Hello Beautiful

Herreguuuud som jeg elsker de nye skoene mine fra My Favorites!!!!! Jeg sverger jeg kommer til å sove med de i natt. Skal få tatt noen bedre bilder av de til dere litt senere så dere får sett hvor kule detaljer de har. Ble så ivrig skjønner dere at jeg bare måtte poste de med en gang.


PHOTOSHOOT

Sorry for dårlig oppdatering idag. Jeg har brukt dagen min i fotostudio. Jeg har vært med å style the lovely Anine. En dame dere snart alle får gleden av å se høre. A new rising star! Er hun ikke vakker?

Snart slipper hun sin nye singel "Trying You On." En smash Hit!


L.A.M.B Spring/summer 2010

Gwen stefani kan mer enn å synge! I går viste hun sin nye kolleksjon for L.A.M.B under New York Fashion Week.

Rocka og meget lekkert!

Enjoy!


JIPPI

Jeg elsker presanger! Idag lå denne og ventet på meg på kontoret. Innpakket i skinn og med dødningshodet på kortet. How cool is that?  Hva som lå oppi? Den som venter får se...


Have you read the latest Nourish posts?

SAY HELLO TO MY NEW FRIEND

Noen som kjenner igjen denne saken fra nitti-tallet? It's the hair lasso! Jeg var innom Glitter her om dagen og kjøpte en. For 25 kroner an du lage de mest fantastiske frisyrer. Bare se her!


FLOWER POWER

Jeg gleder meg til å rocke dette skjørtet når snøen forvinner. Et par freshe ankelboots, en hvit oversized t-shirt og en skinnjakke så er det antrekket i boks! Du finner blomsterengen hos H&M.


DET DUFTER HERLIG

Det dufter herlig på kontoret mitt om dagen!


Have you read the latest Habitats posts?

NICE SCARF MISSY

I know!

For et par uker siden hadde Friis Company et "Meet you blogger" event som jeg desverre gikk glipp av. Jeg fikk derfor lov til å komme i dag. 2 søte danske piger fra merket holdt foredrag om trender og hele Friis sin historie. Superflinke, supertrendy unge damer. Veldig gøy!  Også fikk jeg med meg et fantastisk fint skjerf i goodiebagen også!

Sjekk ut bloggen til Friis her!


Have you read the latest Blessings posts?