Ballong i solnedgang

Vi har photoshoot med en av våre nye artister på mandag og i den anledning var jeg på Balloon Company i dag for å skaffe noen ballonger til shooten. Selvfølgelig endte jeg opp med noen her hjemme også, og jeg må si det ble skikkelig god stemmning i stua av mine to nye venner. De er så positive! Og da mener jeg hele tiden!


My New Jacket

Husker dere den pakken jeg blogget for noen dager siden? Den som var pakket inn i skinn? Sjekk hva som lå oppi!! Verdens feteste skinnjakke! Da jeg var på Costume Awards for noen uker siden hilste jeg på en veldig søt jente som heter Jenny. Den kvelden hadde jeg på meg min yndlings skinnjakke fra Saints & Mortals.

-Fin jakke, sa Jenny.
-Tusen takk, det er yndlingsjakken min, sa jeg.
-Så kult! Det er jeg som har designet den, sa Jenny.

Jenny designer for Carlings og blant annet merket Saint & Mortals. Noen dager senere fikk jeg en søt mail om at hun hadde designet en bikerjakke hun kanskje trodde jeg kom til å like. Og gjett om jeg gjorde! Perfekt passform, trang, liten og helt superb!!

TUSEN TAKK JENNY!


Herve Leger 2010

Hot, Rock'n Roll og en smule cutness. Herve Leger kan kunsten å lage små sexy kjoler.

http://www.youtube.com/watch?v=MLdaykgM77s


Marc Jacobs Fall 2010

Jeg elsker Marc Jacobs!  Sett deg godt tilbake og nyt visningen fra New York Fashion Week.


Have you read the latest Nourish posts?

Office fun

Nok en produktiv dag på kontoret!


Hello Beautiful

Herreguuuud som jeg elsker de nye skoene mine fra My Favorites!!!!! Jeg sverger jeg kommer til å sove med de i natt. Skal få tatt noen bedre bilder av de til dere litt senere så dere får sett hvor kule detaljer de har. Ble så ivrig skjønner dere at jeg bare måtte poste de med en gang.


PHOTOSHOOT

Sorry for dårlig oppdatering idag. Jeg har brukt dagen min i fotostudio. Jeg har vært med å style the lovely Anine. En dame dere snart alle får gleden av å se høre. A new rising star! Er hun ikke vakker?

Snart slipper hun sin nye singel "Trying You On." En smash Hit!


L.A.M.B Spring/summer 2010

Gwen stefani kan mer enn å synge! I går viste hun sin nye kolleksjon for L.A.M.B under New York Fashion Week.

Rocka og meget lekkert!

Enjoy!


Have you read the latest Habitats posts?

JIPPI

Jeg elsker presanger! Idag lå denne og ventet på meg på kontoret. Innpakket i skinn og med dødningshodet på kortet. How cool is that?  Hva som lå oppi? Den som venter får se...


SAY HELLO TO MY NEW FRIEND

Noen som kjenner igjen denne saken fra nitti-tallet? It's the hair lasso! Jeg var innom Glitter her om dagen og kjøpte en. For 25 kroner an du lage de mest fantastiske frisyrer. Bare se her!


FLOWER POWER

Jeg gleder meg til å rocke dette skjørtet når snøen forvinner. Et par freshe ankelboots, en hvit oversized t-shirt og en skinnjakke så er det antrekket i boks! Du finner blomsterengen hos H&M.


Have you read the latest Blessings posts?

DET DUFTER HERLIG

Det dufter herlig på kontoret mitt om dagen!


NICE SCARF MISSY

I know!

For et par uker siden hadde Friis Company et "Meet you blogger" event som jeg desverre gikk glipp av. Jeg fikk derfor lov til å komme i dag. 2 søte danske piger fra merket holdt foredrag om trender og hele Friis sin historie. Superflinke, supertrendy unge damer. Veldig gøy!  Også fikk jeg med meg et fantastisk fint skjerf i goodiebagen også!

Sjekk ut bloggen til Friis her!