinne, økes det 2 masker jevnt fordelt slik at du får 13 masker på pinnen.
Gjenta økningene på denne måten på hver 4 cm til du sitter med 17 masker på pinnen. Når du har strikket  15 cm med hvitt bytter du farge til kamel. Strikk til arbeidet måler 26. Fell løst av.
Strikk et erme til.

MONTERING
Sy sammen på skuldrene, kant i kant slik at det ikke blir en tykk søm.
Sy i ermene, pass på at midt på ermet møter skuldersømmen.

Har du lyst på en Kari genser til deg selv og? oppskriften finner du her. ( I omvendt fargekombo)


4 Kommentarer

Håndkremen vant best i test

VI VANT BEST I TEST

Jeg har alltid hevdet at vi har utviklet den alle beste håndkremen som finnes. Og ekstra hyggelig er det jo når andre sier seg enig! Skin Camilla Pihl Glow Hand Cream vant nylig best i test da Norsk Ukeblad skulle kåre den beste håndkremen på markedet.

Dette sa juryen som ga kremen full score: Enstemmig vinner! En svært god håndkrem som trekker raskt inn  og etterlater huden silkemyk og fuktet lenge. Dufter nydelig. Innfrir på alle punkter og anbefales på det sterkeste av alle testerne.

For å se hele testen og hvilke andre håndkremer som var med i kåring, klikk deg inn på Camilla Pihl Cosmetics sin instagram.

Skin Camilla Pihl Glow Hand Cream er rik på fuktighet og er beriket med et hint av shimmer og nærende ingredienser. Du finner den i alle Vita butikker i hele landet , på vita.no og lyko.no. Og bor du i Sverige, Danmark eller Finland kan den på nett hos Lyko.


2 Kommentarer

Vårvibber i februar

TE OG KANELBOLLER I SOLSTEKEN PÅ EN HELT VANLIG ONSDAG

Altså , de deilige soldagene som februar har gitt oss er alt akkurat nå! At solen skinner og fuglene kvitrer er ren vitamininnsprøytning til sjelen kjenner jeg.

Å sitte en halvtime med terassedøren oppe, i solsteken med en god kopp te og en kanelbolle gjorde dagen i dag! Sånne små pauser av hverdagslykke er noe jeg skal bli litt flinkere til fremover. Litt mye som skal i mål før mammapermisjon kjenner jeg og jeg har ikke like mye energi som tidligere, men med små pauser som dette skal jeg komme i mål! <3

Genseren min er fra Zara og gravid skinntightsene fra Isabella Oliver.


4 Kommentarer

En «Hvem, Hva, Hvor» oversikt

EN OVERSIKT OVER MINE MERKEVARER OG HVEM MAN KAN KONTAKTE VED SPØRSMÅL

Jeg er har mange baller i luften og mange prosjekter gående til enhver tid. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg rekker over alt og en av de viktigste årsakene til at jeg klarer å balansere alt og mine merkevarer er at jeg har gode team rundt meg, og for hvert brand og prosjekt.

Jeg får jevnlig spørsmål sendt direkte til meg hvor dere lurer på alt fra forhandlerlister, til hva vi har på lager i butikk, når varer kommer inn igjen hos partnere vi samarbeider med etc. Jeg har ikke mulighet til å svare på dette personlig da mye av dette er info jeg ikke sitter med til daglig. Tenkte derfor det var lurt å samle opp alt på ett sted slik at riktige spørsmål kommer til riktige brand, og slik at du raskere får svar på hva du lurer på.

CAMILLA PIHL WEAR

Instagram: @camillapihlwear.no
Nettbutikk: www.camillapihlwear.no
Butikk: Akersgata 15 Telefon: 405 55 656
Forhandlerliste
"Kontakt Oss"

KNIT CAMILLA PIHL

Instagram: @knitcamillapihl
Hjelp til oppskrifter: [email protected]
Spørsmål om garn: [email protected]
Nettside hvor alle strikkeoppskrifter er samlet www.camillapihlstrikk.no.
Forhandlerliste
Info om garn, webshop og strikkepakker.

CAMILLA PIHL COSMETICS

Instagram: @camillapihlcosmetics
Nettside med forhandlerliste: www.camillapihlcosmetics.com
Kundeservice: [email protected]


2 Kommentarer

En deilig grønn middag

OPPSKRIFT PÅ METTENDE WRAPS MED DIGG PLANTEGO' 

At jeg er fan av Plantego' sine grønnsakspålegg er ingen hemmelighet! For en ting er sikkert, uansett om du har et plantebasert kosthold eller ei – grønt er godt for kroppen! Og om du så bytter ut bare ett av måltidene dine i uken med ett plantebasert måltid, gjør du noe godt både for deg selv og miljøet.

Plantego' sine tre grønnsakspålegg gjør det enklere å spise grønnere og ta gode valg i hverdagen. De kommer i smakene grillet paprika, avokado og rødbeter. De er veganske og skikkelig gode! Putter du litt ekstra grønnsaker på toppen smaker de ekstra digg!

Og jeg liker å bruke de til mer enn bare på brødskiven. Favoritten akkurat nå er å ha de i wraps til middag. Her har jeg brukt den med smaken av grillet paprika og kikerter, men alle tre variantene funker like godt! Klar for en digg oppskrift på wraps?

Du trenger følgende til fire wraps:

1 glass med din favoritt fra Plantego'
En pakke med wraps
1 søtpotet
En slump med olje
1 spiseskje paprikakrydder
Cayennepepper etter smak og behag
Salt & pepper
3 lime
1 løk
1 paprika
2-3 tomater
1-2 avokado
1 boks kidneybønner
Fersk koriander
1 rødløk

  1. Skrell søtpoteter og kutt dem i terninger. Legg terningene i en ildfast form og sprinkle over litt olje. Dryss over paprikakrydder, cayennepepper, salt og pepper. Stek det hele i forvarmet ovn, 225 °C til de er møre.
  2. Bland kidneybønner sammen med fersk koriander, hakket rødløk og skvis over en lime.
  3. Kutt opp resten av grønnsakene og varm opp wraps i ovnen så de blir myke før du legger i fyllet.

Legg en raus mengde Plantego' grillet paprika med kikerter i bunnen og legg over noen skiver avokado før du lesser på med deilige grønnsaker. Avslutt med å skvise litt mer lime over og litt fersk koriander! Mettende og skikkelig god middag eller lunsj, fueled by plants only!

Grønnsakspåleggene finner du i Extra, Kiwi, Rema, Prix, Mega, Obs!, Meny, Eurospar og i nettbutikkene meny.no og kolonial.no. Er du heldig finner du de også hos enkelte Joker og Bunnpris.

Klikk deg gjerne inn på Plantego' sin hjemmeside om du vil vite mer om produktene!


3 Kommentarer

New collection coming soon

EN LITEN SNIKTITT PÅ DEN NYE KOLLEKSJONEN MIN

Nå er det ikke lenge før de første plaggene fra min nye CAMILLA PIHL kolleksjon kommer i butikk! En kolleksjon jeg er så stolt av og som har så mye fine plagg som jeg gleder meg til å ta på meg Og her er noen av favorittene som er like rundt hjørnet. Min alle første skinnjakke, City Leather Jacket og verdens fineste Proper Trenchcoat som og kommer i beige. Jeg elsker kombinasjonen av  de sammen!

 

Er du nyskjerrig på flere av plaggene fra SS20? Ta en tur innom CAMILLAPIHL WEAR på instagram, der legger vi ut litt smakebiter  fra den nye kolleksjonen daglig frem til lansering.


1 Kommentar

En grønn morgensmoothie

FORFRISKENDE FRISK OG GOD MORGENSMOOTHIE

Min mission om dagen er å proppe kroppen full av næring før fødsel. En mission som er fin når man ikke er gravid og! For god næring blir kroppen alltid glad for! Og denne friske grønne smoothien er en av mine favoritter om dagen. Jeg tar den sammen med frokost eller midt på dagen som ett lite mellommåltid.

Og du, alt er på slump så jeg har ikke noen mål på hvor mye du bruker av de forskjellige ingrediensene. Smak deg litt til!

Du trenger: frossen mango, frossen banan, spinat ( både frossen og fersk funker) , litt ingefær. Bland det hele i en blander med kokosvann og en liten dæsj MCT olje. Og yum for både kropp og sjel!

-Også liker jeg å drikke smoothie av de fine glassene mine rett og slett fordi det gjør meg glad! <3


2 Kommentarer

Gua sha til kropp og ansikt

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

MITT FAVORITT TOOL FOR KROPP OG ANSIKT! SI HEI TIL GUA SHA.

Vi har skrevet om gua sha her tidligere, men etter at jeg la ut gua sha stenene mine på instastories her om dagen så ble flere av dere nysgjerrige. Gua sha er en 2000 år gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor huden ‘skrapes’ med en sten og teknikken kan sammenlignes litt med akupunktur da man stimulerer forskjellige soner i fjeset og på kroppen. Jeg føler de får i gang en god flow i kroppen, noe som er skikkelig deilig når man er gravid.  Du kan lese mer og gua sha, graviditet og amming her.

Gua Sha har på mange måter de samme fordelene som massasje, ved økt sirkulasjon kan man få en oppstrammende effekt og man får løst opp blokkeringer og knuter.

Gua sha stenene kommer i forskjellige former og størrelser slik at de kan brukes til både ansikt og kropp. Jeg har brukt mine i noen år, noen ganger hver dag, andre i perioder når jeg føler for å få i gang blodsirkulasjonen eller når fjeset føles litt "puffy".  (Da er og en faceroller til fjeset helt magisk! ) 

Gua sha brukes sammen med en olje og jeg elsker å bruke min egen rosehip oil fra Camilla Pihl Cosmetics når jeg bruker den i ansiktet. Nyperoseolje, mandelolje og araganolje er noen av oljene du finner i flasken. Den er uparfymert og en favoritt hos meg. På kroppen bruker jeg gua sha sammen med hvilken som helst kroppsolje jeg har stående i baderomskapet. (Jeg burde kanskje utvikle en egen til olje til kroppen?)

Jeg har kjøpt min store blå gua sha sten fra Amazing Space på Gimle Økologiske parfymeri, og jeg har flere varianter av den mindre til fjeset som jeg har klikket hjem fra Etsy. Det finnes utallige gua sha teknikker som virker og behandler forskjellige områder på fjes og kropp og det ligger masse filmer på youtube, men sjekk gjerne ut denne siden og denne videoen.

Det finnes og mange gode instagramkontoer som legger ut videoer og tips-. Mine favoritter er Wildling_beauty, Britta Plug (hun blir av Harpers Bazar kalt  selve «Queen of Holistic Skincare») og Treatmentbylashin.


7 Kommentarer