You can hang with me

Jeg er hjemme igjen!


Back to my Roots

Kofferten er pakket. Imorgen setter jeg meg på toget og reiser noen dager oppover til Gudbrandsdalen for å hilse på mam, bestemor og tante. Min mor har ikke nett, men min tante har :) Skal se hva jeg får til mens jeg er der oppe.

Take Care Cupcakes!


Nails Nails Nails

 

Etter å ha tittet på YSL sine lekre negelakker som kommer denne høsten har jeg fått neglelakk dilla! Kom over nettsiden til negleguruen Sophy Robson her om dagen. Denne damen gjør neglene til nesten alle store kampanjer og photshoots for de største motehusene. Dama er AMAZING! Hun har gjort neglene på bildene. Sjekk ut de lekre Chanel neglene hun lager på youtuben nederst. Delikat, and me wants!Fresht & Rent fra Eos

Er du fan av Eos sine leppepomader er jeg ganske sikker på at du kommer til å elske deres nye bodylotion.

Den er helt uten parabener, lanolin og fargestoffer og kommer i tre forskjellige varianter. En for tørr hud, en for normal og en svakt parfymert for deg som liker en luktfri lotion.  Min favoritt er denne med en svak duft av agurk. Prisen er også bra! 98 kroner for en stor drøy flaske.


Have you read the latest Nourish posts?

Lola says hi

Datteren til Madonna, lille Lourdes må uten tvil være verdens kuleste 13-åring! Hun er ute med en helt egen kleskolleksjon i disse dager under navnet Material Girl. Også blogger hun! Og bloggen er bra! Sjekk den ut her!

Ps. Jeg elsker hennes aller første innlegg hvor hun skriver at hun gleder seg til hun blir 14 for da får hun lov til å farge håret. Veldig søtt!


Pretty Pretty cool

Satt og bladde meg gjennom innleggene på Stockholm Streetstyle da denne klokken fanget øyet mitt. Digger kombinasjonen av klokken og armbåndene! En wannabe Mickey Rolex! Jeg vil ha! Fant den til 40 dollar på denne siden. Skal, skal ikke?


Fjord

På lørdag var vi å spiste middag på Fjord, herlig mat også er det veldig, veldig fint der inne. Særlig taklampene. Planen var å ha en liten business middag  med frøken Charlotte for deretter å tusle hjem, men som mange sikkert har erfart går ikke altid ting etter planen. Vi endte opp på vorspiel og Blå og kom ikke hjem før dagen etterpå. Så den ene dagen det faktisk var strålende sol og blå himmel her hjemme lå jeg og sov med rullgardinen nede...


Love Potion

Jeg vet jeg ikke har lov til å klage så mye på været når jeg har hatt 14 dager med solskinn, men jeg gjør det alikevel. It S U C K S!  Jeg er fortsatt i litt feriemodus ( noe dere sikkert merker på bloggen) og jeg vil ha mere sol! Jeg prøver å dra noe postivt ut av regnværet og sitter inne med pledd, te, tv-serier og en god bok. Det er koselig det også, men jeg synes der er litt vel tidlig å begynne på høst livstilen...


Have you read the latest Habitats posts?

It Smells like rain today

Er det mulig! Regn igjen!!!???

Den første soldagen siden jeg kom hjem klarte jeg å sove meg rett igjennom. Jeg stod opp klokken 18.30 igår. Skammelig.. I know... Sånn går det når man ikke klarer å legge seg til en fornuftig tid.

Ja, ja  jeg får sitte her inne og se hvordan brunfargen min fader avgård. Blæh!


Lucky Me

Sist gang jeg var hos frisøren min var jeg så heldig å få en fantastisk gave fra Shu Uemura. En av verdens mest eksklusive og mest sjeldne hårbørster!

Børsten er en såkalt limited edition, det vil si at den kun er produsert i 1085 eksemplarer og jeg er den heldige eier av børste nummer 782.

Børsten er håndlaget og behandlet med japanese laquer eller urushi lakk som det også blir kalt. Dette er en gammel japansk tradisjon, og et ekte stykke håndverk. Lakken gir børsten et eksklusivt preg samtidig som den gjør den svært motstandsdyktig. Shu Uemura ble inspirert til å lage børsten med denne teknikken etter at det ble funnet en kam i en gammel japansk grav som var behandlet med Urushi lakk og som var like fin etter 6000 år!

Børsten skal visstnok vare meg livet ut og jeg er superhappy med den! Den er laget slik at den sliter minimalt på håret også masserer/stikker den behagelig i hodebunnen når jeg grer med med den. Min frisør Miriam anbefalte meg å børste håret før man vasker det. Da føles håret renere lenger og man slipper å vaske det like ofte, noe som er en bra ting når man har langt hår.


Do Not Disturb

Oi oi oi. Massiv headache idag grunnet en litt for hyggelig middag og bytur igår. Kjenner den gitt...


Flower Power

Jeg vet det er litt bestemoraktig å poste bilder av blomster på bloggen, men jeg ELSKER blomster og ble ekstra glad da jeg fant disse da jeg var ute og tuslet her om dagen. Jeg kjøpte tre store buketter så nå er det ekstra fint på mitt soverom og stue. Var på IKEA igår også og kjøpte dobbeldyne. Superkoselig også føles plutselig sengen litt som et en seng på et deilig luksushotell. Anbefales på det varmeste!


Have you read the latest Blessings posts?

Fineste Triana

Jeg synes alle skal besøke bloggen til Triana idag! Verdens fineste fresheste dame med en superblogg.  Klikk her for å besøke henne!

Snill er hun også. Se hva jeg fikk av henne på bursdagen min tidligere i sommer. Ballonger!!!


Louis Vuitton Fall/Winter 2010/2011

http://www.youtube.com/watch?v=7VvnNqaGdhs

Bellissimo!


Home again

 

Kofferten er pakket, en drøss med nye fregner på plass i fjeset. Jeg takker for meg og vinker adjø til Zakynthos. Oslo, regn og tordenvær venter...


Movida

Etter en lang dag på stranden tok vi taxi til dette underbare stedet ved navn Modiva. Chill musikk, herlig atomsfære og nydelig utsikt over Zakynthos City. Me Like!