Mirror mirror on the wall

Må bare vise dere gangen inne på hotellrommet mitt. Føles som om jeg bor hjemme hos Versace. Sooo over the Top! Gotta love it!


Regn Regn

Regn , regn , øsende regn. Øsende, pøsende. Deilig og vått, deilig og rått. Idag åpnet himmelen seg i Milano, men hva gjør vel det når man har en splitter ny paraply fra Marc Jacobs? Har hatt en skikkelig deilig hotelldag i senga med vin og Vogue Dronningen Anna Wintour på tv-skjermen. Har dere fortsatt ikke sett filmen The September Issue så vet dere hva dere bør gjøre denne påsken.


The Gucci Café

Vi har hatt sol her idag, ca. 23 varmegrader og mesteparten av dagen har vi tilbragt på Gucci sin kafé. Jeg elsker å sitte å se på mennesker mens jeg nyter et godt glass med drikke. Denne påsken gir jeg terningkast 6. Ps. Toalettet til kafeén var selvfølgelig fullt av alle Gucci sine parfymer. Fresht!


Let us be grateful


Let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom."


Have you read the latest Nourish posts?

Mitt påskeegg er fullt av…

...herlige sjokolader fra Armani Dolci. Armani kan mer enn klær. I Armani varehuset i Milano får du kjøpt blomster, sjokolade. kaker, interiør, bøker etc. Jeg gleder meg til å smake på mine søte fristelser...


Hi everybunny!

Håper dere nyter påsken!


It’s Amore

Sjekk blinskuddet i Galleria Vittoria Emmanuele. Kan det bli mer klisje?


Shopping in Milano

Milano er uten tvil en av de dyreste byene jeg noensinne har besøkt, men bittelitt shopping har det blitt. Fant kjempemasse fint hos Marc by Marc Jacobs. Will show you when I come home :)


Have you read the latest Habitats posts?

This is cool

Kom over noe helt fantastisk på ett av de mange galleriene vi har besøkt. På bildet ovenfor ser det ut som noen helt vanlige trevegger, men de har bittesmå fiberoptiske lys inne i seg som gjør at treveggen plutselig får de mest fantastiske mønster. Tenk å hatt en sånn vegg på soverommet...

Bitte  bitte små lys. Bellisimo!


Det er vår i Milano

Er det ikke vakkert?  Magnolia trærne blomstrer i Milano. Min favoritt!


Second Breakfast

Livet er herlig i Italia. Jeg spiser breakfast, second breakfast, lunch, secon lunch, dinner, dessert & kveldsmat. Jeg kommer til å trille hjem til Norge.

Her er dagen lunch! Herreguud så god is de har her!


Milano!

Da er vi i Milano Cupcakes! Galleria Vittoria Emmanuele må jo uten tvil være verdens fineste kjøpesenter!


Have you read the latest Blessings posts?

Hotellsåper

Jeg elsker de små såpene man får på hotell! Og denne gangen var de ekstra fine!


Honey? Would you pass me the salt?

Vi snublet over the Armani Hotel, et tre etasjers kjøpesenter med bare Armani stæsj.  Sjekket ut Armani Casa avdelingen i underetasjen. Villt freshe ting med en alt for drøy prislapp!


What is this?

What is this? Jo, verdens kuleste sminkebord!! Skulle gjerne vært den heldige eier av dette...


Jeg er i Costume Beauty

Costume er ute med sitt aller første Beauty magasin, Costume Beauty og jeg er så heldig å få lov til å være med. Lurer du på hva jeg har i mitt sminkeskap og hva som er mine skjønnhetsfavoritter synes jeg du skal plukke med deg et eksemplar neste gang du er i butikken.