2 fine playlister til sommeren

THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES

Med sommeren og fine stunder hører god musikk med! For ingenting skaper gode minner mer enn god musikk på øret. Jeg har to spillelister på Spotify som jeg er skikkelig glad i og som jeg oppdaterer hver uke. Den ene heter CAMILLA CHILL PIHL og inneholder rolige chille sanger jeg liker å høre på enten jeg jobber, rusler rundt i byen eller slapper av på stranden. Min nyeste spilleliste heter CAMILLA PIHL FEELS og er en litt schizofren blanding av sanger jeg elsker akkurat nå! Deilig listepop, gamle favoritter og sanger som får hjertet mitt til å banke litt ekstra i sommer.

Og du, husk å endre innstillingene dine slik at du får de nyeste sangene først!


1 Kommentar

Give your skin some Love

HUDEN TRENGER LITT EKSTRA KJÆRLIGHET ETTER DAGER I SOLEN!

Ikke glem å gi huden på kroppen litt ekstra kjærlighet etter lange soldager! 

Sun Camilla Pihl After Sun er spesielt utviklet for å kjøle ned, lindre, bevare brunfargen og friske opp huden etter en dag i solen. Den inneholder aloe vera for å redusere tørrhet og Tyrisine som stimulerer den naturlige bruningsprosessen i huden, og som bidrar til å forlenge brunfargen. 

Også er den Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic, noe som er perfekt for deg med sensitiv hud. Og du, du kan fint bruke denne som en bodylotion året rundt!

 Har også fått tilbakemeldinger fra mennesker som sliter med soleksem som har fått mindre utbrudd etter å ha begynt å bruke denne. Det blir man stolt og glad av! 


5 Kommentarer

Strikketøy på ferie

REN MEDITASJON OG FULLSTENDIG HVILEPULS 

Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg trenger noen dager på å lande før jeg får sånn skikkelig feriero. Telefonen har en tendens til å rope på meg og jeg har en tendens til å ta den opp av gammel vane. Også begynner jeg jobbe, noe jeg prøver hardt å ikke gjøre på ferie.

Løsningen for meg ble å ta med strikketøy på ferie. For når jeg sitter med det i hånden er det umulig å gjøre noe annet enn akkurat det. Også får jeg ro. Å strikke for meg er ren meditasjon. 

Så strikk er blitt det perfekte verktøyet for å få hvilepuls i ferien - også får jeg i tillegg ett nytt fint plagg. Win win!!


4 Kommentarer

What’s for dinner?

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

PRØV NOEN NYE OPPSKRIFTER I SOMMER!

De fleste av oss har litt mer tid og litt mer pusterom i juli når ferien kicker inn. Bruk tiden til å prøve noen nye deilige oppskrifter som du vanligvis ikke får tid til i hverdagen. Og benytt deg av at digge grønnsaker og bær begynner å komme i sesong.

Vi kommer som vanlig til å dele våre favorittoppskrifter i juli,  også kan du jo og sjekke ut NOURISH arkivet vårt som bugner av de deiligste retter når du spør deg selv det mest vanlige spørsmålet. Hva skal vi ha til middag i dag?

Forresten den bølgetangen jeg bruker i ny og ne og som så mange har spurt om. Den heter Cera Deepwaver og gir de fineste sommerbølger! Kjolen er fra CAMILLA PIHL  (og på 40% avsalg akkurat nå) og genseren en gammel favoritt fra Arnie Says


1 Kommentar

DIGG BASILIKUMOLJE TIL GRILLEN

SLAPPE URTER BLIR TIL GODE OLJER

Jeg prøver så godt jeg kan å ikke kaste unødig med mat, og en ting som ofte går i søppeldunken i det norske hjem tipper jeg er friske urter som begynner å henge litt. Jeg har begynt å lage deilig urteolje av de istedenfor. For smaken er i bladene selv om de ikke er like friske.

Smack ned i blenderen sammen med en god olivenolje, eventuelt litt salt og hvitløk og du har laget en skikkelig digg urteolje som er supergod å bruke på grillede grønnsaker, over salaten eller til å dyppe ferskt brød i. Vil du være helt på kokkenivå så kan du sile oljen slik at du bare får en ren grønn olje, men personlig liker jeg litt at den har litt tekstur og at du ser urtene i blandingen.


4 Kommentarer

Det er så lite som skal til

JEG KALLER DET LAVTERSKEL-HYGGEN

Å plukke med seg  3-4 blomster fra veikanten og putte de i ett vannglass. Det skal ikke mer til for å skape litt hygge i hjemmet. Lavterskel-hygge kaller jeg det. Jeg har skrevet om det i boken min og, litt om hvor viktig det er å omgi seg med fine ting som gir deg glede. Det er fort gjort å tenke at hvordan noe ser ut handler om noe overfladisk. Men skjønnhet og vakre ting påvirker hjernen rent kjemisk. Stoffet dopamin som gir oss følelsen av glede og velvære frigjøres i kroppen vår når vi ser noe pent.

Tenk at ett vannglass med markblomster kan gjøre nettopp det. Ganske fint!

For det handler ikke om å ha de fineste hjemmet med de dyreste koppene, det handler ikke om å ha det perfekt hjemme. Det handler faktisk ikke om ryddighet og renhet i det hele tatt, for det kan være koselig i et rotete rom. Det handler om harmoni og god energi, som å sett noen blomster i ett glass, å lage noe fint å hvile blikket på.


4 Kommentarer

Hva har du i reiseveska Camilla?

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

HVA HAR DU I VESKEN TRAVEL EDITION

Det begynner å nærme seg ferie! Kofferten skal pakkes og håndvesken ligeså! Selv anser jeg meg selv som en liten ekspert når det kommer til å reise komfortabelt på lange turer. Her er det jeg har med meg i håndvesken min når jeg skal ut på tur!

Jeg har på meg kjole fra Ganni, flipflops fra Havaianas, t-shirt fra Brandy & Melville og vesken er fra Valentino.

foto&video/Trine Merete Olsen

6 Kommentarer

Ønsker dere alle en fin sommer

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

 

DRAR PÅ LITT FERIE OG LITT JOBB

Kofferten er pakket med badedrakter, kamera, og diverse jobbprosjekter. Turen går først til Thailand, så videre til Filippinene. På tur skal jeg lage amazing reiseinnhold, jeg skal jobbe med mine egne prosjekter, og selvsagt til å ta meg tid til noen gode og lange feriedager. Ååå, som jeg har lengtet!

Og du? Vi holder sommeråpnet med oppdateringer hver eneste dag , både her og på Instagram.

Ønsker dere alle en magisk fin sommer! Badedrakten er fra CAMILLA PIHLog halskjede fra Hasla og Camilla Pihl by David-Andersen


6 Kommentarer

T-skjorter til å ha under kjoler

DE ALLER BESTE T-SKJORTENE TIL Å HA UNDER SPAGHETTISTROPPER OG KJOLER

Jeg liker å bruke hvite t-skjorter under spaghettistropper og kjoler. Men da funker det ikke med hvilke som helst t-skjorte, da den må sitte helt inntil og ikke være for lang slik at kanten nederst synes. Jeg tipset om noen favoritter på instastory her om dagen, men deler det her og.

Jeg fant mine perfekte"under klær med stropper t-skjorte" på Brandy Melville. En butikk jeg må innrømme jeg aldri har gått inn i da nesten alt de har der inne er magetopper, noe jeg ikke liker! Men så ble jeg tipset av Titte i redaksjonen om at de var perfekte under kjoler, nettopp fordi de er magetopper. Og det er jo helt genialt, for da slipper man den lille bretten man vanligvis får når man har en t-skjorte under.

Dagens lille tips! Jumpsuit fra Zara, t-shirt fra Brandy Melville, bøttehatt fra Weekday, stor veske fra Cala & Jade og stråveske fra Valentino.


5 Kommentarer

Lag deg en inspo wall

HENG OPP DET DU BLIR INSPIRERT AV

Jeg og redaksjonen min finner mye inspo i fine glansede magasiner og har de veldig ofte liggende fremme på kontoret med en side/ett bilde vi er ekstra glad i. Rett og slett fordi vi synes det er så fint! Vi kjøper til og med magasiner på språk vi ikke forstår, bare fordi vi liker bildene.

Også synes vi det er så dumt å lukke igjen magasinet og glemme alt det fine som er på innsiden, så da hender det av vi henger de på veggen som inspo.

Vi lager oss rett og slett en inspo wall med ting vi liker!

Og aller fineste synes vi det blir med litt grov teip. Det trenger ikke å være perfekt. Det er nettopp det som blir perfekt!

Fine ting å hvile øyet på er alltid bra.


2 Kommentarer

Mitt aller beste body butter

MASSE FUKT, GOD LUKT OG KJÆRLIGHET TIL KROPPEN I EN KRUKKE

Si hei til SKIN CAMILLA PIHL ULTRA NOURISHING BODYBUTTER! Denne lille krukken her er redningen min for sommertørr hud! Ett ultra fuktighetsgivende body butter beriket med mykgjørende jojobaolje og sheasmør, også lukter det skikkelig godt!

Vet at mange har ønsket seg en bodylotion uten skimmer så her er den! Beste body butter! Ikke noe skimmer, kun fukt! Denne pakkes ned i kofferten min om litt.

Du finner SKIN CAMILLA PIHl i alle Vita butikker i hele landet og på vita.no

 


1 Kommentar

7 fine ting å gjøre i juli

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

DEN EKTE SOMMER MÅNEDEN

Tipper jeg ikke er den eneste som har lengtet etter denne måneden. Den ekte sommermåneden hvor livet automatisk går litt sakte. Her er 7 fine ting du kan fylle juli med!

1. Bade så ofte og så mye som mulig! Å være ute i natur og bade i vann er ren terapi for slitne, stressa sjeler. Og I Oslo er vi så heldig å ha fantastiske badesteder ett steinkast unna sentrum. Sleng deg på sykkelen og ta ett morgenbad før jobb!

2. Juli for meg er den store bokmåneden. Les alle bøkene du har hatt liggende på nattbordet i løpet av året eller last ned lydbøker til mobilen din.

3. Spis frokosten ute når været tillater det. For frokost smaker så mye bedre under åpen himmel.

4.  Begynne med meditasjon! Det er ikke vanskelig og det trenger ikke å ta mer enn 5 minutter. Det finnes masse braapp’er med guidede meditasjoner som er fantastiske. Kanskje du lager deg en god vane du kan ta med deg inn i hverdagen etter ferien og?

5.  Gi deg selv litt ekstra tid og bruk ferien til å slappe av og hente deg inn. Lag minst mulig planer og gi deg selv tid til å ta en velfortjent pause i ferien. Her får du noen apper som hjelper deg å sove ekstra godt!

6. Sett av en dag i uken hvor du lager deg hjemmespa. Tenn lys, sett på deilig musikk og gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet. Ta ansiktsmaske, lakk neglene og skrubb kroppen!

7. Last ned en ny podcast. Her noen av våre favoritter.

 

Badedrakt fra CAMILLA PIHL og hatt fra Zara


2 Kommentarer