Insane & Pretty Cool

I LOVES IT! Happy weekend Cupcakes!


Louis Vuitton Fall/Winter 2010

http://www.youtube.com/watch?v=MDU5iich6qM

http://www.youtube.com/watch?v=1PJQS_HrfZ0

Jeg elsker Marc Jacobs og har stor respekt for jobben han gjør for det franske motehuset Louis Vuitton. Nyt den vakre visningen han hadde i Paris for noen dager siden. Han tar oss bakover i tiden, men alikevell er det så riktig og 2010. Loves it!


Working on my fitness

-NOT!

Igår var jeg på vei til trening ikledd fullt treningstøy, men av en eller annen merkelig grunn kom jeg aldri frem til Elixia. Det var akkurat som om noen tok kontroll over kroppen min og førte meg rett inn i matbutikken. Deretter bar det rett hjem til kremboller med knust Kvikklunsj. Oh Yes!


Have you read the latest Nourish posts?

Latte 2 Go

I know, jeg er sykelig opptatt av neglelakker om dagen og H&M sine er en stor favoritt. Ble tipset av en av dere søte lesere om fargen "Latte 2 Go" og gjett om jeg digger den. Den har en litt rar beige/lilla/rosa farge som jeg liker veldig godt. Et støk er nok. Genialt!


What’s in your bag

Peter:- Hva er det egentlig du har med deg nå? Trenger du alt det du har i veska?
Camilla:- Ja.
Peter:- Er du sikker? Den veier jo et tonn!
Camilla: - Ja, jeg er sikker. Den er ikke så tung.

Sånn så det ut da jeg tømte min veske her om dagen. Er du nysgjerrig på hva andre har i vesken bør du ta deg en tur innom denne bloggen.

Denne bittelille elefanten i jade har alltid en fast plass i vesken min. En liten lykke-elefant! Bytter jeg veske hopper den oppi.  Hvis du ser ekstra godt etter på veske bildet ser du den liggende inne i en sort hårstrikk. En bitte bitte liten mini chang.


2 måneder til

Jeg gleder meg så sinnsykt til jeg kan gå ut ytterdøra i en tynn sommerkjole!Om ca 2 måneder burde vel det gå tror dere ikke? Jeg har ihvertfall som mål å trippe rundt i denne sukkersøte kjolen fra Maggie Wonka og skinnjakka mi fra Monki i mai måned.


I’m great in bed

It's true! Just ask my boyfriend.


Have you read the latest Habitats posts?

Chanel – Fall Winter 2010/2011

http://www.youtube.com/watch?v=9NzOE4LAzJ0

Jeg vet at snøen smelter utenfor vinduet ditt og at du planlegger årets vårgarderobe, men ta deg 10 minutter til å sjekke ut den fantasiske Chanel kolleksjonen for vinteren. Karl Lagerfeld, you rock my world! Chanel har alltid de feteste catwalkene og denne gangen tripper langbente skjønnheter på en smeltende isbree.  LOVES it!


Hjemme Spa

Idag har jeg kjøpt meg litt hverdagsluksus hos Kvist på Majorstua. Har store planer om å tenne duftlys, skrubbe kropp & sjel og stresse ned med den nye lavendelolje såpen min. Ren og pen skal jeg krype inn i en morgenkåpe og se på ekte trash tv. Norske Hollywoodfruer. Jeg er klar for dere!

Jeg elsker små interiørbutikker og Kvist er en favoritt. Bare se hvor fin den er:

Jeg ble ekstra keen på de sinnsykt kule små drivhusene som ser ut som en gigantisk osteklokke. De skulle jeg gjerne hatt på stuebordet.


Bli med på Louis Vuitton visning

Idag klokken 14.30 har jeg tenkt til å ta på meg finstasen og sette meg godt til rette foran pc'n. Jeg skal nemlig på Louis Vuitton visning. Vil du være med? Det hele skjer nemlig live på Facebook og Iphone!

- Louis Vuitton er stolte av å kunne presentere direktesendingen av motevisningen 2010-20111 Womans Ready to Wear Show på Facebook og iPhone i dag 10. mars kl 14.30., Velkommen skal du være. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på denne siden www.facebook.com/louisvuitton

Enjoy!


God morgen Cupcakes

Jeg er fortsatt i en liten Alice in Wonderlamd boble etter gårsdagens film. Ha en nyyydelig dag!


Have you read the latest Blessings posts?

Alice In Wonderland

Idag tok jeg og Peter fri på formiddagen og gikk på kino. Alice in Wonderland var den utvalgte filmen, og hvilken herlig film!!!!

Som dere ser ble jeg veldig engasjert. Jeg gir filmen 5 Happy Kittys! 

Johnny Depp er som vanlig helt rå i rollen som the Mad Hatter, og  Mia Wasikowska som spiller Alice er underbar! Når jeg tenker meg om var alt helt sinnsykt kult. Løp på kino!


Hi Everybunny

Det begynner å nærme seg påske og solen blir litt varmere for hver dag som går. Da er det på tide å finne frem solkremen. Jeg anbefaler Sun Vivo fra Biotherm med faktor 30. Lukter godt også liker jeg veldig godt det litt runde designet. Finnes også  med faktor 15 og 50. Hvis jeg ikke husker helt feil koster de rundt 270,-

Ps. Man blir ikke hvit i fjeset når man smører den inn, noe man ofte blir av andre solkremer. Et stort pluss!


The Lovely Paradis

Jeg ELSKER Vanessa Paradis som denne våre fronter Chanel sine nye leppestifter Rouge Coco.

-Og jeg elsker reklamefilmen.  Paradis har på seg Rouge Coco i fargen Mademosielle, en leppestift jeg håper finner plass i min sminkepung i løpet av våren