Jeg vant ÅRETS BUSINESS

JEG VANT ÅRETS BUSINESS 2018 UNDER VIXEN INFLUENCER AWARDS

Mer eller mindre rett fra flyplassen og 34 timer på reisefot til Vixen Influencer Awards hvor jeg vant ÅRETS BUSINESS 2018! Jeg er så stolt og så glad og utrolig takknemlig for alle de fine gratulasjonen dere har sendt meg i forbindelse med prisen! En pris jeg deler med mine mine partnere og støttespillere som jeg setter så utrolig stor pris på. Og sånn som dette så det ut da jeg tok i mot prisen igår!

Tusen tusen takk til dere alle! <3

Foto og Video: Trine Merete Olsen


17 Kommentarer

I’m coming home

SEES SNART HJEMME I OSLO

Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til minusgrader og snø, men jeg gleder meg veldig til å komme i gang med alle de gøye prosjektene jeg har liggende foran meg! Jeg har hatt verdens beste ferie og ladet opp kropp og sjel med natur, opplevelser og fine stunder med min kjære.

Jeg har en 33 timers reiserute foran meg og starter med Vixen Awards noen timer etter at jeg lander. Jeg er finalist i kategorien "ÅRETS BUSINESS" og krysser fingrene! Vi sees snart!


10 Kommentarer

In my makeup bag

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

THE VACATION EDITION

Jeg går som regle "au naturell" når jeg er på ferie og maskara pakker jeg aldri med meg på tur, men noen småting som gjør at jeg kan "jukse" meg til den naturlige looken det er jeg glad i så i min sminkebag på ferie finner du blant annet disse produktene.

Eborian CC Creme, en hvit krem som skifter farge og blender seg inn med din egen hudfarge. Jeg bruker den på kveldstid hvis jeg skal ut å spise for å jevne ut huden. En favoritt for en naturlig look!
Siden jeg dropper maskara så liker jeg å pleie vippene mine med vippeserum fra Revitalash. Jeg bruker det ikke hver dag, men litt i ny og ne og vippene blir superlange over tid.
Fuktighetsspray fra den all time beste Claudalie.
Dior Lip Maximizer  som plumper opp leppene på 1-2-3.
Essie i fargen Bordeaux til tærne og yndlingsparfymen min fra Santal 33 som jeg sprayer i håret og på klær istedenfor  på huden når jeg er i solen.
Også drar jeg aldri ett sted uten ett lager av mine sheetmask fra Skin Camilla Pihl. Perfekt etter en dag i solen!


2 Kommentarer

God morgen venner

KOKOSOLJE I HÅRET OG GRØNN TE I KOPPEN

Som jeg kommer til å savne å våkne i en himmelseng, lyden av bølger som slår inn mot stranden og synet av blå himmel og grønn natur! Ferien begynner å nærme seg slutten og jeg nyter morgenstunden litt ekstra mye om dagen. God tid og grønn te på senga!

I varmen og den høye luftfuktigheten det kun kokosolje som hjelper for å temme håret, og jeg elsker lukten av kokos som ligger igjen på hodeputen.  Ps. Ett innlegg om hva jeg pakker i makeup bagen på ferie er rett rundt hjørnet. Vi sees hjemme i Oslo veldig snart!

 


10 Kommentarer

Good vibes only

CRYSTAL MISTS AND MAGIC POTIONS

Dere som følger meg har sett at jeg har skapet fult av diverse diverse sprayer med eteriske oljer og krystaller og at jeg alltid pakker med meg noen  av de når jeg er på tur. Og veldig mange av dere lurer på hvor jeg kjøper de. De fleste finner jeg når jeg er ute og reiser, men du finner mange på nett også! Søker du på "Crystal mist" på etsy.com dukker det opp en rekke forskjellige. Som blant annet denne  Good Vibes sprayen fra Miss Violet Lace. Den inneholder organisk rose, bergamot, lavendel, ylang ylang og andre masse deilige eteriske oljer. Og i bunnen ligger det bite av rosenkvarts, ametyst og agate. Good vibes og gode energier lang vei!


2 Kommentarer

Hva har du i veska Camilla?

EN SNIKTITT I VESKA TIL CAMILLA PIHL

Før Camilla dro på en velfortjent juleferie tok vi en sniktitt i veska hennes og den rommet mer enn vi trodde var mulig, ha ha !

God helg fine folk!


9 Kommentarer

Hei, jeg heter Randi

BLI BEDRE KJENT MED CAMILLAPIHL.NO REDAKSJONEN

Nå har dere blitt litt bedre kjent med Marthe og Titte, og det er min tur til å si "hei"! Jeg heter Randi  og er en av de stolte bidragsyterne til camillapihl.no. Etter å ha bodd i Oslo, Spania og Jessheim i mange år, er jeg nå tilbake til røttene. Bor på Toten med min lille familie, jeg er mamma til en liten jente på tre år. Dagene fylles med tid ute i naturen med familien, yoga & trening og middag med gode venner  - jeg elsker å lage mat til de jeg er glad i! Jeg har en utdannelse innen visuell kommunikasjon og merkevare, alltid latt med fascinere av alt vakkert. Jeg finner inspirasjon i alt rundt meg, alt fra de helt små tingene i hverdagen, til reiser rundt omkring i verden - alt som er fint rett og slett! Er nok en evig optimist, og elsker å omgi meg med mennesker og ting som har gode vibber.

Jeg gleder meg så sjukt til 2019 med resten av teamet og dere - og håper dere finner masse god inspirasjon hos oss fremover!

Hvis du vil bli litt bedre kjent med meg, så finner du meg her.

Stort smil og en klem fra Randi


14 Kommentarer

Hei, jeg heter Titte

BLI BEDRE KJENT MED CAMILLAPIHL.NO REDAKSJONEN

Mitt navn er Trine Merete, også kalt Titte. Vokst opp i Horten, men nå bosatt i Oslo. Jeg er utdannet fotograf og har jobbet med foto og film de fem siste årene. Det å beskrive seg selv med få ord er ikke lett, men føler denne setningen oppsummerer det ganske bra; "Hverdagen min er en god mix av snowboard og Vogue". Det som inspirerer meg er de fine og ofte små tingene i hverdagen, de tingene man faktisk må løfte blikket for å legge merke til. Det finnes motiver i alt, og for meg handler det om å vise de fra sin fineste side. Jeg håper dere liker filmene jeg lager og rop ut om det er noe dere ønsker å se!

Vil du se mer av hvem jeg er og hva jeg gjør så finner du meg på Instagram her.

Gleder meg til å bli bedre kjent med dere!

Klem Titte


8 Kommentarer

Boken som ble med på tur

KRYSTALLER OG VELVÆRE PÅ STRANDEN

Jeg fråtser i bøker på ferie. Leser i min kindle, hører på lydbøker også tar jeg alltid med noen. "The Inner Beauty Bible" ble med meg på tur denne gangen. En bok jeg har spart for å ta med meg på ferie. Og er du som meg fan av krystaller, eteriske oljer og indre ro så vil nok også du like denne. Jeg bestilte den på amazone.com og nyter hver eneste side.


2 Kommentarer

Hei, jeg heter Marthe

BLI BEDRE KJENT MED CAMILLAPIHL.NO REDAKSJONEN

Du har kanskje lurt på hvem de andre som skriver på Camillapihl.no er? Hei på deg jeg heter Marthe Amundsen, født og oppvokst i Oslo. Utdannet fotograf og har en stor interesse for interiør, mote og estetikk generelt. Jeg er alltid på jakt etter de tingene som inspirerer, gir velvære og good vibes. Det kan hende noen av dere har sett noen små glimt av meg tidligere, for snart to år siden begynte jeg nemlig å jobbe som Camilla sin assistent. Og nå har jeg begynt som stolt bidragsyter på nye Camillapihl.no. Jeg gleder meg masse, masse til å bli enda bedre kjent med dere og håper at dere liker det innholdet jeg og teamet lager.

Dersom du ønsker å følge meg på instagram finner du meg her

Klem Marthe


8 Kommentarer

Moondust & Moroccan Mint

GULL OG VARM MYNTE I SOLEN

I skrivende stund sitter jeg på balkongen på en øy som heter Bintan og titter ut over havet og drikker en kopp med mynte te. For meg handler ferie om hvile og å nære. Nære kroppen med fresh mat, sove uten vekkerklokke og sette av tid til trening og være offline.

Å lade batteriene og komme hjem som et bedre menneske enn da jeg dro.  Å gå i flere uker uten sminke og gå i den samme kjolen 3 dager på rad. Det er ferie for meg!

Rundt halsen i hele ferien min har halskjedet "Moondust" hengt.  Sart og enkelt med en bitteliten måne som jeg simpelthen elsker! Du finner det i alle David-Andersen sine filialer eller i deres nettbutikk her.


1 Kommentar

Tusen tusen takk!

STARTER 2019 PÅ TOPP 10 LISTE

Jeg fikk nettopp en mail om at boken min PIHL I HJERTET gikk inn på en super fin 8 plass på den offisielle boklista i Norge! Noe som gjorde meg så uendelig glad, stolt og ikke minst rørt! Det var en fin start på året det! Og jeg må bare si TUSEN TAKK!

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger, takk for alle meldinger dere sender meg og takk for at dere deler! Det betyr utrolig mye!

Også er det ekstra hyggelig å høre at så mange av dere finner inspirasjon på gode tips, oppskrifter og life hacks som gir en pangstart på året!

Du finne boken min i bokhandlere i hele landet, eller så kan du klikke hjem en signert versjon her.


2 Kommentarer