Suzanna G

Tusen takk for alle hyggelig tanker og ord jeg fikk av dere alle idag. Dagen min ble helt fantastisk. Het villt faktisk. Dere sender ut de beste postive energiene!

Vakre smykker i den nye butikken til Suzanna G på Frogner.

Vi fikk servert hjemmelagde påskeharer. Min favoritt er den til høyre som rødmer.


Følg drømmene dine

Idag har jeg et veldig spennende møte på gang. Jeg blir veldig glad hvis dere alle sender meg litt positiv energi. Ha en nydelig torsdag cupcakes!


New Keychain

Denne superfine nøkkelringen fra Maggie Wonka skal holde orden på nøklene mine denne våren


Affordable Luxury

Idag var jeg på lanseringen av Lindex sin nye luksuskolleksjon Affordable Luxury by Ewa Larson. Der var også den tidligere supermodellen Emma Wicklund som også hadde en kolleksjon i samarbeid med Lindex for en liten tid tilbake. Emma er en fantastisk hyggelig kvinne og dette er andre gang jeg har vært så heldig å få treffe henne.

Kolleksjonen Affordable Luxury er designet av kvinnen som tidligere designet for svenske Acne. Den kommer tilsalgs i alle Lindexbutikken i Norge den 25 mai og det er bare å glede seg! Utrolig mye kult!! Det dyreste plagget ligger på 799,- ut, deretter går prislappen nedover. Det liker vi!

Jeg skal helt klart skaffe meg denne lekre toppen. Om jeg ikke husker feil koster den 399,-. Tenk deg den blir lekker til en lys jeans og noen sommersandaler.


Have you read the latest Nourish posts?

Lekre smykker

Affordable Luxury kolleksjonen fra Lindex består ikke bare av lekre klær, men en mengde superlekre smykker også. Er de ikke rå? Ikke kommer de til å koste skjorta heller.


Beste lunsjen ever

Jeg elsker macroner og var selvfølgelig i himmelen da jeg så hva Polhem Pr disket opp med til oss idag. Er det ikke lekkert? Og jammen var det ikke sprudlende champagne også. Herlig!


Smaker sitron

Nå har de fantastiske leppepomadene fra Eos kommet i en ny farge. Den finnes nå i gul og smaker herlig sitron. At den er petrolatum og parabenfri er et stort pluss. Jeg synes nesten den ser ut som et lite påskeegg. Kanskje en fin påskegave å gi til noen du er glad i?  Jeg var så heldig å få min. Sjekk den fine innpakningen den kom i!


zzzzzz

http://www.youtube.com/watch?v=7A_eOouPbII

Litt sånn her føler jeg meg idag...


Have you read the latest Habitats posts?

Got to Go

Nå må jeg løpe!  Taxien venter utenfor. Skal møte min bror og følge med min kjære og Anine som skal være gjester på TheShowman ikveld.  Vi sees senere i kveld cupcakes! Mens dere venter kan dere jo kanskje bli venn med meg på den nye facebook profilen min?

facebook.com/camillapihlno


Fresht

Får du sånn som meg, Elle i postkassen, la du sikkert merke til det nye freshe designet. Som abonnent får man ett eget og andeledes Elle cover enn det som selges i butikken. Jeg synes denne utgaven var ekstra fresh. Elsker stylingen og håret på modellen.


A Tribute to McQueen

http://www.youtube.com/watch?v=TDRl9dS6fRg&feature=player_embedded

Herreguud så rå han var!


I heart Leila Hafzi

Jeg elsker brudekolleksjonen til Leila Hafzi. Her er noen av mine favoritter. Drømmekjole etter drømmekjole... Skal noen av dere vakre cupcakes stå brud anbefaler jeg dere å ta en tur ned til Leila sin butikk og atelier i Posthallen, Oslo.


Have you read the latest Blessings posts?

Jeg er i Massiv

Jeg er i denne månedens MASSIV!!  Har ikke sett den fysiske utgaven enda, men synes det ser veldig bra ut.  Intervjuet ble super gøy! Skal se om jeg får plukket med meg et eks. etterpå.


Førstemann til mølla

Jeg selger mine meget pent brukte sandaler fra Jimmy Choo/ H&M. De er i størrelse 36 og måler 24 cm fra tupp til hæl. Kommer med eske og skopose. Jeg selger de for 600,- inklusiv porto. Er du interessert sender du en mail til [email protected].

Førstemann til mølla!

SOLGT!


Ink by Dennis Knudsen

Fant to fantastiske danske leppeprodukter på flyplassen. De er av merket Ink by Dennis Knudsen og er parfyme og parabenfrie. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere farger...

Nydelig lipgloss i fargen 02 Soft Rosa. Også digger jeg at den har speil og lys (!) Det er en bitteliten knapp på topplokket som gir deg lys dersom du må friske opp glossen i skumringen.

Denne her er skikkelig kul! Ligner på en tusj og virker nesten som en tusj også. Fargen sitter på i flere timer og det er kjempelett og tegne opp perfekte lepper. Loves it!

 Sjekk ut nettsiden dennisknudsen.dk for mer info.