En liten reminder til deg

DE SMÅ PAUSENE OG LAVTERSKEL-HYGGE

Det å få inn en liten tur ut hver dag gjør så godt. En liten pause nå som solen står høyt på himmelen og varmer ansiktet. Enten høre fuglene kvitre eller en deilig spilleliste og observere de små vårtegnene som dukker opp flere og flere steder, både her og der. Det kryr av russeblåstjerne i hager og veikanter og disse ble med hjem i dag for å minne meg på de gode pausene og gi ekstra hygge hjemme. Lavterskel-hygge! For det krever faktisk så lite som noen små vårblomster fra en veikant for å gjøre det litt mer hyggelig hjemme.


Serien vi titter på nå

MINISERIEN VI SLUKTE PÅ 2 KVELDER

Er du på utkikk etter en ny serie å se på? Da bør du sjekke ut Anatomy of a Scandal med blant annet Sienna Miller og Rupert Friend. Vi har veldig sansen for Miller, og det er lenge siden vi har sett henne i noe nå. Og Anatomy of a Scandal er så absolutt en serie verdt å få med seg! Den handler om utroskap,  politisk skandaler og den britiske eliten.

Ekstra bonus for Sienna sin flotte garderobe i serien, vi så både 1, 2 og 3 plagg vi kunne tenkt oss selv!


Beauty faves med @heltkrem

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL @HELTKREM 

Vi liker å dele gode tips og oppdage nye beauty favoritt, og det er akkurat det du får i vår nye spalte Beauty Faves. Her blir det snoking på baderomshyller, i sminkepunger og masse beautytips fra dyktige og kule profiler. Denne gangen har vi spurt kvinnen bak @heltkrem, Cathrine Stabel, om hennes beauty faves akkurat nå! Heltkrem er et skikkelig kult konsept som tar for seg hudpleierutiner, produkttips, nerding om ingredienser og alt relatert til hudpleie.

Les mer


En cute detalj på skoene

IT'S ALL IN THE DETAILS 

Har du noen tøysko som fortjener en liten oppgradering? Da har vi et genialt lite vår-hack til deg. Søte strykemerker pimper enkelt opp klær, men også sko - og vi elsker det! En superenkel DIY-aktivitet som er fin både for store og små! Kjenner vi vil ha strykemerker på alt vi nå!

Les mer


Have you read the latest Nourish posts?

Your Daily Feel Good Tips

DEILIG URBANT OG LIVLIG PÅ TULLINLØKKA

Litt godt gjemt i et smug mellom høye bygninger på Tullinløkka ligger Kafeteria August, som raskt har blitt en favoritt hos mange. Og vi forstår godt hvorfor. Med en gang vi gikk inn dørene fikk vi assosiasjoner til restaurantbesøk man har opplevd ute på reise, tankene gikk til Berlin og København. Urbant og yrende av liv!

Les mer


En liten back to work strekk

BLIR DU MED PÅ EN DEILIG STREKK?

Å gi seg selv de små pausene i løpet av dagen er superviktig. Vi sitter ofte veldig mye og stillingene kan fort gjøre at man føler seg stiv fra tærne og opp til hodet. Bryt dårlig mønster og få i gang sirkulasjon og forandring. Dette elsker musklene og leddene dine. Har du ikke tid til 30 fulle minutter? Start med 15 og gjør de neste 15 i kveld. Så godt!


Things we like #19

DISSE ER JO HELT MAGISKE!

Wow, var reaksjonen vår da vi kom over disse strikkede manetene på @libe.kbh. Så utrolig fascinerende å se på! Hadde vi hatt disse hengende i trærne utenfor så kunne vi sittet og sett på den hel evighet. Nesten som meditasjon. De er så vakre der de duver og følger vindens bevegelser.

De er strikket for hånd og du kan bruke de som lamper (bare se her), eller henge de ut i trærne eller lignende. Helt magiske.


En vårlig spilleliste

TRENGER DU EN NY SPILLELISTE Å LYTTE TIL?

Da har vi en spilleliste klar til deg! Her har vi samlet noen vårlige favoritter som passer perfekt å ha på øret når vårsola skinner og du trasker rundt på tørr asfalt. Listen er også super å ha på i bakgrunnen hjemme eller på jobb for å sette en god mood. Her finner du spillelisten "Vårlige vibber" - enjoy!


Have you read the latest Habitats posts?

En favoritt på baderomshylla

HVIS DU SKAL HA ÈN MASKE I SKAPET...

Denne masken er en skikkelig favoritt som vi har brukt jevnlig over en periode nå. Og vi kan ikke si annet enn at vi våkner med sykt fresh hud etter en natt med denne på. Rens huden din, ta på et lag med denne masken over hele ansiktet, hals og bryst. Når du våkner neste morgen er huden glatt og gjennomfuktet! Vi sier det igjen, Beauty Sleep Mask fra Amazing Space er en skikkelig vidundermaske.

Amazing Space sine produkter får du kjøpt hos blant annet Koch Parfymeri og Gimle Parfymeri. 


Småkaker med sitron og valmuefrø

SKIKKELIGE SAFTIGE KAKER MED SMAK AV SITRON

I påsken har man litt ekstra tid til å bake noe godt. Disse sitronkakene med valmuefrø er skikkelig saftige og gode - og vi digger den friske smaken av sitron! For å gjøre de ekstra søte så bakte vi de i disse kakeformene.

Les mer


Myk flow på 15 minutter

HVA MED Å STARTE DAGEN MED EN DEILIG YOGA FLOW

Få ting føles bedre enn å starte eller avslutte dagen med en deilig og myk yogaøkt. Her deler vi en 15 minutters flow med Hanne Sofie og lille firbente Tia. Så deilig å investere litt ekstra tid i å være god mot seg selv i påsken.

Les mer


Beauty faves med @detertomt

BEAUTY FAVES - VÅR OG SOMMER EDITION

Vi fortsetter vår Beauty Faves spalte der vi hører med beauty eksperter, kule folk og profiler vi følger om de vil dele sine beauty faves for våren og sommeren med oss. Og denne gangen har vi snoket i sminkepungen og baderomsskuffen til @detertomt. Det er profil som deler ærlig tilbakemelding på favorittprodukter og produkter som ikke nådde helt opp, og gleden (eller sorgen!) når er produkt er tomt. Vi digger konseptet, alle de fristende og freshe bildene og tipsene vi sitter igjen med! Og her får du tipsene fra Hanna Siem, dama bak IG-profilen Det er tomt!

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

En enkel påskesmoothie

GI KROPPEN ET GLASS MED GODSAKER

Det blir fort litt mye snop og søtsaker i påsken, og det er helt greit det! Kos deg med det med god samvittighet. Men det er litt deilig å fylle på med litt god næring for kroppen også, og en enkel smoothie er alltid digg. Denne her ble litt tilfeldig til av det vi hadde tilgjengelig. Den inneholder en halv banan, en neve frossen brokkoli, en neve frossen mango, en slump med eplejuice og litt bipollen. (Sistnevnte kan du jo fint droppe hvis du ikke har det, hvis du har lyst til å sjekke det ut - så finner du det på helsekost slik som for eksempel Life.) Bland alle ingrediensene i en blender og blend i vei til du får en smooth konsistens. Fortsett å nyt påsken kjære du!


Spotlight Vibeke Klemetsen

Photo: Kristoffer Myhre

SI HEI TIL VIBEKE KLEMETSEN

Flotte Vibeke Klemetsen inspirerer oss til stadighet, hun er blant annet yogalærer, medeier i treningsmerket Run & Relax, forfatter og nå også aktuell med den nye podcasten NAMASTE med Vibeke Klemetsen. Vi har selvsagt lyttet til de første episodene og vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet - denne dame inspirerer oss masse! Vi har tatt en prat med solstråla som forteller litt mer om podcasten, deler sine beste self care tips, hennes guilty pleasure og mye mer!

Les mer


Blomsterbrød til påskefrokosten

DENNE PÅSKEN BAKER VI DETTE FINE BRYTEBRØDET 

Vi tenkte å ta opp igjen denne oppskriften fra tidligere, siden dette brødet er så koselig å servere. Og nå i påsken er man jo ofte samlet litt mer rundt spisebordet. Da smaker dette brytebrødet utrolig godt og blomsterformen passer perfekt til en vårlig påske. I påsken har vi jo gjerne litt mer tid til lange gode frokoster og da er det helt perfekt å lage disse.

Du trenger:
7 dl skummet melk
1 pakke gjær
2 ts salt
3 ss sukker
1 dl smeltet smør
ca 1 kg hvetemel

Les mer


Beauty faves med Randi

NY SPALTE BEAUTY FAVES - SPRING & SUMMER EDITION

Vi liker å dele gode tips og oppdage nye beauty favoritt, og fremover kommer vi til å snakke med en rekke kule folk for å få deres absolutte beautyfavoritter på denne tiden av året. Vi har jo nå gått inn i en ny sesong og da pleier man som regel å bytte ut en del av produktene sine. Og her i Beauty Faves spalten skal vi snoke i sminkepungen og på baderomshylla til en rekke inspirerende mennesker! (Kommer du på noen du gjerne skulle snoket på baderomshylla eller i sminkepungen til, send oss en DM da vel!)

Vi starter in house i redaksjonen og her skal dere få mine beauty faves akkurat nå!

Les mer