Strikk din egen julegenser

NYE OPPSKRIFTER PÅ FIN OG MYK STRIKK TIL JULEN!

I år går jeg for fine julegensere istedenfor "Ugly Christmas Sweaters." Jeg har oppdatert noen av favoritt oppskriftene fra Camilla Pihl Strikk og gitt de en makeover med de fineste fargen til jul! De to strikkejakkene er enkle og perfekt for deg som er nybegynner også har vi 2 julegensere for de litt mer erfarne.

Oppskriftene på min "Christmas Collection" finner du gratis på www.camillapihlstrikk.no.

-Og du? Du har vel fått med deg at vi har de fineste strikkeoppskriftene til de aller minste også?


Hva jeg gjør med håret mitt

-inneholder reklame for egne produkter-

NYE STRIPER I HÅRET OG JAZZ PÅ ØRET

Altså, hva en frisørtime kan gjøre med humøret! Jeg har vært fristet til å ta frem kjøkkensaksen og klippe av slitte tupper, men holdt meg heldigvis til dagens frisørtime! Jeg får veldig mye spørsmål om hva frisøren min gjør med håret mitt og tenkte å dele. Husk at "min oppskrift" ikke nødvendigvis passer alle, da frisøren må ta utgangspunkt i fargen du har, hårtype etc.

Jeg har naturlig mørkt hår, litt sånn farge som dere ser på bryna mine. Bunnfargen i håret er min egen også legger frisøren min foliestriper med bleking. Hele paneler mot front og tynne babylights i skillen bak til krona og på sidene. Jeg liker den dybden min naturlige mørke farge gir og spillet det gir håret mitt.

Så kort fortalt, brede striper og lysere i front og tynne ikke like lyse i skillen for å skjule de mange grå! Og ja, jeg har hatt mørkt hår  ( og blått, gull, rødt ,sort,mega kort og lugg så jeg har ikke behov for å leke meg med nye frisyrer!) men, føler meg mest som meg selv med litt lyse striper. Føler det mildner ansiktet mitt også er det liksom ikke krise når etterveksten kommer da det ikke blir en hard overgang til mitt eget hår ( de grå hårene hjelper faktisk til med det.) Og den dagen jeg føler for å gi de grå litt mer shine  er det lett å få de til å skinne. ( Jeg drømmer om helhvitt hår når jeg blir eldre!)

I det siste har dere hørt deilig jazz musikk i bakgrunnen av instastoryene mine, det er playlisten "Coffee Table Jazz." En magisk fin spilleliste å ta med seg inn i helgen til late lange frokoster. Skjorten er Verona Shirt fra mitt eget klesmerke CAMILLA PIHLog en skikkelig favoritt om dagen. Og aller best liker jeg å ha den åpen med en t-skjorte under. Og er du ute etter den perfekte t-skjorten ( ihvertfall i mine øyne) så har jeg en fra kolleksjonen min. Den er tykk, ikke gjennomsiktig og litt åpen i halsen. Du finner den her.


6 Kommentarer

Dagens preggo office style

JUMPSUIT MED PLASS TIL MAGE OG LEOPARD 

Jumpsuit er mitt go to plagg frem til magen min blir enda større! Og på mandager har vi ofte produksjonsdager på kontoret så da er det digg å ha på seg noe som er comfy og funksjonelt! Også trenger jeg noen ganger ett lite avbrekk fra "gravidbuksene" og da er denne jumpsuiten fra NA-KD en favoritt. Noen kjenner den sikkert igjen fra tidligere da jeg har den i blå denim og. (Slik ser den ut uten bulende mage)

Jeg har gått opp 2 størresler og kastet vekk beltet som hører med, men når magen forsvinner blir den like fin igjen med ett snurpet belte i midjen. Så forresten at den var kommet i lys denim og, så nå har jeg lyst på den og. Vanligvis bretter jeg opp buksebena, men med snøen som lavet ned i går ble buksebena brettet ned, og det funker det og!

Vinterskoene er fra i fjor og kommer fra Diemme. Funker ikke med gravid dame og glatte sko så disse er helt fantastiske! Varme er de og!


6 Kommentarer

Ukens Monday Mantra

SPREAD A LITTLE JOY!

Det er mandag og dette er ord vi tar med oss inn i den nye uken! Også tenker jeg at det er ord man kan bruke til å være litt ekstra god mot seg selv nå når det begynner å bli kaldere og mørkere ute, en liten "Boost uke for kropp og sjel" om du vil!

  1. Rydd! Altså vi snakker ikke storrengjøring, men sørg for at det er ryddig og fresht på soverommet og stedet du sitter og jobber hver dag. En liten vase med en liten blomst å hvile øyet på gjør underverker.
  2. Tenn levende lys! Start dagen med levende lys til frokosten, det er en av de tingene som gjør det ekstra koselig at det er mørkt uten når man våkner synes jeg.
  3. Legg deg en time tidligere og kjenn hvor godt det var med en ekstra time på øyet.
  4. Møt en venn for en frokostdate før jobb og start dagen med ferske croissanter med jordbærsyltetøy og litt skravling.
  5. Ikke glem å puste. Kjenner du at skuldreen er høye og at pusten sitter fast i magen når du leser dette? Ta ett dypt åndedrag, senk skuldrene og løsne opp kjeven. Kjennes bedre allerede ikke sant?

2 Kommentarer

Let’s talk about babies

TING JEG HAR GOOGLET OG SURFET NETTET ETTER DEN SISTE TIDEN

Det går mye i gravid og baby på nettet om dagen og inspo til alt fra hvordan kle seg, til gode bøker og tips generelt når jeg går gravid. Vet at mange er nysgjerrige på hvordan jeg ble gravid, hvordan veien frem til nå har vært og det skjønner jeg godt! Og jeg skal dele! Har bare hatt litt behov for å bli kjent med mine nye hverdag og få svar på alt er som det skal være før jeg deler, men historien min kommer <3

Frem til det, her er noen ting jeg har googlet og søkt nettet etter den siste tiden. Med voksende mage har en gravidpute vært redingen for god søvn og min bbhugme pute er min nye bestevenn! Jeg klikket hjem flere fine gravidjeans fra asos.com, de har masse fine bukser. Jeg er og fan av Zara.com sine mammaklær. De finnes kun på nett, men de har masse fint!

Jeg har funnet de fineste bæreselene og har tenkt til å klikke hjem ett par fra Artipoppe. Må bare klare å bestemme meg for farge. Jeg har begynt å følge MotherMuseMag på instagram og elsker alle de fine bildene de har av gravide og fine mødre.

Det er godt å legge bena høyt å roe ned etter en lang dag. Jeg er superfan av meditasjonsappen EXPECTFUL, som er perfekt for deg som går rundt og lager en baby i magen. Den har har nye guidede meditasjoner for hver nye uke du er i din graviditet. I tillegg til sleep meditations, sleep stories, couple meditations etc.

Også klikker jeg hjem bøker. Er superfan av The Mindful MOM To Be som jeg har tipset om tidligere. Nå venter jeg på at boken "Happiest Baby on the Block" skal lande i postkassen min. Og har du noen andre gode boktips så del de gjerne med meg!


24 Kommentarer

Varm epledrikk på kalde dager

HJEMMELAGET EPLE DRIKK MED ETT HINT AV JUL

Ingenting gir meg mer hverdagsglede enn en kanne varm deilig drikk på kontoret på kalde dager. Jeg elsker å prøve meg frem med egen blandinger, og en favoritt akkurat nå er en varm epledrikk med kanel og nelikk. -Og ja, jeg elsker at den har ett lite hint av jul i smaken.

Kok opp varmt vann og tilsett en kanelstang og noen nellikker i vannet sammen med ferske epleskiver. Jo mer epler du tilsetter jo mer smak får du. Jeg bruker 1-2 epler, og velg gjerne epler som har mye smak i seg. La det varme vannet trekke til seg de gode smakene i noen minutter før du drikker. Drikken har en delikat smak av epler og deilige krydder. Du kan selvsagt tilsette litt eplejuice dersom du vil ha en sterkere smak av eple, men jeg liker litt den forsiktig akkurat nå.


1 Kommentar

En god fresh start på dagen

Å STARTE DAGEN MED EN VARM DUSJ OG LUKTEN AV DEILIGE SITRONER

Jeg kan ikke tenke meg en bedre lukt enn duften av ferske sitroner! Og å starte dagen med en varm dusj og min egen  Wake Me Up " shower foam med den beste lukten av sitrus og sitrongress gir meg den beste starten på dagen! Duften er faktisk spesielt utviklet for å vekke kropp og sinn og for å gi deg en god start på dagen og er helt perfekt å bruke på morgenkvisten eller når du kjenner at du trenger en liten boost!

Jeg elsker og den deilige kremete konsistensen som gir meg en ekstra spa følelse i dusjen. Og det beste av alt for deg som liker å mutitaske, den er perfekt å bruke som  shaving cream da den har en rik og kremete konsistens.

Og jeg har selvsagt utviklet en Wake Me Up bodylotion og, med den samme gode friske duften slik at du kan ha med deg den gode følelsen gjennom dagen. også topper jeg det hele med en kopp varmt vann med masse deilig sitron! Da snakker vi god start på dagen!

 Du finner begge produktene i alle vita butikker i hele landet og på nettet her.


2 Kommentarer

Eier du ikke grønne fingre?

EN GAVE TIL DEG SOM IKKE HAR GRØNNE FINGRE

Er du en av de som ikke klarer å holde liv i grønne planter, men elsker å ha de rundt deg er ett terrarium tingen. Grønne planter i en glassbeholder med lokk skaper en egen verden med et eget økosystem. Det er ikke nødvendig med vanning, bortsett fra vannet du tilfører ved starten som sirkuleres og gjenbrukes i systemet. Sett den lyst og plantene har det helt fantastisk. Hvor genialt!

Man kan selvsagt lage sitt eget terrarium, eller så kjøper du ett ferdig ett. Min fine kommer fra Milla Boutique og jeg synes den er så fin sammen med andre grønne planter jeg er glad i. ( Jepp, jeg er en av de som husker å vanne plantene mine.) Om jeg husker rett så kommer de i flere størrelser og jeg har den største. Elsker den!


5 Kommentarer

Velkommen inn i butikken min

VELKOMMEN TIL PRINSENSGATE 23

Dagene har gått i ett og jeg har rett og slett ikke rukket å vise dere bilder her inne fra mine aller første CAMILLA PIHL butikk som åpnet i Oslo sentrum for litt over en uke siden. Jeg kan fortsatt ikke tro at klesmerket mitt har sin egen butikk! Og til alle som har vært innom oss den første uken, tusen takk! Vi er helt overveldet og ydmyke ovenfor den fantastiske responsen!

Du finner butikken i Prinsens gate 23, midt i mellom Ganni og Holzweiler butikkene. Butikken vil til enhver tid ha hele kolleksjonen inne slik at man kan se alle plaggene under ett tak! Og i underetasjen har vi kontor/showrom og designmøter med hele teamet. Tenkte kanskje det hadde vært gøy å lage en "House Tour" fra butikken og hvor jeg kan vise dere hvordan alle rom ser ut. Er det noe dere har lyst til?

Butikken er åpen mandag- fredag 10.00-19.00, Torsdag 10.oo-20.00, Lørdag 10.oo-18.00 og vi gleder oss til å se deg! Og du? Husk at du får tak i CAMILLA PIHL kolleksjonen i hele landet. Klikk deg her for å finne nærmeste forhandler i nærheten av der du bor.


2 Kommentarer

Dagens Preggo office style

-inneholder reklame for egne produkter-

FIN MANDAG OG NYE MÅTER Å KLE SEG

Mandager altså, de er alltid litt ekstra fine. En dag hvor vi kjøper inn nye friske blomster til kontoret og hele redaksjonen møtes  for å legge planer for dere og uken som kommer. I dag bestemte min babybump seg for å være ekstra synlig så skinny gravidjeans med høye støvletter ble tingen.

Jeg holder på å finne ut av hvordan jeg kan fortsette å kle meg som meg selv med en voksende mage og en ting jeg har blitt fan er å gå med store skjorter åpen over en t-skjorte. Det gir en fin silhuett synes jeg. En enkel hvit t-skjorte, åpen sort skjorte, røde negler og gullsmykker var løsningen på at jeg skulle føle meg vel i dag!

Støvletter fra Ganni, gravid jeans fra H&M, T-skjorte fra Camilla Pihl og skjorte fra Camilla Pihl


2 Kommentarer

Myk og deilig strikk i nye farger

WILDFLOWER JAKKEN I FINE HØSTFARGER

Finnes det noe bedre enn deilig myk strikk når gradestokken sakte men sikkert smyger seg nedover. Jeg er veldig glad i strikkejakker man kan slenge på seg og har derfor en del oppskrifter på de i mitt strikkeunivers KNIT CAMILLA PIHL. En favoritt er Wildflower jakken som jeg tidligere har vist dere med en hvit bunnfarge. (du finner oppskriften gratis her.) Det som er så gøy med hjemmestrikk er at en oppskrift blir som ny når man leker seg med litt nye farger. I det siste har jeg hatt på meg Wildflower jakken i sort og mange har spurt hvilke farger jeg har brukt i den.

Den er strikket med Wildflower oppskriften i Fnugg garnet mitt i disse fine fargene: Sort, agategrønn, ravgul, moskus, aprikos og rubinrød. Garn kan kjøpes her.

Vi kommer ut å legge ut oppskriften på denne gratis på www.camillapihlstrikk.no etterhvert, frem til det kan du bruke Wildflower oppskriften og bytte ut fargen i oppskriften med disse!

Og magen min blir større og større for hver uke så mine yndlingsbukser fra Isabel Marrant klarer jeg såvidt å presse meg inn i en uke til. Den hvite toppen er fra Brand & Mellville, halskjeder fra Hasla og øredobber fra Tom Wood.


5 Kommentarer

En fin bok til voksende mager

-inneholder reklame for egne produkter-

BOKTIPS TIL DEG SOM VENTER EN LITEN EN

Tenkte å dele et fint boktips til deg som venter en liten en. En bok jeg har funnet mye glede og masse gode tips i er "The Mindful Mom to Be" av Lori Bergman. Lori jobber som doula i LA og har samlet sine beste tips  for vordende mødre og tar for seg måned for måned med alt av naturlige hacks , yoga øvelser som er trygge og som strekker kroppen godt, oppskrifter og pusteøvelser. En fin liten bok med masse fine tips for deg som liker naturlige og litt spirituelle tips om hvordan nære og ta vare på kroppen under en graviditet.

Jeg klikket min bok hjem fra Amazon.com, men godt mulig den er å få tak i norske bokhandlere også.

Jeg har på meg t-skjorte fra Anine Bing, halsmykker fra Hasla og Svalbard Pants fra eget Camilla Pihl merke.


4 Kommentarer