Good Morning Beautiful People

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/19251129[/vimeo]

Denne dagen kommer til å bli helt fantastisk, jeg lover.


Better than chocolate

Jeg lovte å vise dere resten av smykkene jeg fikk i posten av Cocoo.se  her om dagen, sooo here it is!

De nederste sølvringene finner du her, her og her!

Ringen øverst til venstre  du i sølv her. -Og det "Hermes aktige" armbåndet her.

-Og du?  Dersom du vil shoppe,  bruk rabattkoden camillapihl så får du 15 % i avslag. Tilbudet varer  frem til Valentines Day 14 februar!

 


Min magiske bok

I min bokhylle ligger det mange skatter, men en bok jeg er ekstra glad i er denne fantastiske pop up boken fra luksusvarehuset Neiman Marcus sitt hundreårsjubileum for noen år tilbake. Jeg husker jeg så bilder av boken og ble helt lamslått av hvor fin den var, noen dager senere dukket den til min store glede opp i postkassen. Her om dagen måtte jeg plukke den ut av hyllen og titte litt ekstra på den igjen. Tok selvfølgelig noen bilder for å dele den med dere også, min magiske bok....

-Og ja, bildet ovenfor (og nedenfor) er en oppslått side i boken. Det er sånn det ser ut når jeg åpner den på stuebordet mitt..
Jeg sa jo den var magisk.

"Don't judge a book by it's cover."  Hvem skulle tro at denne brune boken innholdt en verden full av magi?


Ett lite glimt

På mandag sender programmet Nasjonalgalleriet tidenes første TV-intervju med Iselin Steiro. Yndlingen til Chanel, Gucci og Chloe gir oss eksklusive glimt inn i den dekadente motebransjen. Programmet går 21.30 på NRK2.
Gleder meg!

Have you read the latest Nourish posts?

Happy Weekend Cupcakes

http://www.youtube.com/watch?v=L30mKWYwsB8&feature=related


Je t’aime

You like? I L.O.V.E!

Da jeg gjorde kampanjen for Cocoo.se tidligere i vinter vanket det selvfølgelig en hel del smykker i lønn og akkurat nå er det dette armbåndet som er en favoritt. Du finner det her!

Har fått mange fine ringer også som jeg lover å vise dere i løpet av helgen, må bare sove litt først. Hadde en meget hyggelig og meget lang aften på Costume Awards i går...


Jeg er i finalen

 

Jeg er så stolt og så glad! Fikk vite i dag at jeg har kommet videre til finalen i Vixens Blog Awards  i kategorien Årets Moteblogg!!! Det er så utrolig gøy og noe jeg merker jeg blir aldri så lite stolt av! Takk til alle som har stemt meg frem til finalen! Nå trenger jeg deres hjelp nok en gang!

Klikk her hvis dere har lyst til å gi meg en stemme en gang til!  

 Guuud, så spent jeg er!   Jeg krysser fingre og tær!


Paris Fashion Week

http://www.youtube.com/watch?v=w00rZKbqSNY

Paris Fashion Week er i full gang. Desverre sitter jeg ikke på første rad og koser meg, men det er ikke så aller værst å sitte i sofaen i joggebuksa og titte på youtube heller. Sjekk intervjuet med Karl Lagerfeld før du koser deg med Christian Diors vidunderlige Haute Couture Show.

http://www.youtube.com/watch?v=n1eEMbszjU0


Have you read the latest Habitats posts?

Orden i sakene

Jeg har holdt på å bli gal av at de fine smykkene mine har ligget hulter i bulter i diverse skuffer og skap. I går fant jeg endelig løsningen på rotet. Fant disse kjempefine boksene fra Muji som man kan stable i høyden. Nå har jeg samlet smykkene mine på ett sted og når jeg ser de til enhver tid er det mye lettere å bytte på og bruke de også!

Du finner Muji hos Åhlens.


Mote Med Mening

4 februar går Mote Med Mening av staben for femte gang i Oslo. Det blir visning med Tina H og Velouria Vintage har en visning i samarbeid med frisørsalongen Olimb & co.
Det musikalske står Rikke Lie, Margaret Berger og Eva & The Heartmakers for mens Janne Formoe er kveldens konfransier.

Alle pengene som kommer inn denne kvelden går til BAR, en organisasjon som jobber for å styrke barn av rusmisbrukere sine rettigheter.  En kveld full av fashion, glede og god sammvittighet. Mer info om arrangementet finner du her og info om billetter her.


Song of the Day

Idag er det denne og kun denne sangen som gjelder! 

We don't sleep when the sun goes down
We don't waste our precious time

All my friends in the loop
making up for teenage crime

L.O.V.E.

Forferdelig video, fantastisk sang, så lukk øynene.


Myke lepper

Denne leppepomaden fra Sisley ble med meg hjem fra Gardermoen. Har lest om den tusen ganger i diverse magasiner og damen bak disken mente at den var verdens beste! Noen som har prøvd den?


Have you read the latest Blessings posts?

Working in Florø

Akkurat nå sitter jeg på et hotellrom i Florø og venter på flyet mitt hjem til Oslo som går om ett par timer. Har vært her i helgen i forbindelse med Grand Prix. Desverre gikk ikke Pernille videre, men hun fikk vist seg,  og sin fantastiske stemme til hele Norge så dette er bare begynnelsen på en laaaaaang karriere. Har hatt det kjempegøy mens vi har vært her  så tusen takk Florø!

Pernille får på seg litt ekstra hår :)

-Mens jeg sitter og depper og er bittelitt misunnelig ovar at ingen fikser mitt....

Er egentlig ikke så veldig sur, jeg elsker å henge ut i sminke og håravdelingen. Er så gøy å se hvor fine folk blir også snapper jeg alltid opp ett tips eller to.


House of Harlow

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/18920337[/vimeo]

Sjekk ut Nicole Richie sin kolleksjon for denne sommeren og legg merke til de splitter nye solbrillene. Seriøst kule!


My new Darlings

Jeg DØR av lykke! Sjekk hva som ble med meg hjem i går!! Acne Cypress I Love You!

Og peneste, fineste Peter! Du er verdens snilleste!!


Daytime Cinema

 

Er det bare meg i hele denne byen som liker å gå på kino midt på dagen? Har aldri følt meg så alene på en kino før i hele mitt liv!

Var og så på The Tourist i går, en film jeg likte veldig godt. Gjett hvem som fikk lyst til å se ut som Angelina Jolie og reise til Venezia?