I’m in love

Se hva jeg fant i Paris!  Verdens vakreste fineste paljettjakke. Den veier ett tonn og er veldig, veldig fin. Fikk den i bursdagspresang av min kjære. Tror kanskje jeg må ha på meg denne på Universal sin sommerfest i kveld...


Bursdags lunsj i Paris

Noe av det beste jeg vet er å sitte på en fortauskafe og se på livet som suser forbi mens jeg selv ikke har en eneste plan.


I love Laduree

 

Neste gang du er i Paris MÅ du gå innom sagnomsuste Laduree. De har verdens beste kaker og makroner! Hver eneste dag  er det laaaang kø for å sikre seg bakverk som gir deg vann i munn.

Jeg snikfotograferte bilder med min iphone, så det er ikke verdens beste kvalitet, men dere får en liten feeling av hvordan det er der inne.

Lekre gavesker.

Jeg endte opp med et duftlys og 8 nyyyydelige makroner. Jeg skal gi dere en anmeldelse av hver eneste smak, har aldri smakt noe lignende.

I'm in heaven!


Postkort fra Paris

Fant disse vakre postkortene på gaten i Paris, de henger nå på veggen min hjemme.


Have you read the latest Nourish posts?

Paris

Da var vi på plass i Paris!

Hotellet har et eller annet Bollywood event på gang idag så hele lobbyen og utgangen er pyntet med roser. Elsker det!


Come Sunshine Come!

I går var jeg hos solbrillekongen Arvid Krogh og sjekket ut sunglasses. Her er sommerens
favorittbriller, hva synes dere Cupcakes?

Rayban pilot.

Dior Homme

Chanel Mirror


Fantastico

Jeg gikk innom MAC avdelingen på Glassmagasinet her om dagen og plukket med meg dette fantastiske produktet. Strobe Liquid Loton heter min nye yndling i sminkepungen. Det er så bra at jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten det tidligere.

Det er en lett krem som funker som en svak highlighter. Jeg bruker det på kinnbena eller rett under øyebrynet for litt glød. Man kan også bruke det under øynene for friske opp utseende litt dersom man føler seg trøtt og sliten. Noe av de beste jeg har prøvd!

Noen som er enig med meg?


Mums

Se hva jeg fant på Kiwi her om dagen.  Kitty Hearts! MUMS!


Have you read the latest Habitats posts?

FRESHT

Jeg har fått oppheng på Maya Water. Dere kjenner kanskje til Evian vannet på spray, dette er mer elle mindre det samme bare med norsk kildevann  og spør du meg mye mye bedre!!

Jeg har en stående på kontoret ved siden av pc'n. Er helt genialt når jeg begynner å bli sliten, en fresh dusj og jeg er klar for noen timer til. En ekstra bonus er at det faktisk fukter huden min! Den grønne sprayen øverst på bilder har hvit te i seg, med andre ord den er stappfull av antioksidanter. Spray den over makeup'en og den gir huden en frisk og glødende finish.

På kontoret har jeg en blå variant som er rent kildevann, jeg kan faktisk spraye den rett på øyet for å fukte slimhinnen som har en tendens til å bli tørre etter mange timer forann the computer.

Denne skal helt klart være med meg på flyturen til Paris og ikke minst på sommerferie, helt genial å spraye på litt fuktighet mens man ligger og soler seg. Alt i alt , jo mer du sprayer jo mer fuktighet får du.

I Like!


Min første Maxi Dress

I mitt snart 32 år lange liv har jeg aldri noensinne eid en fotsid kjole, yes I know, kind of slutty ;) De har liksom aldri helt snakket til meg, men da jeg fant denne på H&M her om dagen ble mitt sinn omvendt.

Jeg ser for meg at denne blir perfekt når jeg skal på ferie i Hellas. Solbrun hus, blått hav og SOL! Blir fint!


Kolonihagen

Idag oppdaget jeg en fantastisk koselig kafe på Frogner som heter Kolonihagen. Eller, min venninne Lise viste den til meg. Den ligger i en bakgård ved siden av Bjørknes privatskole og de selger herlig økologisk mat og drikke. Bordene utvendig er helt fantastisk koselige. Her skal jeg henge ut i sommer! Fikk nesten lyst til å flytte inn!


Have you read the latest Blessings posts?

Tips for bleke ben

Jeg finnes ikke solbrun, regner meg jeg ikke er den eneste med bleke ben om dagen. Tenkte å dele et lite hemmelig tips med dere som jeg pleier å benytte meg av i begynnelsen av sommeren.

Jeg blander rett og slett litt foundation i min bodylotion før jeg smører den inn på bena. Har du en farget dagkrem er det også perfekt. Da får du litt farge pluss at huden blir litt jevnere.

Smart eller hur?


Ny kjole

Shoppet denne lekre kjolen hos Queenwarderobe for litt siden og hoppet nesten i taket av glede da den kom i posten idag. Altid litt farlig å shoppe klær på nett, men denne var finere i virkeligheten enn på bildene. Mulig dere tenker at den ser litt kjedelig ut, men tenk så kul den blir med de rette skoene, jakken og vesken. Bildet er tatt sekunder etter at jeg pakket den opp . Vær vennlig se på kjolen og ikke rotet/klesvasken i bakgrunnen. Ikke særlig glamorøst...

Klikk her for å se flere og finere bilder av kjolen. Jeg ble så fornøyd at jeg klinte til med 2 nye kjoler idag. Håper de er like fine når de kommer.


I like

Jeg får ikke denne sangen ut av hodet. I think I like.


Teit onsdag

Først forsov jeg meg til dagens bootcamp, deretter var det tid for vaskekjelleren, et sted jeg ikke har vært på en god stund noe som betyr 100 kg møkkete tøy!

Så bar det til sportsbutikken hvor jeg måtte punge ut 800,- for nytt sete og masse annet smånips som de dumme tyvene tok fra sykkelen min, på vei hjem begynte det å styrtregne. GREAT!

Men så dukket det opp en kjempefin kjole i posten. Opptur!
Så gikk jeg på trening. Opptur!
Laget hjemmelaget sashimi. Opptur!

Med andre ord, dagen går oppover. JIPPI!