Hei sveis

Idag våknet jeg opp med de mest glamorøse krøller etter gårsdagens photoshoot. Desverre har jeg vasket de ut nå. Ble litt voldsomt å gå i møter med så stort hår, men fy søren som jeg digger det! Hvorfor er det ingen som tar permanent lenger? Lurer på om jeg skal starte en ny trend..??

Den supersøte vårlige blusen min er fra Maggie Wonka.


TOPSHOP Fall 2010 Collection

Hvor blir det av TOPSHOP i Norge? Jeg vil ha det nå!!


Photoshoot med MASSIV

Snuppiser! Håper dere liker den nye siden min! Idag har jeg vært på photoshoot med magasinet MASSIV. Jeg elsker å bli dullet og stylet med. Ekstra hyggelig er det med fine mennesker på settet. Fotografen var en søt ung jente ved navn Jeanette Haslien og vakre Nathalie Helgerud  hadde funnet smukke klær til meg. Bli med meg behind the scenes :)


Fake it baby

Sjekk den søte hjertetatoveringen min! 100% fake!

Den ser vanvittig ekte ut og sitter på i 2-3 dager. Skulle du derimot bli lei før det fjerner du den med litt babyolje. Jeg er hekta! Barnslig moro for oss pysete jenter som ikke tør å ta den helt ut med ekte vare.

Mine fake tatoveringer kommer fra Rastablanche og du kan bestille de her.


Have you read the latest Nourish posts?

I Heart Acne

Jeg er helt forelsket i jeansmodellen Kex fra Acne. Igår skaffet jeg meg nok et eksemplar. Denne gangen ble det en mørkeblå. Den sitter perfekt. Skinny og tight. Check it Out!


Dark Nay is the New Black

Jeg elsker den nye neglelakken min fra elf i fargen Dark Navy! Den ligner veldig på en Dior har i fargen Bleu Poison, eneste forskjellen er at min koster 16 kroner og den fra Dior 190,-

Mitt tips er å kjøpe den klare overlakken fra Dior i stedenfor. Den er den beste. Får alle neglelakker uansett prisklasse til å sitte superlenge dessuten gjør den at lakken tørkere fortere.

Det skal sies at ikke alle billig lakker funker. Denne fra elf funker! Trengte bare et lag for å få frem den mørke mørke blåfargen som nesten blir sort. Tottelottene min er nå tres chic!

Denn blå lakken pluss mange andre farger får tak i her.


I Love Kiehls

Mitt nye favoritt merke Kiehls er ute med en 100% naturlig hudpleieserie. Serien innholder Acai bær, som er kjent for sitt skyhøye innhold av anitoxidanter. Disse bærene gjør godt både på innsiden og utsiden. Itillegg innholder Kiehls nye kremer en mix av alo vera, lavendel og rosmarin. Jeg er så fornøyd! Kjøpte de da jeg var i Bangkok. Er det noen som vet hvor man får tak i Kiehls, eller om man får tak i Kiehls i Norge?  Huden min er blitt supermyk og jeg innbiller meg at den er litt glattere også. Helt rått! Må ha mer når disse er tomme.


This Makes Me Happy

http://www.youtube.com/watch?v=2MdAr8AeCxI&feature=player_embedded

Ha en underbar dag cupcakes!


Have you read the latest Habitats posts?

Hello Beautiful

Herreguuuud som jeg elsker de nye skoene mine fra My Favorites!!!!! Jeg sverger jeg kommer til å sove med de i natt. Skal få tatt noen bedre bilder av de til dere litt senere så dere får sett hvor kule detaljer de har. Ble så ivrig skjønner dere at jeg bare måtte poste de med en gang.


Behind the scenes med Louis Vuitton

Den vakre modellen Lara Stone har tatt over stafettpinnen etter Madonna og fronter den franske motehuset Louis Vuitton våren 2010. Bli med det franske motehuset behind the scenes.

http://www.youtube.com/watch?v=hPpewIUt2qc&feature=player_embedded


I’m Back

Har vært noen dager i Gudbransdalen på besøk hos min mamma, bestemor og tante. 27 stive kuldegrader!!!!! Jeg synes faktisk det var litt digg med kulda! Klar,  frisk, kald,  ren luft og strålende sol!

Hadde med meg en forsinket bursdagspresang til mam. Fin ikke sant? Den lille kaken er en søt lite leppepomade. Den finner du hos Bik Bok.


Have you read the latest Blessings posts?

Noe av det fineste…

Noe av det fineste og kjæreste jeg eier er dette bildet. Det har så lenge jeg kan huske hengt på veggen hjemme hos min bestemor i Gudbrandsdalen. Før det hang det på veggen hjemme hos min oldemor. Bestemor hadde det hengende over sengen sin da hun var bitteliten og nå er det jeg som er det heldige eier. Kanskje vil det henge over sengen til mine kommende barn en dag?


Camilla i Kamille

16 mars finner du meg og to andre blogger i Kamille. Gleder meg til å se saken!


Smells sooo good


Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i duftlys fra franske Diptyque. Som dere ser har jeg brent ned det ene som luktet koriander. Nå er det duften Bailes som gjelder i heimen. Lukter bær. Diptyque får du blant annet tak hos Heaven Scent


Løp & kjøp


Chanel Jade er umulig å få tak i. Essie i fargen Mint candy er utsolgt. Sitrer fingrene etter ett strøk med mintfarget neglelakk bør du ta turen til H&M og plukke opp denne lille flasken til 39 kroner.

Ps. Fikk nettopp en mail fra en liten cupcake som tipset om Essie Mint Candy. Den selges blant annet hos frisørsalongen Nikita i Bogstadveien.