Loves Georgia May Jagger

Jeg elsker Georgia May Jagger og hennes vakre mellomrom mellom tenna.  Denne sommeren fronter hun blant annet leppestifter for Rimmel London. Bli med Gerorgia og supermodell Coco Rocha behind the scenes under photoshooten.


Cute Wallpaper

Hadde jeg vært  flink til å tegne skulle jeg malt dette på veggen min. Hur kult som helst!


Se min hvite kjole

Eller, den er ikke helt min enda, men veldig snart...  Falt pladask for denne simple hvite kjolen på asos.com og om noen dager dumper den ned i postkassen. Håper jeg klarte å kjøpe riktig størrelse, er så kjedelig når det ikke passer, også håper jeg virkelig at den ikke er gjennomsiktig. Hater det!
Denne sommeren skal jeg ha masse hvite kjoler og denne blir den første av mange. Lett å style både opp og ned. Enkelt og fresht.


Have you read the latest Nourish posts?

My Little Easterbunny

Idag fikk jeg en litt forsinket påskegave. Det er så koselig å få gaver med hyggelig innpakning.

En kjempefin liten påskehare charm!


Back to work

Back to life, back to reality... Phew, var bittelitt hardt å komme tilbake på jobb etter ferie, Milano, vin, pasta og iskrem, but I will survive!


Happy Monday

http://www.youtube.com/watch?v=bTKTrOmW0Z8

Happy Monday Cupcakes! Dere skjønner ikke hvor glad jeg ble  idag da jeg plutselig skjønte at det var nok en helligdag! Jeg var på vei til jobb da det plutselig slo meg at det var veldig lite mennesker ute til å være en mandag. En kjapp telefon til svigermor bekreftet min mistanke. Det var enda en fridag!

I know, dette burde jeg helt sikkert ha visst, men guud så mye morsommere det var å få denne dagen som en ekstra fri bonus dag! Hurra! Denne dagen skal nytes!!


Have you read the latest Habitats posts?

Mirror mirror on the wall

Må bare vise dere gangen inne på hotellrommet mitt. Føles som om jeg bor hjemme hos Versace. Sooo over the Top! Gotta love it!


Regn Regn

Regn , regn , øsende regn. Øsende, pøsende. Deilig og vått, deilig og rått. Idag åpnet himmelen seg i Milano, men hva gjør vel det når man har en splitter ny paraply fra Marc Jacobs? Har hatt en skikkelig deilig hotelldag i senga med vin og Vogue Dronningen Anna Wintour på tv-skjermen. Har dere fortsatt ikke sett filmen The September Issue så vet dere hva dere bør gjøre denne påsken.


The Gucci Café

Vi har hatt sol her idag, ca. 23 varmegrader og mesteparten av dagen har vi tilbragt på Gucci sin kafé. Jeg elsker å sitte å se på mennesker mens jeg nyter et godt glass med drikke. Denne påsken gir jeg terningkast 6. Ps. Toalettet til kafeén var selvfølgelig fullt av alle Gucci sine parfymer. Fresht!


Let us be grateful


Let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom."


Have you read the latest Blessings posts?

Mitt påskeegg er fullt av…

...herlige sjokolader fra Armani Dolci. Armani kan mer enn klær. I Armani varehuset i Milano får du kjøpt blomster, sjokolade. kaker, interiør, bøker etc. Jeg gleder meg til å smake på mine søte fristelser...


Hi everybunny!

Håper dere nyter påsken!


It’s Amore

Sjekk blinskuddet i Galleria Vittoria Emmanuele. Kan det bli mer klisje?


Shopping in Milano

Milano er uten tvil en av de dyreste byene jeg noensinne har besøkt, men bittelitt shopping har det blitt. Fant kjempemasse fint hos Marc by Marc Jacobs. Will show you when I come home :)