En skikkelig fin bok

EN BOK FULL AV FARGERIK MAT OG INSPIRERENDE OPPSKRIFTER

Er du nysgjerrig på plantebasert mat, eller bare har lyst til å bli inspirert til å lage nye fargerike retter på kjøkkenet? Akkurat nå elsker jeg kokeboken "Eat Clean Play Dirty" fra jentene bak instagramkontoen SAKARALIFE (verdt å følge for deilige LA wellness inspo.) En skikkelig digg og inspirerende kokebok!

Favoritten min fra boken akkurat nå er denne vilt gode gulrotrisottoen! OMG...så god!

Jeg bestilte min fra Amazon og fikk den i posten etter ca. en ukes tid! Jumpsuiten min er forresten fra egen kolleksjon og den finner du her /reklame for egen merkevare/


Lukten av sommerferie

EN FLASKE MED LUKT AV SOMMER OG ALT SOM ER FINT!

La meg starte med at jeg er skikkelig vanskelig når det kommer til parfymer. Det er svært få som får lov til å komme seg inn på baderomshyllen min. Og når det er sagt, den nye "Sun Song" duften fra Louis Vuitton er helt himmelsk!

Den etterlater huden med en duft av gode minner fra sommer, ferie og alt som er fint! Du vet sånn som huden din lukter når du har ligget i solsteken en hel dag og tittet på havet. Litt sånn lukter den, og jeg elsker det!


1 Kommentar

That beautiful Panda Jacket

DEN FINESTE VÅRJAKKEN!

Randi i redaksjon ser så fantastisk fin ut i Panda Jakken fra CAMILLA PIHL WEAR kolleksjonen min! Hver mandag møtes vi som dere vet til en brief av uken og jeg blir like glad hver gang når de dukker opp i plagg fra klesmerket mitt! Det er nesten som om jeg ser plaggene på en ny måte når jeg ser de på andre også blir jeg skikkelig inspirert av hvordan jeg kan style de.

Randi pleier å bruke jakken som en skjorte og i og med at den er så tynn. Knepp den sammen og stapp den ned i buksen. Superfresht til blå jeans!

Du finner jakken her. 

Jeg har på meg gamle Anine Bing boots, bukse fra Ragdoll, gammel Ganni jakke og hjemmestrikk fra camillapihlstrikk.no.


1 Kommentar

A little Monday Boost

HERE'S YOUR MONDAY MANTRA

Document the moments you feel most in love with yourself. What you're wearing, who you're around, what you're doing. Recreate and repeat!
-Warsan Shire-

 


Fire fine 17 mai sveiser

4 FINE HÅRSVEISER TIL 17 MAI DU LETT KAN LAGE SELV!

Til fine kjoler, freshe dresser og vakre bunader er det fint å gjøre seg ekstra flid med hårsveisen! Her er 4 favoritter som passer perfekt til 17 mai og som er enkle å lage på egen hånd!

Fletten som er perfekt for deg som ikke kan å flette. Du trenger gjennomsiktige tynne hårstrikker, litt konsentrasjon og du ender opp med den fineste fletten!

Fin liten tvist på hestehalen for deg som liker å holde det helt enkelt!

2 tynne hårstrikker og noen hårnåler og du ender opp med denne fine festsveisen!


4 Kommentarer

A FEW OF MY FAVORITE THINGS

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

TID FOR Å RUSLE RUNDT I FAVORITTSKOENE OG DIGG GLOW

De har ligget  i skapet og smilt til meg og ventet tålmodig på at det skulle bli varmt ute slik at jeg kunne begynne å bruke de igjen. Mine Gucci loafers ble kjøpt inn i fjor er kanskje en av mine yndlinger i skoskapet. Har gledet meg så til å kunne bruke de igjen og endelig kan jeg det! Og akkurat nå drømmer jeg om ett par røde også.

Også er jeg veldig glad i Skin Camilla Pihl Body Bronzing oil om dagen. Huden min på kroppen trenger litt glow hjelp etter en lang vinter pakket inn i varme klær. Oljen gir ett ett fantastisk fint skimmer til kroppen og inneholder en unik blanding av naturlige oljer, nærende vitaminer. Også har jeg designet flasken med en praktisk pumpe som gjør at du lett kan fordele produktet på hele kroppen! Ett must dersom du er ute etter solkysset og glødene fin hud!

Shimmeret i oljen er laget av mica som er plastfri glitter så den kan trygt vaskes av i dusjen uten at den skader miljøet eller dyrelivet i havet.


2 Kommentarer

Houseplant of the week

VELKOMMEN HJEM LILLE FIKENTRE

Jeg elsker fiken trær! Og jo større de blir jo finere blir de. Jeg kjøpte med meg dette lille fine treet i helgen. Fikentreet trives godt plantet i potter på terrassen eller balkongen, men jeg har ikke helt hjertet til å sette det ut riktig enda de jeg synes det har vært litt kjølig.

Og fikentreet kan fint stå innendørs også, men da så lyst som mulig. Så nå står det her og lyser opp omgivelsene før det om litt skal på flytte ut på terrassen.


5 Kommentarer

Jo flere jo bedre er det

PERLER PÅ RAD OG REKKE

Jeg elsker at det bugner av fin hårpynt i butikkene om dagen og aller helst liker jeg å putte alt det fine jeg har i  håret på en og samme gang! Kjempefint til 17 mai til deg som ikke er så glad i oppsatt hår men som liker å ha det nedslått istedenfor.


2 Kommentarer

Rundt halsen min just nu

DER FINNER DU DISSE TO FAVORITTENE

Jeg har ett halskjede jeg aldri jeg tar av meg og det er "The Grateful Medallion" fra min egen David-Andersen kolleksjon. Det smykket har nå fått selskap av en ny favoritt. En vakker vintage medaljong fra Chanel. Det kommer fra The Vintage Bar i København. De har inngått ett samarbeid med en gullsmed som lager de fineste smykker av gamle Chanel knapper. Jeg synes de er skikkelig skikkelig fine og ønsker meg flere kjenner jeg.


6 Kommentarer

Ny 17 mai hair tutorial

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

EN FIN FIN OPPSATS TIL 17 MAI!

Når man kler seg opp i sitt fineste tøy er det ekstra gøy å gjøre en liten ekstra innsats med håret også. Jeg liker aller best håroppsatser som er litt rufsete og litt tilfeldige. Også må de være enkle å lage, slik som denne. Perfekt til 17 mai eller andre hyggelige tilstelninger hvor man vil være litt ekstra fin. Og sånn som dette gjør du!

Det kan være lurt å preppe håret med en tørrsjampo eller en volumspray før du begynner slik at håret ditt får litt ekstra hold og  holder gjennom en hel dag. Jeg har brukt CAMILLA PIHL HAIR VOLUME  SPPRAY , HAIR CAMILLA PIHL DRY SHAMPO i mitt hår før jeg startet. Også sprayet jeg over med min HAIR CAMILLA PIHL HAIR SPRAY etterpå.

Vi har latt oss inspirere av Eva Lena Rylander på denne oppsatsen. Hun deler en rekke enkle og fine hårsveiser på sin instagram. Og liker dere videoer som dette så legg gjerne igjen en kommentar under, for da lager vi flere! God helg!


12 Kommentarer

17 mai kjolen min

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

PRØVER KJOLER TIL 17 MAI

Jeg har en bunad som er arvet og sydd etter min bestemor, men den er desverre litt kort til meg og trenger å bli fikset litt på før den kan brukes, så på 17 mai blir det kjole på meg! Heldigvis har jeg designet noen fine kjoler som passer helt perfekt! Jeg kommer til å ha på meg THE LOVE dress på 17 mai. Jeg bare lurer veldig på hvilken farge jeg skal ha på meg. Den blå dere ser her, den armygrønne eller den terracottarøde med prikker på? Hva synes dere?


10 Kommentarer

BE GOOD TO YOUR YOUR SOUL

3  EASY WAYS TO NOURISH YOUR SOUL

For meg handler det om å finne magi i hverdagen og i de små øyeblikkene.

SETT AV TID TIL DEG SELV. Jeg vet det ikke er lett å finne tid til seg selv i travel hverdag, men det er så viktig. Jeg lært på den harde måten og det er en av grunnen til at jeg er genuint opptatt av å sette av litt tid hver dag. Om det så bare er å nyte en kopp te med en fin sang på øret, eller lukke øynene i ett par minutter og bare puste. De små tingene gjør underverker.

ÅPNE ØYNENE. Vær på jakt etter magi i hverdagen. Legg merke til ting rundt deg , plutselig dukker de opp. Små fine øyeblikk som nærer sjelen. Som formiddagssolen som lager fine skygger av blomstene på kontoret. Ta deg tid til å registrere og sette pris på små øyeblikk som det.

TAKKNEMLIGHET. Jeg har gjort det helt siden jeg var liten. Når jeg har lagt meg for kvelden går jeg gjennom dagen min og tenker på alt jeg har gjort og opplevd. Også takker jeg for det som har vært bra den kvelden. Det gjør meg bevisst på alt det fine jeg har i livet mitt og det gjør at jeg setter pris på det jeg har. Det er kanskje spesielt viktig på de dagene som ikke er helt topp. For hvis jeg leter så finner jeg stort sett noe bra med de dagene også.


4 Kommentarer