A teaspoon of fashion

[vimeo width="640" height="400"]http://vimeo.com/19530316[/vimeo]


Zara Love

Det er flere av dere som la merke til skoene jeg hadde på meg på H&M og Kamille shooten i forrige uke. Det var disse herlighetene fra Zara. Jeg tror nesten jeg er bittelitt forelsket i de! Fantastisk fin nude farge som får bena til å se ekstra lange ut dersom du bruker de uten strømpebukse. Var innom Zara for noen dager siden og så at de finnes i sort også.

For alle dere som bor utenfor Oslo, nå kan dere shoppe Zara på nettet. Du finner skoene her. Ps. Jeg måtte forresten gå opp en størrelse.


Say Cheese

Siden jeg hadde tannregulering som 30-åring kan man vel si at jeg kanskje er over gjennomsnittet opptatt av tenner. Jeg liker å ha friske hvite tenner og går derfor til tannpleier og renser hver sjette måned. Itillegg tannbleker jeg litt hjemme. Jeg har tidligere brukt "stips" som jeg har kjøpt fra USA, men den siste tiden har jeg prøvd dette merket med stor hell.

Go Smile er en "kur" som varer i 7 dager. Hver morgen og kveld smører man en ampull på tennen som bleker gule tenner og andre flekker. Jeg må innrømme å ikke ha brukt den 7 dager i strekk da jeg ikke ønsker meg kritthvite Hollywoodtenner., jeg vil bare ikke ha gule. Derfor bruker jeg en ampull i ny og ne for å freshe opp smilet litt.


Paris, je t’aime

Jeg drømmer om en tur til Paris. Tenk så delig å smugstarte med våren i Paris. Drikke vin og espresso, spise croissanter og sprø baguetter på en herlig fortauskafe mens man nyter den franske samtalen på bordet ved siden av. Det har ikke noe å si at man ikke skjønner hva de snakker om, språket lyder som musikk i mine ører.

Akk... Forløpig må jeg nøye meg med Eiffeltårnet på nøkkelknippet.

Paris, jeg håper det ikke er så lenge til vi sees.


Have you read the latest Nourish posts?

Miss Dior Chérie avec Natalie Portman

http://www.youtube.com/watch?v=TsmnddJiDS8

Jeg er en sucker for parfymereklamer, synes de alltid er så delikate og freshe. Ønsker dere alle en herlig start på uken med nydelige Natalie Portman for Miss Dior Cherie. Talentfulle Sofia Coppola står bak kamera.

Enjoy!


Årets Hit

Vi stakk av med en pris går under Spellemannsprisen 2010,  Årets Hit! Alltid gøy å vinne pris, så takk til alle dere som har stemt frem Madcon og Glow!

Takk også for alle de supre stylingtipsene jeg fikk igår. Desverre hadde jeg en liten kleskrise på gang. En halvtime før jeg skulle gå ut døren tar jeg på meg kjolen og finner ut at den ikke passer!!!! I mitt stress hadde jeg ikke prøvd kjolen helt ordentlig i butikken. Den passet da altså ikke. ..

Endte som vanlig opp med den lille trøtte sorte. Fin, men litt kjedelig når jeg hadde planlagt noen helt annet.


Spellemanns kjolen

Hva tror dere om dette antrekket til Spellamansprisen ikveld? Ble så glad da jeg fant denne supersøte kjolen på Zara i går, tror den blir helt perfekt! Kom gjerne med forslag til hår og sminke også.

Tenkte jeg skulle lukte godt av "Petit Cherie" av Annick Goutal. Er et ikke en superfin flaske?

Så var det negler. Hva synes dere. Rød, beige eller mørke mørke rød?


Besøk av Kamille

Idag har magasinet Kamille vært hjemme hos meg for å lage en "inn i min garderobe" repotasje. Jeg tror den kommer på trykk i mars /april og jeg er som vanlig veldig spent på bildene.

Her får dere en liten "behind the scenes."


Have you read the latest Habitats posts?

Lukten av vår og sommer

Jeg får sikkelig sommerfølelse av den nye duften L'Eau d'Issey Florale av Issey Miyake! Elsker lukten, en ordentlig god remake av den orginale Issey Miyake lukten. En ren, delikat og sprudlene duft.
Anbefales!


Hårpleie

Jeg har sagt det hundre ganger før og jeg sier det igjen, jeg elsker å gå til frisøren! Med 3 photoshoots, en tv innspilling, Spellmannsfest og en H&M butikkåpning , alt i løpet av en og samme uke var det på tide å fjerne den skjemmende etterveksten.

Voila!
Bildet gjør ikke hårfargen rettferdighet. Jeg har dempet det gyldne i håret og har nå en mørkere bunnfarge med kjempefine sandfarger. Er veldig fornøyd! Miriam er den flinkeste frisøren i hele verden!

Jeg føler meg fryktelig teit når jeg tar bilde  av meg selv i speil bare så det er sagt.


Stardust

I eat glitter for breakfast, lunch and tea!

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
if you get a chance-take it;
if it changes your life-let it.
Nobody said that it would be easy..
They just promised it would be worth it.
.

Busy Days

Shit! Jeg har aldri vært så busy i hele mitt liv som det jeg er nå! Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte... Tror kanskje jeg må gjøre litt begge deler. Hodet spinner og skuldrene er oppe ved øra.  Jeg klager ikke, men phew...  Merker jeg er litt sliten nå ja.


Have you read the latest Blessings posts?

Photoshoot med H&M

I forbindelse med H&M Loves Oslo kampanjen og åpningen av H&M FlagshipStore i Bogstadveien neste uke har jeg vært på photoshoot idag. Bildet skal få en plass i den nye butikken sammen med mine favorittplagg fra H&M. Jeg får rett og slett mitt eget lille hjørne som jeg gleder meg enormt mye til å se.

Det har vært en enormt morsom dag, men også veldig krevende. Skal jeg være helt ærlig syntes jeg det var vanskelig å posere denne gangen. Det er ikke lett å sitte pent i høye hæler! Jeg krysser fingre for at det ferdige resultatet blir fint.

H&M har forresten enormt mye fint inne i butikk nå. Sjekk den skinnjakka! Den tror jeg nesten jeg må kjøpe meg!

Mitt rotehjørne...

Tuddelu Tadda!


New Stuff

Jeg er enda ikke lei av å fylle armen min med alt jeg synes er fint. I dag har jeg fylt på med 2 nye armbånd.

Dette superfine hvite med gullstjerner som får meg til å smile hver gang jeg titter på det.

Og et lykkebånd! Jeg fant dette i en butikk jeg desverre ikke husker hva heter på Grunerløkka. Ligger ved siden av Villa Paradiso for de som er kjent. Den kom i denne fine posen:

Man kan også ta silkebånd i de fargene man liker aller best og snurre rundt armen med en liten sløyfe. Superfresht og supersøtt!


Put a ring on it

Tenkte å tipse dere om disse superfine ringene fra H&M. Freshe og kun 49.50,- stykket.  Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg likte best så jeg gikk for alle tre.


Sløyfefin

'

Lurer du på hvordan jeg har fått til denne sveisen? Sjekk ut dagens blogginnlegg på H&M Loves Oslo Bloggen.