Gi sykkelen din en makeover

VÅR, SYKKEL OG FIN KURV

Nå er våren her sånn på ekte!  Blå himmel, varmen begynner å sette seg i luften og vi har tatt frem sykkelen fra kjelleren og suser rundt i Oslos gater med ett stort smil om munnen!

Og smiler litt ekstra bredt fordi sykkelen har fått seg en vårlig makeover med verdens finest kurv. Sånn ekte kurv!

Jeg kjøpte min hos Sykkelpikene og den er noe av det fineste jeg har sett! Hele sykkelen min føles som ny! -Og jakken min er fra Arket for de som lurer på det.


Hei fra kontoret

KJENNER ENERGIEN BEGYNNER Å KOMME TILBAKE

Etter flere måneder hvor energien har vært sånn ganske på minus kjenner jeg at jeg begynner å komme tilbake til meg selv igjen! En følelse som er helt fantastisk! Jeg har vært skikkelig flink og fulgt min egen oppskrift på "The Self Care Club" som jeg skrev om tidligere denne måneden. Det handler om å gjøre en fin ting for seg selv hver dag, sånn helt lavterskel. Og det funker.  Dagens "feel good" for meg var å gi meg selv en time på kontoret med varm te og podcast. -Også funker det alltid på humøret mitt å ha på seg en stripete genser.

Og dere, takk til alle som følger meg og de fine Pihl jentene i redaksjonen her inne.  Vi blir så glad for tilbakemeldinger på at dere blir inspirert. Det er jo akkurat det vi vil, og ekstra viktig med litt gode vibber føler vi det er i disse tider. Ta vare!


Yummy plantbased skagenrøre

RETT OG SLETT HELT LATTERLIG GOD SKAGENRØRE UTEN REKER

Denne oppskriften er inspirert av Celina Karine sin fine plantebaserte kokebok Matgleden. Rekene er byttet ut med kikerter og på nytoastet brød smaker dette helt himmelsk!

Du trenger,
Fersk dill
Hellmanns vegan majones
Oatlty Creme Fraiche
Kikerter
sitron
Om du er fan av rødløk, eventuelt vårløk så tilsetter du det og, men vi har kjørt uten.

Mos halvparten av kikertene med en gaffel og bland de med resten av de hele kikertene. ( Husk å skylle av laken) Bland med like deler majones og creme fraiche. Tilsett fersk dill og smak til med sitron, eventuelt litt grovkvernet pepper. Også er det bare å dandere det på en toastet brødskive med litt frisk salat og nyte.

 

Og du? Klikk her for inspo på gode plantebaserte kokebøker.

 


Et rom for ro og velvære

MITT PERSONLIGE LILLE SPA

Da vi skulle pusse opp badet i første etasje ønsket vi å lage vår egen lille spa-avdeling for når man ønsker å trekke seg tilbake. Ett sted hvor skuldrene senkes og man kan finne ro.  Ett deilig rom med i beroliggende farger, med fine detaljer, egen steamdusj og perfekt belysning. Og det fikk vi til takket være Lomundal Bygg!

For flere bilder og leverandørlister fra badet klikk deg inn til Lomundal her.

Rommet er ikke det største, så her var det viktig å maksimere utnyttelsen, og skape smarte løsninger. Det var viktig for oss å lage gode løsning for oppbevaring og holde det så godt skjult som mulig, slik at man ikke blir forstyrret av synet av toalettsaker når man steller seg.

Designet er inspirert av japan og natur og rommet skiller seg ut fra resten av huset med sine noe mørkere detaljer og armaturer i messing.

For mer info om fliser, materialer, design og flere bilder av badet. Klikk deg inn på Lomundal for et komplett liste og oversikt.

Og har du lyst til å titte og bli inspiret av bad nummer 2 så kan du kikke på det her.


HEI FRA KONTORET

NY UKE OG SHOOT PÅ KONTORET

Hei på en tirsdag som føles som en mandag! -Og hei etter påske! Jeg kickstartet uken med en shoot på kontoret i dag. En shoot for en av flere store lanseringer jeg kommer med denne våren, og som jeg er veldig spent på . Kan røpe såpass at det gjelder noe du kan nyte i hjemmet ditt. Og at flere av sansene dine kommer til å like det...

Stay Tuned fine folk!

Skjorte fra Zara og jeans fra Bik Bok i modellen Regular Wide Jeans.


Tid for solskinn OG FINE BLUSER

DET ER SOL OG  TID FOR FINE BLUSER

Fy søren så mye det har å si på sinn og humør at solen skinner . At man kjenner at det blir litt og litt varmere for hver dag som går. Og det hjelper og på med prosjekt "The Self Care Club" som går ut på å gjøre 1 til 2 fine ting for seg selv hver dag. Sånn helt lavterskel. For meg kan det være så enkelt som å ta på meg en jeans og en fin bluse. Sånn at jeg føler meg litt fin.

Og fin føler jeg meg i min nye Tiffany shirt fra min egen kolleksjon. Den er i crisp bomull, har søte små pufferemer og fine små blomsterbroderier. Broderiene i kolleksjonen er inspirert av min fine bestemor som var en racer på håndarbeid. Hun pleide å brodere fine blomster på store fine duker. Så litt av hennes sjel er med meg i denne blusen. Kanskje derfor den gjør meg litt ekstra glad?


Trenger du hjelp med innredning?

NOEN GANGER TRENGER MAN ET TRENT ØYE

Det er ikke bare bare å innrede et helt nytt hjem. Når det står ferdig oppusset og rommene står klare kommer neste fase. Hvordan skal man innrede? Man har ofte en ide og en viss fornemmelse av hvordan man vil ha det, men noen ganger trenger man et trent øye til å hjelpe til, som ser smarte løsninger og kombinasjoner man kanskje ikke hadde tenkt på selv. En person med et kreativt blikk og evnen til å se løsningene som forvandler et rom til et sted hvor det skal leves og skapes minner.

Vi jobbet tett med interiørarkitektene i Slettvoll da vi skulle innrede hjemmet vårt. De hjalp oss med å finne løsninger til stuen og uterommet vårt. I tillegg til gardiner og div accessories rundt om i hjemmet.

Slettvoll Prosjekt hjelper deg å se helheten. De lager fine moodboards med utgangspunkt i fargepaletter du liker, og kommer med forslag til alt fra farge på tepper,  gardiner, stoffer til sofa, puter, og de små tingene som er med på å  skape et hjem og gjøre det hyggelig og fint.

Vi tok med oss flisene vi hadde på kjøkkenet, fargen på gulvet , veggefarger etc slik at de kunne bygge interiør og fargepaletten rundt dette. Noe som gjorde at vi fikk et bedre overblikk.  Slettvoll sine interørarkitekter kan hjelpe deg med alt fra plantegninger, møbleringsplan, belysning, spesialdesign av bokhyller, garderober, peiser og mye mer. Klikk deg gjerne inn på Slettvoll sine nettsider for mer info.

De fleste av dere har sett glimt fra huset i mine sosiale mediere og jeg kommer til å dele mer etterhvert slik at dere får se resulatet fra moodboard til hvordan det faktisk ble.


Photoshoot og vakkert hjem

ETT FANTASTISK HUS OG NYTT PROSJEKT IN THE MAKING

Noe av det jeg er mest takknemlig for med jobben min er alle de fine menneskene jeg møter og ikke minst alt det fine jeg er så heldig å oppleve. Det inspirerer meg så mye i mine kreative prosjekter. For noen uker siden hadde jeg shoot for ett nytt prosjekt som jeg lanserer om ikke alt for lenge. Et prosjekt jeg er skikkelig spent på og som jeg gleder meg til å dele med dere da det er i en helt annen kategori for meg... (Ja, nå kan dere lure...)

Shooten hadde vi ett helt fantastisk hus. Ett sånt hjem som inspirerte fra sekundet man satte foten innenfor porten. Uansett hvor man snudde seg var det fylt med små detaljer og magi. Helt utrolig vakkert! Og jeg er så takknemlig for at vi fikk låne huset! Og vil du se mer av dette hjemmet kan du følge Ingvild Flesland på instagram hvor hun deler fine små bilder og hverdagsmagi.


Join the the self care club

THE SELF CARE CLUB STARTER NÅ

Self Care. Ja da , du har sikkert hørt det i det uendelige, hvor viktig det er å sette av litt tid for seg selv. For meg, og særlig i disse merkelige tider kjenner jeg at det viktigere enn noensinne å være litt god mot seg selv. Det burde jo egentlig være en selvfølge å være snill med seg selv, men desverre er det ikke så lett alltid. Jeg vet jo akkurat hva som skal til for at jeg skal føle meg bra, men med hjemmekontor, masse jobb og en liten baby har det å prioriterer meg selv havnet nederst på to do listen.

Så som med alle ting som ikke får næring og kjærlighet har jeg og følt meg daff, trøtt og grå. Nå tar jeg tak og målet er å gjøre  en fin ting for meg selv hver dag. Sånn helt lavterskel. Vi snakker å ta seg tid til å sitte i 1o minutter å drikke en smoothie, lakke tåneglene eller ta ett varmt deilig bad på kvelden. Små ting som gjør en forskjell over tid.

 

Og du er hjertlig velkommen til å joine min challenge. En liten fin ting som gjør deg godt hver dag.


De nye vårfargene er her

MASSE NYE DEILIGE VÅRFARGER FRA KNIT CAMILLA PIHL

Si hei til de nye vårfargene på Fnugg og Olava garnet! Sjokolade, mørk rose, støvete rose, turkis, pistasj, mørk gråblå, lys denim og gråmelert er de nye vårfargen du kan leke deg med på strikkepinnene fremover. Gratis strikkeoppskrifter finner du her og garnet kan du kjøpe online eller i utvalgte garnbutikker i hele landet!

-Og fortsett å tagg oss med #knitcamillapihl eller #camillapihlstrikk når du lager fine ting med garnet. Vi elsker å se hvor flinke dere er!


Nyheter fra camilla Pihl wear

VI HAR PUSSET OPP NETTBUTIKKEN OG FYLT BUTIKKEN MED NYE PLAGG

CAMILLA PIHL WEAR  sin webshop har fått seg en liten makeover og har du lyst til å titte på hvor fin den har blitt så kan du klikke deg inn her. Vi er så klare for vår og har og fylt den opp med masse nyheter fra vår og sommerkolleksjonen. Håper du finner noe du liker!

Fineste Sia dress finner du her.


FYLL OPP MED DINE FAVORITTER

NÅ ER DET 30%  AVSLAG PÅ CAMILLA PIHL COSMETICS

Akkurat nå er det 30% avslag på alle Camilla Pihl Cosmetics produkter hos Apotek 1. Så om du har noen favoritter som begynner å bli tomme , eller en nysgjerrig på å teste noe nytt er dette en gyllen mulighet til å fylle opp baderomshyllen med nye produkter.  Tilbudet gjelder alle Apotek 1 butikker i hele landet og på nett her.