CAMILLA PIHL X PORSGRUND PORSELEN

ENDELIG KAN JEG VISE DERE MITT EGET SERVISE

For meg handler alle de beste pausene i en hektisk hverdag om å ta seg en god kopp te, og kople litt av i noen deilige minutter. De pausene er hellige! For de som kjenner meg via sosiale medier, så vet de at tekoppen er aldri langt unna! I dag er det nesten så jeg sprekker av stolthet!Etter å ha jobbet med Porsgrund Porselen i 3 år er tiden endelig inne for å  vise dere mitt helt egne servise, CAMILLA PIHL X PORSGRUND PORSELEN.

Les mer


Nominert til Costume’s Skjønnhetsfavoritter

BEAUTY CAMILLA PIHL CREAMY HIGHLIGHTER PALETTE ER NOMINERT

Så stolt og glad over at Beauty Camilla Pihl Creamy Highlighter Palette er nominert til Costume's Skjønnhetsfavoritter 2021! Dette er jo virkelig en favoritt i egen sminkepung, og et produkt som brukes så og si daglig, så da er det ekstra hyggelig at den blir trukket frem som en favoritt!

Hvis du også har lagt din elsk på gløden som Creamy Highlighter Palette gir, så kan du stemme den frem i kåringen inne på costume.no, under kategorien "Solkysset glød".

Tusen, tusen takk til alle som støtter og elsker produktene like mye som det jeg gjør! Det gjør meg så glad å lese all feedbacken dere kommer med! TAKK <3


Things we like no. 16

Å DRØMME OSS VEKK MED ETT MAGASIN I HÅNDEN

Vi har alle så mye skjermtid i løpet av dagen, så det å kunne koble av med ett fysisk magasin, noe du kan holde i hånden og drømme deg vekk til er noe vi elsker. Et lite pusetrom i hverdagen rett og slett

Les mer


Your daily feel good tips

STILRENE LOKALER OG NYDELIG MAT I OSLOBUKTA

Vi har forelsket oss helt i den nye bydelen Oslobukta, og elsker alle de deilige spisestedene som dukker opp i vannkanten. En favoritt for zen omgivelser og fresh mat er restauranten Kumi.

Les mer


Den perfekte lille sorte kjolen

KJOLEN SOM PASSER TIL ALT

Er det ett plagg som redder deg igjen og igjen når du lurer på hva du skal ha på deg så er det "den lille sorte." Den perfekte sorte kjolen som kan dresses opp og ned og som funker til alle anledninger og som  kan styles til det uendelige! Og min lille sorte favoritt er denne.

Les mer


En green booster smoothie

EN GRØNN SMOOTHIE PROPPFULL AV GODE NÆRINGSTOFFER

Ekstra næringsfulle smoothier er mitt lille hverdagshack på travle dager. Da vet jeg at jeg i det minste har gjort en skikkelig god ting for meg selv, og gitt kroppen en god dose næring. For å gjøre smoothien litt ekstra mettende og næringsfull så liker jeg å tilføre litt kokosolje, det smører kroppen innenfra og gir smoothien en ekstra boost. Life sin egen kokosolje er økologisk og den er nydelig på smak.

For å lage to store glass av min grønne booster smoothie så trenger du følgende:
- En neve grønnkål
- En neve spinat
- En neve eller to med frossen mango
- 1 banan
- 1 spiseskje Life kokosolje
- Saften fra 1 sitron

- Isbiter
- Litt kokosvann for ønsket tykkelse

Putt alle ingrediensene i en blender og blend i vei til du får en smooth konsistens. Spe på med litt kokosvann til du får ønsket tykkelse. Hell over i et fint glass og ta deg selv en liten smoothiepause, la disse minuttene bli en fin liten ting du gjør for deg selv - rett og slett litt self care i et glass!


Hello Shoe lovers

SI HEI TIL MIN EGEN SKOKOLLEKSJON "IN MY SHOES"

ENDELIG! Dette har jeg ventet på å få dele med dere, i dag slapp jeg min første skokolleksjon med Camilla Pihl Wear. Kolleksjonen heter "In my Shoes", og består av 3 par sko som passer til absolutt alt og alle anledninger gjennom hele høsten og vinteren!

 

 

Okay, Shoe Lovers - let's talk shoes! Carro Ankle Boot er den ultimate ankelbootsen! Den har akkurat passe hælhøyde som du orker å gå med hele dagen. Den kommer i en superfin krokodilleimitasjon, noe som gir den det lille ekstra. Like fin til jeans som til en kjole!

Cathy Boots - bootsen du bare har lyst til å gå i hver eneste dag! De har en chunky såle, snøring og kommer i en superfin skinnkvalitet. It's your everyday boot!

Amanda Snowboot er en røff hverdagsboot med grov såle og snøring. Den kommer med to ulike lisser, slik at du kan leke deg med ulike uttrykk!

Jeg håper dere kommer til å elske skokolleksjonen like mye som jeg gjør, du finner den hos Camilla Pihl Wear.


Tenn ett duftlys i kveld

SI HEI TIL DUFTLYSENE FRA HOME CAMILLA PIHL

Vi kjenner at vi liker det bittelitt at kveldene begynner å bli litt kaldere og at man kjenner ett lite snev av høst i luften. Det betyr nemlig at det er tid for litt ekstra hygge hjemme. Og denne høsten fyller vi hjemmet med de nye duftlysene fra den nye Home Camilla Pihl kolleksjonen.

Kolleksjonen består av 3 grønne teblandinger, romspray, håndsåpe med matchende handkrem og duftlys. Og hva de lukter?

Home Camilla Pihl Scented Candle Invigorating & Uplifting Juniper

Lyset har en oppkvikkende og unik duft som minner om en deilig kombinasjon av rent sengetøy og frisk sjøluft. En forfriskende duft med fruktige toppnoter av appelsin og pære, som forenes og fremheves av harmoniske hjertenoter. Duften avrundes med basenoter fra einebær, musk og blomsterblader fra fioler.

Home Camilla Pihl Scented Candle Cool Samphire & Citrus Spritz

En behagelig duft som etterlates en varm følelse av friskhet og eksklusivitet – som å pakke seg god inn i et lunt teppe foran peisen. En karakteristisk og sitrusfrisk duft av Bergamott som fremheves av lilje og fiken. Duften avrundes med delikate noter fra sedertre og musk i en perfekt harmoni.

Lysene og hele Home Camilla Pihl kolleksjonen finner du i alle Vita butikker i hele landet, på vita.no, iconbeauty.no og lyko.no


DIY cherry perlearmbånd

SLIK LAGER DU SOMMERENS FINESTE PERLEARMBÅND MED KIRSEBÆR

For en stund tilbake delte vi oppskriften på de fineste perlearmbåndene med blomster, nå har vi helt oppheng på å perle armbånd og fotlenker med små kirsebær. Og det beste av alt er at det er veldig enkelt! Oppskriften får du her.

Les mer


Skap vakre inne og uterom med Kid

MIN VÅRLIGE MAKEOVER MED KID INTERIØR

Det er så lite som skal til for å skape stemning og sjel i ett hjem. Noen fine fat og krukker, en ny tekopp, ett par puter eller pledd. Før helgen fikk dere en smakebit på hvordan jeg stylet hjemmet med vårlige favoritter fra Kid Interiør. Og mer inspo og bilder fra hvor fint det ble ser dere her.

Les mer


Oppskrift på deilig sommerstrikk

 

SI HEI TIL WILDFLOWER CARDIGAN I DEILIG PASTELL

En deilig strikkejakke man kan slenge på seg på kjølige sommerkvelder hører med. Vi har nettopp strikket oss Wildflower cardigan i de deiligste pastellfarger. Og oppskriften får du gratis her. Og du, du trenger ikke å være en ekspert på strikking for å få til den her. Passer perfekt for nybegynnere også går det skikkelig kjapt da den strikkes på store pinner

Les mer


Hvordan legge solpudder

HVORDAN LEGGE SOLPUDDER OG GI HUDEN GLØD PÅ 1-2-3

Jepp, føler selv at vi har utviklet verdens fineste solpudder, eller Summer Glow som vi har valgt å kalle denne paletten og  multiproduktet fra Beauty Camilla Pihl Coral Collection. Det er liksom umulig å ikke få en fresh glød og det er ikke mulig å legge den feil heller da den er enkel å bruke. Ønsker du derimot noen små triks på hvordan du kan bruke denne paletten som både rouge, highlighter og øyenskygge så trykker du deg videre for en liten "how to" video med Tomas Erdis og meg sine beste tips.

Les mer