A home away from home

MITT NYE HJEM I NOEN MÅNEDER

Mens vi venter på baby og nytt hus. Som mange sikkert vet har vi solgt leiligheten vår og vi pusser opp drømmehjemmet vårt i disse dager. Så vi har flyttet inn i en av Frogner House Apartments  leiligheter mens vi venter på at renovering skal bli ferdig. Det er lyst, fresht, digg og fullt møblert og her skal vi bo de første månedene med vår nye baby.

Det er helt genialt når man trenger ett hjem for en liten stund hvor alt er klappet og klart, ferdig til å flytte rett inn. Man får renhold, leieforholdet er flexi på tid. De har flere leiligheter i flere fine bygårder rundt om i Oslo og Stavanger og er perfekt alternativ til hotell nå du trenger ett sted å bo. Enten over lang eller kort tid. Du kan lese mer her.

Siden vi blir her i noen måneder med baby har jeg kun pakket med litt grønne planter, kopper og annet småstæsj for å sette ett personlig preg på den fine leiligheten, så den føles ekstra fin og trygg å starte livet som en familie på 3.


4 Kommentarer

En digg playlist med chill jazz

SOM PASSER PERFEKT TIL HELGEFROKOST OG HJEMME CHILL

Jeg er avhengig av god musikk rundt meg og har laget en ny playliste på Spotify for deg som liker å tusle rundt hjemme med chill jazz på øret. Coffee & Croissants heter den og jeg elsker å starte dagen med denne mens jeg lager meg en deilig frokost, eller når jeg småpusler i hjemmet.  Håper den faller i smak!


6 Kommentarer

Påfyll av dette deilige settet

PÅFYLL AV DENNE BESTSELGEREN I SORT

Comfy wear er tingen om dagen. For selv om man for det meste rusler rundt hjemme er det digg å ha litt fine "chille klær." Vi har nettopp fått påfyll i nettbutikken  av Svalbard Pants og Milano Sweater i sort fra CAMILLA PIHL kolleksjonen. Jeg har  klikket meg hjem ett nytt sett, da det er perfekt å rusle rundt i hjemme etter fødsel og superfint og comfy med ett par sneakers, en skinnjakke eller trench  når man skal ute å lufte seg litt.

Vi har forresten fri frakt og gratis levering rett hjem på døren når du bestiller fra butikken vår akkurat nå.

Må le litt over at jeg syntes jeg hadde stor mage da vi tok disse bildene tidligere i vinter. <3


4 Kommentarer

Ikke lenge igjen nå

DET BEGYNNER Å NÆRME SEG

Det begynner å nærme seg, om ikke lenge er vi plutselig en person til. Det er veldig merkelig og fint å glede seg så mye til å treffe en person man aldri har møtt før. Vi har flyttet ut av leiligheten vår og flyttet inn i en midlertidig leilighet mens vi venter på at drømmehjemmet skal stå klart for vår nye lille familie. Å flytte tar tid, å flytte når man er høygravid og skal avslutte prosesser før man går ut i permisjon har heller ikke vært noe spøk, så selv om det er litt merkelige tider å gå gravid på så kjenner jeg på  en takknemlighet for denne "påtvungne" stillheten som kom med med  det å skulle holde seg innendørs. Det har gitt meg akkurat den roen jeg trengte til å skape hygge og ha fokus på den nye lille. Så denne uken har gått med på å skru opp vogn, vaske små babyklær, skru opp senger og ha tid til å bestille de siste tingene vi mangler på nett. Jeg begynner å bli klar!

Jeg får masse meldinger fra flere av dere som går gravid og som er bekymret i disse tider og det er forståelig. Jeg jobber bevisst med å holde meg rolig, å ikke bruke krefter på å bekymre meg unødig. Mitt mantra under denne graviditeten har vært  å "go with the flow." Alt som skjer i verden akkurat nå er utenfor min kontroll. Jeg tenker at det gagner hverken meg eller den lille i magen og bekymre seg ekstra for noen som allerede er litt skummelt. Kanskje blir det litt anerledes å føde enn det man hadde sett for seg, kanskje nære og kjære ikke får komme på besøk med det aller første, men baby kommer og det er det aller viktigste. <3


14 Kommentarer

En digg morning blings

EN EVIG FAVORITT PÅ MORGENKVISTEN

Trenger du litt inspo til hva du skal smøre på brødskiva? Finnes det egentlig noe diggere enn en skikkelig god avokado toast på morgenkvisten? Favoritten er en grov blings med most avokado, vegansk smøreost, cherrytomater, spirer og ett dryss av grovkvernet pepper, chilliflak og litt fersk sitronsaft!

Verdens beste start på dagen! Og er du så heldig at solen skinner gjennom vinduet i tillegg så snakker vi god start på dagen!


2 Kommentarer

Trenger hendene dine litt fukt?

HÅNDKREMEN SOM ER BEST I TEST

Husker dere jeg fortalte at håndkremen fra Skin Camilla Pihl vant "Best i Test" da Norsk ukeblad hadde en stor test tidligere i vinter? Denne tuben er min lifesaver for tørre hender som vaskes hele tiden om dagen. Den gir masse fukt som trekker inn i huden uten å legge seg som en hinne utenpå. Ett av mine favorittprodukter i serien min.

Du finner den i alle Vita butikker i hele landet på vita.no og lyko.no. Og bor du i Sverige, Danmark eller Finland kan du finne den på nett hos Lyko.


2 Kommentarer

Currently obsessed with…

SMÅ SØTE TEGNINGER MED OLJESTIFTER

Det kribler litt etter å hive seg over DIY prosjekter om dagen og akkurat nå er jeg helt utrolig inspirert av små søte tegninger laget med oljestift. Så mye at jeg skal gå til innkjøp av ett sett og leke meg litt. Akkurat nå elsker jeg instagram kontoen ISLETSOL. En japansk (tror jeg) konto som legger ut de fineste små tegninger og små videosnutter hvor de viser fremgangsmåte. På videoene ser  det (som alltid) lett ut så dette blir mitt nye hobbyprosjekt fremover.

Blir helt utrolig inspirert av disse tegningene til ett nytt designprosjekt jeg holder på med akkurat nå. det kribler skikkelig i fingrene til en gammel tegning form og farge elev!


1 Kommentar

Nominert til Costume Awards

YAY! NOMINERT TIL 3 PRISER UNDER COSTUME AWARDS

Med alt som skjer om dagen ble jeg utrolig takknemlig og stolt da jeg så at jeg er nominert til hele 3 priser under Årets Costume Awards, og jeg og mine partnere blir selvsagt overlykkelig om du vil hjelpe oss videre til finalen! Vi er nominert i kategorien ÅRETS BESTE HUDPLEIEMERKE, ÅRETS KLESMERKE og ÅRETS MOTEPROFIL og kjemper mot store veletablerte merker så det å komme til finalen vil bety utrolig mye for oss, og særlig i disse dager.

KLIKK HER FOR Å STEMME! Og tusen takk til alle som er med å støtter! Sånn virkelig!

 


1 Kommentar

Skikkelig good vibes på veggen

FLOWER POWER OG GOOD VIBES PÅ VEGGEN

Det blir mye scrolling på instagram om dagen og en konto som fikk meg til å boble over av positivitet og fikk frem store smil var blomsterkunsten til @odwyer_sio9. Hun lager de mest fantastiske bilder og skulle du forelske deg helt i noen av de så selger hun de til litt over 20 dollar på nettsiden sin her..

Kjenner jeg trenger litt ekstra good vibes om dagen og dette var som medisin for sjelen.


Vi har fri shipping i nettbutikken

VI HAR FRI SHIPPING I NETTBUTIKKEN NÅ

I disse corona tider har vi dessverre midlertidig måtte stenge ned CAMILLA PIHL butikken vår i Prinsens gate i Oslo på ubestemt tid, men nettbutikken vår er oppe døgnet rundt og er proppfull av fine vår og sommernyheter! Og nå får du og fri shipping!

Slik som dette så det forresten ut da vi tok kampanjebildene for en liten stund tilbake. Hele nye kolleksjonen min er inspirert av de magiske norske sommerdagene og bildene tok vi på en liten hytte på Holmsbu. Ble helt magisk!

 

 


STAY CALM AT HOME

- AND ENJOY THE LITTLE THINGS

Verden er litt rar akkurat nå og hverdagen føles litt skummel og uforutsigbar. Vi tenker at det kanskje nå er enda viktigere enn noensinne med litt good vibes og inspirasjon og håper vi kan være ett lite pusterom i disse dager. Så vi fortsetter å poste innlegg som vanlig i ukene som kommer og håper dere finner glede og kanskje glemmer verden utenfor bittelitt en liten stund.

Ta vare på hverandre, hold avstand og følg retningslinjene fra helsemyndighetene.

Virtuelle klemmer fra oss alle i camillapihl.no redaksjonen


En liten reminder

TO EVERY THING THERE IS A SEASON

“To every thing there is a season” er et mantra jeg lever etter og minner meg selv på om dagen. Jeg har i flere år hatt mange jern i ilden og kjenner på en rastløshet over at jeg ikke rekker over alt jeg er har lyst til nå i innspurten av graviditeten. Og det er da jeg må gjenta dette mantraet for meg selv, for å minne meg selv på at det er en tid for alt. At livet er langt og at man ikke kan eller skal gjøre alt til enhver tid. Kjenner jeg er på vei inn i en ny fase hvor jeg må gi fra meg kontroll og stole på team og mennesker rundt meg. Noe som er litt skremmende når man er vant til å holde i mange tråder.

Tenkte kanskje at flere hadde godt av å lese dette. Det er så lett å tenke at man skal fikse alt til enhver tid, men livet har forskjellige faser hvor fokus skiftes. Og det at du ikke får gjort alt du ønsker akkurat nå betyr ikke at du aldri kommer til å gjøre. Det betyr bare at du er i en fase akkurat nå hvor det kanskje ikke passer inn.

Så det jeg ville frem til var, vær mild med deg selv og la ting skje i ditt tempo som passer inn akkurat der du er i livet nå.


1 Kommentar