Give Me Light

Mitt hemmelige våpen i sminkepungen er higlighter. Jeg bruker det på kinnbena, under øynene, under øyenbrynet på nesen. Overalt! Min nye favoritt kommer fra Edward Bess i fargen Sunlight. Den er rett og slett helt nydelig. Jeg kjøpte den i dag på ett superfresht parfymerie som ligger i Vibesgate. Parfumerie heter stedet som jeg har lagt merke til og gått forbi mange ganger på mine kveldsturer.

Kjøpte også med meg denne såpen da jeg rett og slett ikke kunne la den stå igen på hylla. Fin ikke sant?

Neste gang du befinner deg på Majorstua synes jeg du skal ta deg turen innom dette stedet. Utrolig forfriskende med en nisjebutikk i den lille søte byen vår. Masse spennende gode merker du bare har sett på utenlandsreiser eller i magasiner. Fikk med meg en tester på en cleanser fra Eva Lom. Noen som har prøvd den? Så på nettsidene at Vogue har kåret den til verdens beste så jeg er spent! -Og ikke minst så var det ekstremt hyggelig service i butikken. Det liker vi!

Tommelen opp!

Såpestykker så søte at de kan spises opp!

Ps. For dere som ikke bor i Oslo. Sjekk ut www.parfumerie.mystore.no


Bjørg jewellery

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/10560007[/vimeo]

Bjørg Jewellery stakk av med en velfortjent Nåløyet pris for beste tilbehør for ett par dager siden.
- Min fordel er at jeg prøver å skape egne trender, og lar folk bruke dem som de vil og gir noe til de som vil skille seg ut. For meg er dette en passion, jeg drømmer om det og får idéer klokken fem på morgenen, det er det som gjør det gøy.Til høsten lanserer jeg en kolleksjon for Urban Outfitters som skal gå i alle deres butikker, og da vil jeg nå ut med et større volum og se hvilke reaksjoner jeg får på dette. Det blir veldig spennende, sa smykkedesigneren til minmote.no etter å ha mottatt prisen.

Klikk her for å titte på hennes lekre smykker. Selv drømmer jeg om denne lekre ringen...


The Vixen Award

Sånn ser den altså ut, Vixen Blog Awards prisen. Den skal få hedersplass i stua. I tillegg til denne vant jeg også et par superlekre briller fra Carrera og en tur til Milano for å besøke fabrikken som lager brillene!!

Og slik så det ut da jeg vant! My Oscar Moment! Og  jada, jeg begynte selvfølgelig nesten å gråte...

Du kan se hele takketalen min her. Begynner rundt 07.09

Jeg vil også sende en takk til naboen min i første etasje som reddet meg og hele kvelden. Jeg er aldri syk, men igår lå jeg rett ut og hadde stor tvil om jeg i det hele tatt ville klare å komme meg ned på Folketeateret. Hadde det ikke vært for medisinen han hadde liggende hadde jeg aldri klart å stå på bena. Så, tusen takk Ørjan!


God Morgen Norge

Klokken 07.00 idag tidlig krøp jeg ut av senga for å være med i God Morgen Norge sammen med Vixen redaktør Marianne Jemtegård og Tommy fra bloggen Tommylife <3 som vant pris for Årets Nykommer. Jeg har desverre vært så uheldig å få influensa, så med tanke på at jeg sitter der hetetokter og høy feber synes jeg det gikk ganske så bra.

Du kan se hele innslaget her!

Veldig gøy å se bloggen min på tv! Du må nesten lese hva Tommy sier om vår God Morgen Norge opptreden også. Hillarious! i Love him!


Have you read the latest Nourish posts?

Jeg vant!

Det er helt utrolig! Jeg vant prisen for Årets Moteblogg under Vixen Blog Award i kveld!!!!! Tusen millioner takk til alle dere søte mennesker som følger meg hver eneste dag, takk til alle som har stemt på meg og en stor takk til juryen!!!

Klikk her for å lese hele intervjuet!

Jeg vant!!!


Do it Yourself

Jeg fikk tips av en veldig søt bloggleser her om dagen om hvordan man kan lage disse lekre armbåndene helt selv! Jeg elsker de og har lyst til å pynte armen med mange av disse når våren og sommeren kommer!

Klikk her for oppskriften. Det ser faktisk ikke vanskelig ut i det hele tatt. Vet noen om hvor man får kjøpt billig armbånd for og pimpe opp. Please share :)


What to Wear

Nå sitter jeg og lurer fælt på hva jeg skal ha på meg til morgendagens Blog Awards...

Jeg var så heldig å få låne den turkise kjolen av Cecilie Melli. Jeg tenkte at alle kom til å komme litt stive og fashion-sorte så tenkte å bryte det med å være ekstra sukkersøt. Desverre så er den bittelitt for stor så det blir nok ikke den som får bli med meg på fest. Selvom jeg veldig gjerne skulle tatt den med.

Eller så er det jo noen med den lille sorte. Den er en ganske sterk kandidat, og veldig fin på.

Nederst til venstre er min lille syregrønne yndling fra Leila Hafzi. Jeg elsker den! Tror kanskje jeg ender opp med denne, men den er kanskje litt vell vårlig/sommerlig?

Den blå kjolen har jeg fått låne fra Whyred. Den er superfin, men superduper gjennomsiktig og jeg finner ikke den perfekt underkjolen desverre...

Help?


Massiv Cravings

Jeg gikk innom Mulberry idag for å titte på yndlingen ovenfor, nemlig The Alexa. Jeg synes den er så fin også er den akkurat passe i størrelsen. Den finnes også i en mini variant som er veldig veldig fin.... Jeg vurderte ett lite sekund å droppe regningene denne måneden...

Hmmm.. Ønske, ønske, ønske....


Have you read the latest Habitats posts?

A Teaspoon of fashion

http://www.youtube.com/watch?v=Vq18faoukE8


Nominert til Årets Blogger

Herreminhatt! Jeg fant ut da jeg åpnet opp VG idag at jeg  i tillegg til å være nominert til Årets Moteblogg også er nominert til Årets Blogger under onsdagens Blog Awards !!!!!!!! Det er jo helt utrolig kult! Jeg er så stolt og takker alle som har stemt meg frem som finalist. Vinner jeg en av prisene kommer jeg til å dø av glede, men jeg må få si at jeg allerede føler meg som en vinner som har kommet helt frem til finalen!

Vil du stemme meg frem til å bli Årets blogger trykker du her.  Synes du jeg fortjener å vinne Årets Moteblogg trykker du her

Dagens VG :)


Dilla på bluser

De som har fulgt med på bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg er svak for bluser. Jeg er ikke typen som planlegger antrekket mitt en dag i forveien så når jeg står opp trøtt om morgningen og går inn i skapet vet jeg at jeg ser fin ut dersom jeg tar på meg en av mine mange bluser.  Her ser dere mitt nye tilskudd og yndling. Veldig søt, så jeg bruker den sammen med ett par sorte jeans og noen røffe sko for å bryte opp litt.

Blusen finner dere her (En av mine favoritt nettshopper!)


Have you read the latest Blessings posts?

Intervju med Vixen

Idag har jeg gjort ett intervju med Vixen Magazine i forbindelse med Blog Awards hvor jeg er nominert til Årets Moteblogg! ( JIPPI!!!) Intervjuet kan du lese her, og synes du jeg fortjener å vinne blir jeg veldig glad dersom du legger igjen en stemme også.


Ice Ice Baby

 

Jeg har siklet på denne neglelakken leeenge og holdt på å hoppe i taket av glede da den dukket opp i postkassen min. ( eBay I Love You) Synes den er så fresh med sin perfekte isblå farge.  Tipper den blir enda finere til sommeren når huden får en litt mer gyllen glød også.

Slik ser mine fingertupper ut etter 2 lag med Chanel Riva. L.O.V.E


L.O.V.E

Jeg elsker billedserien av supersøte Siri Tollerød i svenske Elle sitt februar issue! Så søt!


Trøtt og sliten?

Jeg er superfan av serumet Skin Ergetic fra Biotherm. ( Biotherm vant nylig en Costume Award for beste hudpleie i 2010) Serumet er laget spesielt for å bekjempe trøtt og livløs hud og er derfor stappfull av antioksidanter. Dette produktet er fresh skincare, det vil si at det må brukes innen 3 måneder fra du åpner flasken, noe jeg liker veldig godt.

Også er den fri for parabener, mineraloljer og syntetiske farger og parfymer! Jippi!