Digger denne bloggen

Tenkte å dele med dere en av mine favorittblogger om dagen. Sea of Shoes heter den. Nyyyydelige bilder og en ung jente som har en skosamling og klesskap du bare kan drømme om. Hvordan er det mulig å se så glamorøs ut hver eneste dag? Besøk bloggen og la deg inspirere.


Det evige problemet

Imorgen er det Spellemann og jeg har har virkelig ikke peiling på hva jeg skal ha på meg! Noen som har sett noe fint i butikkene i det siste? Panic attack!


Good Morning

Sjekk den freshe juicen jeg har begynt å drikke på morgenkvisten! Fersk appelsinjuice og spinat i stavmixern så har du den. C-vitaminet i juicen hjelper deg å ta opp jern fra spinaten. Det ser fresht ut og det smaker kjempegodt! Prøv det selv i morgen!


Behind the scenes Part 2

Fant flere "behind the scenes" bilder på bloggen til stylisten Nathalie Helgerud. Hun har en fantastisk inspirerende blogg som jeg synes dere skal besøke ved å klikke her.  Bildene pluss intervju kommer i MASSIV i midten av mars. Jeg er litt spent merker jeg...


Have you read the latest Nourish posts?

I’m a Saint

Vårens fineste neglelakk kommer fra H&M. Vi brukte den på photoshooten igår og den er aldeles underbar. Sitter med nylakerte sukkersøte rosa negler , og elsker det. I`m a Saint heter fargen og for 39,50 vil jeg gå så langt som å si at den er et must!


Soundtrack of my life

Jeg måtte rett og slett stjele denne sangen fra bloggen til Charlotte! Jeg elsker den!!! Hører den om og om og om igjen!


Hei sveis

Idag våknet jeg opp med de mest glamorøse krøller etter gårsdagens photoshoot. Desverre har jeg vasket de ut nå. Ble litt voldsomt å gå i møter med så stort hår, men fy søren som jeg digger det! Hvorfor er det ingen som tar permanent lenger? Lurer på om jeg skal starte en ny trend..??

Den supersøte vårlige blusen min er fra Maggie Wonka.


TOPSHOP Fall 2010 Collection

Hvor blir det av TOPSHOP i Norge? Jeg vil ha det nå!!


Have you read the latest Habitats posts?

Photoshoot med MASSIV

Snuppiser! Håper dere liker den nye siden min! Idag har jeg vært på photoshoot med magasinet MASSIV. Jeg elsker å bli dullet og stylet med. Ekstra hyggelig er det med fine mennesker på settet. Fotografen var en søt ung jente ved navn Jeanette Haslien og vakre Nathalie Helgerud  hadde funnet smukke klær til meg. Bli med meg behind the scenes :)


Fake it baby

Sjekk den søte hjertetatoveringen min! 100% fake!

Den ser vanvittig ekte ut og sitter på i 2-3 dager. Skulle du derimot bli lei før det fjerner du den med litt babyolje. Jeg er hekta! Barnslig moro for oss pysete jenter som ikke tør å ta den helt ut med ekte vare.

Mine fake tatoveringer kommer fra Rastablanche og du kan bestille de her.


I Heart Acne

Jeg er helt forelsket i jeansmodellen Kex fra Acne. Igår skaffet jeg meg nok et eksemplar. Denne gangen ble det en mørkeblå. Den sitter perfekt. Skinny og tight. Check it Out!


Dark Nay is the New Black

Jeg elsker den nye neglelakken min fra elf i fargen Dark Navy! Den ligner veldig på en Dior har i fargen Bleu Poison, eneste forskjellen er at min koster 16 kroner og den fra Dior 190,-

Mitt tips er å kjøpe den klare overlakken fra Dior i stedenfor. Den er den beste. Får alle neglelakker uansett prisklasse til å sitte superlenge dessuten gjør den at lakken tørkere fortere.

Det skal sies at ikke alle billig lakker funker. Denne fra elf funker! Trengte bare et lag for å få frem den mørke mørke blåfargen som nesten blir sort. Tottelottene min er nå tres chic!

Denn blå lakken pluss mange andre farger får tak i her.


Have you read the latest Blessings posts?

I Love Kiehls

Mitt nye favoritt merke Kiehls er ute med en 100% naturlig hudpleieserie. Serien innholder Acai bær, som er kjent for sitt skyhøye innhold av anitoxidanter. Disse bærene gjør godt både på innsiden og utsiden. Itillegg innholder Kiehls nye kremer en mix av alo vera, lavendel og rosmarin. Jeg er så fornøyd! Kjøpte de da jeg var i Bangkok. Er det noen som vet hvor man får tak i Kiehls, eller om man får tak i Kiehls i Norge?  Huden min er blitt supermyk og jeg innbiller meg at den er litt glattere også. Helt rått! Må ha mer når disse er tomme.


This Makes Me Happy

http://www.youtube.com/watch?v=2MdAr8AeCxI&feature=player_embedded

Ha en underbar dag cupcakes!


Hello Beautiful

Herreguuuud som jeg elsker de nye skoene mine fra My Favorites!!!!! Jeg sverger jeg kommer til å sove med de i natt. Skal få tatt noen bedre bilder av de til dere litt senere så dere får sett hvor kule detaljer de har. Ble så ivrig skjønner dere at jeg bare måtte poste de med en gang.