THINGS I LIKE NO 88

HVITE SKJORTER , SORTE SOLBRILLER OG SOLSKINN

Noe av det fineste jeg vet om akkurat nå? Blå jeans, en hvit skjorte, sol i ansiktet og ett par sorte solbriller på nesetippen! Ser at mange har lurt på hvilke briller jeg har gått med i de siste og det er disse.

Elsker solbrillene mine fra Acne! Kjøpte de i helgen da jeg var ute og ruslet i byen. Det er lenge siden jeg har brukt solbriller da jeg liksom ikke har funnet noen jeg liker. Men disse, de liker jeg. Square Frame Eyewear heter de.


12 Kommentarer

Så fantastisk fine vårdager

DET ER VÅR I LUFTEN SÅNN PÅ EKTE

Som jeg nyter å våkne på morgenen med sol som strømmer inn i stua! Og det å kunne sitte i en t-skjorte i solen med en kopp te og masse good vibes på kontoret!

Fuglekvitter og fine snøklokker i bakgården. Fy søren for en deilig tid vi nå går inn i!

Nyter hvert sekund!

 


4 Kommentarer

vårens fineste DIY

MAKING CANDY COTTON FLOWERS

For en fantastisk deilig vårdag! En helt perfekt dag å lage vårens absolutte fineste DIY på. Akkurat nå elsker vi brudeslør i de fineste pastellfarger. Det er så vakkert  i en stor bukett i en fin vase på bordet, også er det veldig enkelt å lage!

Du trenger spraymaling på boks og masse brudeslør. Jeg bestilte mine spraylakker fra Panduro Hobby i fine duse pastellfarger, men tenker blomstene kan bli superfine i litt sterkere farger også.

Det beste er å spraye blomstene utendørs så slipper du flekker fra spraymalingen på gulvet i hjemmet ditt.

Jeg gikk for dus blå, dus rosa og dus grønn i min cotton candy bukett

Også blandet jeg de sammen med noen hvite naturelle brudeslør.

Det blir rett og slett magisk fint!

Her er en liten smakebit av resultatet. Kommer flere bilder av den ferdige buketten om litt.

Foto: Trine Merete Olsen


5 Kommentarer

Things I like No 87

SUNSHINE, NEW SHOES AND GOOD VIBES

Jeg har fått ett par nye favorittsko inn i garderoben og jeg har brukt de så og si hver dag siden de kom i hus. Elsker den litt chunky "cowboy looken" og at de lager deilig lyd når jeg går med de. Du vet den gode klikk klakk lyden? Beste jeg vet!

At kontoret fylles opp med solskinn om dagen er også noe av det beste jeg vet! Så fantastisk digg!

Og de skoene her tenker jeg blir superfine til kjoler når været tillater at man kan kaste strømpebuksen. De er fra Ganni forresten!


4 Kommentarer

På shoot med Elle

BLI MED BEHIND THE SCENES

Jeg er tullet stolt av å pryde coveret på ELLE denne måneden og slik som dette så det ut da vi tok bildene til deres LOVE ISSUE!


5 Kommentarer

Nye fine oppskrifter på strikk

TIL DEG SOM ELSKER STRIKKEGENSERE!

Endelig kan jeg dele de fine nye strikkeoppskriftene mine med dere! Superfin strikk som er ekstra fint å strikke i de nye vårfargene i garnet mitt! Alle de nye modellene har fått navn etter fine blomster og du finner oppskriftene gratis på www.camillapihlstrikk.no. Der ligger det og en oversikt over forhandlere av garn pluss en nettbutikk. Og du? Ser du noen gensere du har lyst på, men føler deg ikke helt trygg bak strikkepinnene enda så sjekk ut woolit.no. En nettside som tilbyr hjemmestrikk på bestilling.

Gleder meg så til å se hva dere kommer til å strikke! Husk å bruke #knitcamillapihl eller #camillapihlstrikk så jeg kan se alt det fine dere lager!


19 Kommentarer

Kolleksjonen selges her

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

HER SELGES KLESKOLLEKSJONEN MIN

Det er mange som lurer på hvor klærne mine kommer til å selges, derfor har vi laget en liste over butikkene her. Finn din lokale butikk og stikk innom for å sette deg på venteliste, det er begrenset opplag. CAMILLA PIHL SS19 kolleksjonen slippes den 11. april. Det vil også komme en forhandlerliste og en egen nettshop på www.camillapihlwear.no når det nærmer seg lansering.

Les mer


2 Kommentarer

Se hele kleskolleksjonen nå

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

OMG! DAGEN ER HER!

Endelig er dagen her, dagen du kan se bildene av hele kleskolleksjonen min. Jeg er så spent, og så glad - og det er jo bittelitt skummelt! Hos Elle.no kan du se bildene av hele kolleksjonen, håper du finner noe du liker!


29 Kommentarer

Vinn et Glow kit til kroppen

 

BODY CAMILLA PIHL ER NOMINERT TIL ÅRETS KROPPSPLEIE SERIE

Jeg er så uendelig stolt over at kroppserien fra SKIN CAMILLA PIHL er nominert til ÅRETS KROPPSPLEIE SERIE-Selektiv distribusjon under Årets Cosmetic Awards.

I fjor stakk vi av med prisen for ÅRETS BESTE HUDPLEIESERIE og ÅRETS LANSERING og jeg kjenner meg stolt, ydmyk og fantastisk glad for å få den anerkjennelsen som nykommer i bransjen!

Vi feirer årets nominasjon med å gi bort et GLOW KIT til kroppen. Lik oss på instagram og følg oss der for å bli med i konkurransen.


5 Kommentarer

Feiring av cover med ELLE

HYGGELIG LUNSJ MED FINE FOLK!

I dag har jeg feiret ny utgave av ELLE med meg selv på coveret med en superhyggelig lunsj med ett knippe fine kvinner på BA 3 (som er ett fantastisk fint sted!) Tusen takk til alle som kom og tusen takk til ELLE for at jeg fikk lov til å pryde deres LOVE ISSUE denne måneden! Kjør bilde bonanza!


6 Kommentarer

A Yellow & fresh smoothie

A FRESH SMOOTHIE AND SOME COOL JEANS

 Boost uke og en fresh gul smoothie coming up! Og en superfin jeans på budsjett. But first, let's talk about the smoothie!

Du trenger saften av 2 grapefrukt, en håndfull frossen mango, en håndfull frossen ananas og eventuelt litt fersk mynte om du har!

Putt alt i en blender og bland til du får en smooth og jevn konsistens.

Blir den litt tykk kan du vanne den ut med litt ananasjuice, grapefruktjuice eller vann

Også over til fine jeans. Modellen jeg har på meg er det en av dere fine lesere som har tipset meg om. Den er fra Na-Kd i modellen regular hem. Skikkelig tykk og god denim, med god pris og perfekt passform.

Fine jeans og god smoothie! What's not to like? Ønsker dere verdens beste dag!

Foto: Trine Merete Olsen


7 Kommentarer

la la la of the day

DEN BESTE STARTEN PÅ DAGEN

Finere start på dagen enn dette får du ikke. Fyll opp koppen med en god varm drikke og nyt disse tonene før du starter dagen din! Og liker du denne sangen så finner du den og en rekke andre digge toner på Spotify playlisten min CAMILLA CHILL PIHL også.


5 Kommentarer