Kan vi flytte inn?

SUZI DE GIVENCHY INSPIRERER PÅ ALLE FRONTER

Suzi de Givenchy ble født i Hong Kong, vokste opp i USA og kjærligheten bragte henne til Paris. Og denne internasjonale bakgrunnen har satt sitt preg på hennes hjem og personlige stil. Og for en dame! Vi kunne flyttet rett inn i den vakre leiligheten hennes, og tatt med oss hele garderoben i samme slengen. Her er det masse inspirasjon å hente på alle fronter! Snurr film.


We call it Hydration Boost

VÅR CHIA ALOE VERA DRIKK

Du har kanskje sett at mange drikker vann eller chiavann med en skvis av sitron hver morgen? Vel, vi gjør ofte det vi også, men vi liker også å tilsette en liten slump med aloe vera for en ekstra liten boost. Ha 1-2 spiseskjeer chiafrø i et glass, skvis over saften fra en halv sitron, hell oppi to spiseskjeer aloe vera juice (det får du kjøpt hos Life) og fyll opp med kaldt vann. Rør godt og la drikken stå i cirka 20 minutter så chiafrøene får svelle. Rør om og drikk! Digg å starte dagen med en fuktighetsboost til kroppen.


5 beauty-profiler vi digger

DISSE PROFILENE INSPIRERER OSS PÅ INSTAGRAM

Vi elsker å plukke opp tips og triks fra Instagram, og har selvfølgelig en drøss med dyktige, rå mennesker vi følger. Her har vi plukket ut 5 profiler som inspirerer oss veldig på beauty-fronten, de deler superfreshe make up looks, produkttips og masse deilig hudpleie og velvære.

Først ute er selvfølgelig selve beauty-dronninga @emilietommerberg, hun er helt fab når det kommer til fresh, vakker make up. Og vi har en tendens til å klikke hjem veldig mye av det hun anbefaler.

Les mer


En spilleliste for kreative jobbdager

EN LISTE MED ROLIG BAKGRUNNSMUSIKK

Trenger du noen nye toner å lytte til når du jobber, eller bare har lyst til å ha litt behagelig og rolig musikk i bakgrunnen? Da bør du sjekke ut vår liste Calm Tunes for Creative Work. God lytt, håper det kan bli en ny favoritt!


Have you read the latest Nourish posts?

Baked New York Cheesecake

DENNE OSTEKAKEN MÅ DU TESTE UT

Hver gang vi har vært på kafé og sett New York Cheesecake i disken, så har vi tent "Det må vi teste ut å lage selv". Og endelig fikk vi ut fingeren. Og hvorfor har vi ikke gjort dette før? Den ble jo så tullete god! Også er den overraskende enkel å lage. Faktisk så føltes det mest strevsomme av alt å finne ricotta i butikken, det viser seg at det ikke alltid er like tilgjengelig - men stikker du til en dagligvare med litt større utvalg så finner du det! Denne ostekaken er en variant som skal stekes i ovnen, i motsetning til mange andre ostekaker. Og den er sååå, såååå god! Frisk og deilig smak av sitron og vanilje. Må testes!

Les mer


En enkel måte å fornye hjemmet

LAG DITT EGET MOODBOARD PÅ VEGGEN

Vi føler ofte for litt frisk inspirasjon på denne tiden av året, en ny start. Da er det helt perfekt å gjøre om litt rundt seg. Og dette lille trikset må være en av de enkleste måten å skape et nytt utrykk hjemme. Finn frem en bunke gamle magasiner og let etter bilder du synes er ekstra fine. Riv eller klipp de ut, og teip de opp på veggen. Voila - så har du laget din helt egne moodboard! Så enkelt, så fint!


De klassiske plaggene vi ønsker oss nå

- inneholder reklame for Camilla Pihl Wear-

PÅ UTKIKK ETTER NOE NYTT TIL HØSTGARDEROBEN?

Vi har surfet litt rundt og funnet frem noen av våre klassiske favoritter denne sesongen. Tidløse plagg som varer sesong etter sesong, og år etter år. En av fordelene med å ha mange klassikere i garderoben er også at de lett kan mixes og matches om hverandre. Her er noen av de fineste funnene akkurat nå!

Fine bluser er et supersafe kort i garderoben, det er et av de plaggene du kan ty til og bli fin og velkledd på et blunk. Kombiner med jeans, dressy bukser eller skinnbukser - alt ettersom hvilket uttrykk du ønsker. Tulum Crepe Blouse som du finner i den kommende sesongen til Camilla Pihl Wear har en cute fasong og kommer i en nydelig crepekvalitet.

Les mer


5 minutters miniøkt med Melissa

ØKTEN DU KAN SNIKE INN NÅR SOM HELST

Vi digger små effektive økter som vi kan snike inn når det måtte være, og Melissa Wood har noen av de mest effektive vi kjenner til. Noen minutter med henne på matta og det brenner godt i musklene. Helt perfekt økt å snike inn i lunsjpausen, på morgenkvisten eller i løpet av dagen. Når dagene er travle er det bedre med noen små økter nå og da som vi faktisk får gjennomført, enn å sette av en time som kan føles litt uoverkommelig.


Have you read the latest Habitats posts?

11 deilige oppskrifter med sitron

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

Sitroner er definitivt en av våre favorittingredienser på kjøkkenet. Faktisk så elsker vi alt med sitronen, smaken av den, den deilige lukten den har (har du forresten prøvd å gni på bladet til en sitron en gang og lukte på hendene etterpå - magisk!) og ikke minst bruke sitroner som dekor på kjøkkenet. Finnes ikke noe freshere. Derfor drar vi frem igjen noen av våre favorittoppskrifter med sitron, for de fortjener å testes ut!
- Pizza med sitron, høres kanskje litt rart ut, men det er superdigg!
- Shot med ingefær og sitron.
- Pannekaker med sitron og valmuefrø, og pannekaker med sitronsaft og sukker. Yum!
- Tropisk sitronkrem til å toppe pannekaker, pavlova eller bare nyte den as is.
- Poppy and lemon cake.
- Lollipops med honning og sitron, perfekt hvis du kjenner det kribler litt i halsen.
- Hjemmelaget lemon curd, eller sitronkrem som du også kan kalle det.
- Raw sitron og kokoskuler - disse smaker nesten akkurat som Fox!
- Mini pavlova med lemon curd.
- Creamy vegan lemon pasta - en deilig og enkel pastarett


En friendly reminder

EN VENNLIG PÅMINNELSE OM AT NOEN DAGER ER GRÅ

Og det er helt ok! Nå mener vi heller ikke grå og regnfulle, men noen dager er faktisk ganske kjipe. Og det kan føles litt ekstra tungt når alle andre ser ut til å ha det helt topp. Men realiteten er jo ikke slik. Så her kommer noen små vennlige tips til de dagene som er litt gråere enn andre:

  1. Hvis du vil, så kan du restarte dagen din og tankesettet ditt. Når som helst, hvor som helst. En måte å gjøre det på er å rulle ut matta og bli med på denne økten. Vi lover deg, det gjør godt!
  2. Du trenger ikke å tvinge frem gleden eller smilet, det er lov å ha noen skikkelig dårlige dager og bare kjenne på det. Dårlig samvittighet er det siste du trenger å ha, legg den bort.
  3. Det er helt ok at dagen ikke går sånn som du hadde sett for deg, eller ønsket. Det skjer oss alle og er helt menneskelig. Vi har alle dager der bare alt ser ut til å ende opp feil. Kom deg gjennom den og gi deg et klapp på skuldra i kveld, you did it!
  4. Selv om du står opp med feil bein så trenger ikke hele dagen å bli dårlig. En dårlig dag kan også endre seg like fort som den kom. Og det er ikke alltid så mye som skal til, en telefonsamtale med en venn, et smil fra en fremmed på gata, favorittspillelista di.
  5. Husk - det kommer alltid flere skikkelig bra dager, selv om denne er shitty.

Relaxing Gua Sha

BLI MED PÅ NOEN MINUTTER MED BEROLIGENDE GUA SHA 

Har du en Gua Sha sten liggende i skuffen som har en tendens til å bli liggende lenge mellom hver gang du bruker den? Vel, her har du et lite dytt i ryggen for å gå å finne den frem. Bli med på denne beroligende lille 12-minutters Gua Sha økten med Tina Engeo. Så deilig å avslutte dagen med! Det er bare å trykke play og følge med på rutinene videoen igjennom.


Dufttips til hjemmet

EN ENKEL MÅTE Å SPRE GOD DUFT I HJEMMET

Kanskje du har tilbragt tid på en strand i sommer, der du har funnet mange fine steiner? Vel, hvis du har funnet stener av den litt porøse typen - så egner de seg perfekt å lage en liten hjemmelaget "duftdiffuser " med. Bare legg steinene i en skål og drypp over noen dråper duftolje du er glad i. Da vil de spre en deilig duft i hjemmet, samtidig som de ser fine ut der de står. Og har du ikke slike stener hjemme, så kan du jo prøve å lage dine egne duftsteiner. Det er nesten som å lage trolldeig, se hvordan her!


Have you read the latest Blessings posts?

Sommerlig raw kake med solbær

EN KAKE DU KAN SPISE TIL FROKOST

En av de diggeste tingene med raw kaker er at de er sunne og proppet med næringsstoffer, så de kan du fint spise til frokost eller når det måtte være - uten dårlig samvittighet. Og denne varianten er en deilig sensommerkake, laget på friske solbær. Du kan selvfølgelig velge andre bær hvis du vil - men vi anbefaler deg å teste solbærvarianten, for den er skikkelig god! Og perfekt hvis du har en bugnende solbærbusk i hagen.

Les mer


Noe nytt til veggene?

VIBRERENDE VAKKERT OG FRISKT

Vi vet at de lusker like rundt hjørnet - de mørke, lune innekveldene. Og med de kommer alltid ønsket om å gjøre det litt ekstra hyggelig rundt oss! Og det er få ting som gjør et hjem så personlig og inspirerende som kunst. Og nylig kom vi over en tysk kunstner på Instagram med de cooleste vibrerende og fargefriske bildene. Disse blir et friskt pust inn i ethvert hjem!

Les mer


3 vesker vi ønsker oss nå

Photo: Elisabeth Heier

PÅ UTKIKK ETTER EN NY VESKE DENNE SESONGEN?

Back to work og på tide å bytte ut kurvveska med de litt mer formelle veskene. Her har vi funnet frem 3 fine vesker som passer inn i sensommer- og høstgarderoben. Både nette og små og den litt større varianten. Håper du finner noen du liker!

Les mer


Dekk et sensommerbord

DEKK BORDET MED PYNT DU FINNER UTE I HAGEN

De aller fineste bordene, er som regel de som har innslag av ting funnet i naturen. Og her skal du få litt inspirasjon til hvordan du kan dekke et sensommerbord - med tørkede strå og korn. Eller andre fine blomster og strå du finner i hagen din. Finn frem en rull med hyssing og har du noen fine linservietter, så bruk gjerne de - det er litt ekstra hyggelig med tekstilservietter.

Les mer