Sommerhår året rundt

 

SI HEI TIL BEACHY WAVES ÅRET RUNDT

Du vet det fine håret man får etter en dag på stranden , HAIR CAMILLA PIHL har laget en spray som gir deg sommerhåret året rundt! Beachy waves gir volum og tekstur til håret ditt. Rist flasken godt og spray i håndkletørt hår fra rot til spiss. La håret luftørke eller bruk en hårføner for å oppnå fine sommerlige beach waves.

Perfekt for deg med nordisk, glatt tynt hår, eller så er den super til å klemme opp naturlige krøller for deg som har litt fall i håret fra før.

Du finner den i Vita butikker i hele landet eller i nettbutikken her.


1 Kommentar

En København favoritt

EN GOD TING KAN IKKE GJENTAS FOR OFTE

Atelier September i Købnhavn har vi tipset om tidligere også, men en god ting kan ikke gjentas for ofte - så vi anbefaler den en gang til! Jeg hadde en deilig langhelg i København i forrige uke, en by som bare blir mer og mer min favorittby i Europa! Drømmer om å eie en leilighet her en dag kjenner jeg! Byen kryr av freshe, deilige spisesteder og Atelier September er en evig favoritt! Stedet finner du i Gothersgade 30.

Atelier September er det perfekte frokost- eller lunsjsted da de har masse småretter, typ en brødskive med avokado og ett kokt egg ved siden av, eller deilig grapefrukt med mynte. Et sånn sted som er bra når man har lyst på litt forskjellig.

Også har de veldig fine og gode kaker!

Og veldig hyggelig betjening!

Har du en København favoritt så del gjerne! Sharing is caring!


1 Kommentar

Velkommen hjem til meg

VELKOMMEN TIL HOUSE TOUR HJEMME HOS MEG!

Jeg føler jeg har lovet dere en house tour hjemme i leiligheten i årevis, og fått så mange henvendelser, så voila endelig fikk vi laget en til dere!  Håper dere liker, jeg elsker å bo i denne perlen. Vet at mange er nysgjerrige på kontoret mitt også! Kanskje lage en house tour der?


36 Kommentarer

Home Tour coming up

-inneholder reklame for egne produkter-

ENDELIG KOMMER DET EN HOUSE TOUR!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lovet dere en house tour av hjemmet mitt, men nå kommer den helt på ekte! Vi filmet den i går så da tipper jeg vi har filmen klar om en dag eller to! Også håper jeg at dere vil like den!

Yndlingstedet i leiligheten akkurat nå er terrassen min - hvor jeg kan sitte under tak når det regner ute, med en varm genser en god kopp te og en bok! Toppen av høstlykke!

Jeg har på meg genser fra egen kolleksjon. Bergen sweater heter den og den kommer i hvit og! Du finner den her.


7 Kommentarer

AW19 IN STORES NOW

CAMILLA PIHL AUTUMN WINTER COLLECTION IN STORES NOW!

Endelig er dagen her! Min fine høst og vinterkolleksjon er i dag tilgjengelig i butikker i hele landet og på CAMILLAPIHLWEAR.NO

Klikk her for forhandlerliste for å finne butikken som ligger nærmest deg!

 


20 Kommentarer

Roadtrip og location hunting

PÅ LETING ETTER ETT MAGISK STED

I dag har jeg og Titte vært på roadtrip og på location leting! Jeg skal ha en shoot med ett av merkene mine om ikke lenge og trenger ett magisk sted å skyte bildene. Litt under en time utenfor Oslo tror jeg jammen meg vi fant drømmestedet!

Og denne gangen er det ikke jeg som skal stå foran kamera. Det er på tide å gi stafettpinnen videre og fortsette som kreativ leder og designer noe jeg kjenner er fint!

Og det å få litt duskregn i håret og lukte på litt sjøluft i dag, var ren terapi kjente jeg!

Kan egentlig ikke dele så mye mer enn at vi fant drømmeloaction så stay tuned!

Jeg har på meg Jumpsuit fra na-kd.com i dag, loafers fra Gucci og Eline genseren fra www.camillapihlstrikk.no


8 Kommentarer

2 days to go

2 DAGER I GJEN TIL LANSERING AV CAMILLA PIHL AW19

YAY! Kun 2 dager igjen til lansering av høst og vinterkolleksjonen til CAMILLA PIHL WEAR! Du finner en oversikt over hvilke butikker som fører merket her!


5 Kommentarer

Hva jeg skal bruke september til

MINE SEPTEMBER MANTRAS

En ny måned føles litt som en ny start. Her er min huskeliste over fine ting å gjøre i september:

EN GANG I TIMEN: Sette på en alarm og minne meg selv på å ta noen skikkelig gode dype pust.

DAGLIG: Legge bort telefon og serier ( yes, vi snakker Ex on the Beach) til fordel for en god bok. Har du noen boktips, så del gjerne!

UKENTLIG: Sørge for å nyte solen som titter frem i september. Dette føles som om det er den siste måneden hvor den varmer sånn skikkelig!

EN GANG I MÅNEDEN: Bli flinkere til å be venner og folk jeg er glad i hjem på en "lave skuldre middag" med de digge grønnsakene som finnes akkurat nå.

Jeans fra Tomorrow Denim, vintage belte og gammel bluse favo fra H&M


15 Kommentarer

Hei fine September!

TING JEG GLEDER MEG TIL DENNE MÅNEDEN

Jeg gleder meg til varm strikk, skinnjakke vær, digge ferske grønnsaker, varm sjokolade, strikking, kanner med digg te og nye magasiner, lansering av nye farger og oppskrifter med garnet mitt, ny kleskolleksjon, varme supper, frisørtime, noen foreløpige top secret prosjekter, lansering av ett nytt stylingprodukt til håret, at luften får ett hint av høst, mandagsmøter med redaksjonen min og masse masse masse HYGGE!

Skinnjakke , gammel favoritt fra Anine Bing X Gina Tricot, Bh fra Other Stories, strikkebukser fra eget CAMILLA PIHL merke 

 


3 days to go

3 DAGER IGJEN TIL LANSERING!

Jeg har gledet meg så lenge og teller ned dagene! Torsdag 5 september slipper jeg høst og vinterkolleksjonen til CAMILLA PIHL WEAR! En kolleksjon jeg er skikkelig stolt av og som jeg gleder meg så mye til å gå i! Du finner en oversikt over hvilke butikker som fører merket her!


Tips for en god jobb flow

MINE BESTE TIPS FOR EN GOD JOBBHVERDAG

Jeg har delt dette innlegget tidligere, men følte det var fint å ta det frem igjen som en liten reminder og kanskje litt inspirasjon på hvordan man kan få en god jobbflow nå som hverdagen har startet for fullt for de aller fleste.

Jeg holder i mange prosjekter og er involvert i flere firmaer, så min jobbhverdag er ganske så variert. Noe jeg elsker! Med så mange forskjellige arbeidsoppgaver gjelder det å holde tunga rett i munn. Jeg lagde meg en "jobb bibel" for en tid tilbake. En liste til meg selv med små reminders/guidelines på hvordan jeg kan kan jobbe mest effektivt, og hvordan min jobbhverdag blir mest mulig optimal. Alt i alt handler det om å ta vare på seg selv og være raus med andre. Her er listen jeg har skrevet til meg selv og som jeg håper kanskje du kan finne litt inspirasjon i også.

- Det er forbudt å stresse!

- Vet du at dagen blir lang, sørg for å ha juicer og annet snacks liggende på kontoret eller i vesken.

- Er du sliten så ta pauser.

- Ikke sjekk telefon og mail hele tiden.

- Singeltask, ikke multitask.

- Be om hjelp når du trenger det og deleger arbeid. Du hverken trenger eller skal gjøre alt selv.

- Det er menneskelig å ikke alltid føle seg på topp.

- Ta deg tid til å klappe deg selv på skulderen når du har gjort noe bra!

- Celebrate når ting går bra!

- Do You! Ikke bruk tid og energi på å bry deg om hva andre gjør, og måtte mene om det du skaper. Be True, Be You er mitt mantra!

- Vær raus når andre får til bra ting!

- Alltid gå inn med positiv energi i prosjekter. Kjenner du at det er tungt, ikke jobb med det prosjektet den dagen.

 

Bukse fra Zara, gamle sandaler fra Ganni og t-skjorte fra eget klesmerke Camilla Pihl Wear


7 Kommentarer

A peach perfect day

6 PEACH PERFECT FORSLAG PÅ HVA DU KAN LAGE MED SENSOMMERENS DEILIGE STENFRUKTER

Det begynner å bli sesong for deilige frukter, og en av mine favoritter er kalde harde fersken og andre stenfrukter. Jeg elsker å spise de naturelle, men det finnes utallige måter å flette de inn i hverdagen. Jeg spurte dere om deres beste forslag på instagram og her er noen av de:

- Lag pai med fersken, aprikoser eller plommer og spis den med vaniljeis. (Vi deler en oppskrift veldig snart!)

- Grill de i ovnen og server med honning, valnøtter, fetaost og ruccolasalat, eller en søt variant med honning, kanel litt limeskall og ingefær.

- Skjær de i små biter og putt de i salaten! Frukt i salat er skikkelig undervurdert og kalde harde fersken eller nektariner smaker himmelsk

- Lag en couscous-salat med fersken, vårløk, squash, avokado  og en hjemmelaget dressing.

- Skjær de i skiver og frys de ned. Supergodt i smoothie med mandelmelk og pasjonsfrukt.

- Salat med ruccola, fersken, granateple, jordbær og hvit balsamico og olivenolje.


1 Kommentar