God Natt Cupcakes

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/6045312[/vimeo]

Det har vært en lang dag og jeg sier ett tidlig god natt og ønsker dere alle søte drømmer.


Affordable Luxury

4 mai slipper Lindex nok en Affordable Luxury kolleksjon signert av den tidligere Acne designeren Ewa Larsson. Jeg har vært og smugtittet på kolleksjonen idag, en kolleksjon jeg likte veldig godt! Rene linjer og farger som dyp mørkeblått og lys søvgrått ga kolleksjonen ett meget lekkert og sofistikert preg.

Inspirasjonen kommer fra kvinnelige stilikoner som Diana Vreeland og Marlene Dietrich.

Det er ikke så lett å vise på bilder, men selve stoffet som er brukt  i plaggene varutrolig delikat. Selv falt jeg pladask for et par bukser som Lindex sin skjønne talskvinne Katrine Sørlnad hadde på seg.

Smykkene i kolleksjone er også verdt å merke seg. Stilrene og urlekre!

Dette armbåndet er min favoritt. All you need is L.O.V.E


Happy Days

Idag har jeg hatt ett veldig hyggelig filmcrew fra Happy Day på besøk hjemme hos meg, Innslaget kommer en eller annen gang på TV2 i april. Er litt spent på det merker jeg. Krysser som vanlig tær og fingre for at det blir bra.


L.O.V.E

Da jeg kjøpte min elskede Alexa fra Mulberry for litt siden fikk jeg med dette søte nettet også. Jeg bruker det hele tiden og er nesten like glad i det som i Alexa'en, men bare nesten.


Have you read the latest Nourish posts?

New Lipstick

Jeg har alt for mange, men jeg klarer ikke å la være å kjøpe nye leppestifter. Tror jeg er på evig jakt etter den perfekte fargen og etter å ha sett hvor lekker Kate Moss er i den nye Dior Addict reklamen var jeg sjanseløs. Dior Addict i fargen Vintage ble derfor med meg hjem her om dagen og vi har blitt riktig så gode venner. Den har en perfekt nøytral leppefarge. Me Like!

http://www.youtube.com/watch?v=adggTv9L9y8&feature=player_embedded


New York New York

Guuud som jeg lengter etter fantastiske New York!

Bli med en dag i New York livet til en av mine favoritt bloggere Sofi Fahrman og drøm deg bort.


Velouria Vintage

Er du glad i vintage bør du ta turen innom Velouria Vintage på Grunerløkka! Jeg må innrømme å ikke være den råeste på vintagefunn, men jeg synes det er uhyre morsomt å gå inn i vintage butikker. Det føles som om jeg stiger inn i ett skattekammer!

Velouria bugner av lekre kjoler. Sjekk denne lekkerbisken fra Valentino! Merker jeg angrer litt på at den ikke ble med meg hjem...

Noen her inne som har noen tips til andre vintagebutikker? Kom gjerne med tips om nettbutkker også.


Have you read the latest Habitats posts?

Anna Dello Russo på NRK2

Imorgen på NRK2 kan du bli bedre kjent med  Anna Dello Russo, redaktør for Japanske Vogue og en av motebransjens aller mest eksentriske og mektige damer. Programmet nasjonalgalleriet fikk henge med Anna på hotellrommet, på shopping og på visninger under moteuka i New York nylig.  I morgen klokken 21.30 på NRK2.

Imellomtiden kan du sjekke ut Anna's blogg.


Eksklusiv Chanel teaser

!

Idag dukket det opp en veldig hyggelig pakke til meg i postkassen fra selveste Chanel! I pakken lå det ett lite smykke med en snerten Chanel superwoman som jeg kan ha rundt halsen. 21 mars kommer reklamefilmen for den deilige duften COCO Mademoiselle hvor vakre Keira Knightley har fått æren av å inneha hovedrollen som Chanel sin wonderwoman. Jeg har fått den aller første teaseren og den har jeg fått lov til å dele  med dere!

Klikk her for å se!

Enjoy!


Hemmelig oppdrag

Jeg har vært på hemmelig oppdrag i København! Så hemmelig at jeg ikke får lov til å dele noen bilder med dere før mai. Er sprekkeferdig av stolthet og har så lyst til å fortelle, men dere må nok smøre dere med tålmodighet...


Have you read the latest Blessings posts?

Verdens beste Scrub

Jeg har oppdaget verdens beste body scrub fra danske Tromborg. Latterlig god og fresh! Salter og mineraler fra dødehavet, mandelolje, hveteolje og appelsinolje etterlater huden silkemyk. Kjentes ut som om jeg hadde badet i babyolje når jeg kom ut fra dusjen.

Jeg er superfan av oljer og blir ekstra glad når jeg ser at salt scruben ligger og bader i de velgjørende dråpene. Har lenge gått og tittet på dette merket da jeg synes de har så fint design. Er veldig glad for at denne ble med meg hjem. Har også kjøpt en fuktighetsspray som er helt fantastisk. Innlegg kommer senere.

Ps. Ingen av produktene innholder parabener, mineralske oljer, syntetisk parfyme eller kunstige farvestoffer.


Åpning H&M Bogstadveien

Igår var det åpningfest for H&M sin nye Flagship Store i Bogstadveien og jeg kunne endelig stolt vise frem min egen lille avdeling i toppetasjen! På torsdag åpner butikken for alle og jeg håper dere tar turen innom og sjekker ut mine favoritter. Jeg er så stolt over å ha fått lov til å være med på hele H&M Loves Oslo kampanjen og ikke minst over det å ha fått mitt eget lille hjørne.

Takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk igår! Er så hyggelig og endelig få møte noen av dere fine leserene mine!

Det var stappfullt av hyggelige mennesker igår, 25% rabatt på hele butikken og talentfulle Eva & The Heartmakers stod for underholdningen før Dj Alexandra Richards ( datteren til Keith Richards) smelte til med dansbare toner. En herlig kveld!

STOLT.COM


Mitt H&M Bilde

Foto: Herman Dreyer

Slik ble det endelige resultatet av H&m Shooten jeg hadde i forrige uke. Akkurat nå henger bildet i øverste etasje i den nye H&M butikken i Bogstadveien.


Camillas lille H&M hjørne

Ikveld er det åpningsfest for H&M sin nye Flagship Store i Bogstadveien og jeg gleder meg enormt mye. Ekstra mye gleder jeg meg til å vise dere femte etasje. Der har nemlig jeg og de andre som har blogget for H&M Loves Oslo fått vårt eget område. Vi har plukket ut våre H&M favoritter og en egen utstillingsdukke er blant mye annet stylet i vår stil. Jeg var oppe og tittet på det igår og jeg er så fornøyd! Tok ett bilde så dere får en liten smakebit. Kjenner dere igjen sløyfen min i håret?

Enda finere blir det der i dag med mine favoritt accessories, små visdomsord i rammer og fine tekoper og puter. Med alt det på plass blir det ett ekte "Camilla Pihl hjørne."  Husker dere photoshooten jeg hadde i forrige uke? Bildet av meg henger i denne avdelingen, og det er over 2 meter stort! Både gøy og litt skummelt. Lover å ta masse bilder ikveld!

På torsdag åpner butikken for alle, ta turen innom, den er nemlig kjempefresh!