We wanna book a stay here

HER KUNNE VI LETT TILBRAGT NOEN NETTER

Når interiørdesigner Kelly Wearstler har en finger med i spillet, da er det nødt til å bli lekkert, visuelt veldig spennende og på ingen måte kjedelig å hvile øynene på. Og når du samtidig blander hennes estetikk med avslappet lyx, ja da skaper du en drømmedestinasjon. Santa Monica Proper Hotel har gjort nettopp dette, teamet opp med Kelly Wearstler på designfronten og skapt et hotell man bare drømmer om. Det prisbelønnede hotellet ligger nydelig til på stranda i Santa Monica, så utsikten er det heller ikke noe å klage på.

Les mer


Fine iskjeks til maifestene

ET LITE TRIKS FOR Å GJØRE 17.MAI ISEN EKSTRA FIN

Det er få ting som hører så hjemme på 17.mai som is! Og da er det ekstra koselig å gjøre litt ekstra ut av isen denne dagen. Dette lille trikset er like fint uansett om du skal ha is som et innslag på dessertbordet eller du skal lage isbar hjemme denne dagen. Litt ekstra fine iskjeks kan enkelt lages klare i forkant og gjør det ekstra hyggelig å servere isen.

Les mer


Ny vårjakke i skapet

ELSKER VÅRENS VATTERTE JAKKER

Det går mye i basic i garderoben, men da er det ekstra gøy når man finner en litt "sprekere" jakke man kan piffe opp hele antrekket med. Jeg har i lang tid vært på jakt etter en av vårens vatterte jakker og her om dagen kom jeg over den på ZARA. En annen genial ting med denne jakken er at du får 2 i 1, den kan nemlig vrenges og brukes på begge sider. Love it!


12 grunner til å besøke Gamlebyen i Fredrikstad

 VÅRE FAVORITTER I GAMLEBYEN FREDRIKSTAD

Dere husker sikkert at vi var på jentetur til Gamlebyen i Fredrikstad for litt siden! Og for en fin tur vi hadde, vi skal definitivt tilbake til Gamlebyen igjen snart. En så utrolig koselig destinasjon å besøke, både med venninnegjengen, familien eller med kjæresten. Her har vi samlet opp våre favorittsteder i Gamlebyen i Fredrikstad som er et must å ta turen innom!

Les mer


Have you read the latest Nourish posts?

Et fargerikt og personlig hjem

BLI MED INN I DESIGNER SOPHIE ASHBY SITT FANTASTISKE HJEM

Er du glad i kunst, hjem med mye personlighet og masse farger - da er dette en hjem som du må ta en nærmere titt på! Designer Sophie Ashby leier et Georgiansk hus som hun har skapt et nydelig familiehjem av. Her blir man møtt av masse varme og personlighet, eiendeler fra hele verden og spesielt Sør-Afrika der hennes mamma er fra, masse kunst på veggene og nydelige bruktfunn og redesign. Vi la spesielt vår elsk på badet med alle bildene på veggen og det nydelige kjøkkenet med et grønt marmorbord og utradisjonelle og vakker kjøkkeninnredning.


6 små tips mot stress

FØLER DU DEG STRESSA I KROPPEN? LES DETTE

Stress setter seg i kroppen og gir en skikkelig dårlig følelse, derfor prøver vi å være ekstra bevisste på nettopp dette og prøver (det er ikke alltid det går) å ta grep så raskt som mulig. For stress fører jo faktisk ikke med seg noe godt. Man jobber dårligere, blir i dårligere humør og alt føles vanskeligere og tyngre enn hva det egentlig er.

Her er våre beste tips for litt mindre stress i hverdagen:

- Planlegg uka og få ting ned på papir. Det er lite som føles så godt som å krysse av gjøremål.
- Du rekker ikke alt og det er helt ok.
- Ta deg gode pauser. Spis lunsjen din i ro og fred og få gjerne litt luft i samme slengen uten mail, mobil og annen jobb.
- Når stresset griper tak så må du puste. Noen gode inn og utpust til du kjenner at kroppen har roet seg ned.
- Vær i litt aktivitet hver dag. 15-30 minutter holder. Du tenker at du ikke har tid? Da må du i hvert fall gjøre det!
- Minn deg selv på alt du har fått til, de gangene ting står litt stille eller går tregt.

Og husk for all del, prøv å ikke få dårlig samvittighet for at du er stresset - det blir vi alle! Det gjelder bare å finne gode måter å håndtere det.


Mormors limonade med rabarbra

DENNE MÅ DU TESTE I SOMMER

Da redaksjonen var i Gamlebyen for litt siden, så spiste vi lunsj på Mormor's Café. Og der fikk vi en rabarbralimonade som var så tullete god, at vi bare måtte spørre etter oppskriften. Den var frisk, søt og syrlig - alt på en gang, og med en helt nydelig liten touch av vanilje.

Og oppskriften den fikk vi, og vi fikk til og med lov til å dele den med dere! Så her har dere den, en oppskrift som er et must å teste ut i sommer - så deilig!

Les mer


Er du fan av Jeanne Damas?

DA BØR DU FØLGE DENNE INSTAGRAMKONTOEN

De dagene vi vil se litt ekstra chic ut ser vi alltid til kontoen til Jeanne Damas. For en drømmedame som både kler seg, styler håret og sminker seg så effortless. Følg @JeanneDamasAesthetic for dersom du heller ikke får nok Jeanne Damas i feeden din.

 


Have you read the latest Habitats posts?

Crystal of the Week

EN LITEN BÅNDAGAT I LOMMA

Denne lille fine båndagaten har fått fast plass i lomma den siste tiden. Båndagat sies å skulle balansere yin og yang energiene, beskytte og gi styrke. Men mest av alt liker jeg å ha den liggende i lommen som en liten påminnelse på å ta gode valg og snike inn litt self care i løpet av dagen.


Beauty faves med Tine Monsen

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL TINE MONSEN

Er du klar for litt mer snoking i baderomsskuffen og sminkepungen til kule personer? Denne gangen tar vi en titt på Tine Monsen sine Beauty Faves for våren og sommeren. Tine Monsen inspirerer oss stadig med sitt lekre hjem og flotte garderobe, og vi er ganske så spent på hva denne freshe dama har gjemt unna i sitt beauty arsenal.

Les mer


Nye sandaler i skapet

HELLO FISHERMAN SANDALS

Det har sneket seg inn noen gode sandaler i skinn som bare blir finere og finere ved bruk. Og som kommer til å bli godt brukt til både jeans og sommerkjoler i sommer. Skoene er fra ANGULUS og de har masse fine sko og sandaler for både store og små. Verdt å sjekke ut!


Scent for the bathroom

FOR DEG SOM LIKER BOTANISKE OG NATURLIGE DUFTER

Aesop er en favoritt hos oss, på grunn av sine naturlige rene dufter. Hvis du er veldig glad i eteriske oljer, så er sjansen stor for at Aesop sine dufter passer din nese godt. Et par dråper av denne i toalettskålen eller vasken, gjør at badet lukter deilig av sitrusskall, mandarin og et hint av blomster, blant annet ylang ylang. Ekstra elsk på forpakningen til Aesop produktene, den apotekeraktige looken gjør at vi lett kan ha disse stående fremme som pynt.

Aesop får du blant annet kjøpt hos Heaven Scent, Lyko og Aesop sin egen butikk.


Have you read the latest Blessings posts?

Lun salat med byggryn

ET ENKELT OG DIGG MIDDAGSTIPS PÅ EN MANDAG

En lun og deilig byggrynsalat - perfekt på en litt kjølig maidag. Denne salaten er full av deilig smak og har blitt en skikkelig favoritt hos oss. Like god til lunsj som til middag, så lag gjerne opp en litt stor porsjon når du først lager, så har du lunsj i morgen også!

Du trenger:
Byggryn 
Sjalottløk 
Hvitløk 
Søtpotet 
Spinat
Grønnsaksbuljong 
Sitron
Salt & pepper

Start med å kutte opp løken i grove biter, deretter kutter du søtpotet i passe store terninger. Skyll byggrynet som anvist på pakken ta frem en dyp stekepanne og hell oppi byggryn og grønnsaksbuljong, dette skal koke i en 15-20 minutter. I en annen stekepanne steker du søtpoteten i 5-6 minutter og deretter tilsetter du løken og steker det sammen til løken har blitt blankt og søtpoteten har passe tyggemotstand. Legg løk og søtpotet til side, dette skal blandes samen med byggrynet når det er et par minutter igjen av koketiden. Helt på slutten kan du vende inn en neve spinat og skvise over litt saft fra en sitron.

Smak til med salt og pepper og topp det hele med litt fetaost! Bon Appétit!


How to style denim

DANIELLE GOLDBERG STYLER ULIKE DENIM LOOKS

Jeans og denimplagg er og blir en favoritt i garderoben, men noen ganger kan det være litt godt med litt inspo på hvordan man kan style de. Her viser den LA baserte stylisten Danielle Goldberg ulike måter du kan style vårens denim.


Mindful Monday

START MAI OG UKA PÅ EN LITT MER MINDFULL MÅTE

Her kommer en fin liten liste over enkle små ting du kan gjøre for å få en bittelitt bedre start på uken og den nye måneden. Det er nemlig ikke så mye som skal til. Men, det kan hende at det er lurt å stå opp et kvarter før innimellom - for å gjøre plass til å starte dagen litt roligere. Hvor mange av disse punktene klarer du å sjekke av?

- Start dagen med et øyeblikk foran speilet der du smiler til deg selv og sier 3 ting du er takknemlig for akkurat nå
- Finn en fin plass å sitte og ta noen dype, gode pust
- Drikk en mindfull kopp med te. Vær tilstede, kjenne varmen, kjenn smakene, bare vær tilstede og nyt den tekoppen.
- Sett en intensjon eller et mantra for dagen
- Ta deg flere gode pauser gjennom dagen, gjerne med litt frisk luft i fjeset
- Unngå multi-tasking, fokuser på en ting av gangen
- Legg bort telefonen og vær tilstede rundt din kjære


Jentetur til Gamlebyen i Fredrikstad

24 TIMERS GETAWAY I GAMLEBYEN FREDRIKSTAD 

Bare litt over en time unna Oslo finner du Gamlebyen i Fredrikstad, nord-Europas eldste festningsby. Omgitt av vakker natur og full av sjarmerende gamle hus, brosteinsgater, særegne butikker og rett og slett skikkelig god stemning. Det perfekte stedet for verdens koseligste getaway med venninner eller kjæresten. Som vi koste oss.

Les mer