2 fine foundations

NYE FAVORITTER OG EN GAMMEL

Jeg liker å teste ut og bytte litt på foundations. noen ganger bommer jeg og andre ganger finner jeg nye favoritter. Sånn som disse to. Begge er cushion foundations, noe jeg liker godt da de gir huden en naturlig finish også kan man selv bygge opp hvor dekkende man vil at den skal være. Selv liker jeg å bytte ut den lille puten som følger med og heller bruke en fuktet beautyblender da jeg synes resultatet blir enda penere da.

Den øverste foundationen er fra La Mer i fargen Neutral Ivory. En farge som noen ganger er litt lys for meg, men jeg liker det for da kan jeg heller bygge opp glød og farge med blush.

Den andre favoritten er fra Giorgio Armani, ikke bare er det rosa etuiet fint, den er skikkelig god på også. Fargekoden har jeg desverre slitt vekk så den kan jeg ikke dele.
- Og når vi først snakker foundations. Jeg har og ett mineralpudder jeg elsker og alltid vender tilbake til. Youngblood i fargen Honey. Helt magisk!  <3


2 Kommentarer

Skikkelig god Julefrokost

CHAPUDDING MED SMAK AV JUL OG PEPPERKAKE

Rekk opp hånda de som har lyst til å starte dagen med denne bollen med chiapudding på frokostbordet! Og det beste av alt er at den er superenkel å lage og smaker som jul og pepperkaker. Vi har fått oppskriften av Irina som og går under navnet Happy Food på instagramHun er vel verdt å følge dersom du liker grønne, sunne og digge oppskrifter!

 

Og har du lyst til å lage en bolle med jule chia til frokost trenger du disse ingrediensene til en porsjon:

2 dl havredrikk
3 ss tykk kokosmelk
3 ss chiafrø
1/4 ts celyon kanel
1/4 ts kardemomme
1/4 ts malt nellik
1/4 ts anisfrø
1 klype himalaysalt
1 ts honning

 

Ha først det flytende oppi en skål eller ett glass. Rør i chiafrøene. Ha i alt krydderet. Rør godt om å la det stå i kjøleskapet til  chiafrøene har svellet og det har blitt en tykk "grøt". Rør gjerne ett par ganger underveis mens det står i kjøleskapet. Burde stå minst en times tid for å bli ordentlig tykk. Top den feridge chiapuddingen medAppelsin i biter, mandelsmør, ristede hasselnøtter, tørket aprikos, granateple og frysetørkede bringebær.

God Jul!


Hjemme fra signering

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

TAKK TRONDHEIM OG BERGEN!

Da er jeg hjemme igjen etter 3 fine dager i Trondheim og Bergen. Jeg har vært på en liten runde rundt med både duftlys og signeringer av boken min! Og jeg har hatt det så fint! Skulle så gjerne hatt enda litt mer tid slik at jeg kunne sjekke ut mer av de fine tipsene dere har delt med meg!

Og takk til alle som har kommet på alle signeringen min og delt så gode ord og gitt meg så mye kjærlighet! Det varmer det! <3 Og til dere som ikke rakk innom, men som har lyst til å gi bort en signert bok til jul! Det er mulig å klikke hjem signerte bøker her.

Foto: Trine Merete Olsen


lyden av fin musikk

FIN MUSIKK FORTJENER GOD LYD

Musikk er en en stor del av livet mitt. Jeg har en mann som jobber med musikk, vi representerer en rekke artister og selv finner jeg utrolig mye glede i å lage playlister på Spotify. Jeg har en egen playlist jeg hører på når jeg trenger energi, en liste når jeg skal koble helt av og en liste jeg liker å høre på når jeg sitter og jobber på kontoret. Og god musikk fortjener gode høytalere!

Les mer


Kommer dere og sier hei?

HEI TRONDHEIM OG BERGEN!

Når dere leser dette sitter jeg på flyet til Trondheim hvor jeg  i dag skal ha butikkevent med duftlysene jeg har sammen med Frederik Bagger. Dagen etter er det Bergen som står for tur og på lørdag skal jeg signere boken min. Kysser fingrene for at jeg ser noen av dere! Det hadde vært så utrolig hyggelig!

Torsdag 6 desember klokken 17.00 hos CI Pedersen i Trondheim
Fredag 7 desember klokken 15.00 hos Glass Thomsen i Bergen
Lørdag 8 desember klokken 13.00 Norli Strandgata signering av Pihl i hjertet

Og har noen forslag til noen freshe og gode spisesteder jeg kan besøke så blir jeg veldig glad for forslag!


23 Kommentarer

Tenk Winter Wonderland inspo

KLER MEG I STRASS OG KALDE FARGER TIL JUL

Jeg kan ikke tenke meg noen finere enn hvitt og kalde farger på vinteren. Den kjølige fargeskalaen gjør meg glad! Jeg tenker at det ikke bare er rødt og glitter som er fint i desember. Jeg vil kle meg med Winter Wondeland som inspo!

Hvite bukser og isblå genser og glitrende strass i øret!

Og håret synes jeg er aller finest når det helt tilfeldig er knytt i en knute i nakken.


7 Kommentarer

DIY julens fineste krans

GÅ EN TUR UT I SKOGEN OG LAG EN FIN KRANS TIL JUL MED DET DU FINNER

Den kanskje fineste kransen til å henge på døren i julen lager du selv med materialer du finner helt gratis ute i skogen. Bare se her! _og vil du at kransen skal skinne litt ekstra så kan du pynte den med ett silkebånd eller små lys.


6 Kommentarer

En skikkelig fin kremskygge

EN SKIKKELIG FIN ØYENSKYGGE TIL HVERDAGS

Kremskygger er min beste venn siden det ikke krever noen teknikk for å få det til å se pent ut! Jeg har funnet en magisk fin kremskygge til hverdags som ikke gjør så mye ut av seg, men som gir et snev av farge og får sminken til å se litt ekstra fin ut.  Den er fra H&M sin sminkekolleksjon og heter Cream Fusion Eye Colour i fargen Countess! Så utrolig fin!

 


12 Kommentarer

Things I like no. 83

FINE GLASSKLOKKER TIL Å PUTTE JULEPYNT I

Jeg er svak for fine glassklokker. Nå i desember fyller jeg de med julepynt og setter de på bordet. De er og perfekte å sette duftlys i når de ikke er i bruk så bevarer du lukten på de. Akkurat nå har den kjempefine glassklokker hos Søstrene Grene med fin bunn i tre. Ett lite tips dersom du som meg er glad i glassklokker også.


Julebord og alt som er gøy

GAMLE KLÆR OG NY VESKE

I dag spilte vi inn en nye makeup video med Dajana som jeg gleder meg til å dele. Desember består av julebord og hyggelige fester og hva er vel bedre enn å få sminketips fra en beauty guru! Lært meg så sjukt mange nye triks og tips! Ser at mange spurte meg om kjolen som dukket opp på instastories. Det er en gammel favoritt fra Anine Bing. Vesken derimot er ny! Den er fra Zara og en favoritt når jeg skal pynte meg litt ekstra. Elsker formen på den og de fine sorte perlene! <3

Jeg har og laget en hårvideo og en makeup video hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg til fest når jeg ikke har en ekspert til å hjelpe meg. Vi bruker uken på å klippe så kommer de veldig veldig snart! Håper dere vil like de! Og mens du venter så kan du jo kikke på filmene som ligger på youtube kanalen vår?


1 Kommentar

Denne uken skal jeg…

HER ER NOEN AV MINE PLANER FOR DEN FØRSTE UKEN I DESEMBER

Jeg skal lufte mine høye fine støvletter og dra på julebord med venner. Jeg skal ha fokus på å ikke stresse! Jeg skal starte hver morgen med en kopp varmt vann med sitron og unne meg et langt deilig bad med mine egne badebomber på slutten av de lengste dagene. Jeg skal dra til Trondheim og Bergen. Jeg skal signering av PIHL I HJERTET på Tanum på cc Vest. Jeg skal filme en makeup video med glam Queen Dajana.  Jeg skriver ikke stresse en gang til , for det er så viktig! Og så skal jeg pakke inn litt julegaver, jeg skal tenne levende lys morgen som kveld, men aller først skal jeg starte uken min med mandagsmøte og planlegge inspirerende innlegg som skal gi julestemning her inne! For jeg lovte jul på www.camillapihl.no i desember. Og jul skal det bli!

 


16 Kommentarer

Lyden av jul på øret

JEG HAR LAGET EN PLAYLIST TIL JUL

Jeg har laget en en CAMILLA PIHL CHRISTMAS playlist på Spotify. En stemningsfull spilleliste med rolige julefavoritter som passer ekstra godt til stille morgenstunder og kvelder hvor man trenger å senke skuldrene. En liste med sanger som får roen til å senke seg. Tenn noen levende lys og nyt!


3 Kommentarer