Jeg er i Costume Beauty

Costume er ute med sitt aller første Beauty magasin, Costume Beauty og jeg er så heldig å få lov til å være med. Lurer du på hva jeg har i mitt sminkeskap og hva som er mine skjønnhetsfavoritter synes jeg du skal plukke med deg et eksemplar neste gang du er i butikken.


Verdens finest pakke

Peter kom hjem fra London med verdens fineste pakke til meg! Kjempefin både inni og utenpå :)

Passholder og en business/dokumentmappe jeg kan ha med meg i møter. Den er helt super med plass til iPhone, visittkort etc. I LOVES IT!


We like dots

Fikk en søt mail idag fra en navnesøster som tipset meg noen scoop  fra H&M.

Hei Camilla. Tenkte bare å tipse deg om to supersøte kupp jeg fant på H&M i dag :) Det første er en neglelakk (man kan vel aldri få for mange...?) i fargen 'Dollar Green'. For meg ser den nesten nøyaktig lik ut som Chanel Jade... Iallefall mye likere enn 'Bella's Choice'. Og det beste av alt; den er faktisk billigere enn de andre, og koster bare 29,90!
 
Det andre er en lip gloss som heter 'Vanilla Cupcake', god nok grunn til å kjøpe den spør du meg! :)

Da skal du ikke se bort i fra at det blir nok en ny neglelakk på meg i nærmeste fremtid. :)
Takk for tipset Camilla


Milano

Om noen dager pakker jeg kofferten og drar til Milano. Henger dere med?


Have you read the latest Nourish posts?

Happy Weekend Cupcakes

Jeg får mange spørsmål fra dere og mange av dere lurer på hva jeg egentlig jobber med til daglig. Da synes jeg dere skal plukke med dere den nyeste utgaven av Massiv for å få svar på spørsmålet. Eller så kan dere lese intervjuet på nettet her.


Ny Favoritt dings

Jeg har fått en ny favoritt dings, Et lite rosa mykt egg, og nei, det er ikke et påskeegg. Vidunderet heter Beautyblender. En liten rosa svamp som er helt super å legge foundation eller concealer med. Etter bruk vaskes den ren med såpe og vann. Jeg er helt avhengig av min.

Dette egget er en favoritt blant makeupartister verden over og den har også vunnet en Editors Award fra magasinet Allure. Du finner den blant annet her! Og mer info finner du her!

En annen ting som er litt kult er at du kan sende den til resirkulering når den er slitt. Mye bedre enn å kaste den rett i søpla.


Have you read the latest Habitats posts?

Cute

Idag var jeg  Miss Chopcake på åpningen av Suzanna G sin nye butikk på Frogner. der ble vi møtt av disse fantastiske påskeharene. Vi var så heldig å få med oss en hjem også. -Og den var full av godis!


Suzanna G

Tusen takk for alle hyggelig tanker og ord jeg fikk av dere alle idag. Dagen min ble helt fantastisk. Het villt faktisk. Dere sender ut de beste postive energiene!

Vakre smykker i den nye butikken til Suzanna G på Frogner.

Vi fikk servert hjemmelagde påskeharer. Min favoritt er den til høyre som rødmer.


Følg drømmene dine

Idag har jeg et veldig spennende møte på gang. Jeg blir veldig glad hvis dere alle sender meg litt positiv energi. Ha en nydelig torsdag cupcakes!


New Keychain

Denne superfine nøkkelringen fra Maggie Wonka skal holde orden på nøklene mine denne våren


Have you read the latest Blessings posts?

Affordable Luxury

Idag var jeg på lanseringen av Lindex sin nye luksuskolleksjon Affordable Luxury by Ewa Larson. Der var også den tidligere supermodellen Emma Wicklund som også hadde en kolleksjon i samarbeid med Lindex for en liten tid tilbake. Emma er en fantastisk hyggelig kvinne og dette er andre gang jeg har vært så heldig å få treffe henne.

Kolleksjonen Affordable Luxury er designet av kvinnen som tidligere designet for svenske Acne. Den kommer tilsalgs i alle Lindexbutikken i Norge den 25 mai og det er bare å glede seg! Utrolig mye kult!! Det dyreste plagget ligger på 799,- ut, deretter går prislappen nedover. Det liker vi!

Jeg skal helt klart skaffe meg denne lekre toppen. Om jeg ikke husker feil koster den 399,-. Tenk deg den blir lekker til en lys jeans og noen sommersandaler.


Lekre smykker

Affordable Luxury kolleksjonen fra Lindex består ikke bare av lekre klær, men en mengde superlekre smykker også. Er de ikke rå? Ikke kommer de til å koste skjorta heller.


Beste lunsjen ever

Jeg elsker macroner og var selvfølgelig i himmelen da jeg så hva Polhem Pr disket opp med til oss idag. Er det ikke lekkert? Og jammen var det ikke sprudlende champagne også. Herlig!


Smaker sitron

Nå har de fantastiske leppepomadene fra Eos kommet i en ny farge. Den finnes nå i gul og smaker herlig sitron. At den er petrolatum og parabenfri er et stort pluss. Jeg synes nesten den ser ut som et lite påskeegg. Kanskje en fin påskegave å gi til noen du er glad i?  Jeg var så heldig å få min. Sjekk den fine innpakningen den kom i!