Noe av det fineste jeg vet

ER FINE HÅRSPENNER I HÅRET!

Noe av det fineste jeg vet om er fine hårspenner i håret så da jeg fikk en pakke med spesiallagde hårkammer fra Gevir og Miss Mathiesen ble jeg så glad! Bare se her :

Hvor fine! <3  Smykkedesigner Miss Mathiesen og frisørkjeden Gevir har laget en kolleksjon sammen med de fineste hårspenner med forskjellige ord og uttrykk ala de jeg fikk. De kommer i ett begrenset opplag og skulle du ikke være så heldig å få tak i noen av de så er kjedebutikken full av fine hårspenner om dagen.  Ett annet tips er å sjekke ut ebay og etsy også. En så fin og enkle måte å gi ett antrekk det lille ekstra.


1 Kommentar

God morgen stretching med meg

JEG DELER MINE 3 FAVORITT STRETCHING ØVELSER MED DERE

Å starte dagen med gode valg og vaner gjør resten av dagen bra også! Jeg har ett morgenrituale med 3 gode stretching øvelser som vekker kroppen til live på en myk og skånsom måte. Ikke tar det lang tid, og dette er øvelser alle kan klare! Håper dere liker de!

 


23 Kommentarer

To do on a FRIDAY

FREDAGSMAGI HOS MINA MILANDA

Jeg har tipset om mitt yndlingssted MINA MILANDA tidligere, og innehaver Anne Mina har etter mange år blitt en god venn av meg og er en sånn person som inspirerer meg veldig! ( Så dette innlegget er en reklame for en venn) Nå har stedet begynt å holde åpent kun på fredager og hver fredag er hele butikken ny!

Det jobbes hele uken med å lage botaniske arbeider, dekke bord til inspirasjon og lage ett rom hvor man kan la seg inspirere!

Og er du heldig så sitter Sjur og spiller piano når man er innom.

Rett og slett en liten perle i nabolaget mitt og ett sted jeg setter så endelig stor pris på!

 

Foto: Trine Merete Olsen


6 Kommentarer

Håper vi sees på lørdag!

SIGNERING AV PIHL I HJERTET

Jeg skal i løpet av november og desember besøke en rekke bokhandlere for å signere boken min PIHL I HJERTET, og første signering skjer på lørdag hos Tanum på Oslo City! Håper å se dere der! ( Jeg er kjemperedd for å sitte der alene!)
Jeg er på plass fra klokken 14.00 og frem til 15.00. Og rekker du ikke innom , men har lyst på ett signert eksemplar kan du bestille det her.


8 Kommentarer

Rød bukse og leopard sko

FORDI VINTEREN ER SÅ GRÅ!

Jeg kjenner at kroppen ikke helt har blitt vant til mørket som kommer så tidlig på dagen og som en motvekt til den grå tiden vi går inn prøver jeg å gi meg selv litt energi ved å bruke litt flere farger i hverdagen. Sånn som disse røde yndlingsbuksene

Også elsker jeg leo skoene mine fra Diemme! Siden vi går inn i en sesong hvor man må pakke seg inn i store jakker og det å kle på seg lett kan bli litt kjedelig er det gøy med sko som gjør litt ut av seg!

Og genseren  min kjenner kanskje noen av dere igjen fra tidligere. Det er GRO genseren fra min egen strikkekolleksjon og en av mine favoritter. Du finner oppskriften gratis her og garnet kan kjøpe på nett her eller i din lokale strikkebutikk rundt om i landet.


8 Kommentarer

It’s all about the classics

I DO LOVE A GOOD BLAZER

Er det en ting jeg anbefaler å ha i klesskapet  så er det en fin litt oversized blazer. Finner du en med ett godt snitt og passform så har du ett plagg som vil vare deg i mange år. Og den er like fin sammen med en søt sommerkjole som til ett par jeans. Mitt triks for at det ikke skal se for kontor og straight ut er å rocke den til med kule t-skjorter eller singletter under. Og lov meg at du alltid bretter opp ermene! Det er viktig! Min nyeste favoritt kommer fra Zara, og akkurat de synes jeg har super mange fine blazere i butikk akkurat nå.


4 Kommentarer

Nitimen i morgen

SKRU PÅ RADIOEN I MORGEN TIDLIG!

Ihvertfall hvis du har lyst til å høre meg prate gjennom høyttaleren. Jeg starter dagen hos nitimen i morgen og håper at dere vil starte dagen sammen med meg der!

UPDATE! Fikk plutselig en mail hvor det stod: -Det er neste uke du skal på Nitimen om ikke du har endret det uten at jeg fikk det med meg. Altså jeg skal ikke på Nitimen før neste torsdag! Lol. Så da får jeg anbefale noe annet dere kan starte morgenkvisten med da. Som feks. The MindBodyGreen podcast og episoden med Gisele Bundchen. Super inspirerende!


6 Kommentarer

Når huden trenger glød og fukt

TRIKSET SOM GJØR DUKMASKER ENDA MER EFFEKTIVE

Skin Camilla Pihl har laget en (verdens søteste)  limited edition Rudolf sheetmask til jul! Ikke bare er den cute og får deg i julestemning, den gjør underverker for huden også! Masken er beriket med diamantstøv som gir huden en fantastisk utstråling og glød. Titter du på videoen så kommer jeg med mine beste tips til hva du kan gjøre for å oppnå enda bedre effekt av dukmasker også! Vi snakker beauty hacking!

Og du? Akkurat nå er det 3 for 2 på alle mine sheetmask hos vita. Perfekte kalendergaver!

 


8 Kommentarer

En fin fin dag

GOD MORGEN NORGE, INTERVJUER OG DESIGNMØTE

Jeg startet dagen i sofaen til God Morgen Norge i dag tidlig før jeg dro på kontoret for litt flere intervjuer og ett designmøte. Med andre ord en kjempefin dag, og dere er en stor grunn til at dagen er ekstra fin! Jeg får så mange hyggelige meldinger fra dere  angående boken min at jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre. Også blir jeg litt rørt også! Eller veldig rørt!  <3 Så takk! Sånn virkelig!


6 Kommentarer

God Morgen Norge

PÅ VEI TIL GOD MORGEN NORGE SENDING

I dag sånn ca rundt klokken 09.00 ser du meg på skjermen hos God Morgen Norge hvor jeg blant annet skal snakke om boken min. Så om du har tid og lyst må du gjerne skru på tv'en og titte på!


7 Kommentarer

Si hei til boken min

PIHL I HJERTET
Når det eneste du kan forandre er deg selv

jeg må klype meg i armen! Nå er nemlig boken min på plass i bokhandlere i hele landet! Og jeg er takknemlig, glad og rørt over alle de fantastiske tilbakemeldingen og historiene dere deler med meg. Det har kostet meg både tårer og tvil å lage denne boken, men nå når den er her føles det bare riktig og veldig fint! Tusen tusen takk!
Har du lyst på en signert utgave kan du bestille det via linken her.


10 Kommentarer

15 % rabatt på alle smykker

I DAG FÅR DU 15 % RABATT PÅ CAMILLA PIHL BY DAVID-ANDERSEN

Psst.. I dag får du 15 % rabatt på alle smykkene i min CAMILLA PIHL BY DAVID-ANDERSEN kolleksjon!  Tilbudet gjelder kun i nettbutikken og ut dagen i dag! Bruk kodeord camilla i kassen når du sjekker ut!


5 Kommentarer