These boots are made for walking

Fant disse fantastiske skoene i Aalborg. Har lenge lett etter de perfekte bikerbootsene og endelig fant jeg de! Liker at de er litt smale forann, også er det perfekt høyde på de. Disse blir så fine til sukkersøte kjoler. Gleder meg til å bruke de!!


Hjem igjen

Da var det på tide å vende snuten hjemover og denne gangen reiser jeg med stil! Itillegg til den fantastiske Alexander Wang vesken lånte jeg meg en LV av Littluksus.no også. Veldig, veldig fin.


Fresht

Mmmmm.. De har så mye god drikke her i Danmark. Denne er en klar favoritt. Kjempegod og kjempesøt.


Have you read the latest Nourish posts?

Aalborg City

Sorry for litt dårlig bloggin cupcakes... Er for tiden i Aalborg City sammen med min kjære og Pernille. Aalborg er en kjempekoselig by og det har blitt litt shopping også. Blant annet disse fantastiske sjokolade endene.

Jepp,  de er laget av sjokolade. Ikke såpe :)

AALBORG SNAPSHOOTS!


Get Carried Away

http://www.youtube.com/watch?v=7vPSR1RlXX8

Herreguuuud som jeg gleder meg!!


Off We Go

Jeg pakker vårskoene og håper at varmen har kommet til vårt kjære naboland Danmark. I helgen drar vi på tur og dere får selvfølgelig være med! Aalborg, here we come!


Check Me out

Altså, jeg skulle egentlig bare ha et par sorte strømpebukser på H&M, men så lå denne lekre korall lakken og fristet i disken. Nå må de snart slutte å lage så mange fine farger for jeg kjøper jo alle!!!

Fargen heter Check Me Out, prisen er  39,50 og det er fortsatt ett kupp!!! Overaskende god kvalitet på disse lakkene.


Have you read the latest Habitats posts?

Tid for egenpleie

Idag har jeg vært hos søteste Miriam på Dugg og freshet opp sveisen. Ble så fin!!! Farget ettervekst, lagt inn nye striper og ikke minst klippet av litt av lengden.  Jeg ELSKER å være hos frisøren.  Det lukter så godt der inne.. Mmmmmm.. Love It!

Tusen Takk Miriam. Jeg ersuper happy!


Vidunderkremen

Jeg har fått en rekke henvendelser i det siste ang. en krem jeg skrev om for lenge siden. Derfor poster jeg innlegget en gang til.

Sliter du med nupper på armer og lår eller såkalt Keratosis Pilaris som det heter på fagspråket har jeg funnet den beste kremen EVER! Den kommer fra Dermadoctor og er den eneste kremen som faktisk fjerner problemet. Vær flink til å skrubbe huden din med en grov hampvott hver gang du dusjer. Smør så inn problemområdet med denne kremen og du vil garantert merke forskjell. Jeg har brukt den i flere år og kjøper den om og om og om igjen.

Du finner den her!


Hello Alexander

-Alexander Wang that is!

Kul ikke sant? Denne armcandy'en er min i et par uker. Nettsiden littluksus.no leier  ut fete designervesker på ukesbasis.  Helt genialt!!  Så nå er jeg eier av den fantastiske Alexander Wang Coco Duffel Bag i en ukes tid. Er den ikke fet?

Helt supert dersom du har drømt om å eie ei designerveske, men er like blakk som assistenten til Carrie i den første Sex&City-filmen. Og ja, de har Chanel vesker også....


Se hva jeg fant idag

-Verdens fineste lille påskeegg!

Du finner de på det lille koselige kaffestedet som ligger i underetasjen på Høyer på Egertorvet. Husker selvfølgelig ikke hva stedet heter. Kanskje noen kan hjelpe meg?


Have you read the latest Blessings posts?

JC Stylein

Idag startet jeg dagen min hos Spalt PR. Der ble jeg og en rekke andre presentert for JC, Jeans & Clothes sitt første av mange designersamarbeid iår. Iløpet av våren slipper de en nydelig liten kolleksjon med det Gøteborg-baserte merket Stylein. Jeg likte veldig godt det jeg så. Veldig enkle kjoler som lett kan styles slik at du selv kan sette ditt eget preg på antrekket. Jeg kommer til å å til anskaffelse av den ene hvite kjolen. Den skal jeg bruke på samme måte som designeren selv gjorde. Nemlig med sorte strømpebukser og et par grove boots. Ultra coolt!

Kolleksjonen lanseres i alle JC Jeans & Clothes-butikker den første uken i april 2010.

For de av dere som ikke kjenner til Stylein merket. Sjekk kolleksjonen hun viste under Stockholm Fashion Week for noen uker siden.


Follow me

Jeg har endelig kommet meg på TWITTER!
Det blir ekstra gøy hvis du blir en follower. Du finner meg her: http://twitter.com/camillapihlno

It's pretty FUN!

Håper vi sees!

UPDATE: Også kan dere selvfølgelig følge meg på Bloglovin også.

Følg min blogg med bloglovin


Say hello to my new friend

Igår flyttet denne fantastiske skapningen inn i leiligheten. Jeg elsker han allerde!! Gir masse glede og ro i sitt nærvær. Han har ikke fått en fast plass enda. Må tenke ut et bra sted han kan stå og spre positive energier. Han veier ett tonn så det er ikke så lett å bære rundt på han på jakt etter the perfect spot, men jeg skal nok finne et sted. Kanskje på soverommet?


Avhengig av SYRUP

Tenkte jeg måtte rette opp en liten feil.  I Kamille snakker jeg om en MAC leppestift som jeg er fullstendig avhengig av. Fargen heter SYRUP og ikke "Creme in your coffe" som det står i magasinet.  Som dere ser på bildet er den godt brukt, knekt og klinete, men veldig fin i fargen. En perfekt rosafarge med litt lilla/blåtoner. I Loves it!