Bli med på Louis Vuitton visning

Idag klokken 14.30 har jeg tenkt til å ta på meg finstasen og sette meg godt til rette foran pc'n. Jeg skal nemlig på Louis Vuitton visning. Vil du være med? Det hele skjer nemlig live på Facebook og Iphone!

- Louis Vuitton er stolte av å kunne presentere direktesendingen av motevisningen 2010-20111 Womans Ready to Wear Show på Facebook og iPhone i dag 10. mars kl 14.30., Velkommen skal du være. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på denne siden www.facebook.com/louisvuitton

Enjoy!


God morgen Cupcakes

Jeg er fortsatt i en liten Alice in Wonderlamd boble etter gårsdagens film. Ha en nyyydelig dag!


Alice In Wonderland

Idag tok jeg og Peter fri på formiddagen og gikk på kino. Alice in Wonderland var den utvalgte filmen, og hvilken herlig film!!!!

Som dere ser ble jeg veldig engasjert. Jeg gir filmen 5 Happy Kittys! 

Johnny Depp er som vanlig helt rå i rollen som the Mad Hatter, og  Mia Wasikowska som spiller Alice er underbar! Når jeg tenker meg om var alt helt sinnsykt kult. Løp på kino!


Hi Everybunny

Det begynner å nærme seg påske og solen blir litt varmere for hver dag som går. Da er det på tide å finne frem solkremen. Jeg anbefaler Sun Vivo fra Biotherm med faktor 30. Lukter godt også liker jeg veldig godt det litt runde designet. Finnes også  med faktor 15 og 50. Hvis jeg ikke husker helt feil koster de rundt 270,-

Ps. Man blir ikke hvit i fjeset når man smører den inn, noe man ofte blir av andre solkremer. Et stort pluss!


Have you read the latest Nourish posts?

The Lovely Paradis

Jeg ELSKER Vanessa Paradis som denne våre fronter Chanel sine nye leppestifter Rouge Coco.

-Og jeg elsker reklamefilmen.  Paradis har på seg Rouge Coco i fargen Mademosielle, en leppestift jeg håper finner plass i min sminkepung i løpet av våren


Bittelitt Blåmandag

Da var det mandag, kvinnedag og greier. Jeg må innrømme at jeg tilbringer dagen med kles og husvask. Kanskje ikke så politisk korrekt, men jeg trenger rene klær.


Yum Yum

Triana hadde med seg noen alt for gode makroner i helgen. Jeg har lenge vært fan av de man kjøper på Pascal, men disse her knuser de i smak! Helt sinnsykt farlig gode!!! De kommer fra sjokoladebutikken Sebastien Bruno som ligger på Frogner. Tror jeg må stikke innom de en tur i løpet av uka...


Have you read the latest Habitats posts?

Dior Fall/Winter 2010

http://www.youtube.com/watch?v=-HXoiOH4rKA

For noen dager siden viste John Galliano hva han er god for under Paris Fashion Week. Vi har holdt av første rad til deg. Nyt hans høst og vinterkolleksjon for Dior her.


Nicole Kidman i Vogue

Jeg digger Nicole Kidman og digger særlig denne bildeserien hun har i italienske Vogue. Bellissimo! Peter Lindberg er mannen bak kamera.

“It’s the very concept of being a celebrity that is so boring today. It’s the part of being a movie star that I find utterly lacking in elegance.”


Vårlige tendenser

Mens jeg venter på at våren skal få ordentlig tak ute har jeg tatt den med meg inn i stua. Ferskengrener, gåsunger og litt eksotiske orkideer. Jeg er fullstendig klar over at det er litt bestemor tendenser over å ta bilde av plantene man har hjemme i stua, men jeg synes det ble så fint at jeg måtte dele det med dere.


Happy Monday

Vi starter uken med litt cuteness overload. Hvis ikke denne videoen ga deg en god start på dagen så skjønner jeg ingenting!


Have you read the latest Blessings posts?

I went out on a saturday…

- And came home on a sunday...
Spellemann var gøy. I dag ikke like mye.


The Girls Are Back In Town

Takk for en underbar kveld jenter! Jepp, vi dro på med verdens mest harry limo på Spellemannsprisen og det var FUN!


Oh! i Like it!

Var så heldig å få en olaskjorte fra Levi's sin red tab kolleksjon her om dagen. Den er fresh altså. Sitter tight rundt kroppen, akkurat sånn jeg liker det. I dag har faktisk brutt alle fashionregler og gått med denne skjorten sammen med et par mørke jeans og det funka! You should try it.