Magic hoops i nye farger

ADD SOME COLORS TO YOUR LIFE

Litt ekstra farge i livet er ikke feil om dagen kjenner jeg! Jeg  har lansert 4 nye farger i min "magic Hoops" serie med David-Andersen som jeg håper dere vil like mye om det jeg gjør! Små fine hoops som som gir det lille ekstar til ett antrekk og en pop of colour!

Hoopsene kommer med rød granat sten, blå topas, grønn tsavorite og gul citrin! Kombiner de sammen med andre smykkefavoritter eller mix og match fargene om hverandre!

Du finner de i alle David-Andersen sine butikker og i deres nettbutikk her!


En favoritt fra kolleksjonen

DRØMMEKÅPEN MIN

Og sitte med designteamet mitt å tegne ut plagg, se på stoffprøver og prøve samples er noe av det absolutte beste jeg vet om! Og den følelsen man får når plagget man kun har sett på skisseblokken kommer og er helt perfekt, den følelsen er helt unik! Da vår Lana Coat kom i hus, gikk det ett gisp gjennom kontoret! Dette var drømmekåpen vår, og den ble om mulig enda finere enn de vi hadde drømt om!

Og vi var ikke alene om å synes det heldigvis! Første levering forsvant så og si samme dag, vi klarte å få produsert opp en runde til og har noen få igjen i vår nettbutikk.

Kåpen finnes i creme, sort og en limited edition i denimblå. Og er vi utsolgt i vår nettbutikk for noen plagg så husk å sjekke ut forhandlerlisten vår her.

 


Lag deg en kopp med gull

NÆRENDE GULLMELK OG LITT SELF CARE

Det begynner å bli kaldere i luften og kroppen min lengter etter litt ekstra pleie. Det er tid for å ta litt ekstra vare på seg selv. Jeg har begynt å lage meg en kopp nærende varm gullmelk på morgenkvisten. Jeg vet det er vanskelig å gi slipp på kaffekoppen om morgenen, og du skal selvsagt få lov til å nyte den i ro og fred, men hva med å bytte ut en av koppene mot denne deilige gule drikken i løpet av en dag. Golden milk, eller Tumeriq Latte er kjempegodt og varmer kroppen opp samtidig som du gir den bra næring!

Du trenger:

1ts gurkemeie Pulver

1 glass mandelmelk/ havremelk

Ekte vaniljepulver

1/2 ss revet ingefær

1 ts kanel

1 klype pepper

1 ts kokosolje

kokosblomst sukker eller honning til å søte det hele

Hell alle ingrediensene i en kjele og kok forsiktig opp på lav varme. Sil gjerne blandingen før du heller det hele over i en kopp.

Den gule fine fargen kommer av det høye innholdet gurkmeie. Og gurkemeie har et godt rykte på seg som en aldri så liten vidunderkur mot betennelser, forkjølelse og inflammasjoner i kroppen. Det finnes en rekke pulvervarianter av Golden Milk dersom du ikke har det i deg å lage selv fra bunnen av. En favoritt er gyllen gurkemeieblend fra By Maria Haugeland.

Når jeg starter dagen med å gjøre kroppen godt tar jeg gjerne  bedre vare på den i løpet av dagen og. Jeg blir rett og slett litt mer bevisst. Og etter en hektisk periode er litt self care noe som står høyt oppe på agendaen. Og det trenger ikke å være de store greiene. En kopp med gullmelk er ren terapi om dagen.

Jeg er forresten i nyeste Costume i disse dager for de som har lyst til å lese.

 


Get ready for 12 days of Beauty

JULEKALENDEREN SOM GIR DEG GLØDENDE HUD

Vi har lenge hatt lyst til å lage en julekalender med Camilla Pihl Cosmetics og endelig er den her! Og den er sååå fin!!! 12 Days of Christmas har vi kalt den. Annenhver dag frem mot jul skjuler det seg ett favoritt produkt fra serien vår i full size størrelse slik at du kan pleie huden din ekstra godt frem mot jul og møte nyåret med masse glow!

Kalender koster 999, men inneholder produkter til en verdi av 1738,- - Sa vi at alle produktene kommer i orginal størrelse? Akkurat det er vi ekstra stolte av!

Også er vi så stolte av at selve kalenderen er så fin!

Du finner den i alle Vita butikker i hele landet, på vita.no. hos lyko.no  og IconBeauty!

 

Sko Jimmy Choo, Topp fra Camilla Pihl og bukser fra Zara.


Paljetter i hverdagen

DEILIGE PALJETTER PÅ EN HELT VANLIG HVERDAG

Det er klart man kan bruke paljetter i hverdagen! Etter flere søvnløse netter kjente jeg at jeg trengte en liten "pick me up!" Og hva er vel bedre en deilige glitrende paljetter på en helt vanlig hverdag! Det er nesten så de funker best på dager man føler seg minst klar for de. De får ihvertfall meg i instant godt humør! Så solskinn og paljetter var det som skulle til for å gjøre en helt vanlig grå hverdag litt ekstra magisk! Tok frem de fineste glassene jeg har og, og drakk kombocha og vann av de gjennom dagen og. Små ting som gjør en stor forskjell. Ihvertfall er det sånn for meg.

Jeg liker å style paljetter med litt bustete hår og holde makeup naturlig siden plagget er så mye i seg selv. På kvelden derimot er det ingenting som er finere enn litt sotede øyne til. Toppen kommer fra min " glam collection" med klesmerket mitt Camilla Pihl. Kan brukes med og uten belte og har SMILE garanti!

Jeans fra Zara i denne modellen.


Ta vare på håret ditt

BESKYTT HÅRET DITT MOT VARMEN FRA STYLINGVERKTØY

Bruker du stylingverktøy i hverdagen kan det være lurt å bruke en varmebeskyttende spray for å beskytte det mot varme og slitasje. Selv liker jeg å krølle håret mitt med en bred krølltang i hverdagen og før jeg gjør det bruker jeg alltid nyheten Heat Protection Spray fra Camilla Pihl Cosmetics. Sprayen beskytter håret opp mot 220 grader og prepper håret for varme og stylingredskaper samt tilfører tekstur og hold. Så til deg som  har glatt hår som krøller og føn lett slipper taket på så er denne perfekt!

Slik bruker jeg den før jeg krøller håret mitt.  Rist flasken godt. Spray i håndkletørt hår eller tørt hår fra rot til spiss. La håret tørke naturlig eller bruk en hårføner før du eventuelt går over med en glattetang eller krølltang.

HAIR CAMILLA PIHL HEAT PROTECTION SPRAY finner du hos Vita, Iconbeauty og Lyko.


Unn deg litt luksus i hverdagen

ROMMET FOR AVKOBLING OG VELVÆRE

Soverommet skal være en plass der jeg henter meg inn og kobler helt ut. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen er litt annerledes enn før, og at man får kjenne mer på mangelen på søvn etter at man fikk barn. Derfor er det ekstra viktig for meg at soverommet er min egen zen-sone, et sted der man kan finne ro, slik at de timene jeg får på øyet kjennes ekstra gode ut!

For meg er det viktig at soverommet har en rolig og behagelig atmosfære, der fokuset er på materialer som er deilige å omgi seg med og hvile øynene på. Få ting føles så deilig som å legge seg i en seng med fresht, mykt sengesett. Du vet, den deilige crispe følelsen som hotellsenger har? Den ønsker jeg å gjenskape hjemme.

Royal er Høie sin nye eksklusive linje med sengetøy, som gjør det enkelt for meg å unne meg litt luksus hver eneste dag. Royal kommer i en delikat percale-kvalitet i bærekraftig bambus og bomull - som gir en ekstra crispy og silkemyk kvalitet, akkurat slik jeg liker det! Royal sengesettet er Oeko-Tex sertifisert og er Easy Care behandlet, noe som gjør at sengetøyet krøller mindre.

Unn deg gjerne litt ekstra gode kvaliteter på soverommet, siden det er rommet der du investerer i velvære og god søvn. Nå får du 30% på Royal sengesettet i alle tre farger, hvit, beige og blå - med rabattkoden Camilla30. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig i to uker.


Ny Smykkekolleksjon fra Camilla

VI FEIRER KJÆRLIGHETEN!

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen. I løpet av årene som har gått har det gledet meg stort å se smykkene leve sine egne liv å få egne historier hos dere. I dag er jeg ekstra stolt over å lansere min nyeste kolleksjon ”A celebration of Love". Kolleksjonen er en hyllest til kjærligheten, og for meg i disse dager handler det ekstra mye om familien min som har vært en stor inspirasjon.

Gjennom alle årene min med David-Andersen har jeg ofte fått tilbakemeldinger på om ikke vi kan designe for de yngste også. Så da lyttet jeg til dere! Så denne kolleksjonen består også av smykker til de aller minste. Man kan matche om man vil, eller gi til en liten mini man er ekstra glad i, en mamma, en kjæreste, en god venn, eller en bestemor. Kolleksjonen består av 3 armbånd til liten og til stor ( ett av de lanseres om en uke eller to), 2 halskjeder til liten og stor og 2 par øredobber som passer store og små ører.

Let there be love!!

Kolleksjonen finner du eksklusivt i Alle David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk her hvor du kan titte på hele kolleksjonen


Look Who’s back

HIGHLIGHTER PALETTEN FRA BEAUTY CAMILLA PIHL ER TILBAKE I HYLLENE!

Den har vært utsolgt over lang tid, men nå er endelig highlighter paletten fra Camilla Pihl Cosmetics tilbake i hyllene hos alle våre leverandører! Du finner den i hyllene hos H&M, Vita, Vita.no, Icon Beauty og Lyko.no ( og i Skandinavia.)

-Og du? Vi har på agendaen å få laget videoer på alle produktene slik at du kan se og få inspirasjon til hvordan du kan bruke de!


Det handler om kjærlighet

NY SMYKKE KOLLEKSJON MED DAVID-ANDERSEN

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen og i neste uke lanserer jeg en helt ny kolleksjon jeg er så stolt av, og som betyr ekstra mye for meg. Stikkordet for kolleksjonen er KJÆRLIGHET og i forrige uke tok vi kampanjebildene i ett lite fint studio ved Akerselva. Og en liten sniktitt fra sett får du her!

Gleder meg så til å vise dere smykkene for spør du meg er nok dette den fineste kolleksjonen jeg har laget til nå! <3 -Og ett lite hint, den passer til de aller minste også!


The glam collection is here

ADD SOME EXTRA SPARKLES TO YOUR LIFE

Å lage kolleksjoner med plagg man ønsker seg i garderoben er en drøm, men jeg må innrømme at jeg har gledet meg ekstra mye til å slippe mini kolleksjonen fra CAMILLA PIHL med deilige "over the top" paljettplagg!

Kolleksjonen består av paljettkjoler i sølv og sort, de fineste paljettbukser , en topp og 2 fine vesker!

Kolleksjonen ble lansert i dag og du finner den i CAMILLA PIHL sin nettbutikk, eller blant våre mange fantastiske forhandlere her.

 

 


Nominert til Costume Awards

NOMINERT TIL 3 PRISER UNDER COSTUME AWARDS 2020

Ganske så mega hyggelig å få beskjed i mammaperm at man er nominert til hele 3 priser under COSTUME AWARDS 2020! Vi er nominert med Camilla Pihl som ÅRETS BESTE KLESMERKE ( Sykt stas for en liten ny bedrift som oss å være nominert sammen med store etablerte brands!) ÅRETS MOTEPROFIL og ÅRETS BEAUTYPROFIL!

Blir selvsagt utrolig glad om du vil stemme meg videre. Du finner linken her!