Hello Jade

Idag dukket denne invitasjonen opp i posten.

28 april skal jeg sjekke ut Jade Jagger sin kolleksjon for Indiska. Det blir gøy! Og dere får selvfølgelig være med! Jeg putter dere opp i lomma, der har jeg plass til kjempe mange!!


Jeg er stuptrøtt

Jeg er så trøtt, dere skjønner ikke! Jeg har begynt med morgentrening, noe som i teorien burde gi meg mer energi, men som i praksis gjør meg stuptrøtt...

Jeg varmer opp til 19 mai. Jeg har nemlig meldt meg på bootcamp, det vil si trening i Frognerparken hver mandag, onsdag og fredag klokken 07.00 uansett vær!!!!  Jeg gruer/gleder/ gruer meg!


Back to my youth

Jeg har gått tilbake til barndommen og begynt med sløyfer i håret igjen. Mulig noen mener det er barnslig, men jeg elsker det!


Prima Ballerina

Jeg har lett såååå lenge etter de perfekt ballerinaskoene. Jeg har ganske bred fot så nesten alle ballerinasko jeg prøver ender med gnagsår etter 5 sekunder. Disse fra Debbie derimot passer som hånd i hanske! Er så fornøyd med disse også digger jeg at tuppen forann er av semsket skinn.

-Og sjekk sålen under da! Hjerter!! Da snakker vi spread the love!

Små nette sko og sandaler krever velstelte føtter. Jeg elsker det lille søte sette fra Bella Lucce! Det kommer med fyldig fet krem og spasokker. Smør inn, putt sokker på bena og gå til sengs. Dagen etterpå har du silkemyke  tottelotter.


Have you read the latest Nourish posts?

Eat Pray Love

http://www.youtube.com/watch?v=iZzmqHJ0gPU&feature=player_embedded

Jeg ELSKET boken Eat Pray Love av Elizabeth Gilbert, det gjorde Julia Roberts også som nå har hovedrollen i filmen ved samme navn. Gleder meg skikkelig til å se den samtidig som jeg er vedlig spent. Håper virkelig de har klart å lage en god versjon.

Har du ikke lest boken så vet du hva du må gjøre denne sommeren. It´s a must read!


Hello Kitty Is

Diplom is lanserer Hello Kitty is denne sommeren!! Jepp, no kidding! De selges i pakker bestående av 14 stk fløteisispinner med smak av jordbær og blåbær med jordbærtrekk. Den blir med meg hjem med en gang jeg ser den i frysedisken. Noen som har smakt?


Daydreaming

Ahhh.... Eia var jeg her...

Bildet er hentet fra Day Home Summer 2010 Collection og jeg har lyst til å hoppe rett inn og tilbringe resten av dagen på stranda.


I heart Danny Roberts

Min absolutte yndlingsillustratør Danny Roberts. Han er helt rå! Er det ikke vakkert?


Have you read the latest Habitats posts?

It’s all in the eyes

Akkurat nå ELSKER jeg disse produktene! YSL Mascara Volume Effet Faux Cils. Sort som natten, gir silkemyke laaange vipper. Elsker at den holder seg myk, jeg hater nemlig steinharde maskaravipper.

Er egentlig ikke så glad i øyenskygger (les: fordi jeg ikke klarer å legge det pent), men i det siste har jeg funnet to kjempefine.Youngblood i fargen Ora, hudfarget perlemor med akkurat passe skimmer.

- og denne nydelige rosa/lillafargen fra YSL ifargen Pink Nude. Ett strøk med denne over øyelokket gjør øynene mine super grønne. Helt nydelig skygge!

En klassiker i min sminkepung. Kajal fra MAC i fargen Coffee. Denne har jeg brukt i maaange år rett og slett fordi jeg synes den er best!


Today I’m wearing

Er du fan av stilen til Olivia Palermo? Britisk Vogue har et bloggsamarbeid med den velpleide jenta i hele april. Med andre ord du kan gå inn å titte på hva hun har på seg hver eneste dag denne måneden. Jeg kjenner jeg hadde blitt litt svett hvis det var meg. For et press ;) Ha ha!!

Klikk her for å titte.


J’adore

Jeg er helt forelsket i dette bildet av Charlotte Gainsbourg. Elsker lyset, stylingen og ikke minst den fantastiske vesten lagd av fjær. Er det ikke nydelig? Jeg vurderer sterkt å bli mørk til høsten og er derfor besatt av å titte på pene jenter med mørkt hår. Dette bildet gir meg helt klart lyst til å bl brunette igjen.


Coffee? Tea? Me?

Okay, nå føler jeg meg skikkelig voksen. Jeg har gått til innkjøp av en termokopp og jeg elsker den!!

Jeg rekker aldri å drikke opp tekoppen min før den blir kald. Nå derimot... Teen holder seg glovarm i flere timer i denne geniale stålkoppen! Jeg er mektig imponert. Noe av det mest fornuftige jeg har kjøpt på lenge. Jeg er stolt av meg selv.


Have you read the latest Blessings posts?

Jimmy Choo

Idag har jeg vært på lanseringen av Jimmy Choo sine solbriller, samt briller fra Yves Sant Laurant, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Gucci, Balenciaga med fler. Det hele skjedde på La Belle Sole og jeg elsker den kule invitasjonen. Hadde lyst til å ta masse bilder av de forskjellige brillene, men jeg følte meg litt teit hvis jeg skulle at bilder av meg selv med briller blant så mange andre mennesker så der får bare stole på meg når jeg sier at det var veldig mye fint. Blant annet et par Balenciaga briller med lyst glass. de var underbare!

Min Jimmy Choo favoritt!


Presselunsj

Snuppiser! Nå løper jeg av gårde på presselunsj for å sjekke ut årets shades fra Jimmy Choo, Marc Jaobs, Balenciaga og alexander McQueen med fler.  I'll be back!


Oi, den var fin

Hadde jeg hatt litt mer penger på kontoen hadde jeg kjøpt denne fine kjolen! Har du mer penger enn meg kan du kjøpe den her!


Dagens Photoboot

Happy weekend Cupcakes!

Ikke glem å være med i konkurranse der du kan vinne et skjerf fra Becksøndgaard. Vinneren trekkes på mandag! Klikk her for å være med.

Neste uke skjer det mye gøy og dere skal selvfølgelig få lov å være med. Jeg gleder meg aller mest til å dra å fikse håret mitt hos Miriam. Ettervekst er noe herk!