Den fineste tiden er nå

MINE FAVORITTER FOR UTEROMMET FRA KID INTERIØR

Endelig er denne tiden her, tiden for å tusle ut på morgenen med en tekopp, høre fuglene kvitre og bladene rasle i vinden. For hver dag som går blir det grønnere og frodigere og man har plutselig et nytt rom i hjemmet. Uterommet. Få ting gir meg mer ro enn nettopp dette, når naturen og interiøret visker ut grensene mellom ute og inne. Det er ingen annet sted jeg heller vil starte dagen enn nettopp her. Og kom her, bli med - så skal du få en liten smakebit på hvordan jeg har stylet uterommet med mine favoritter fra Kid Interiør.

Les mer


NYHET! The perfect nude lips

SI HEI TIL BEAUTY CAMILLA PIHL CREAMY LIPSTICK

Ok, dette har jeg gledet meg til! Si hei til Beauty Camilla Pihl creamy lipstick.  Leppestiften jeg sverger til kommer i 3 ulike nude nyanser. Girl Crush, en lys beige nude farge. Holy Smokes, en beige-rosa nude farge og Bonjour Madame, en nydelige rosa nude farge. Beauty Camilla Pihl creamy lipstick har en kremet, semi-glossy formulering, og gir både fuktighet og en nydelig farge til leppene. Leppestiften legger seg jevnt over leppene og gir uimotståelige myke lepper.

Beauty Camilla Pihl creamy lipstick finner den i hyllene hos H&M, VITA, Lyko og Iconbeauty til 299,-


Si hei til vårens strikkekolleksjon

ER DU KLAR FOR EN FARGERIK VÅR? 

Farger gjør så mye med humøret. Og vi blir skikkelig glade av de nye garnfargene våre! Deilige, friske farger som er perfekte for våren. Som vi har gledet oss til å ha disse på pinnene.  Og du, ikke bare har det kommet nye farger, nå finner du også alle de nye strikkeoppskriftene tilgjengelig på houseofyarn.no.

Vi gleder oss å se hva dere strikker og ikke glem å tagg oss på @knitcamillapihl kontoen!


It’s all in the Eyes

EYE GOT SOME NEWS FOR YOU

Baaaam! Februar kickes i gang med hele 3 lanseringer fra Camilla Pihl Cosmetics. And it's all about the Eyes! Si hei til BEAUTY CAMILLA PIHL BROW PENCILS, BEAUTY CAMILLA PIHL CLEAR EYE BROW GEL og BEAUTY CAMILLA PIHL EASY GRIP EYE LINER. 3 nyheter som sørger for at øynene enkelt får litt ekstra zaa-zaa-zoom!

Ok, la meg introdusere de 3 nyhetene slik at dere kan bli litt bedre kjent med de!

Les mer


Si hei til Maiken Slippers

DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Endelig er det her, Maiken Shearling Slippers! Varme, myke og superfine tøfler - helt perfekte å finne under treet. De er laget i 100% saueskinn og kommer i 2 superfine farger, cream og army. Hvilken farge ønsker du deg?

Les mer


Mine gavefavoritter fra Life

GI BORT DE TINGENE DU ER GLAD I SELV

Å finne de rette julegavene er ikke alltid enkelt, men en ting jeg ofte faller tilbake på - er å gi bort de tingene jeg selv er glad i! Kanskje de kan bli en ny favoritt hos en venninne eller noen i familien. Her har jeg plukket meg ut noen av mine favoritter fra Life som blir å finne under treet i år.

Les mer


Fine julegaver med Kid Interiør

KID INTERIØR HAR ALT DU TRENGER TIL INNPAKNING

Jeg har alltid vært glad i å legge litt ekstra omtanke i å pakke inn gaver. Men etter at man har blitt mamma, så har man ikke alltid like god tid til å lete opp fint gavepapir og kreative løsninger til pakkene. Men der har Kid Interiør gjort det enkelt! Her finner du alt du trenger for å pakke inn ekstra fine julegaver - masse fint gavepapir, gavebånd, til og fra lapper, gaveposer og masse fin pynt du kan pryde pakkene med.

Les mer


Julefavoritter fra Kid Interiør

SLIK PYNTER JEG TIL JUL MED MINE KID INTERIØR FAVORITTER

Jeg elsker den tiden vi er inne i nå, der man kan sakte med sikkert skaper litt mer julestemning hjemme. Å skape små hyggelige miljøer med julepynt, dekke ulike bord og bare kose meg med prosessen. Faktisk, så er det en av tingene som gir meg mest julestemning.

Les mer


Camilla Pihl Wear julekalender

BLI MED PÅ CAMILLA PIHL WEAR SIN JULEKALENDER

Kan nesten ikke tro at det er straks er første søndag i advent! Vi i Camilla Pihl Wear vil gjerne markere den fine førjulstiden med en egen julekalender. Hver søndag trekker vi en vinner av et av våre mest populære produkter, og denne søndagen er det den supermyke Morning Knit du kan vinne. Klikk deg inn på @camillapihlwear for å delta i konkurransen. Lykke til!


Fyll opp med favorittene

DENNE UKEN ER DET 25%  AVSLAG PÅ CAMILLA PIHL COSMETICS

Akkurat nå er det Black Week tilbud med 25% avslag på alle Camilla Pihl Cosmetics produkter hos Icon Beauty. Perfekt mulighet til å fylle opp baderomsskuffen og sminkepungen med noen favoritter som begynner å bli tomme, eller kanskje handle noen julegaver?

Icon Beauty kjører også supertilbud på Extreme Repair sjampo og balsam, med pakkepris for 149,-.


Julestemning med Kid Interiør

SLIK SKAPER JEG JULESTEMNING HJEMME

Etter at vi ble en liten familie så er det ekstra hyggelig med jul. Begynne å glede seg allerede i november, og la julen flytte sakte, men sikkert inn. Jeg har plukket ut mine julefavoritter fra Kid Interiør, ting jeg føler du kan begynne å pynte med allerede nå. Med sine vinterlige fargetoner, pynt inspirert av naturen og masse levende lys - så kommer julestemningen krypende. Prøv deg litt frem, lek deg med ulike stilleben, og lag litt mer jul for hver dag som går.

Les mer


Hello Rainbow Bath Bomb!

EN DRØM AV EN BADEBOMBE!

Si hei til den nyeste badebomben fra Skin Camilla Pihl, Rainbow Bath Bomb! Når du slipper denne lille magiske skyen ned i badevannet så starter den å bruse og etterlater seg en hale i regnbuens farger. Altså, hvor magisk er vel ikke det?

Les mer