4 måter å style alpeluen på

VI ER BITT AV EMILY IN PARIS BASILLEN

Har du ikke sett Netflix serien alle snakker om dagen "Emily In Paris"  så kjenner vi at vi faktisk er litt misunnelig på deg og timene med harmløs moro du har i vente. Om du ikke savner Paris etter å sett denne skjønner vi ingenting. Vi har hentet frem alpeluen fra skapet igjen, og her er 4 måter å style den på.

Så frem til vi kan reise til Paris igjen, later vi som om vi sitter på fortauskafe i Paris her hjemme, prater tullefransk og spiser så mange croissanter vi bare kan.


Unn deg litt luksus i hverdagen

ROMMET FOR AVKOBLING OG VELVÆRE

Soverommet skal være en plass der jeg henter meg inn og kobler helt ut. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen er litt annerledes enn før, og at man får kjenne mer på mangelen på søvn etter at man fikk barn. Derfor er det ekstra viktig for meg at soverommet er min egen zen-sone, et sted der man kan finne ro, slik at de timene jeg får på øyet kjennes ekstra gode ut!

For meg er det viktig at soverommet har en rolig og behagelig atmosfære, der fokuset er på materialer som er deilige å omgi seg med og hvile øynene på. Få ting føles så deilig som å legge seg i en seng med fresht, mykt sengesett. Du vet, den deilige crispe følelsen som hotellsenger har? Den ønsker jeg å gjenskape hjemme.

Royal er Høie sin nye eksklusive linje med sengetøy, som gjør det enkelt for meg å unne meg litt luksus hver eneste dag. Royal kommer i en delikat percale-kvalitet i bærekraftig bambus og bomull - som gir en ekstra crispy og silkemyk kvalitet, akkurat slik jeg liker det! Royal sengesettet er Oeko-Tex sertifisert og er Easy Care behandlet, noe som gjør at sengetøyet krøller mindre.

Unn deg gjerne litt ekstra gode kvaliteter på soverommet, siden det er rommet der du investerer i velvære og god søvn. Nå får du 30% på Royal sengesettet i alle tre farger, hvit, beige og blå - med rabattkoden Camilla30. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig i to uker.


Ny Smykkekolleksjon fra Camilla

VI FEIRER KJÆRLIGHETEN!

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen. I løpet av årene som har gått har det gledet meg stort å se smykkene leve sine egne liv å få egne historier hos dere. I dag er jeg ekstra stolt over å lansere min nyeste kolleksjon ”A celebration of Love". Kolleksjonen er en hyllest til kjærligheten, og for meg i disse dager handler det ekstra mye om familien min som har vært en stor inspirasjon.

Gjennom alle årene min med David-Andersen har jeg ofte fått tilbakemeldinger på om ikke vi kan designe for de yngste også. Så da lyttet jeg til dere! Så denne kolleksjonen består også av smykker til de aller minste. Man kan matche om man vil, eller gi til en liten mini man er ekstra glad i, en mamma, en kjæreste, en god venn, eller en bestemor. Kolleksjonen består av 3 armbånd til liten og til stor ( ett av de lanseres om en uke eller to), 2 halskjeder til liten og stor og 2 par øredobber som passer store og små ører.

Let there be love!!

Kolleksjonen finner du eksklusivt i Alle David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk her hvor du kan titte på hele kolleksjonen


Look Who’s back

HIGHLIGHTER PALETTEN FRA BEAUTY CAMILLA PIHL ER TILBAKE I HYLLENE!

Den har vært utsolgt over lang tid, men nå er endelig highlighter paletten fra Camilla Pihl Cosmetics tilbake i hyllene hos alle våre leverandører! Du finner den i hyllene hos H&M, Vita, Vita.no, Icon Beauty og Lyko.no ( og i Skandinavia.)

-Og du? Vi har på agendaen å få laget videoer på alle produktene slik at du kan se og få inspirasjon til hvordan du kan bruke de!


Det handler om kjærlighet

NY SMYKKE KOLLEKSJON MED DAVID-ANDERSEN

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen og i neste uke lanserer jeg en helt ny kolleksjon jeg er så stolt av, og som betyr ekstra mye for meg. Stikkordet for kolleksjonen er KJÆRLIGHET og i forrige uke tok vi kampanjebildene i ett lite fint studio ved Akerselva. Og en liten sniktitt fra sett får du her!

Gleder meg så til å vise dere smykkene for spør du meg er nok dette den fineste kolleksjonen jeg har laget til nå! <3 -Og ett lite hint, den passer til de aller minste også!


The glam collection is here

ADD SOME EXTRA SPARKLES TO YOUR LIFE

Å lage kolleksjoner med plagg man ønsker seg i garderoben er en drøm, men jeg må innrømme at jeg har gledet meg ekstra mye til å slippe mini kolleksjonen fra CAMILLA PIHL med deilige "over the top" paljettplagg!

Kolleksjonen består av paljettkjoler i sølv og sort, de fineste paljettbukser , en topp og 2 fine vesker!

Kolleksjonen ble lansert i dag og du finner den i CAMILLA PIHL sin nettbutikk, eller blant våre mange fantastiske forhandlere her.

 

 


Nominert til Costume Awards

NOMINERT TIL 3 PRISER UNDER COSTUME AWARDS 2020

Ganske så mega hyggelig å få beskjed i mammaperm at man er nominert til hele 3 priser under COSTUME AWARDS 2020! Vi er nominert med Camilla Pihl som ÅRETS BESTE KLESMERKE ( Sykt stas for en liten ny bedrift som oss å være nominert sammen med store etablerte brands!) ÅRETS MOTEPROFIL og ÅRETS BEAUTYPROFIL!

Blir selvsagt utrolig glad om du vil stemme meg videre. Du finner linken her!

 


Hei fra babyboblen

HEI ALLE FINE LESERE!

Hei fra babyboblen! Det føltes ut som en evighet siden jeg har vært innom her og sagt hei! Og mye har skjedd siden sist. Jeg har fått verdens fineste lille datter som ble født når hele Norge var under lockdown grunnet Covid 19, det har vært permiteringer, jeg har lansert min nye makeupline Beauty Camilla Pihl, neste års vår og sommerkolleksjon til Camilla Pihl er ferdigstilt, både jeg og Poppy har vært på coveret på Elle, jeg er midt i renovering av nytt hjem som endelig snart er klart og ikke minst så har jeg mammaperm så derfor har dere ikke sett så mye til meg her inne., men tenkte jeg ville poppe innom si hei til alle dere som følger oss.

Sommeren skal brukes til å flytte inn i nytt hjem, henge med Poppy og ikke minst legge planer for en veldig spennende høst. Både jeg og resten av redaksjonen gleder oss til å ta fatt på høsten med nye blanke ark og vi har masse spennende planer for dere her inne som vi gleder oss veldig til.

Så nyt sommeren fine folk! Og vil dere følge meg i min nye babyhverdag frem til jeg er tilbake fra mammaperm så finner dere meg på instagram under camillapihlno.


En ny strikkeoppskrift til deg

SI HEI TIL ADRIANNE JAKKEN!

Saltvann i håret, solkysset hud og fargerik strikk - det er en kombo vi elsker! Vi kjenner at vi blir skikkelig glade av alle disse fine fargene. Den perfekte strikkejakken å slenge over skuldrene en tidlig sommermorgen på bryggekanten, eller en sen sommerkveld. Like fin til lyseblå jeans, som over en hvit sommerkjole.

Her er oppskriften på denne myke sommerdrømmen!

DESIGN Camilla Pihl Collection by House of Yarn

GARN

FNUGG

STØRRELSER

S (M) L (XL)
OBS! Se PLAGGETS MÅL og finn riktig størrelse

PLAGGETS MÅL

Overvidde ca 111 (118) 131 (138) cm

Hel lengde ca 58 (59) 61 (62) cm

Ermelengde ca 46 cm, likt alle størrelser

GARNFORBRUK

Farge 1 2 nøster alle størrelser

Farge 2 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 3 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 4 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 5 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 6 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 7 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 8 1 (2) 2 (2) nøster

Farge 9 1 nøste alle størrelser

Farge 10 1 nøste alle størrelser

Farge 11 1 nøste alle størrelser

FARGER

Farge 1 Hvit 902 

Farge 2 Rubinrød 923

Farge 3 Rød 907

Farge 4 Aprikos 911

Farge 5 Ravgul 922

Farge 6 Kamel 905

Farge 7 Perlerosa 909

Farge 8 Myk korall 910

Farge 9 Agatgrønn 924 

Farge 10 Jadegrønn 913

Farge 11 Himmelblå 904

PINNEFORSLAG

Stor rundp nr 10 og 15

STRIKKEFASTHET

6 m perlestrikk med dobbelt garn på p nr 15 = 10 cm

Sjekk strikkefastheten ved å strikke en prøvelapp. Tell antall m pr 10 cm, har du flere m enn oppgitt, skift til tykkere p. Har du færre m, skift til tynnere p.

Slik finner du riktig størrelse:

1. Ta mål av et strikkeplagg som passer.

2. Sammenlign målene med oppskriften.

3. Velg størrelse ut fra overvidden på bolen.

4. Lengde på bol og ermer kan du strikke lenger eller kortere ved behov.

FORKORTELSER

r = rett, vr = vrang, m = maske, p = pinne

PERLESTRIKK

1. p: Strikk *1 r, 1 vr*, gjenta fra *-*.

2. p: Strikk r over vr og vr over r.

Gjenta 2. p.

STRIPER 

Strikk 5 p perlestrikk (= ca 5 cm) med dobbelt garn av hver farge, i denne rekkefølgen:

Farge 2, farge 3, farge 1, farge 4, farge 5, farge 6, farge 7, farge 8 (her slutter ermene), farge 9, farge 10, videre strikkes farge 11 til hel lengde.

TIPS FOR FESTING AV ENDER

For å slippe og feste mange tråder tilslutt, kan man strikke inn endene slik:

Vri den løse enden rundt den tidligere fargen for å unngå at det blir hull. Legg tråden det skal strikkes med bak fingeren, og hent opp garnet vekselvis over og under endetråden for å strikke den inn. Strikk inn tråd-enden ca 4-6 masker, deretter klippes resten av tråden av.

Hele jakken strikkes med dobbelt garn.

Begynn både innerst og ytterst på nøstet for å få dobbelt garn.

FOR- OG BAKSTYKKET

Legg opp 65 (69) 77 (81) m løst med dobbelt garn farge 1 på rundp nr 10.

Strikk 4 (4) 5 (5) cm vrangbord fram og tilbake med 1 vridd r, 1 vridd vr.

Sett et merke i hver side med 33 (35) 39 (41) m til bakstykket og 16 (17) 19 (20) m til hvert forstykke.

Skift til rundp nr 15 og fortsett med perlestrikk og striper som forklart over.

Når arbeidet måler 38 (39) 38 (39) cm, deles det ved sidemerkene til ermehull.

For- og bakstykket strikkes ferdig for seg.

 

BAKSTYKKET

= 33 (35) 39 (41) m.

Fortsett med perlestrikk og striper til arbeidet måler 58 (59) 61 (62) cm. 

Fell løst av i perlestrikk. De midterste 9 (9) 11 (11) m = nakken.

HØYRE FORSTYKKE

= 16 (17) 19 (20) m.

Fortsett med perlestrikk og striper. Samtidig, på 1. p, felles det 1 m til halsen. Gjenta fellingen på hver 4. cm i alt 4 (4) 5 (5) ganger = 12 (13) 14 (15) skulder-m. Strikk til arbeidet måler 58 (59) 61 (62) cm. Slutt med samme p som på bakstykket. Fell løst av i perlestrikk.

VENSTRE FORSTYKKE
Strikk som høyre, men motsatt.

ERMENE

Legg opp 17 (17) 19 (19) m med dobbelt garn farge 1 på p nr 10.

Strikk 6 cm vrangbord fram og tilbake med 1 vridd r, 1 vridd vr. Skift til p nr 15 og farge 2.

Strikk 1. p slik: *1 r, 1 kast*, gjenta fra *-*, slutt med 1 r = 33 (33) 37 (37) m. Forsett fram og tilbake i perlestrikk og striper. NB! Kastene strikkes vridd for å unngå hull. Samtidig, når arbeidet måler 15 cm, felles 1 m i hver side. Gjenta fellingene på hver 5. cm i alt 4 ganger = 25 (25) 29 (29) m.

Fell løst av med fargen i siste stripe (= farge 8). Ermet måler ca 46 cm.

Strikk et erme til.

MONTERING

Sy sammen på skuldrene kant i kant slik at det ikke blir en tykk søm.

Sy sammen ermene kant i kant med samme farge som hver stripe.

Sy i ermene. NB! Sy sammen med enkel tråd.

DOBBELSTRIKKEDE FORKANTER

Legg opp 6 m med dobbelt garn farge 1 på p nr 10. Strikk slik: *1 r, legg garnet foran arbeidet og ta neste m løs av p som om den skulle strikkes vr*, gjenta fra *-* ut p og på alle p oppover.

Mål lengden langs begge forkantene og bak i nakken. Strikk litt kortere enn denne lengden. Vent med å felle av til det meste av kanten er sydd fast. Sy forkanten til kant i kant med plagget, bruk 1 tråd farge 1. Strekk forkanten lett mens den sys, slik at den holder plagget litt sammen.


Fargerik og deilig rainbow bowl

DEILIG SALAT MED ALLE REGNBUENS FARGER

Jeg har alltid vært glad i å booste kroppen med masse friske, sunne ingredienser som gjør kroppen godt. Men etter at jeg ble mamma har det blitt litt ekstra viktig å fylle på med gode næringsstoffer, både for meg og den lille. Samtidig så har man ikke like mye tid til å stå på kjøkkenet, og da er det supert med enkle næringsfulle retter som man kan lage på 1-2-3. Og en fargerik bowl er midt i blinken!

Se så fresht da! En deilig regnbuebowl fylt med quinoa, masse deilige grønnsaker, frukt og bær og toppet med to deilige plantepålegg fra Plantego'.

Her er det jeg brukte i denne regnbuebowlen:

Rød paprika
Mango
Agurk
Rød spisskål
Jordbær
Quinoa
Avokado
Spirer
Plantego' Rødbete & Kikerter
Plantego' Avokado & Kikerter

Finn frem en stor og god bolle til salaten, kok quinoa som anvist på pakken mens du kutter opp alle ingrediensene til salaten. Trikset for å lage en ekstra fin bowl er å kutte de ulike ingrediensene litt forskjellig - noen i terninger, andre i skiver eller staver. Start med å fordele noen blader med salat og rød spisskål i bollen og fyll deretter på med quinoa, oppdelt mango, paprika, noen skiver jordbær, agurk og avokado.

Topp salaten med spirer og Plantego' sine gode grønnsakspålegg i smakene Rødbete & kikerter og Avokado & kikerter. Yummi - skikkelig godt og stappfullt av gode næringsstoffer for kroppen!

Grønnsakspåleggene finner du i Extra, Kiwi, Rema, Prix, Mega, Obs!, Meny, Eurospar og i nettbutikkene meny.no og kolonial.no. Er du heldig finner du de også hos enkelte Joker og Bunnpris.


A home away from home

MITT NYE HJEM I NOEN MÅNEDER

Mens vi venter på baby og nytt hus. Som mange sikkert vet har vi solgt leiligheten vår og vi pusser opp drømmehjemmet vårt i disse dager. Så vi har flyttet inn i en av Frogner House Apartments  leiligheter mens vi venter på at renovering skal bli ferdig. Det er lyst, fresht, digg og fullt møblert og her skal vi bo de første månedene med vår nye baby.

Det er helt genialt når man trenger ett hjem for en liten stund hvor alt er klappet og klart, ferdig til å flytte rett inn. Man får renhold, leieforholdet er flexi på tid. De har flere leiligheter i flere fine bygårder rundt om i Oslo og Stavanger og er perfekt alternativ til hotell nå du trenger ett sted å bo. Enten over lang eller kort tid. Du kan lese mer her.

Siden vi blir her i noen måneder med baby har jeg kun pakket med litt grønne planter, kopper og annet småstæsj for å sette ett personlig preg på den fine leiligheten, så den føles ekstra fin og trygg å starte livet som en familie på 3.


En digg playlist med chill jazz

SOM PASSER PERFEKT TIL HELGEFROKOST OG HJEMME CHILL

Jeg er avhengig av god musikk rundt meg og har laget en ny playliste på Spotify for deg som liker å tusle rundt hjemme med chill jazz på øret. Coffee & Croissants heter den og jeg elsker å starte dagen med denne mens jeg lager meg en deilig frokost, eller når jeg småpusler i hjemmet.  Håper den faller i smak!