Off We Go

Jeg pakker vårskoene og håper at varmen har kommet til vårt kjære naboland Danmark. I helgen drar vi på tur og dere får selvfølgelig være med! Aalborg, here we come!


Check Me out

Altså, jeg skulle egentlig bare ha et par sorte strømpebukser på H&M, men så lå denne lekre korall lakken og fristet i disken. Nå må de snart slutte å lage så mange fine farger for jeg kjøper jo alle!!!

Fargen heter Check Me Out, prisen er  39,50 og det er fortsatt ett kupp!!! Overaskende god kvalitet på disse lakkene.


Tid for egenpleie

Idag har jeg vært hos søteste Miriam på Dugg og freshet opp sveisen. Ble så fin!!! Farget ettervekst, lagt inn nye striper og ikke minst klippet av litt av lengden.  Jeg ELSKER å være hos frisøren.  Det lukter så godt der inne.. Mmmmmm.. Love It!

Tusen Takk Miriam. Jeg ersuper happy!


Vidunderkremen

Jeg har fått en rekke henvendelser i det siste ang. en krem jeg skrev om for lenge siden. Derfor poster jeg innlegget en gang til.

Sliter du med nupper på armer og lår eller såkalt Keratosis Pilaris som det heter på fagspråket har jeg funnet den beste kremen EVER! Den kommer fra Dermadoctor og er den eneste kremen som faktisk fjerner problemet. Vær flink til å skrubbe huden din med en grov hampvott hver gang du dusjer. Smør så inn problemområdet med denne kremen og du vil garantert merke forskjell. Jeg har brukt den i flere år og kjøper den om og om og om igjen.

Du finner den her!


Have you read the latest Nourish posts?

Hello Alexander

-Alexander Wang that is!

Kul ikke sant? Denne armcandy'en er min i et par uker. Nettsiden littluksus.no leier  ut fete designervesker på ukesbasis.  Helt genialt!!  Så nå er jeg eier av den fantastiske Alexander Wang Coco Duffel Bag i en ukes tid. Er den ikke fet?

Helt supert dersom du har drømt om å eie ei designerveske, men er like blakk som assistenten til Carrie i den første Sex&City-filmen. Og ja, de har Chanel vesker også....


Se hva jeg fant idag

-Verdens fineste lille påskeegg!

Du finner de på det lille koselige kaffestedet som ligger i underetasjen på Høyer på Egertorvet. Husker selvfølgelig ikke hva stedet heter. Kanskje noen kan hjelpe meg?


JC Stylein

Idag startet jeg dagen min hos Spalt PR. Der ble jeg og en rekke andre presentert for JC, Jeans & Clothes sitt første av mange designersamarbeid iår. Iløpet av våren slipper de en nydelig liten kolleksjon med det Gøteborg-baserte merket Stylein. Jeg likte veldig godt det jeg så. Veldig enkle kjoler som lett kan styles slik at du selv kan sette ditt eget preg på antrekket. Jeg kommer til å å til anskaffelse av den ene hvite kjolen. Den skal jeg bruke på samme måte som designeren selv gjorde. Nemlig med sorte strømpebukser og et par grove boots. Ultra coolt!

Kolleksjonen lanseres i alle JC Jeans & Clothes-butikker den første uken i april 2010.

For de av dere som ikke kjenner til Stylein merket. Sjekk kolleksjonen hun viste under Stockholm Fashion Week for noen uker siden.


Follow me

Jeg har endelig kommet meg på TWITTER!
Det blir ekstra gøy hvis du blir en follower. Du finner meg her: http://twitter.com/camillapihlno

It's pretty FUN!

Håper vi sees!

UPDATE: Også kan dere selvfølgelig følge meg på Bloglovin også.

Følg min blogg med bloglovin


Have you read the latest Habitats posts?

Say hello to my new friend

Igår flyttet denne fantastiske skapningen inn i leiligheten. Jeg elsker han allerde!! Gir masse glede og ro i sitt nærvær. Han har ikke fått en fast plass enda. Må tenke ut et bra sted han kan stå og spre positive energier. Han veier ett tonn så det er ikke så lett å bære rundt på han på jakt etter the perfect spot, men jeg skal nok finne et sted. Kanskje på soverommet?


Avhengig av SYRUP

Tenkte jeg måtte rette opp en liten feil.  I Kamille snakker jeg om en MAC leppestift som jeg er fullstendig avhengig av. Fargen heter SYRUP og ikke "Creme in your coffe" som det står i magasinet.  Som dere ser på bildet er den godt brukt, knekt og klinete, men veldig fin i fargen. En perfekt rosafarge med litt lilla/blåtoner. I Loves it!


En rosa konvolutt

Rosa konvolutter med konfetti er alltid gøy å få i posten. Imorgen tidlig skal dere få være med meg på pressefrokost med JC! Det er bare å stille vekkeklokken :)


Bored

Jeg hater å sitte inne mens solen stråler og våren er i full gang rett utenfor kontordøren... Siste møtet mitt i dag er klokken 16.30 så jeg må nok bli her noen timer til.


Have you read the latest Blessings posts?

Song Of The Day

Ellie Goulding er et navn og merke seg! Elsker denne sangen!!


Flinke Camilla

Idag gir jeg meg selv både en krone og medaljer. Gjett hvem som var på trening klokken 08.oo idag, på en mandag? MOI! Blir litt stolt av meg selv merker jeg :)


Moi i Kamille

Jeg og 2 andre snupper deler våre Beauty Favoritter i magasinet Kamille denne måneden. Bortsett fra at det ser ut som om jeg har rødt hår og rødblussende hud er jeg riktig så fornøyd! Tror noe har gått litt gæli i fargepressen, men det tåler jeg!
Morro!


Om 10 dager

http://www.youtube.com/watch?v=2HfXxMXrnkY&feature=player_embedded

Om 10 dager kommer H&M sin Garden Collection i butikkene. Jeg har sett meg ut noen godbiter allerede! Deler av kolleksjonen er sluppet på nett og i butikk, men selve hovedkolleksjonen kommer den 25 mars :)