This is cool

Kom over noe helt fantastisk på ett av de mange galleriene vi har besøkt. På bildet ovenfor ser det ut som noen helt vanlige trevegger, men de har bittesmå fiberoptiske lys inne i seg som gjør at treveggen plutselig får de mest fantastiske mønster. Tenk å hatt en sånn vegg på soverommet...

Bitte  bitte små lys. Bellisimo!


Det er vår i Milano

Er det ikke vakkert?  Magnolia trærne blomstrer i Milano. Min favoritt!


Second Breakfast

Livet er herlig i Italia. Jeg spiser breakfast, second breakfast, lunch, secon lunch, dinner, dessert & kveldsmat. Jeg kommer til å trille hjem til Norge.

Her er dagen lunch! Herreguud så god is de har her!


Milano!

Da er vi i Milano Cupcakes! Galleria Vittoria Emmanuele må jo uten tvil være verdens fineste kjøpesenter!


Have you read the latest Nourish posts?

Hotellsåper

Jeg elsker de små såpene man får på hotell! Og denne gangen var de ekstra fine!


Honey? Would you pass me the salt?

Vi snublet over the Armani Hotel, et tre etasjers kjøpesenter med bare Armani stæsj.  Sjekket ut Armani Casa avdelingen i underetasjen. Villt freshe ting med en alt for drøy prislapp!


What is this?

What is this? Jo, verdens kuleste sminkebord!! Skulle gjerne vært den heldige eier av dette...


Jeg er i Costume Beauty

Costume er ute med sitt aller første Beauty magasin, Costume Beauty og jeg er så heldig å få lov til å være med. Lurer du på hva jeg har i mitt sminkeskap og hva som er mine skjønnhetsfavoritter synes jeg du skal plukke med deg et eksemplar neste gang du er i butikken.


Have you read the latest Habitats posts?

Verdens finest pakke

Peter kom hjem fra London med verdens fineste pakke til meg! Kjempefin både inni og utenpå :)

Passholder og en business/dokumentmappe jeg kan ha med meg i møter. Den er helt super med plass til iPhone, visittkort etc. I LOVES IT!


We like dots

Fikk en søt mail idag fra en navnesøster som tipset meg noen scoop  fra H&M.

Hei Camilla. Tenkte bare å tipse deg om to supersøte kupp jeg fant på H&M i dag :) Det første er en neglelakk (man kan vel aldri få for mange...?) i fargen 'Dollar Green'. For meg ser den nesten nøyaktig lik ut som Chanel Jade... Iallefall mye likere enn 'Bella's Choice'. Og det beste av alt; den er faktisk billigere enn de andre, og koster bare 29,90!
 
Det andre er en lip gloss som heter 'Vanilla Cupcake', god nok grunn til å kjøpe den spør du meg! :)

Da skal du ikke se bort i fra at det blir nok en ny neglelakk på meg i nærmeste fremtid. :)
Takk for tipset Camilla


Milano

Om noen dager pakker jeg kofferten og drar til Milano. Henger dere med?


Have you read the latest Blessings posts?

Happy Weekend Cupcakes

Jeg får mange spørsmål fra dere og mange av dere lurer på hva jeg egentlig jobber med til daglig. Da synes jeg dere skal plukke med dere den nyeste utgaven av Massiv for å få svar på spørsmålet. Eller så kan dere lese intervjuet på nettet her.


Ny Favoritt dings

Jeg har fått en ny favoritt dings, Et lite rosa mykt egg, og nei, det er ikke et påskeegg. Vidunderet heter Beautyblender. En liten rosa svamp som er helt super å legge foundation eller concealer med. Etter bruk vaskes den ren med såpe og vann. Jeg er helt avhengig av min.

Dette egget er en favoritt blant makeupartister verden over og den har også vunnet en Editors Award fra magasinet Allure. Du finner den blant annet her! Og mer info finner du her!

En annen ting som er litt kult er at du kan sende den til resirkulering når den er slitt. Mye bedre enn å kaste den rett i søpla.


Cute

Idag var jeg  Miss Chopcake på åpningen av Suzanna G sin nye butikk på Frogner. der ble vi møtt av disse fantastiske påskeharene. Vi var så heldig å få med oss en hjem også. -Og den var full av godis!