En cute detalj på skoene

IT'S ALL IN THE DETAILS 

Har du noen tøysko som fortjener en liten oppgradering? Da har vi et genialt lite tips til deg. Søte strykemerker pimper enkelt opp klær, men også sko - og vi elsker det! En superenkel DIY-aktivitet som er fin både for store og små! Kjenner vi vil ha strykemerker på alt vi nå... ha ha

Les mer


Nominert til Costume’s Skjønnhetsfavoritter

BEAUTY CAMILLA PIHL CREAMY HIGHLIGHTER PALETTE ER NOMINERT

Så stolt og glad over at Beauty Camilla Pihl Creamy Highlighter Palette er nominert til Costume's Skjønnhetsfavoritter 2021! Dette er jo virkelig en favoritt i egen sminkepung, og et produkt som brukes så og si daglig, så da er det ekstra hyggelig at den blir trukket frem som en favoritt!

Hvis du også har lagt din elsk på gløden som Creamy Highlighter Palette gir, så kan du stemme den frem i kåringen inne på costume.no, under kategorien "Solkysset glød".

Tusen, tusen takk til alle som støtter og elsker produktene like mye som det jeg gjør! Det gjør meg så glad å lese all feedbacken dere kommer med! TAKK <3


Små doser med self care

EN TING JEG LIKER Å GJØRE FOR MEG SELV

Når man er småbarnsmor, så har man ikke all verdens tid til lange self care ritualer. Men de små øyeblikkene kan være vel så fine! Og akkurat der er man inne på noe som er litt viktig som mamma - man rekker ikke alltid alt lenger. Så senk den lista litt, prioriter, og bare aksepter at man ikke får gjort alt. For dårlig samvittighet fører ikke noe godt med seg. Sørg heller for å legge inn bittesmå fine øyeblikk, der du har noen minutter for deg selv - og nyt de til det fulle. ISUN sin Amethyst Body Oil er en nydelig kroppsolje med en behagelig og beroligende duft. Den inneholder en deilig miks av naturlige oljer som jojobaolje og olivenolje innsatt med urter og ekstrakter fra blant annet basilikum og lavendel. På kvelden liker jeg å dempe belysningen på badet, nyte roen og stillheten i huset og smøre meg inn med denne oljen - før jeg finner senga. Noen minutter for meg selv her og der, det kan selv en travel mamma finne tid til.


Lun høstsalat med solbærdressing

EN LUN SALAT AV HØSTENS BESTE GRØNNSAKER

Man føler seg litt ekstra inspirert til å lage deilige, sunn mat når butikkene bugner av ferske grønnsaker og nyhøstet frukt. Og hva passer vel bedre å bruke høstens grønnsaker og salater til, enn en superdeilig lun salat! Denne høstsalaten er så digg at man lett kan lage den når man får lyst på noe ekstra godt, og som en ekstra bonus så er den proppet med deilige farger å se på og masse god næring for kroppen.

Les mer


Have you read the latest Nourish posts?

15 minutter strekk av kroppen

START UKA MED EN GOD STREKK AV KROPPEN

Opp og hopp, rull ut matta og bli med på en 15 minutter strekk av hele kroppen. Selv føler vi at kroppen og energien er helt annerledes de ukene vi er flinke til å gi kroppen en strekk. Bli med da vel - så DIGG!


Current crush

WOW - VI ANTE IKKE AT BRODERI KUNNE VÆRE SÅ KULT!

Den franske designeren Sarah Espeute satte oss helt ut med sine vakre broderte duker og tøyservietter! Altså, hvor kult er vel ikke dette! Hun broderer duker som et dekket bord, og vi elsker det! Hun har gjort en rekke designsamarbeid og hatt flere utstillinger i Paris med kreasjonene sine. Har du lyst til å se mer? Scroll ned for inspo!

Les mer


10 herlige duftlys

FYLL HJEMMET MED HERLIGE DUFTLYS

Vi elsker duftlys og synes duft er med på å sette personlighet til et hjem. Hvilke duftlys du velger forteller nesten en liten historie om hvem du er og hva du liker.  Når mørket stiger på er det lite som er så hyggelig som tente lys rundt omkring i stua. Nedenfor finner du noen av våre favoritter til hjemmet.

Les mer


Blomster zen

DETTE KJENNER VI OSS IGJEN I!

Denne lille snutten tror vi de fleste som er glad i blomster kan kjenne seg igjen i. Det er noe veldig fint med å jobbe med blomster, å sette sammen ulike blomster i buketter og bare leke seg med de de ulike vakre blomstene. Vi glemmer i hvert fall både tid og sted når vi står foran et bord fylt med blomster og vaser - da går vi helt i zen modus og bare koser oss med det som er her og nå!


Have you read the latest Habitats posts?

Rydd opp i sminkepungen i helgen

5 TIPS TIL EN FRESH OG BAKTERIEFRI SMINKEPUNG 

Begynner det å bli en stund siden du tok en opprydning i sminkepungen? Da kan du gjøre lurt i å ta en rask titt ned i den i dag. Gamle maskaraer, eyelinere, leppestifter og foundations du ikke har brukt på en stund kan ha gått ut på dato. Kostene dine må kanskje vaskes? Gi sminkepungen din en skikkelig opprenskning i dag og finn samtidig ut om det er på tide å unne seg noen nye produkter for den nye sesongen.

1. Start med å helle ut alt du har i sminkepungen din. Kan den vaskes i vaskemaskinen? Sleng den i vaskemaskinen, eller vask den godt med en myk klut og mildt såpevann på innsiden og utsiden. Ikke så lett å komme til alle steder? Bruk en q-tips med litt såpevann på, så kommer du til overalt.
2. Gi alt av koster og beauty blendere en skikkelig vask, du kan lese mer om det her. Det bør forresten være en ukentlig rutine.
3. Kast sminke du ikke bruker eller som har gått ut på dato.
4. Det sies at en maskara skal byttes ut etter 3 måneder, på grunn av vekst av bakterier. Når var det du egentlig sist kjøpte deg ny maskara?
5. Vask over alle produkter, slik at de er rene og pene og frie for alt sminkesøl når du putter de tilbake i sminkepungen. Husk også å gå over innsiden av alle lokk og alle små speil.

Så deilig å få gjort!


Lunsjwrap med bønnemiks

FRESH LUNSJ DU LAGER PÅ ET BLUNK

Det er ikke alltid like lett å komme på noe raskt og digg man kan lage til lunsj, derfor hjelper vi deg litt på vei! Hvis du har tortillalefser, hummus, en avokado og bønnemiks (Her har vi brukt Plantego' sin Middelhavs bønne og olivensalat). Finn frem to tortillalefser og smør et tykt lag hummus på hver lefse, legg deretter på en halv avokado i skiver, og topp med bønnemiksen. Du kan varme de i ovnen, men det er ikke noe must. Topp med litt fersk koriander! Ekstra digg er det å ta på seg en god ullgenser og spise lunsjen ute i frisk høstluft.


1 minutt er alt du trenger

EN LITEN PÅMINNELSE OM Å TA 1 MINUTT TIL Å PUSTE 

I en hektisk hverdag er det viktig å ta seg tid til det ene minuttet som kan roe ned og samle tankene. Vi har delt denne øvelsen for en god stund tilbake, men nå føles det riktig å ta den frem igjen. Flere som trenger å bli minnet på å puste ekstra godt med magen? Vær så godt, denne er helt super!

Sitt oppreist eller legg deg ned, finn den stillingen du synes er mest komfortabelt.

  1. Start med å puste rolig ut gjennom munnen.
  2. Lukk munnen igjen, og pust inn gjennom nesa mens du teller til fire.
  3. Hold pusten i fem-syv sekunder (om du ikke klarer å holde den så lenge så korter du det ned).
  4. Pust ut mens du teller til åtte.
  5. Gjør denne øvelsen tre ganger etter hverandre og kjenn litt på følelsen i kroppen.

Vi ønsker deg en fortsatt god dag!


Naturlige beauty hacks med Karolína Kurková

SUPERSKJØNNE KAROLÍNA KURKOVÁ DELER SINE NATURLIGE BEAUTY HACKS

Synes du det er gøy med naturlige beauty hacks, der du kan raide kjøkkenskapene og sitte igjen med digge masker, scrubber og ulike beauty treats for hud og hår? Vel, da bør du ta en titt på denne snutten der modellen Karolína Kurková deler sine naturlige favoritter. Her tipser hun om alt fra ansiktsmasker, ansiktsskrubb, håndskrubb til en miks som visstnok skal freshe opp både tenner og munn. Alt laget med ingredienser du finner i kjøkkenskapene.


Have you read the latest Blessings posts?

Things we like no. 16

Å DRØMME OSS VEKK MED ETT MAGASIN I HÅNDEN

Vi har alle så mye skjermtid i løpet av dagen, så det å kunne koble av med ett fysisk magasin, noe du kan holde i hånden og drømme deg vekk til er noe vi elsker. Et lite pusetrom i hverdagen rett og slett

Les mer


Your daily feel good tips

STILRENE LOKALER OG NYDELIG MAT I OSLOBUKTA

Vi har forelsket oss helt i den nye bydelen Oslobukta, og elsker alle de deilige spisestedene som dukker opp i vannkanten. En favoritt for zen omgivelser og fresh mat er restauranten Kumi.

Les mer


Den perfekte lille sorte kjolen

KJOLEN SOM PASSER TIL ALT

Er det ett plagg som redder deg igjen og igjen når du lurer på hva du skal ha på deg så er det "den lille sorte." Den perfekte sorte kjolen som kan dresses opp og ned og som funker til alle anledninger og som  kan styles til det uendelige! Og min lille sorte favoritt er denne.

Les mer


Verdens fineste klistremerker?

VI STRØR RUNDT OSS MED BLOMSTER

Vi elsker alt som er med på å tilføre litt cuteness og personlig preg på tingene våre. Klistremerker er geniale til nettopp dét, og nå har vi kommer over de fineste klistremerkene på rull med vakre kronblader og blomster. Det ser rett og slett ut som blomster på rull!

Les mer