Coffee? Tea? Me?

Okay, nå føler jeg meg skikkelig voksen. Jeg har gått til innkjøp av en termokopp og jeg elsker den!!

Jeg rekker aldri å drikke opp tekoppen min før den blir kald. Nå derimot... Teen holder seg glovarm i flere timer i denne geniale stålkoppen! Jeg er mektig imponert. Noe av det mest fornuftige jeg har kjøpt på lenge. Jeg er stolt av meg selv.


Jimmy Choo

Idag har jeg vært på lanseringen av Jimmy Choo sine solbriller, samt briller fra Yves Sant Laurant, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Gucci, Balenciaga med fler. Det hele skjedde på La Belle Sole og jeg elsker den kule invitasjonen. Hadde lyst til å ta masse bilder av de forskjellige brillene, men jeg følte meg litt teit hvis jeg skulle at bilder av meg selv med briller blant så mange andre mennesker så der får bare stole på meg når jeg sier at det var veldig mye fint. Blant annet et par Balenciaga briller med lyst glass. de var underbare!

Min Jimmy Choo favoritt!


Presselunsj

Snuppiser! Nå løper jeg av gårde på presselunsj for å sjekke ut årets shades fra Jimmy Choo, Marc Jaobs, Balenciaga og alexander McQueen med fler.  I'll be back!


Oi, den var fin

Hadde jeg hatt litt mer penger på kontoen hadde jeg kjøpt denne fine kjolen! Har du mer penger enn meg kan du kjøpe den her!


Have you read the latest Nourish posts?

Dagens Photoboot

Happy weekend Cupcakes!

Ikke glem å være med i konkurranse der du kan vinne et skjerf fra Becksøndgaard. Vinneren trekkes på mandag! Klikk her for å være med.

Neste uke skjer det mye gøy og dere skal selvfølgelig få lov å være med. Jeg gleder meg aller mest til å dra å fikse håret mitt hos Miriam. Ettervekst er noe herk!


Kling om høsten

http://www.youtube.com/watch?v=47NKzijtN0A&feature=player_embedded

Sommeren har så vidt begynt, men det skader jo ikke å snuse litt på årets høstmote. La moteblogger Elin Kling guide deg gjennom høstens trender.


Ny yndling

Jeg elsker og samler på vakre smykker. Er det noe en kvinne aldri får nok av er det smykker, sko og vesker. De 3 tingene kan gjøre underverker for ett ellers enkelt antrekk. Akkurat nå er jeg veldig  glad i det nye halskjedet mitt fra svenske Evfa Attling.  Synes det er utrolig vakkert.
Pencez de Moy står det på den lille medaljongen, det betyr tenk på meg. Perfekt  som en fin gave til noen du er glad i.

Sjekk ut Evfa Attling sine smukke smykker her. 

Happy Weekend Cupcakes!


Verdens fineste nettside?

Jeg tror jeg har funnet verdens fineste nettside!! Klikk her for å oppleve den. Og vær tålmodig og la den loade seg ferdig. Det er så sinnsykt verdt det!


Have you read the latest Habitats posts?

Ren & Pen

Jeg er forkjøla og tett i hodet, med andre ord, jeg føler meg CRAP! Synes derfor jeg fortjener litt luksus når jeg kommer hjem i kveld. Det første jeg skal gjøre, sekundet etter at foten min er innenfor leiligheten er å hoppe i dusjen.

Der skal REN sin Morrocan Rose bodywash få meg i bedre humør. Det er en vidunderlig såpe med den herligste lukten av roser. Også konsistensen da! Ingen hemmelighet at jeg elsker oljer, gjør underverker for kropp og sjel. Bodylotionen har jeg aldri prøvd før så den gleder jeg meg til. Noe sier meg at den er meget bra.

Avisen The Independent beskrev såpen på denne måten:"REN's Moroccan Rose Otto Body Wash makes you feel like you are standing in a rose garden in the rain. Akkurat det jeg trenger i dag.


Se min kjole

Og da mener jeg virkelig se på min kjole for dette bildet som jeg rakk å ta i dag tidlig ble ganske corny... Og når dette på en måte ble det beste kan dere jo tenke dere hvordan resten av bildene så ut.

Tenkte nemlig jeg måtte vise dere den nye kjolen min fra Gina Tricot. Den kostet meg knappe 250,- kr og jeg synes den er så søt! Løp & kjøp er alt jeg har si :)


Fashion Against Aids

For tredje gang lanserer H&M en fashion Against Aids kolleksjon hvor hele 25 % av inntektene går til ulike HIV organisasjoner. Hele kolleksjonen er inspirert av sommerens mange festivaler og den innholder faktsik alt fra sko og klær til telt og sovepose! Er man en fashionista så er man en Fashionista!

Kolleksjonen kommer for salg  i Divided-avdelingene hos H&M fra og med 20. mai. Jeg har allerde sett meg ut noen favoritter. Blant annet denne lekre jakken:

Tror den koster rundt 300 kroner og det er den virkelig verdt!

Sjekk teltet og soveposen! Pretty Cool!


It’s ok

-Even when the sun is shining!


Have you read the latest Blessings posts?

Fresht

Lindex har noen sinnsykt fete strømpebukser på lur om dagen. Min favoritt er denne!


Lulus we heart

Jeg har skrevet om de flinke jentene fra Kristiansand før. Jeg er nemlig veldig fan av deres veske og accessories kolleksjon. Jeg har fra før en kjempefin toalettmappe fra deres merke Lulus og nå er jeg den lykkelige eier av denne vesken! Den er ganske stor og passer derfor perfekt til weekendturer og glamorøse turer til treningsenteret :)

Fin ikke sant? Flere herlige vesker kan du titte på her.


Hello there stranger

Hello there stranger, you made my day!

3 dager med tidlig vår i hovedstaden og jeg har selvfølgelig klart å bli skikkelig forkjølet. Det skjer hvert eneste år! Sånn går det når man kaster klærne litt for tidlig...  Uansett, jeg blir så utrolig glad av alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen til meg her på bloggen. Dere er best!


VINN VINN VINN

Vinn dette freshe skjerfet fra ubertrendy Becksøndergaard og butikken AnyWho!! Perfekt til lunefulle vårkvelder.

Alt du trenger å gjøre er å legge deg til som venn på AnyWho sin Facebook side

Vinneren trekkes neste mandag. Lykke til!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. ANYWHO TAR KONTAK MED DEN HELDIGE VINNER.

Skjerfet har en verdi på 699,- Nok.
Flere bilder av Becksøndergård skjerf finner du her.