Hverdagsfavoritter

Mange av dere som spør hva slags makeup jeg bruker til hverdags. Her er mine favoritter i sminkepungen:

Flytende mineralfoundation fra Cosmo Beauty i farge nummer 4.

Øyenbrynsgele fra Bobbi Brown.

Maskara fra La Roche Posay

Higlighter fra Edward Bess

Flytende gele liner fra Bobbi Brown og Flytende eyeliner penn fra Cosmo Beauty

Solpudder fra Makeup Style. Jeg bruker kun den lyse delen.

Cover All Mix fra Makeup Store.


My Heart Is Yours

Jeg fikk en utrolig romantisk Valentines gave i går. På bordet lå en liten pakke med skriften " My Heart Is Yours."  Inne pakken lå dette halskjedet fra Bjørgs Jewlery og ventet på meg. Ett langt superfint halskjede med ett menneskehjerte helt nederst. Litt grotesk, og veldig vakkert på en og samme tid. Betyr mye for meg, ett hjerte jeg skal passe godt på.

Fikk  selvfølgelig blomster også. Nydelige Valentines orkideer. Sukk..


A teacup of fashion

 

God Morgen Cupcakes!

Idag starter Oslo Fashion Week så jeg synes det var passende å starte dagen med en kopp Armani te. Jeg rekker desverre ikke åpningen idag, men skal prøve å få med meg noen visninger som dere kan være med på. Vi starter med Nina Jarenbrink i morgen. Henger dere med?


Girl Crush

Jeg tror jeg er bittelitt forelsket i italienske Elisa Sednaoui. Den 23 år gamle modellen har en helt fantastisk stil, så bra stil at selveste Karl Lagerfeld og Chanel bruker henne som sin muse. Jeg har en følelse av at dette er it-girl'en for 2011.

Me like!

Ta en titt inn i hennes fantastiske klesskap her:

Jeg elsker folk som snakker med sterke aksenter. Soo cool!


Have you read the latest Nourish posts?

Jo mer Jo bedre

Jeg har perioder der jeg bruker de samme smykkene, accessoarene hele tiden. Akkurat nå er det dette som gjelder. Masse armbånd i skinn og sølv ( gjerne flere enn jeg har på bildet) og sølv klokken min fra Michael Kors. Vi snakker massivt oppheng.


Happy Valentines Day

Ønsker alle en romantisk og fin Valentines Day. Noen som har blitt overrasket med roser eller frokost på sengen idag? Please tell!

-Og i anledning dagen. Her får du en en liten søt L.O.V.E story.

[vimeo width="630" height="300"]http://www.vimeo.com/877053[/vimeo]


Du hører meg på Radio

Ikveld mellom 20.00-21.00 kan dere høre meg på Radio Norge. Jeg er gjest i ungdomsprogrammet Aspirantene. Tune in på 103,9 <3


Søndags Pyssel

Idag har jeg brukt fridagen min på å pimpe opp telefonen min. Synes den ble riktig så kul med sølv nagler på. 
You like? Dette trenger du for å gjøre det selv:

Jeg har kjøpt sølvkuler/nagler og lim på hobbybutikken Panduro. Det finnes uttallige varianter av perler, bling krystaller og ting du kan lime på. Vil du ikke lime rett på telefonen ( min er så gammel og synger på siste verset så jeg gjorde den en tjeneste ved å pynte på fasaden!) kan du lime de på et mobilcover du har liggende eller kjøpe noen helt enkle blanke på ebay. Lykke til!


Have you read the latest Habitats posts?

Who’s that girl?

Det tok meg noen sekunder før jeg så at det var selveste Lady Gaga som prydet forsiden av amerikanske Vogue. Hva synes dere om bildene? Hot or Not?


Blomster på døra

Finnes det noe hyggeligere enn å få blomster på døra? Denne kom til meg idag fra noen veldig snille mennesker som gratulerte meg med Årets Moteblogg. Tusen takk! Dere vet selv hvem dere er.


Ønskereprise

Denne videoen har jeg postet før, men en god ting kan ikke sies og vises mange nok ganger. Lær av denne lille piken. God Helg Cupcakes!


Give Me Light

Mitt hemmelige våpen i sminkepungen er higlighter. Jeg bruker det på kinnbena, under øynene, under øyenbrynet på nesen. Overalt! Min nye favoritt kommer fra Edward Bess i fargen Sunlight. Den er rett og slett helt nydelig. Jeg kjøpte den i dag på ett superfresht parfymerie som ligger i Vibesgate. Parfumerie heter stedet som jeg har lagt merke til og gått forbi mange ganger på mine kveldsturer.

Kjøpte også med meg denne såpen da jeg rett og slett ikke kunne la den stå igen på hylla. Fin ikke sant?

Neste gang du befinner deg på Majorstua synes jeg du skal ta deg turen innom dette stedet. Utrolig forfriskende med en nisjebutikk i den lille søte byen vår. Masse spennende gode merker du bare har sett på utenlandsreiser eller i magasiner. Fikk med meg en tester på en cleanser fra Eva Lom. Noen som har prøvd den? Så på nettsidene at Vogue har kåret den til verdens beste så jeg er spent! -Og ikke minst så var det ekstremt hyggelig service i butikken. Det liker vi!

Tommelen opp!

Såpestykker så søte at de kan spises opp!

Ps. For dere som ikke bor i Oslo. Sjekk ut www.parfumerie.mystore.no


Have you read the latest Blessings posts?

Bjørg jewellery

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/10560007[/vimeo]

Bjørg Jewellery stakk av med en velfortjent Nåløyet pris for beste tilbehør for ett par dager siden.
- Min fordel er at jeg prøver å skape egne trender, og lar folk bruke dem som de vil og gir noe til de som vil skille seg ut. For meg er dette en passion, jeg drømmer om det og får idéer klokken fem på morgenen, det er det som gjør det gøy.Til høsten lanserer jeg en kolleksjon for Urban Outfitters som skal gå i alle deres butikker, og da vil jeg nå ut med et større volum og se hvilke reaksjoner jeg får på dette. Det blir veldig spennende, sa smykkedesigneren til minmote.no etter å ha mottatt prisen.

Klikk her for å titte på hennes lekre smykker. Selv drømmer jeg om denne lekre ringen...


The Vixen Award

Sånn ser den altså ut, Vixen Blog Awards prisen. Den skal få hedersplass i stua. I tillegg til denne vant jeg også et par superlekre briller fra Carrera og en tur til Milano for å besøke fabrikken som lager brillene!!

Og slik så det ut da jeg vant! My Oscar Moment! Og  jada, jeg begynte selvfølgelig nesten å gråte...

Du kan se hele takketalen min her. Begynner rundt 07.09

Jeg vil også sende en takk til naboen min i første etasje som reddet meg og hele kvelden. Jeg er aldri syk, men igår lå jeg rett ut og hadde stor tvil om jeg i det hele tatt ville klare å komme meg ned på Folketeateret. Hadde det ikke vært for medisinen han hadde liggende hadde jeg aldri klart å stå på bena. Så, tusen takk Ørjan!


God Morgen Norge

Klokken 07.00 idag tidlig krøp jeg ut av senga for å være med i God Morgen Norge sammen med Vixen redaktør Marianne Jemtegård og Tommy fra bloggen Tommylife <3 som vant pris for Årets Nykommer. Jeg har desverre vært så uheldig å få influensa, så med tanke på at jeg sitter der hetetokter og høy feber synes jeg det gikk ganske så bra.

Du kan se hele innslaget her!

Veldig gøy å se bloggen min på tv! Du må nesten lese hva Tommy sier om vår God Morgen Norge opptreden også. Hillarious! i Love him!


Jeg vant!

Det er helt utrolig! Jeg vant prisen for Årets Moteblogg under Vixen Blog Award i kveld!!!!! Tusen millioner takk til alle dere søte mennesker som følger meg hver eneste dag, takk til alle som har stemt på meg og en stor takk til juryen!!!

Klikk her for å lese hele intervjuet!

Jeg vant!!!