Happy Weekend Cupcakes

Bittelitt jobb i kveld også er det langhelg og 17 mai!!! HURRA!!


Say hello to Tellus

En søt jente i blokka der jeg bor er eieren av denne lille hjerteknuseren ved navn Tellus. Jeg har møtt de ofte når de har vært ute å gått tur og smeltet av den lille firbente. I går kveld ringte hun på døra og spurte om vi ville være hundevakt.  Og selvfølgelig ville vi det!! Tellus må jo være verdens søteste lille valp. Han har kapret hjertet mitt!

Vi kollapset på sofaen begge to. Jeg har fått meg en ny venn og har mer lyst på hund enn noen gang.


In bed with Kylie

I  natt tok jeg med meg Kylie til sengs. Er det ikke et fint cover? Jeg får skikkelig vårfølelse!


uno dos tres pastels

Jeg og Isadora har aldri vært helt venner, men jeg må si at jeg liker mitt nye bekjenskap med disse tre lekre pastellene.

Til venstre er Bardot Pink, min nye bestevenninne akkurat nå. I midten finner du Milkshake og til venstre Vintage Mint. Den er mye lysere i virkeligheten enn på bildet. Ekte Chanel Jade Mint.

Selges hos H&M for 49,50,-i disse dager. Masse, masse lekre pastellfarger å velge imellom.


Have you read the latest Nourish posts?

Hello Marc

Jeg er veldig svak for Marc by Marc Jacobs så i går ble denne med meg hjem fra Høyer. Har den i lilla også, men fallt pladask for denne i brun. Så nå har jeg en jeg kan bruke når jeg vil være nøytral og en når jeg er i et mer fargerikt humør. Hurra!


What to Wear?

I feel like such a failure! I've been shopping for over twenty years, and I still don't have anything to wear!


It’s a beautiful day

- To drink Champagne!

Jeg elsker mine nye vase. Klarer du å se hva som står på den?

Og aprospos champagne...

Fikk denne lekre boken av en venn her om dagen. Nå skal det leses!


DobbelDate

Idag skal vi på dobbeldate med Nils og Triana! Blir gøy! Nå er jeg som vanlig bittelitt forsinket og etter skjema. Crap. Snakkes senere!


Have you read the latest Habitats posts?

Cherry Cherry Bom Bom

Finnes det noe bedre enn kalde, harde deilige kirsebær? Jeg holdt på ta en salto av glede da jeg fant disse i butikken igår. Uten tvil noe av det beste jeg vet om! Hverdagslykke!


Glossy

Er så fornøyd med mine to nye lipglosser fra MakeUp Store. Perfekt konsistens og perfekte farger. Fine hver for seg eller oppå hverandre. Den mørkeste er litt mer rosa i virkeligheten og den har ganske mye pigmenter i seg. Fargen heter "baby" og jeg føler meg veldig fin når jeg har den på! Den bakerste er litt mer transparent.Fargen heter "best" og den er den perfekt babyrosafargen!

Kjøpte også med meg en ny øyenbrynsgele, uten det er jeg fucked. Denne her var veldig bra. Ikke for stiv, men den gir alikevell godt med hold.


I want a Cupcake Teddy

Jeg har seriøst lyst på en cupcake teddy!! Disse søtnosene får du kjøpt her for 20 dollar. Er du derimot god med heklenåla er det bare å sette i gang produksjonen. Og send meg gjerne en i posten etterpå :)


Wanna look like Barbie?

Or maybe a Geisha?


Have you read the latest Blessings posts?

Love Shu Uemura

For et par uker siden skrev jeg varmt om Shu Uemura produktene Depsea Smoothing Foundation og White Tea Polishing milk. Nå har jeg fått testet deres shampoo, balsam og kur i ca 21 dager og jeg er speechless! Fantastiske produkter som håret mitt elsker. Jeg kan med hånden på hjertet si at håret mitt aldri har vært så sunt som det er nå.

Jeg lysner, føner, glatter og krøller håret mitt altfor ofte noe som selvfølgelig gir max slitasje, men ikke nå lenger! Beste jeg har prøvd EVER!


Elsker denne dama

http://www.youtube.com/watch?v=Q838Uf2Z2e8

Jeg DIGGER Maria Montezami fra Svenske Hollywoodfruer. Hun får meg til å le så jeg griner. Skulle virkelig ønske jeg kjente denne dama. Visste du forresten at hun har en blogg? Check it out! Mums!


Pernille

Husker dere photoshooten jeg hadde med Pernille for noen uker side? Slik ble det ferdige coveret! Helt perfekt!

Pernille er i disse dager ute med sin supercatchy sommerhit " Turn The Lights Off." Jeg digger sangen og synes dere skal gjøre som meg, stikke inn på Itunes og kjøpe den!
TRYKK HER!

Den søte Tønsbergjenta er også ute med sangen "Running Away."  Får du ikke god stemning av den så skjønner jeg ingenting ;) Jeg har den på min Ipod når jeg trener. Da kan jeg løpe i timesvis!!!


Marc’s Models

Say hello to Marc by Marc Jacobs sine modeller denne sesongen. Meet the faces of the season, de er pretty pretty cute!