1 minutters regelen

ET LITE VERKTØY MOT STRESS

Har du hørt om 1 minutters regelen? Det er et lite triks jeg har hatt med meg i flere år. En måte å roe ned kropp og nervesystem når man er inne i litt stressende perioder. For det er ofte ikke så veldig mye som skal til for å ha det mye bedre. Alt det krever er 1 minutt av din tid. Og 1 minutt har vi alle til overs i løpet av en dag.

Ta 1 minutt, lukk øynene, trekk pusten og gi deg selv litt stillhet. Gjør det akkurat når du selv føler for det. Det ene minuttet gir deg så mye mer fokus og ro videre i dagen. Ta minuttet før du setter deg ned og svarer på mailer, ta 1 minutt før du spiser dagens lunsj, ta 1 minutt før du tar dagens møte, eller ta det nå! Det høres så lite ut, men gir så mye.


In my shoes

SKO KOLLEKSJONEN ER ENDELIG LIVE

Som jeg har gledet meg til denne tiden av året, den beste tiden. Den crispe lufta, løvet som sakte begynner å falle fra trærne og farge fortauene i høstlige farger. Og hva er vel bedre enn at 4 modeller fra min skokolleksjon In my shoes endelig er på plass i butikk! Nå kan høsten bare komme for min del!

Les mer


It’s Knit Season

OG DET ER MIN ABSOLUTTE FAVORITTSESONG

Denne tiden her, når byen blir dekket av et teppe av crisp luft. Og du tar frem strikkegenserne fra klesskapet. Det er det beste! Jeg elsker denne tiden vi er inne i nå. Myk og lun strikk over kjole, bare legger og støvletter. Knit Season - min absolutte favoritt!

Nå har det kommet et nydelig drop med strikkegensere fra CAMILLA PIHL WEAR i butikk og på camillapihl.com. En liten smakebit finner du under her.

Les mer


Back to Work Energy Balls

HEI TRAVLE HØST - JEG ER KLAR!

Det er ikke til å stikke under en stol at det ikke alltid er like lett å sjonglere jobb, livet som småbarnsmor og alle hverdagslige oppgaver. Sommeren har jeg brukt til å lade batterier og koble litt av, og nå kjenner jeg at jeg er superklar for å ta fatt på høsten og alle dens spennende prosjekter. For å henge med i svingene så er jeg avhengig av å ta noen små gode valg for meg selv, små valg i hverdagen som holder energi og humør oppe - og her skal dere få oppskriften på et av mine hemmelige triks som er supert i en travel hverdag. Nemlig mine Back to Work Energy Balls!

Disse smaker syndig godt, man skulle ikke tro at de var så proppet med god næring for kroppen! Lag gjerne opp litt ekstra når du først er i gang, for de er helt perfekte å ha stående i en boks i kjøleskapet - klare til du trenger en liten energiboost!

Here we go, dette er hva du trenger for å lage mine Back to Work Energy Balls:
- 12 dadler uten sten
- 2 dl mandelmel
- 1 dl kokosmasse (pluss litt å rulle kulene i)
- 1/2 til 1 dl Life Kokosolje
- 1/2 dl raw kakaopulver
- 1 spiseskje chiafrø

Start med å blande dadler, mandelmel, kokosmasse, kokosolje, kakaopulver og chiafrøene til en jevn masse med en blender. Ha i mer tørt hvis blandingen blir for seig, eller mer kokosolje hvis den blir for fast - tenk at du skal forme den med hendene etterpå. La bollen med massen stå cirka et kvarter på benken, slik at chiafrøene rekker å svelle litt. Så kan du ta cirka en spiseskje-stor bit av massen og forme til kuler med hendene. Deretter ruller du kulene i kokosmasse.

Oppbevar energikulene i en tett boks eller tett glass i kjøleskapet, de holder seg fint en ukes tid (men du har garantert spist de opp innen den tid!). De er helt supre å ha stående klare i kjøleskapet til de øyeblikkene du trenger en liten boost, og perfekte å putte i en liten boks i veska når du har litt hastverk. Eller bare kose seg med når man har lyst på noe skikkelig godt - for så gode er de!

Håper du får en fantastisk start på hverdagslivet og høsten, og at disse faller i smak! Alt du trenger for å lage disse får du tak i på life.no og din lokale Life butikk.


Si hei til min nye setting spray

EN NY FAST VENN I MAKEUP BAGEN

Har du fått med deg nykommeren Beauty Camilla Pihl Setting Spray som akkurat har kommet ut i butikk? Jeg har lenge ønsket å lage en forfriskende settingspray, som hjelper til med å holde sminken på plass - og her er den! Den inneholder blant annet agurk- og kamilleekstrakt, som er kjent for sine forfriskende og beroligende egenskaper. Sprayen sørger for at sminken sitter og som en ekstra bonus gir den huden en boost med fuktighet.

Bruk den for å sette sminken etter at du har sminket deg på morningen, og som en forfriskende spray gjennom hele dagen. Også glemte jeg jo helt å navne - den lukter helt vidunderlig!

Beauty Camilla Pihl Setting Spray finner den i hyllene hos H&M, VITALyko og Iconbeauty.


Mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør

DA ER UTEROMMET OFFISIELT ÅPNET FOR SESONGEN

Og gjett om jeg ser frem til alle fine sommerstunder vi har i vente i vår egne lille grønne oase. Noe av det beste med denne tiden på året er at vi endelig kan ta i bruk uterommet vårt for fullt. Og dere har jo allerede fått en liten sniktitt på mine sommerlige favoritter fra Kid Interiør, men her skal dere få en bedre titt! Velkommen til mitt grønne uterom!

Les mer


Den fineste tiden er nå

MINE FAVORITTER FOR UTEROMMET FRA KID INTERIØR

Endelig er denne tiden her, tiden for å tusle ut på morgenen med en tekopp, høre fuglene kvitre og bladene rasle i vinden. For hver dag som går blir det grønnere og frodigere og man har plutselig et nytt rom i hjemmet. Uterommet. Få ting gir meg mer ro enn nettopp dette, når naturen og interiøret visker ut grensene mellom ute og inne. Det er ingen annet sted jeg heller vil starte dagen enn nettopp her. Og kom her, bli med - så skal du få en liten smakebit på hvordan jeg har stylet uterommet med mine favoritter fra Kid Interiør.

Les mer


NYHET! The perfect nude lips

SI HEI TIL BEAUTY CAMILLA PIHL CREAMY LIPSTICK

Ok, dette har jeg gledet meg til! Si hei til Beauty Camilla Pihl creamy lipstick.  Leppestiften jeg sverger til kommer i 3 ulike nude nyanser. Girl Crush, en lys beige nude farge. Holy Smokes, en beige-rosa nude farge og Bonjour Madame, en nydelige rosa nude farge. Beauty Camilla Pihl creamy lipstick har en kremet, semi-glossy formulering, og gir både fuktighet og en nydelig farge til leppene. Leppestiften legger seg jevnt over leppene og gir uimotståelige myke lepper.

Beauty Camilla Pihl creamy lipstick finner den i hyllene hos H&M, VITA, Lyko og Iconbeauty til 299,-


Si hei til vårens strikkekolleksjon

ER DU KLAR FOR EN FARGERIK VÅR? 

Farger gjør så mye med humøret. Og vi blir skikkelig glade av de nye garnfargene våre! Deilige, friske farger som er perfekte for våren. Som vi har gledet oss til å ha disse på pinnene.  Og du, ikke bare har det kommet nye farger, nå finner du også alle de nye strikkeoppskriftene tilgjengelig på houseofyarn.no.

Vi gleder oss å se hva dere strikker og ikke glem å tagg oss på @knitcamillapihl kontoen!


It’s all in the Eyes

EYE GOT SOME NEWS FOR YOU

Baaaam! Februar kickes i gang med hele 3 lanseringer fra Camilla Pihl Cosmetics. And it's all about the Eyes! Si hei til BEAUTY CAMILLA PIHL BROW PENCILS, BEAUTY CAMILLA PIHL CLEAR EYE BROW GEL og BEAUTY CAMILLA PIHL EASY GRIP EYE LINER. 3 nyheter som sørger for at øynene enkelt får litt ekstra zaa-zaa-zoom!

Ok, la meg introdusere de 3 nyhetene slik at dere kan bli litt bedre kjent med de!

Les mer


Si hei til Maiken Slippers

DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Endelig er det her, Maiken Shearling Slippers! Varme, myke og superfine tøfler - helt perfekte å finne under treet. De er laget i 100% saueskinn og kommer i 2 superfine farger, cream og army. Hvilken farge ønsker du deg?

Les mer


Mine gavefavoritter fra Life

GI BORT DE TINGENE DU ER GLAD I SELV

Å finne de rette julegavene er ikke alltid enkelt, men en ting jeg ofte faller tilbake på - er å gi bort de tingene jeg selv er glad i! Kanskje de kan bli en ny favoritt hos en venninne eller noen i familien. Her har jeg plukket meg ut noen av mine favoritter fra Life som blir å finne under treet i år.

Les mer