Sommerflørt

Jeg er forelsket i min nye herlige ring! Kjøpte den på stranda for 12 euro, et riktig beach kupp spør du meg!


Time to hit the beach

God morgen Cupcakes!

Ønsker dere alle en underbar dag, jeg har smurt meg inn med Faktor 30 og er på vei til nok en herlig stranddag! I kveld sjekker vi ut Zakyntos City, updates kommer.

Take Care!


What a day

Igår fikk jeg en veltrengt pedikyr, jeg badet 5 ganger i sjøen, tråkket på en veps (barbeint), drakk 6 vannmelon shoots på en halvtime.

En uke igjen av ferien!


My Jogging View

Husker dere jeg fortalte om min fantastiske joggetur for noen dager siden? Jeg dro til fots og knipset noen bilder slik at dere også får se hvor fint det er her.


Have you read the latest Nourish posts?

Great

Blir alltid like glad når dette skjer....


Game Over

Jammen klinte jeg til med en joggetur idag etter noen late timer på stranda!  Oppoverbakke og  30 pluss tok derimot knekken på unge lovende Frøken Pihl.

Game over, men guuud så fresht å løpe ute blant olivenlunder, sitrontrær og sjøutsikt. Skal ta turen til fots en dag også og knipse det fantastiske landskapet slik at dere får se.


To gode ting på stranda

Norsk kildevann i form av Maya Water. Herlig forfriskende og fuktighetsgivende på stranda. Jeg er avhengig!

Denne deilige hårkuren fra Shu Uemura ble med meg hjem sist gang jeg var hos frisøren, den er helt super på stranda. Jeg lar den sitte i håret mens jeg ligger og steker, skyller den ut i strand dusjen og vips så er jeg klar for kvelden med velduftende, blankt og velpleid beach hår.


Dagens Outfit

Bikinitruse: H&M
Bikinitopp: Peak Preformance
Neglelakk: H&M
Armbånd kjøpt på reise i Thailand.

Det er strålende sol og 30 varmegrader idag og i flere dager fremover!!! JIPPI!


Have you read the latest Habitats posts?

Sommerkos

Kommer du over denne boken i bokhandelen synes jeg du skal plukke den med deg. Har ligget på stranden og lest, smilt og ledd siste 2 dagene. En utrolig søt, sjarmerende og søt historie om 2 gamle søstre på 72 og 78 år som fortsatt bor i barndomshjemmet  i en bitteliten bygd i Sverige hvor tiden nærmest står stille, helt til den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset... Store forandringer skjer i søstrenes ellers så stille liv.

Med hånden på hjertet den søteste boken jeg har lest noensinne. Håper virkelig at noen lager film av denne vakre boken, hvis ikke så gjør jeg det selv.


O Happy Days

Jeg ELSKER ferie!!!!


Chill

Nå legger jeg meg under denne parasollen og samler opp litt flere fregner. Vi snakkes senere ikveld!


Sommertid

Cupcakes!

Jeg er på sommertid og koser meg for tiden blant olivenlunder og vinrankeri Hellas. Bloggen skal jeg selvfølgelig oppdatere, så dersom du enda ikke har ferie kan du bli med på min.

Take Care!


Have you read the latest Blessings posts?

Wish You all Happiness

GOD SOMMER CUPCAKES!


Charlies New Blog

Vakreste Charlotte Thorstvedt har fått ny fin blogg! Jeg synes du skal  besøke den!

www.charlotteblogg.no


These boots I Want

Funny that a pair of really nice shoes makes us feel good in our heads.

Friis kommer med utrolig mange fine sko denne høsten. Fant denne i et magasin jeg satt og bladde i hos frisøren. Merker jeg har veldig, veldig lyst på de!!


Skal Skal ikke?

Hentet denne kjolen fra Queenswaredrobe for noen dager siden. Elsker kjolen, men jeg er litt i tvil om jeg skal beholde den. Den er kanskje akkurat bittelitt for liten til meg....

Jeg skal tenke på det, men det er ikke umulig at jeg legger denne kjolen ut for salg når jeg kommer hjem fra sommerferie.