DIY cherry perlearmbånd

SLIK LAGER DU SOMMERENS FINESTE PERLEARMBÅND MED KIRSEBÆR

For en stund tilbake delte vi oppskriften på de fineste perlearmbåndene med blomster, nå har vi helt oppheng på å perle armbånd og fotlenker med små kirsebær. Og det beste av alt er at det er veldig enkelt! Oppskriften får du her.

Les mer


Skap vakre inne og uterom med Kid

MIN VÅRLIGE MAKEOVER MED KID INTERIØR

Det er så lite som skal til for å skape stemning og sjel i ett hjem. Noen fine fat og krukker, en ny tekopp, ett par puter eller pledd. Før helgen fikk dere en smakebit på hvordan jeg stylet hjemmet med vårlige favoritter fra Kid Interiør. Og mer inspo og bilder fra hvor fint det ble ser dere her.

Les mer


Oppskrift på deilig sommerstrikk

 

SI HEI TIL WILDFLOWER CARDIGAN I DEILIG PASTELL

En deilig strikkejakke man kan slenge på seg på kjølige sommerkvelder hører med. Vi har nettopp strikket oss Wildflower cardigan i de deiligste pastellfarger. Og oppskriften får du gratis her. Og du, du trenger ikke å være en ekspert på strikking for å få til den her. Passer perfekt for nybegynnere også går det skikkelig kjapt da den strikkes på store pinner

Les mer


Hvordan legge solpudder

HVORDAN LEGGE SOLPUDDER OG GI HUDEN GLØD PÅ 1-2-3

Jepp, føler selv at vi har utviklet verdens fineste solpudder, eller Summer Glow som vi har valgt å kalle denne paletten og  multiproduktet fra Beauty Camilla Pihl Coral Collection. Det er liksom umulig å ikke få en fresh glød og det er ikke mulig å legge den feil heller da den er enkel å bruke. Ønsker du derimot noen små triks på hvordan du kan bruke denne paletten som både rouge, highlighter og øyenskygge så trykker du deg videre for en liten "how to" video med Tomas Erdis og meg sine beste tips.

Les mer


Vårlige favoritter fra Kid interiør

EN VÅRLIG MAKEOVER MED MINE KID INTERIØR FAVORITTER

Jeg elsker den tiden vi er inne i nå, der man kan tusle ut på balkongen i tøfler, sette seg under et pledd med en deilig kopp te og bare høre at byen våkner til liv. Fortsatt litt friskt i lufta, men en sol som kiler deg på nesa.

Hver vår føler jeg at vi får et ekstra rom, og dette uterommet har jeg nå begynt å gjøre klar for en lang og deilig sommer. Jeg har vært så heldig å få plukket meg ut mine favoritter hos Kid Interiør, som skaper den perfekte vårstemningen både inne og ute.

Ta vare på alle de fine små øyeblikkene som denne sesongen gir oss. Jeg synes vi alle fortjener å ha det litt ekstra hyggelig rundt oss nå og Kid Interiør gjør det ekstra enkelt å skape en god stemning.

- både inne og ute.


Sunkissed skin & summerglow

SI HEI TIL BEAUTY CAMILLA PIHL CORAL COLLECTION

Solkysset hud, solstråler som varmer, roser i kinnene og en strålende glød var inspirasjonen bak Beauty Camilla Pihl limited edition coral collection. Eksisterende favoritter  har blitt lansert i nye friske toner og helt nye produkter som passer de fleste hudtoner er kommet til. Absolutte sommerfavoritter for en glødende, fresh og naturlig look! Alle formuleringene er veganske og cruelty free.

Se hele kolleksjonen her.

Les mer


DIY perlearmbånd med blomster

SLIK LAGER DU VÅRENS FINESTE PERLEARMBÅND

Vi har fått fulstendig oppheng på å perle fine smykker.  Og akkurat nå elsker vi å lage armbånd og halskjeder med små blomster som dette. Det er skikkelig gøy og ikke minst, så enkelt å få til!

Du trenger:
Glassperler. Her har vi brukt Rocaillespereler fra Panduro i hvit, blå og gul
Perletråd
Lås/ feste til armbåndet
Det kan og være fint med en tang. Kommer litt ann på hvilke låsmekanisme du kjøper. Noen låser krever en tang for å klemme de litt til.

And this is how you do:

1.For å lage blomsten gjør du følgende. Tre 8 perler på snoren med fargen du vil ha på blomsten din.

2.Tre tråden gjennom den første perlen og stram til slik at du får en ring slik som dette.

3.Tre på en ny perle av fargen du vil ha i midten av blomsten din og tre tråden gjennom den fjerde perlen i ringen du lagde tidligere. Stram til og du har laget en blomst!


La oss heie på hverandre

NYTT PÅ CAMILLA PIHL MAGAZINE

Vi synes det er så mange flinke folk i dette landet som vi beundrer og heier på. Flinke folk vi har lyst til å heie frem og gi fokus. Så fra og med i dag starter vi med en ny kategori som heter SPOTLIGHT. En fast spalte hvor vi jevnlig fokuserer på kvinner som følger drømmene sine og som får til ting. Første SPOTLIGHT kommer allerede idag..


En nyhet til de strikkeglade

NYE OPPSKRIFTER OG NYTT GARN FRA KNIT CAMILLA PIHL

Våren er i full blomst, men det stopper ikke oss fra å ville strikke! For lite slår å sitte i en solvegg med et strikketøy i fanget! Knit Camilla Pihl lanserer i dag ett helt nytt garn  i 20 freshe farger og med mange fine oppskrifter til. I tillegg har vi tatt noen av våre gode gamle klassikere og laget oppskrifter på de med vårt nye garn som heter CLOUD.

Cloud er et kabelspunnet luksusgarn i 42 % babyalpakka, 42 % ekstra fin merinoull og 16 % polyamid som gir superlette og myke plagg, og er et perfekt valg for deg som er nybegynner med pinner og garn.
Garnet er skikkeligt godt å strikke med, og gir et jevnt og fint maskebilde. Fargekart og mer info om garnet finner du her!

Oppskriftene finner du her og flere kommer i løpet av våren! Håper du liker og finner deg noen favoritter!

 


Gi sykkelen din en makeover

VÅR, SYKKEL OG FIN KURV

Nå er våren her sånn på ekte!  Blå himmel, varmen begynner å sette seg i luften og vi har tatt frem sykkelen fra kjelleren og suser rundt i Oslos gater med ett stort smil om munnen!

Og smiler litt ekstra bredt fordi sykkelen har fått seg en vårlig makeover med verdens finest kurv. Sånn ekte kurv!

Jeg kjøpte min hos Sykkelpikene og den er noe av det fineste jeg har sett! Hele sykkelen min føles som ny! -Og jakken min er fra Arket for de som lurer på det.


Hei fra kontoret

KJENNER ENERGIEN BEGYNNER Å KOMME TILBAKE

Etter flere måneder hvor energien har vært sånn ganske på minus kjenner jeg at jeg begynner å komme tilbake til meg selv igjen! En følelse som er helt fantastisk! Jeg har vært skikkelig flink og fulgt min egen oppskrift på "The Self Care Club" som jeg skrev om tidligere denne måneden. Det handler om å gjøre en fin ting for seg selv hver dag, sånn helt lavterskel. Og det funker.  Dagens "feel good" for meg var å gi meg selv en time på kontoret med varm te og podcast. -Også funker det alltid på humøret mitt å ha på seg en stripete genser.

Og dere, takk til alle som følger meg og de fine Pihl jentene i redaksjonen her inne.  Vi blir så glad for tilbakemeldinger på at dere blir inspirert. Det er jo akkurat det vi vil, og ekstra viktig med litt gode vibber føler vi det er i disse tider. Ta vare!


Yummy plantbased skagenrøre

RETT OG SLETT HELT LATTERLIG GOD SKAGENRØRE UTEN REKER

Denne oppskriften er inspirert av Celina Karine sin fine plantebaserte kokebok Matgleden. Rekene er byttet ut med kikerter og på nytoastet brød smaker dette helt himmelsk!

Du trenger,
Fersk dill
Hellmanns vegan majones
Oatlty Creme Fraiche
Kikerter
sitron
Om du er fan av rødløk, eventuelt vårløk så tilsetter du det og, men vi har kjørt uten.

Mos halvparten av kikertene med en gaffel og bland de med resten av de hele kikertene. ( Husk å skylle av laken) Bland med like deler majones og creme fraiche. Tilsett fersk dill og smak til med sitron, eventuelt litt grovkvernet pepper. Også er det bare å dandere det på en toastet brødskive med litt frisk salat og nyte.

 

Og du? Klikk her for inspo på gode plantebaserte kokebøker.