Lekre smykker

Affordable Luxury kolleksjonen fra Lindex består ikke bare av lekre klær, men en mengde superlekre smykker også. Er de ikke rå? Ikke kommer de til å koste skjorta heller.


Beste lunsjen ever

Jeg elsker macroner og var selvfølgelig i himmelen da jeg så hva Polhem Pr disket opp med til oss idag. Er det ikke lekkert? Og jammen var det ikke sprudlende champagne også. Herlig!


Smaker sitron

Nå har de fantastiske leppepomadene fra Eos kommet i en ny farge. Den finnes nå i gul og smaker herlig sitron. At den er petrolatum og parabenfri er et stort pluss. Jeg synes nesten den ser ut som et lite påskeegg. Kanskje en fin påskegave å gi til noen du er glad i?  Jeg var så heldig å få min. Sjekk den fine innpakningen den kom i!


zzzzzz

http://www.youtube.com/watch?v=7A_eOouPbII

Litt sånn her føler jeg meg idag...


Have you read the latest Nourish posts?

Got to Go

Nå må jeg løpe!  Taxien venter utenfor. Skal møte min bror og følge med min kjære og Anine som skal være gjester på TheShowman ikveld.  Vi sees senere i kveld cupcakes! Mens dere venter kan dere jo kanskje bli venn med meg på den nye facebook profilen min?

facebook.com/camillapihlno


Fresht

Får du sånn som meg, Elle i postkassen, la du sikkert merke til det nye freshe designet. Som abonnent får man ett eget og andeledes Elle cover enn det som selges i butikken. Jeg synes denne utgaven var ekstra fresh. Elsker stylingen og håret på modellen.


A Tribute to McQueen

http://www.youtube.com/watch?v=TDRl9dS6fRg&feature=player_embedded

Herreguud så rå han var!


I heart Leila Hafzi

Jeg elsker brudekolleksjonen til Leila Hafzi. Her er noen av mine favoritter. Drømmekjole etter drømmekjole... Skal noen av dere vakre cupcakes stå brud anbefaler jeg dere å ta en tur ned til Leila sin butikk og atelier i Posthallen, Oslo.


Have you read the latest Habitats posts?

Jeg er i Massiv

Jeg er i denne månedens MASSIV!!  Har ikke sett den fysiske utgaven enda, men synes det ser veldig bra ut.  Intervjuet ble super gøy! Skal se om jeg får plukket med meg et eks. etterpå.


Førstemann til mølla

Jeg selger mine meget pent brukte sandaler fra Jimmy Choo/ H&M. De er i størrelse 36 og måler 24 cm fra tupp til hæl. Kommer med eske og skopose. Jeg selger de for 600,- inklusiv porto. Er du interessert sender du en mail til [email protected].

Førstemann til mølla!

SOLGT!


Ink by Dennis Knudsen

Fant to fantastiske danske leppeprodukter på flyplassen. De er av merket Ink by Dennis Knudsen og er parfyme og parabenfrie. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere farger...

Nydelig lipgloss i fargen 02 Soft Rosa. Også digger jeg at den har speil og lys (!) Det er en bitteliten knapp på topplokket som gir deg lys dersom du må friske opp glossen i skumringen.

Denne her er skikkelig kul! Ligner på en tusj og virker nesten som en tusj også. Fargen sitter på i flere timer og det er kjempelett og tegne opp perfekte lepper. Loves it!

 Sjekk ut nettsiden dennisknudsen.dk for mer info.


Have you read the latest Blessings posts?

These boots are made for walking

Fant disse fantastiske skoene i Aalborg. Har lenge lett etter de perfekte bikerbootsene og endelig fant jeg de! Liker at de er litt smale forann, også er det perfekt høyde på de. Disse blir så fine til sukkersøte kjoler. Gleder meg til å bruke de!!


Hjem igjen

Da var det på tide å vende snuten hjemover og denne gangen reiser jeg med stil! Itillegg til den fantastiske Alexander Wang vesken lånte jeg meg en LV av Littluksus.no også. Veldig, veldig fin.


Fresht

Mmmmm.. De har så mye god drikke her i Danmark. Denne er en klar favoritt. Kjempegod og kjempesøt.


Aalborg City

Sorry for litt dårlig bloggin cupcakes... Er for tiden i Aalborg City sammen med min kjære og Pernille. Aalborg er en kjempekoselig by og det har blitt litt shopping også. Blant annet disse fantastiske sjokolade endene.

Jepp,  de er laget av sjokolade. Ikke såpe :)

AALBORG SNAPSHOOTS!