Inspirasjon til julens borddekking

FOR ALLE ØYEBLIKK MAN ER SAMLET RUNDT BORDET

Julen byr på mange fine øyeblikk, og mange av de skjer rundt bordet. Det er en tid der man samles litt ekstra rundt spisebordet, man har litt lange frokoster sammen, man dekker på litt ekstra fint når man har besøk - og man gjør litt ekstra ut av alle stundene man er samlet sammen rundt bordet. Det er liksom da man finner roen, i en måned som også kan være ganske hektisk. Derfor er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av disse stundene, og dekke vakre bord og sette stemningen for å kose seg litt ekstra.

Kid Interiør har alt man trenger for å dekke vakre bord! Fine duker og tøyservietter, både små og store kranser som er fine å bruke både i bordekkingen og som pynt ellers i julen, masse lys i alle slags varianter, grønne små bartrær som frisker opp og alt man kan ønske seg av pynt til julen.

Ekstra koselig er det å blande inn noen bruksting som bringer frem gode minner, slik som kjevlen man bruker når man baker pepperkaker, sølvskjeene man har arvet etter bestemor, eller pepperkakeformer for den saks skyld.

Synes ikke alltid duken trenger å være nystrøket og ligge helt korrekt på bordet, det er fint å leke seg litt med bordtekstilene - gjøre det litt levende. Bland gjerne to type duker også, det er bare fint.

Og kransene, de blir flyttet rundt omkring på - og bringer med seg litt julemagi hvor enn de blir plassert.

En annen ting jeg liker, det er å bruke frukt, grønnsaker og krydder i borddekkingen. I julen er det perfekt å bruke klementiner, fiken, nellikspiker eller stjernanis. Godt lukter det også!

Nostalgiske fine tøyservietter og brikker med broderte julemotiver, de ser nesten ut som noe man har funnet i skapet til bestemor. Og det er koselig!

Nyt alle de fine stundene rundt dekkede bord i desember, håper du fant litt inspirasjon til dine bord!

Alle mine julefavoritter fra Kid Interiør finner du her.

Les mer


Og der flyttet julen inn

FØRJULSFAVORITTER FRA KID INTERIØR

Nå klarte jeg ikke vente lenger, julen har fått flytte inn. Sakte men sikkert skal hjemmet fylles med litt mer jul for hver uke som går, og denne fine ventetiden skal fylles med fine små minner for liten og stor. Jeg snikstarter så smått med juleting her og der, og skal prøve å gå inn i denne tiden med et ønske om å stresse ned, ta førjulstiden med ro og nyte alle de fine øyeblikkene som denne tiden av året byr på.

En av de første tingene jeg har tatt frem er julekransene fra Kid Interiør. Kranser er en favoritt året rundt, men disse julekransene er litt ekstra koselige å ta frem.

I løpet av disse førjulsukene så flytter jeg alltid litt rundt på julepynten. Så julekransene kan bli å finne både på døren (ute og inne!), på et bord, hengende på peisen - ja de minste kransene er også fine å ha hengende på ryggen på spisestuestoler.

Akkurat dette her koser jeg meg veldig med, flytte rundt på ting, skape nye små stilleben og bare kose meg litt ekstra med å gjøre det hyggelig rundt meg. Det kommer jeg i julestemning av!

Et av rommene man fort kan glemme når man skaper jul i hjemmet, det er soverommet. Men jeg elsker å la julestemningen få komme inn hit. Det er noe eget med rolige førjulsmorgener i sengen, med en kopp julete, og små føtter som kommer tassende over gulvet. Og det er ikke som mye som skal til, litt vakre lune tekstiler og deilige sengesett og litt vintergrønt i en potte. Så har julen flyttet inn på soverommet!

Ved å bytte om på noen putetrekk, så får du raskt og enkelt sneket inn litt jul her og der. En fin og ganske subtil måte å snikstarte litt på julen. Og litt eller litt skal flere av mine julefavoritter fra Kid Interiør få fylle hjemmet, og det skal du selvfølgelig få lov til å være med på snart!

Alle mine førjulsfavoritter fra Kid Interiør finner du her.

Les mer


Lansering av min første parfyme

SI HEI TIL 1978

1978 er året jeg ble født, og 1978 Eau de Parfum er min første parfyme. Jeg ønsket å skape en duft som føles nær og varm, men ikke tung. Lukten av varm hud, tre og krydder. En delikat duft man må nærme for å kjenne. Noe intimt og mykt. 1978 er en treaktig og stemningsfull duft som fremstår sensuell og varm, men samtidig selvstendig.

1978 åpner med toppnoter av bergamot og hint av pepper. I hjertet finner du en balansert miks av krydret kardemomme, jasmin og sandeltre som tilfører dybde. Vanilje, musk & jasmin runder av duften og gir en frisk avslutning.

De som har testet den, og som kjenner meg, sier at duften minner dem om meg, så da tenker jeg at jeg har lykkes.

1978 er laget i parfymens hjemland Frankrike, og du får tak i den hos Vita, Lyko, Iconbeauty, H&M (på nett), og Taxfree.


Si hei til min mykeste nyhet!

EN MYK NYHET TIL MINE STRIKKEVENNER

Si hei til mitt mykeste garn noensinne, Camilla Pihl SOFT CASHMERE. Garnet er laget av den mykeste, luksuriøse kasjmirullen fra Alashan-regionen. Alashan er kjent for å produsere verdens fineste kasjmir, og garnet er spunnet og farget i Italia, av produsenter som har arbeidet med kasjmir i en årrekke og kjenner denne eksklusive råvaren inn og ut. Og nå er det klart for strikkepinnene til mine strikkevenner!

Garnet er velegnet til finere gensere og cardigans, mykt babytøy, undertøy og delikat tilbehør som luer, votter og skjerf der du vil unne deg en opplevelse av den mykeste luksus. Som en varm klem mot huden.

Og som alltid, kan dere finne masse gratis strikkeoppskrifter med garnet mitt hos houseofyarn.no.

Du kan også følge @knitcamillapihl på Instagram for masse deilig strikkeinfo og flere bilder fra SOFT CASHMERE kolleksjonen.


Rykende varm kakao

DEILIG VARM KAKAO FOR KJØLIGERE DAGER

Når luften begynner å bli kjøligere utenfor finnes det ikke noe bedre enn å varme seg på en kopp rykende varm kakao. Jeg foretrekker min laget på mylk og kokosblomstsukker og en liten dæsj MCT-olje. Jeg drikker den ofte på denne kalde tiden av året (ja faktisk nesten daglig!). Denne varmende koppen gir masse kos også liker jeg den fordi jeg synes den varmer skikkelig godt innvendig når det er litt kjølig.

Du trenger følgende:

3 ss Supernature råkakaopulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
1/2 ts Helios vaniljepulver
1 liten klype Helios Himalayasalt
2 dl melk eller mylk (velg det du foretrekker, gjerne en litt fyldig variant)
3 ts Cocosa kokosblomsukker
+ 1 ss Cocosa MCT for litt ekstra energi

Selv om ingrediensene er litt annerledes enn vanlig kakao, så lager du den på akkurat samme måte. Varm opp melken i en kjele sammen med råkakaopulveret og ha oppi kokosblomstsukkeret, Ceylon kanel og vaniljepulveret. Smak til med litt himalayasalt og tilsett deilig Cocosa MCT for litt ekstra energi og fylde. Hvis du har litt tørkede spiselige blomster liggende, så gir det alltid en ekstra magisk touch.

På kontoret har jeg alltid en skål med kokosflak og mulberries stående fremme, det er så gode med litt sunt snacks i løpet av dagen.

Alle ingrediensene kan du kjøpe i din nærmeste Life butikk eller på Life.no.


1 minutters regelen

ET LITE VERKTØY MOT STRESS

Har du hørt om 1 minutters regelen? Det er et lite triks jeg har hatt med meg i flere år. En måte å roe ned kropp og nervesystem når man er inne i litt stressende perioder. For det er ofte ikke så veldig mye som skal til for å ha det mye bedre. Alt det krever er 1 minutt av din tid. Og 1 minutt har vi alle til overs i løpet av en dag.

Ta 1 minutt, lukk øynene, trekk pusten og gi deg selv litt stillhet. Gjør det akkurat når du selv føler for det. Det ene minuttet gir deg så mye mer fokus og ro videre i dagen. Ta minuttet før du setter deg ned og svarer på mailer, ta 1 minutt før du spiser dagens lunsj, ta 1 minutt før du tar dagens møte, eller ta det nå! Det høres så lite ut, men gir så mye.


In my shoes

SKO KOLLEKSJONEN ER ENDELIG LIVE

Som jeg har gledet meg til denne tiden av året, den beste tiden. Den crispe lufta, løvet som sakte begynner å falle fra trærne og farge fortauene i høstlige farger. Og hva er vel bedre enn at 4 modeller fra min skokolleksjon In my shoes endelig er på plass i butikk! Nå kan høsten bare komme for min del!

Les mer


It’s Knit Season

OG DET ER MIN ABSOLUTTE FAVORITTSESONG

Denne tiden her, når byen blir dekket av et teppe av crisp luft. Og du tar frem strikkegenserne fra klesskapet. Det er det beste! Jeg elsker denne tiden vi er inne i nå. Myk og lun strikk over kjole, bare legger og støvletter. Knit Season - min absolutte favoritt!

Nå har det kommet et nydelig drop med strikkegensere fra CAMILLA PIHL WEAR i butikk og på camillapihl.com. En liten smakebit finner du under her.

Les mer


Back to Work Energy Balls

HEI TRAVLE HØST - JEG ER KLAR!

Det er ikke til å stikke under en stol at det ikke alltid er like lett å sjonglere jobb, livet som småbarnsmor og alle hverdagslige oppgaver. Sommeren har jeg brukt til å lade batterier og koble litt av, og nå kjenner jeg at jeg er superklar for å ta fatt på høsten og alle dens spennende prosjekter. For å henge med i svingene så er jeg avhengig av å ta noen små gode valg for meg selv, små valg i hverdagen som holder energi og humør oppe - og her skal dere få oppskriften på et av mine hemmelige triks som er supert i en travel hverdag. Nemlig mine Back to Work Energy Balls!

Disse smaker syndig godt, man skulle ikke tro at de var så proppet med god næring for kroppen! Lag gjerne opp litt ekstra når du først er i gang, for de er helt perfekte å ha stående i en boks i kjøleskapet - klare til du trenger en liten energiboost!

Here we go, dette er hva du trenger for å lage mine Back to Work Energy Balls:
- 12 dadler uten sten
- 2 dl mandelmel
- 1 dl kokosmasse (pluss litt å rulle kulene i)
- 1/2 til 1 dl Life Kokosolje
- 1/2 dl raw kakaopulver
- 1 spiseskje chiafrø

Start med å blande dadler, mandelmel, kokosmasse, kokosolje, kakaopulver og chiafrøene til en jevn masse med en blender. Ha i mer tørt hvis blandingen blir for seig, eller mer kokosolje hvis den blir for fast - tenk at du skal forme den med hendene etterpå. La bollen med massen stå cirka et kvarter på benken, slik at chiafrøene rekker å svelle litt. Så kan du ta cirka en spiseskje-stor bit av massen og forme til kuler med hendene. Deretter ruller du kulene i kokosmasse.

Oppbevar energikulene i en tett boks eller tett glass i kjøleskapet, de holder seg fint en ukes tid (men du har garantert spist de opp innen den tid!). De er helt supre å ha stående klare i kjøleskapet til de øyeblikkene du trenger en liten boost, og perfekte å putte i en liten boks i veska når du har litt hastverk. Eller bare kose seg med når man har lyst på noe skikkelig godt - for så gode er de!

Håper du får en fantastisk start på hverdagslivet og høsten, og at disse faller i smak! Alt du trenger for å lage disse får du tak i på life.no og din lokale Life butikk.


Si hei til min nye setting spray

EN NY FAST VENN I MAKEUP BAGEN

Har du fått med deg nykommeren Beauty Camilla Pihl Setting Spray som akkurat har kommet ut i butikk? Jeg har lenge ønsket å lage en forfriskende settingspray, som hjelper til med å holde sminken på plass - og her er den! Den inneholder blant annet agurk- og kamilleekstrakt, som er kjent for sine forfriskende og beroligende egenskaper. Sprayen sørger for at sminken sitter og som en ekstra bonus gir den huden en boost med fuktighet.

Bruk den for å sette sminken etter at du har sminket deg på morningen, og som en forfriskende spray gjennom hele dagen. Også glemte jeg jo helt å navne - den lukter helt vidunderlig!

Beauty Camilla Pihl Setting Spray finner den i hyllene hos H&M, VITALyko og Iconbeauty.


Mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør

DA ER UTEROMMET OFFISIELT ÅPNET FOR SESONGEN

Og gjett om jeg ser frem til alle fine sommerstunder vi har i vente i vår egne lille grønne oase. Noe av det beste med denne tiden på året er at vi endelig kan ta i bruk uterommet vårt for fullt. Og dere har jo allerede fått en liten sniktitt på mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør, men her skal dere få en bedre titt! Velkommen til mitt grønne uterom!

Les mer


Den fineste tiden er nå

MINE FAVORITTER FOR UTEROMMET FRA KID INTERIØR

Endelig er denne tiden her, tiden for å tusle ut på morgenen med en tekopp, høre fuglene kvitre og bladene rasle i vinden. For hver dag som går blir det grønnere og frodigere og man har plutselig et nytt rom i hjemmet. Uterommet. Få ting gir meg mer ro enn nettopp dette, når naturen og interiøret visker ut grensene mellom ute og inne. Det er ingen annet sted jeg heller vil starte dagen enn nettopp her. Og kom her, bli med - så skal du få en liten smakebit på hvordan jeg har stylet uterommet med mine favoritter fra Kid Interiør.

Les mer