Beauty faves med Tine Monsen

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL TINE MONSEN

Er du klar for litt mer snoking i baderomsskuffen og sminkepungen til kule personer? Denne gangen tar vi en titt på Tine Monsen sine Beauty Faves for våren og sommeren. Tine Monsen inspirerer oss stadig med sitt lekre hjem og flotte garderobe, og vi er ganske så spent på hva denne freshe dama har gjemt unna i sitt beauty arsenal.

Les mer


Nye sandaler i skapet

HELLO FISHERMAN SANDALS

Det har sneket seg inn noen gode sandaler i skinn som bare blir finere og finere ved bruk. Og som kommer til å bli godt brukt til både jeans og sommerkjoler i sommer. Skoene er fra ANGULUS og de har masse fine sko og sandaler for både store og små. Verdt å sjekke ut!


Scent for the bathroom

FOR DEG SOM LIKER BOTANISKE OG NATURLIGE DUFTER

Aesop er en favoritt hos oss, på grunn av sine naturlige rene dufter. Hvis du er veldig glad i eteriske oljer, så er sjansen stor for at Aesop sine dufter passer din nese godt. Et par dråper av denne i toalettskålen eller vasken, gjør at badet lukter deilig av sitrusskall, mandarin og et hint av blomster, blant annet ylang ylang. Ekstra elsk på forpakningen til Aesop produktene, den apotekeraktige looken gjør at vi lett kan ha disse stående fremme som pynt.

Aesop får du blant annet kjøpt hos Heaven Scent, Lyko og Aesop sin egen butikk.


Lun salat med byggryn

ET ENKELT OG DIGG MIDDAGSTIPS PÅ EN MANDAG

En lun og deilig byggrynsalat - perfekt på en litt kjølig maidag. Denne salaten er full av deilig smak og har blitt en skikkelig favoritt hos oss. Like god til lunsj som til middag, så lag gjerne opp en litt stor porsjon når du først lager, så har du lunsj i morgen også!

Du trenger:
Byggryn 
Sjalottløk 
Hvitløk 
Søtpotet 
Spinat
Grønnsaksbuljong 
Sitron
Salt & pepper

Start med å kutte opp løken i grove biter, deretter kutter du søtpotet i passe store terninger. Skyll byggrynet som anvist på pakken ta frem en dyp stekepanne og hell oppi byggryn og grønnsaksbuljong, dette skal koke i en 15-20 minutter. I en annen stekepanne steker du søtpoteten i 5-6 minutter og deretter tilsetter du løken og steker det sammen til løken har blitt blankt og søtpoteten har passe tyggemotstand. Legg løk og søtpotet til side, dette skal blandes samen med byggrynet når det er et par minutter igjen av koketiden. Helt på slutten kan du vende inn en neve spinat og skvise over litt saft fra en sitron.

Smak til med salt og pepper og topp det hele med litt fetaost! Bon Appétit!


Have you read the latest Nourish posts?

How to style denim

DANIELLE GOLDBERG STYLER ULIKE DENIM LOOKS

Jeans og denimplagg er og blir en favoritt i garderoben, men noen ganger kan det være litt godt med litt inspo på hvordan man kan style de. Her viser den LA baserte stylisten Danielle Goldberg ulike måter du kan style vårens denim.


Mindful Monday

START MAI OG UKA PÅ EN LITT MER MINDFULL MÅTE

Her kommer en fin liten liste over enkle små ting du kan gjøre for å få en bittelitt bedre start på uken og den nye måneden. Det er nemlig ikke så mye som skal til. Men, det kan hende at det er lurt å stå opp et kvarter før innimellom - for å gjøre plass til å starte dagen litt roligere. Hvor mange av disse punktene klarer du å sjekke av?

- Start dagen med et øyeblikk foran speilet der du smiler til deg selv og sier 3 ting du er takknemlig for akkurat nå
- Finn en fin plass å sitte og ta noen dype, gode pust
- Drikk en mindfull kopp med te. Vær tilstede, kjenne varmen, kjenn smakene, bare vær tilstede og nyt den tekoppen.
- Sett en intensjon eller et mantra for dagen
- Ta deg flere gode pauser gjennom dagen, gjerne med litt frisk luft i fjeset
- Unngå multi-tasking, fokuser på en ting av gangen
- Legg bort telefonen og vær tilstede rundt din kjære


Jentetur til Gamlebyen i Fredrikstad

24 TIMERS GETAWAY I GAMLEBYEN FREDRIKSTAD 

Bare litt over en time unna Oslo finner du Gamlebyen i Fredrikstad, nord-Europas eldste festningsby. Omgitt av vakker natur og full av sjarmerende gamle hus, brosteinsgater, særegne butikker og rett og slett skikkelig god stemning. Det perfekte stedet for verdens koseligste getaway med venninner eller kjæresten. Som vi koste oss.

Les mer


Let’s talk food! med @lakompott

VI SNAKKER MAT MED INSPIRERENDE MALIN GIMLE LABRÅTEN

Det finnes så mange kule profiler på Instagram som inspirerer oss med sine freshe retter og digge oppskrifter og de vil vi bli bedre kjent med i denne Let's Talk Food-spalten. Vi har blant annet tatt en snakk med gutta bak Instagramkontoen @veganergutta, og solstråla Malin Ekström. Denne gangen tar vi turen til Paris, der norske Malin Gimle Labråten bor og deler de mest fantastiske retter og Parisinspo på IG-kontoen @lakompott. Rettene hun lager er i hovedsak plantebasert, og de ser helt vilt deilige ut - så klikk deg inn og la deg friste. Nå  skal du få bli litt bedre kjent med henne og få en av hennes favorittoppskrifter denne sesongen!

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

Evaluer din April

BLIR DU MED PÅ DENNE FINE ØVELSEN? 

En måned går fort og dagene flyr som regel avsted midt mellom jobb, matlaging og Netflix. Lyst til å bli med på en liten øvelse? Finn frem notatboken og bli med å evaluer april. Skriv ned følgende spørsmål og deretter bruk noen minutter på å svare på de.

- Mitt favorittminne fra denne måneden var...
- Den største utfordringen jeg møtte var...
- Jeg er stolt av meg selv for å...
- Mål for neste måned er...
- Dette må jeg gjøre for å nå målet jeg har satt meg...
- Dette vil jeg gjøre mer av neste måned
- 3 ting som gjorde meg glad

Kanskje du får noen fine pekepinner på hvordan du skal forme maimåned!


Makeup the French way

VI VIL SMINKE OSS SOM JEANNE DAMAS I SOMMER

Naturlig og skikkelig fresh er sånn vi vil beskrive Jeanne Damas. Vi lar oss inspirere av a "bitten lip"-looken fremover. Snurr film og la deg inspirere av denne vakre dama du også.


SPOTLIGHT Anja Hammerseng-Edin

Photo: Thomas Qvale

SI HEI TIL ANJA HAMMERENG-EDIN

Hun sjarmerte oss alle med sin enorme vilje og varme medmenneskelighet da hun var med i Mesternes Mester i høst. Og vi blir så fascinert av Anja sin genuine interesse i menneskene rundt seg, egenutvikling og hvordan man kan vokse som menneske. Siden hun sluttet som håndballspiller har Anja jobbet med nettopp disse tingene, som foredragsholder og mental trener.

Det er ikke så overraskende at Anja Hammerseng-Edin sin nye podcast "Hva hvis det er mulig, da?" handler om personlig utvikling, hvordan man kan oppnå suksess og det man drømmer om og utvikle seg som menneske. Vi heier på deg Anja, takk for at du deler av dine erfaringer og kunnskap, du er ei skikkelig klok og varm dame og du inspirerer oss!

Les mer


Stjel stilen: Ilirida Krasniqi

SÅNN SOM DETTE VIL VI GÅ KLEDD NÅ 

En dame vi lar oss inspirere skikkelig av akkurat nå er tannlege og content creator Ilirida Krasniqi. Lyst til å kopiere stilen hennes?

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

Et magisk vakkert hus

FOR ET MAGISK STED I TULUM

Vi ble helt blown away av dette huset til Eduardo Neira rett utenfor Tulum, i landsbyen Francisco Uh May. Alle de organiske formene og vakre formene, alle naturmaterialene som gjør at inne og ute flyter helt sømløst sammen. Så utrolig vakkert! Legg spesielt merke til blekksprut-dusjen! Åhhh vi drømmer om å tilbringe noen dager på et sted som dette. Og det kan du faktisk, du kan booke et opphold i Villa Azulik her.


Beauty faves med Christina Victoria Hostad

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL CHRISTINA VICTORIA HOSTAD

Da er det på tide med et nytt dykk i noens sminkepunk og baderomsskuff. Denne gangen tar vi en titt  på Christina Victoria Hostad sine Beauty Faves for våren og sommeren. Du kjenner kanskje Christina Victoria fra Podcasten "Hei, det er meg!", der hun og Gine Margrethe deler venninneprat om hverdagslivet som working mums, oppturer og nedturer og masse gøy! Nå har vi snoket i sminkepungen og i beautystæsjet til Christina Victoria og her kan du lese mer om det!

Les mer


En rosa smoothie

LYSEROSA OG METTENDE SMOOTHIE

Denne smoothien er perfekt for deg som liker de mildere smoothiene, men har lyst på en variant med litt mer næring enn de rene frukt og bær-smoothiene. Du trenger en håndfull frosne bringebær, en håndfull frossen mango, 1-2 spiseskjeer mandelsmør, 1 banan, 1 teskje kokosolje eller MCT-olje og litt havremelk eller Biola. Bland alt sammen i en blender, start gjerne med å ha litt flytende i bunnen - så får blenderen lettere tak på ingrediensene og smoothien blir ofte mer kremete ved å ha oppi det flytende først. Du får en ganske raus porsjon med smoothie her, så det holder til to glass.


Tid for å potte om

GI PLANTENE LITT MER PLASS OG KJÆRLIGHET 

Har du også noen planter som begynner å vokse ut av de små pottene sine? Det er det tid for å potte om og gi plantene ny næringsrik jord. Plantenes nærings- og vannreserve avhenger av pottestørrelsen, så dersom du ikke føler at plantene dine vokser eller at de ser litt slappe ut så kan det være grunnen - De trenger mer plass. Dette er våre beste tips for å få fine, store planter som trives!

Les mer