Fifth Avenue

I LOVE NEW YORK!

Mens jeg sitter hjemme og dagdrømmer om New York lakker jeg tåneglene i fargen "Fifth Avenue" fra Essie. Det hjelper litt.

Elsker du New York like mye som meg bør du ta deg en tur til Narvesen og plukke med deg nyeste Eurowoman også (et av mine favoritt magasiner.) Kjempestor New York Guide!


I disse loppis tider

Dette har jeg blogget om en gang før for lenge siden, men tenkte å nevne det en gang til for alle mine nye søte lesere.

Nå i disse loppemarked tider tenkte jeg å dele et lite hobbytips med dere. På loppermarked kryr det gjerne av heklede små duker, eller så har du kanskje noe liggende du har arvet , men aldri bruker.  Jeg forslår at du lager søte små skåler av de!

Slik gjør du:Kok opp 1 del vann og 2 deler sukker og dypp duken ned i. Sørg for at den blir godt gjennomtrukket. Ta den opp og legg den på en bolle eller lignende som gir den formen og fasongen du ønsker. La det ligge på formen til det er helt tørt. Dette kan ta ett til to døgn.

Og Volia! Så har du laget kjempefine skåler du kan putte smykker i og lignende. Ps. ikke bruk skålene til mat og andre litt fuktige ting. Kommer de i kontakt med vann så mister de formen.

Lykke til!


I got a secret

Hello Cupcakes!

Mange av dere spør meg hva slags foundation jeg bruker. Har veldig mange favoritter, men en klassiker er Bare Minerals fra I.D  MATTE i fargen Medium Beige.

Tenkte å tipse dere om en finfin nettside dersom dere også er glad i dette mineralpudderet. Jeg pleier å kjøpe mitt på nettsiden Facelook.no , de selger I.D pudder (vanlig og den nye matte) til 290 kroner for en stor boks. Vanligvis må man betale opptil 430,- kroner for denne i butikk. Det er jo nesten halve prisen!!!

De selger også produkter fra blant annet Dermalogica, MD Formulations, Glo Minerals til en billig penge. Også slipper man den dumme tollen som man gjerne får når man bestiller fra utenlandske nettsider.

Helt genialt! Check it out!

Digger for øvrig den nye forpakningen. Den har et lokk innvendig som kan lukkes slik at ikke pudderet flyter rundt i boksen.


Presselunsj hos Artesia

Idag har jeg vært på presselunsj hos Artesia og fått presentert deres nyheter fra  blant annet Ole Henriksen og Murad. Kommer masse spennende nyheter iløpet av våren, blant annet en helt nydelig sukkerskrubb til fjeset fra Ole Henriksen sin Red Tea serie. (kommer i mai)

Etter en presentasjon og deilig lunsj fikk jeg og noen andre veldig søte skjønnhetsjournalister teste Murad sin Ip5 behandling, en peeling som også kalles en vaksine mot aldring! Kan jo ikke takke nei til det når jeg begynner å nærme meg 32 år...
Var utrolig godt å få litt pleie, behandling tok en halvtime og jeg har aldri hatt så myk og glatt hud i hele mitt liv! Sinnsyke greier!! Akkuart nå stråler huden min, men i løpet av de neste 2 dagen kan den bli litt tørr og flasse litt. Da er det bare å pøse på med fuktighet!

Denne behandlingen skal jeg helt klart unne meg litt oftere. Har lenge vært fan av Murad sine kremer, særlig dagkremen med Faktor 30. Supre produkter!


Have you read the latest Nourish posts?

If You Gotta Go, Go Now!

Phew! Hektiske dager, gotta go! Mens dere venter på meg synes dere kan bli vennen min på facebook :)

Klikk her for å bli min venn.


My Favourite

Et av mine favorittsmykker er uten tvil ringen/armbåndet mitt fra den norske smykkedesignern Marianne Tefre, kvinnen bak smykkemerket ByMe. Jeg får alltid hyggelige kommentarer når jeg bruker det. Folk stopper meg til og med på gaten og det skjønner jeg godt for det er superlekkert!

Har blogget om dette smykket før, men får hele tiden nye mailer og spørsmål så derfor poster jeg det en gang til :) Flere smykker kan du se her!


L.O.V.E Kiehls

Ble hekta på Kiehls sin Acai serie da jeg var i Bangkok i julen. Serien innholder Acai bær, som er kjent for sitt skyhøye innhold av anitoxidanter. Disse bærene gjør godt både på innsiden og utsiden. Itillegg innholder Kiehls nye kremer en mix av aloe vera, lavendel og rosmarin. Den gjør underverker for min tørre, rynkete hud og er utrolig drøy i bruk. Jeg har fortsatt igjen krem i de flaskene jeg kjøpte i desember og nå er det april! Siden man forløpig ikke får tak i Kiehls her til lands plukket jeg med meg noen nye flasker i Milano.

Sarah Jessica Parker er stor fan av Kiehls Acai serie. Hun kaller den sin naturlige botox!

Kommer du over Kiehls på dine utenlandsreiser bør du plukke med deg bodylotionen Creme De Corpsogså. En klassiker! Lukter ingenting, men fukter helt vannvittig godt!


Say hello to my new friend

Hello Marc!

Husker dere jeg sa jeg hadde vært på shopping hos Marc by Marc Jacobs i Milano? En fantastisk butikk med alt for mye fint!  Disse tingene ble med meg hjem i tillegg til 2 herlige paraplyer.

Er det en Marc Jacobs leppestift?

Nope! Det er min nye fantastiske penn.

Mine kontornøkler skal få æren av å henge i denne.

Skal du til Milano i nærmeste fremtid bør du ta turen innom denne butikken. De har Marc Jacobs accesorier til 1 euro! Jepp 1 euro, og det er ikke noe juks! Ekte vare.


Have you read the latest Habitats posts?

Loves Georgia May Jagger

Jeg elsker Georgia May Jagger og hennes vakre mellomrom mellom tenna.  Denne sommeren fronter hun blant annet leppestifter for Rimmel London. Bli med Gerorgia og supermodell Coco Rocha behind the scenes under photoshooten.


Cute Wallpaper

Hadde jeg vært  flink til å tegne skulle jeg malt dette på veggen min. Hur kult som helst!


Se min hvite kjole

Eller, den er ikke helt min enda, men veldig snart...  Falt pladask for denne simple hvite kjolen på asos.com og om noen dager dumper den ned i postkassen. Håper jeg klarte å kjøpe riktig størrelse, er så kjedelig når det ikke passer, også håper jeg virkelig at den ikke er gjennomsiktig. Hater det!
Denne sommeren skal jeg ha masse hvite kjoler og denne blir den første av mange. Lett å style både opp og ned. Enkelt og fresht.


Have you read the latest Blessings posts?

My Little Easterbunny

Idag fikk jeg en litt forsinket påskegave. Det er så koselig å få gaver med hyggelig innpakning.

En kjempefin liten påskehare charm!


Back to work

Back to life, back to reality... Phew, var bittelitt hardt å komme tilbake på jobb etter ferie, Milano, vin, pasta og iskrem, but I will survive!


Happy Monday

http://www.youtube.com/watch?v=bTKTrOmW0Z8

Happy Monday Cupcakes! Dere skjønner ikke hvor glad jeg ble  idag da jeg plutselig skjønte at det var nok en helligdag! Jeg var på vei til jobb da det plutselig slo meg at det var veldig lite mennesker ute til å være en mandag. En kjapp telefon til svigermor bekreftet min mistanke. Det var enda en fridag!

I know, dette burde jeg helt sikkert ha visst, men guud så mye morsommere det var å få denne dagen som en ekstra fri bonus dag! Hurra! Denne dagen skal nytes!!