Kell on earth


Digger du The City, The Hills & The Racel Zoe Project? Da har jeg et nytt show du kommer til å elske! Kell on Earth heter det.

Første episode ser du her!


Sweethearts


Sweethearts! Nå hopper jeg i dusjen og gjør meg klar til Leila Hafzi sin brudekolleksjon!

Happy Weekend!


Akward pose

... But who cares?

Jeg har veldig lyst til å fortelle dere noe, men jeg kan ikke helt gjøre det enda... Det eneste jeg kan si er at jeg er helt sikker på at dere kommer til å like det.


samsø & samsø

Stakk hodet innom åpningen av den nye Samsø & Samsø butikken i Bogstadveien i går. Masse mennesker, god stemning og en rekke freshe klær. Skal titte litt nærmere innom en dag. Så et part godbiter det er verdt å sjekke ut.


Have you read the latest Nourish posts?

In the goodiebag

Lå det blant annet en basic t-shirt jeg likte veldig godt formen på. Fargen er ikke den jeg kler best, men jeg la merke til denne stylen i butikken i mange farger. Tror jeg skal skaffe meg noen sorte og hvite når våren kommer.


Time for tea

Fine ikke sant? Du kjenner kanskje igjen designet fra iste flaskene de blant annet selger på Deli de Luca? Jeg fant denne teen på Kremmerhuset. Smaker superduper digg. Like god som den ser ut som.


Fam Irvoll

http://www.youtube.com/watch?v=Fmt4pDAm_XE

http://www.youtube.com/watch?v=3yJ0I22D3NU

Gikk du, sånn som meg, glipp av Fam Irvoll sin visning under OFW igår kan du  nyte den her


Have you read the latest Habitats posts?

Oil Therapy

Jeg elsker oljer og har nå lagt min elsk på den nye oljeserien fra Biotherm. Huile Elexir er superdrøy, lukter skikkelig godt og innholder nærende pasjonsolje, utglattende aprikoskjerneolje og regenerende rosa mosqueta olje. Den gir huden en fantastisk fin glød og prisen er ikke så aller verst den heller.  295 kroner må du punge ut og den varer som sagt leeenge.


Chopcakes @ Fashion Week

Min søte venninne Tone "Chop" Oraini lanserer sine ChopCakes sammen med klesmerket TSH sin høst/vinter 2010 visning i dag! Jeg har smakt disse kakene og de er fantastiske! Får du vann i munn synes jeg du skal besøke bloggen hennes og legge inn en bestiling


Sweetiepie

http://www.youtube.com/watch?v=ZCQZvLPIiVo

Merket jeg plutselig fikk litt lyst på et vakkert lite pikebarn som snakker flytende fransk og som har verdens beste fantasi..


Mu guilty pleasure

Jeg er hekta på den svenske versjonen av The City. Realityserien som går på svenske tv-skjermer har navnet Glamourama og følger tre hotte motebloggere i deres Stockholm hverdag. Anna Hibs, Michaela Forni og Petra Tungården er tre hotte fremgangsrike piker. Itillegg til å ha sitt eget realityshow jobber de som moteredaktører, dj og som partyfixere på Stureplan.

Dette må du se! Klikk her for å se alle episodene!


Have you read the latest Blessings posts?

Ut på tur

...min nye venn er aldri sur. Vi gikk en liten søndagstur her om dagen og han var like blid selv om jeg pratet i telefonen nesten hele tiden!

Jeg lurer på om han er litt sjenert for han sier ikke stort...


Ballong i solnedgang

Vi har photoshoot med en av våre nye artister på mandag og i den anledning var jeg på Balloon Company i dag for å skaffe noen ballonger til shooten. Selvfølgelig endte jeg opp med noen her hjemme også, og jeg må si det ble skikkelig god stemmning i stua av mine to nye venner. De er så positive! Og da mener jeg hele tiden!


My New Jacket

Husker dere den pakken jeg blogget for noen dager siden? Den som var pakket inn i skinn? Sjekk hva som lå oppi!! Verdens feteste skinnjakke! Da jeg var på Costume Awards for noen uker siden hilste jeg på en veldig søt jente som heter Jenny. Den kvelden hadde jeg på meg min yndlings skinnjakke fra Saints & Mortals.

-Fin jakke, sa Jenny.
-Tusen takk, det er yndlingsjakken min, sa jeg.
-Så kult! Det er jeg som har designet den, sa Jenny.

Jenny designer for Carlings og blant annet merket Saint & Mortals. Noen dager senere fikk jeg en søt mail om at hun hadde designet en bikerjakke hun kanskje trodde jeg kom til å like. Og gjett om jeg gjorde! Perfekt passform, trang, liten og helt superb!!

TUSEN TAKK JENNY!


Herve Leger 2010

Hot, Rock'n Roll og en smule cutness. Herve Leger kan kunsten å lage små sexy kjoler.

http://www.youtube.com/watch?v=MLdaykgM77s