Sommer kommer

DE VARME SOMMERDAGENE ER RETT RUNDT HJØRNET

Juni er straks her og og vi nyter hvert eneste lille snev av sommer fullt ut. Godt drikke hører sommeren til og dersom du også er på jakt etter freshe, sunne alternativer til brus eller noe digg og alkoholfritt har vi to smakfulle tips til deg. Surf Kombucha og Surf iste!

 Surf Kombucha er en frisk og sprudlende, fermentert drikk laget av økologisk te, og nyheten Surf iste er en sukkerfri iste, søtet med stevia. Begge produktene produseres i eget bryggeri i Trøndelag og kommer i et stort utvalg av gode smaker - What is not to love?

Kombuchaen kommer i 5 digge smaker - bringebær, lime, mango, ingefærøl og tropisk ingefær og isteen kommer i smakene fersken og lime. Yum!

Det er ernæringsterapeut Maren Aasen og mannen Luca Guichard (tidligere profesjonell surfer) som står bak Surf Kombucha. Maren hørte om kombucha for første gang under ernæringsstudiet. Senere var hun og Luca på ferie i USA og oppdaget at kombucha var svært poppis der. I løpet av de tre ukene de var der, smakte de alle sorter de kom over, og ble inspirert til å starte produksjon selv i Norge i 2016. Slikt digger vi - mennesker som brenner for noe og satser på ting de tror på! Resten er en smakfull historie. Har du forresten lyst på litt inspirasjon til sunne og digge oppskrifter, da er Maren verdt å følge på Instagram!

Klikk her for Surf Kombucha sine utsalgssteder.  Finner du det ikke hos din lokale butikk? Hør om de kan ta inn.


Spansk interiør som inspirerer

VI FIKK LYST TIL Å TILFØRER LITT SPANSKE VIBBER I VÅRE HJEM

Hjemme hos den spanske interiørarkitekten María Santos finner vi mange av de vakre detaljene vi forbinder med spanske hjem, slik som vakre flisegulv, nydelige detaljerte dører og en fin miks av antikviteter og moderne materialvalg. Selv om du ikke kan spansk, så kan vi love deg at videoen inspirerer i massevis, for god design og lekre interiører inspirerer uansett! Hvis du likte stilen til María Santos, så kan du sjekke ut flere av hennes interiørprosjekter her.


Dyrk frem egen stangselleri

DET ER TIDEN FOR DYRKING I HAGEN 

Etter å ha tittet på denne serien har vi blitt så inspirert til å prøve å dyrke frem noe grønt hjemme selv. Enten som det er å ta stiklinger fra egne planter eller spare på gamle grønnsaksrester og plante det. Tenk så fint å kunne dyrke frem sin egen lille grønnsakshage? Det skal visstnok ikke være så vanskelig. Vi har startet med en stangselleri og so far - so good!

Lyst til å prøve selv? Sånn gjør du: 
1. Ikke kast bunten på stangsellerien. Kutt den av 5-7 cm og putt den i en bolle med vann. Obs, pass på at bunnen benker nedover.
2. Vent en to, tre, fire dager og noe magisk vil skje. Stangsellerien kommer med nye skudd!
3. Etter ca 10-12 dager begynner stangsellerien å danne røtter. Du kan fjerne de ytterste lagene av sellerien for å lage plass til enda fler røtter.
4. Tid for planting! Kjøp inn deilig grønnsaksjord og plant i vei. Plasser plantene dine på et solfylt, men relativt vindstille sted.

Vi venter i spenning!


SPOTLIGHT HASLA JEWELRY

SI HEI TIL ANNE OG GUNNHILD HASLA 

Søstrene Anne og Gunnhild Hasla lager noen av de fineste smykkene vi vet om. Deres nyeste smykkekolleksjon kalt Venus er intet unntak. Smykkene til Hasla kan man bruke i alle anledninger og er klassikere som varer og kan gå i arv. Hva kan vi si? Vi blir like imponert over de fine smykkene disse jentene tryller frem gang på gang. We love!

Les mer


Have you read the latest Nourish posts?

Vegansk variant av dansk koldskål

SMAKEN AV SOMMER I EN SKÅL

Har du noengang smakt koldskål når du har vært i Danmark? Vel, det er på mange måter smaken av sommer i en skål. Og her har vi latt oss inspirere av danskene til å lage vår egen veganske variant av koldskål. En perfekt dessert eller sommerlig liten snack som du slenger sammen på et lite blunk!

Du trenger følgende til en porsjon:
- 2-3 dl Goodly Soya drikk med vaniljesmak
- 3-4 spiseskjeer Yokos vanilje fra Berit Nordstrand
- 1 teskje ekte vaniljesukker
- saft fra en økologisk sitron
- Weetabix eller en granola du er glad i
- valgfrie bær

Finn frem en bolle og bland sammen soya drikken, Yokos og vaniljesukker. Pisk dette sammen til det har blitt en jevn og klumpfri væske, smak deg til med litt saft fra en sitron. Hell over i en skål og topp med et par Weetabix og masse friske bær. Skikkelig sommerlig og friskt!


Current crush: Linbuksen

EN PERFEKT BUKSEN TIL SOMMEREN 

Linbukser er det perfekte go-to plagget om sommeren. Det føles behagelig mot kroppen og topper du det med en stråveske og en stor bukett blomster så er du klar for hva enn sommeren har å by på! Tidligere i vår klikket vi hjem denne lekre saken fra Arket og den har blitt en så stor favoritt at vi nylig måtte klikke hjem den sorte versjonen også!


Lag et blomsterbad

LA BLOMSTENE LEVE VIDERE I ET BLOMSTERBAD

Når blomsterbukettene vi har inne begynner å henge med hodet, da flytter vi de ut! Klipp vekk stilkene og legg blomstene i et vannbad, enten i en stor balje eller kanskje du har et vannspeil i hagen? Faktisk så synes vi at noen blomster er på sitt vakreste når de begynner å bli litt forfalne, slik som roser og peoner - det er noe veldig nostalgisk og vakkert over de. Vel verdt å putte i et vannbad, slik at man kan nyte synes av de noen dager til.


Skap vakre inne og uterom med Kid

MIN VÅRLIGE MAKEOVER MED KID INTERIØR

Det er så lite som skal til for å skape stemning og sjel i ett hjem. Noen fine fat og krukker, en ny tekopp, ett par puter eller pledd. Før helgen fikk dere en smakebit på hvordan jeg stylet hjemmet med vårlige favoritter fra Kid Interiør. Og mer inspo og bilder fra hvor fint det ble ser dere her.

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

Fresh white sneakers

HVITE SNEAKERS HØRER HJEMME HVER SOMMER

En ting som blir hyppig brukt hver eneste vår og sommer, det er boxfreshe hvite sneakers. Og Nike sin Air Heights er akkurat passe klassisk, med litt 90-tallsvibber. Like fine til kjole, som til lyse jeans. Nå ser vi frem til å traske rundt med solbriller på nesen, bare legger og en digg playlist på øret.


Grønn og mild juice

FOR DEG SOM SYNES GRØNNE JUICER KAN VÆRE LITT SKUMLE 

Det finnes mange forskjellige grønne juicer og noen av de kan smake litt "grønnere" enn andre. Denne varianten er mild og passer de aller flestes smaksløker. Til denne juicen trenger du 1 ananas, 2 stilker med stangselleri, en pose spinat og en lime. Putt alt i en juicemaskin, sett på deilig musikk og nyt noen minutter for deg selv.

Et lite tips er å oppbevare ingrediensene i kjøleskapet over natten før du lager juicen så den er kald og god når du skal drikke den.


Oppskrift på deilig sommerstrikk

 

SI HEI TIL WILDFLOWER CARDIGAN I DEILIG PASTELL

En deilig strikkejakke man kan slenge på seg på kjølige sommerkvelder hører med. Vi har nettopp strikket oss Wildflower cardigan i de deiligste pastellfarger. Og oppskriften får du gratis her. Og du, du trenger ikke å være en ekspert på strikking for å få til den her. Passer perfekt for nybegynnere også går det skikkelig kjapt da den strikkes på store pinner

Les mer


Hvordan legge solpudder

HVORDAN LEGGE SOLPUDDER OG GI HUDEN GLØD PÅ 1-2-3

Jepp, føler selv at vi har utviklet verdens fineste solpudder, eller Summer Glow som vi har valgt å kalle denne paletten og  multiproduktet fra Beauty Camilla Pihl Coral Collection. Det er liksom umulig å ikke få en fresh glød og det er ikke mulig å legge den feil heller da den er enkel å bruke. Ønsker du derimot noen små triks på hvordan du kan bruke denne paletten som både rouge, highlighter og øyenskygge så trykker du deg videre for en liten "how to" video med Tomas Erdis og meg sine beste tips.

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

En skikkelig fin bok

BOKEN SOM ALLTID LIGGER FREMME 

En bok vi stadig tar frem fra bokhyllen eller anbefaler til familie og venner. For finnes det egentlig noe bedre følelse enn at andre også kan kjenne seg igjen eller føle på de samme tingene du går rundt med?  Om du ønsker mer av det bør du klikke hjem boken READ THIS IF. Boken tar opp temaer gjennom små noveller som både unge og voksne kan kjenne seg igjen i. Den tar tak i temaer som de fleste av oss går igjennom både en, to og tre ganger i livet og lar oss vite at det er andre som går rundt med akkurat den samme følelsen.


Frisørføn på 1-2-3

SUPERMYKT OG FRIZZFRITT HÅR I EN FEI

Du vet den digge følelsen etter et frisørbesøk? Uansett hvor mye man prøver på å gjenskape den hjemme, så er det nesten umulig. Vel, vi har kommet over noe supersmart! BaByliss sin Hydro-Fusion Air Styler er en fønbørste som du enkelt kan skape den samme glatte, frizzfrie looken som en profesjonell frisørføn gir. Fønbørsten har avansert plasmateknologi som bruker et fuktighetsbevarende ion-system, der både negative og positive ioner jobber sammen for å fukte håret og eliminere krus.

Den er superenkel i bruk, det roterende børstehodet kan rotere begge veier, samtidig som det blåser varm eller kald luft. Perfekt for deg som elsker resultatet en rundbørste og føner gir, men synes det er alt for vanskelig å få til på egenhånd.

Hydro-Fusion Air Styler bevarer fukten i håret mens du styler det, og oppleves mye mer skånsom for håret enn glatte ut håret med rettetang. Glatt, sunt og frizzfritt hår i en fei - samtidig som du får volumet og den deilige følelsen av frisørfønet hår - we love! BaByliss sin Hydro-Fusion Air Styler kan kjøpes her.


SPOTLIGHT Elisa Mollatt

SI HEI TIL SUPERSKJØNNE ELISA MOLLATT

Superskjønne Elisa Mollatt kan vi lett plassere i kategorien supermom! Hun er Marketing Manager og deleier i det norske klesmerket byTiMo, som ble startet av hennes mor Tine Mollatt. Elisa sin feed bugner av feminine kjoler i vakre mønster og farger, hennes nydelige hjem og lekre middager som alltid får oss til å sikle (Hei Elisa, når skal du be oss?). Hun har en egen evne til å få oss til å ønske å gå rundt i lange flagrende kjoler, stråhatt og fylle garderoben vår med romantiske mønster og masse deilige farger. Og nå er Elisa og byTiMo aktuelle med en egen kolleksjon for barn, laget av restmaterialer fra byTiMo kolleksjonen, slik at liten og stor kan matche. How cute! Og Elisa, vi digger deg og alle de gode vibbene du sender ut!

Les mer


7 days 7 looks with Kaia Gerber

KAIA GERBER FÅR BASICS TIL Å SE ALT ANNET ENN KJEDELIG UT 

Det sies at noen gode jeans, t-skjorter og en blazer i klesskapet er alt du trenger for å være klar for det meste. Den vakre datteren til supermodell Cindy Crawford, Kaia Gerber (som også er modell) vet å virkelig rocke disse klassiske klesplaggene og får i hvert fall oss til å se basics med helt nye øyne. Snurr film og la deg inspirere!