Skal, skal ikke?


Selvfølgelig skal! Var så heldig å få lov til å handle fra Sonia Rykiel kolleksjonen til H&M en dag før alle andre. Pure happiness! Jeg endte opp med tre gensere og et skjerf. Super fresht!


Shopping & Champagne


JA!

Et sånt bord burde stå i alle butikker til enhver tid. Jeg lover salget hadde økt


My partner in crime

Møtte herlige James i køen. Han ble min partner in crime for kvelden. James jobber som designer og stylist (han var blant annet med å style under X-factor) He' s soo coool!


Have you read the latest Nourish posts?

Smart Girl


Annette som jobber hos H&M er en smart jente. Hva gjør man når man hverken har veske eller lommer og må ha røde lepper tilgjengelig til enhver tid? Jo man putter lipsticken i skoen.


Tres chic


Kanskje den fineste av dem alle. Loves it


Le goodiebag


Goodiebagen fra H&M /Sonia Rykiel innholdt disse tingene. Pluss en chips pose jeg spiste opp.


Have you read the latest Habitats posts?

Kell on earth


Digger du The City, The Hills & The Racel Zoe Project? Da har jeg et nytt show du kommer til å elske! Kell on Earth heter det.

Første episode ser du her!


Sweethearts


Sweethearts! Nå hopper jeg i dusjen og gjør meg klar til Leila Hafzi sin brudekolleksjon!

Happy Weekend!


Akward pose

... But who cares?

Jeg har veldig lyst til å fortelle dere noe, men jeg kan ikke helt gjøre det enda... Det eneste jeg kan si er at jeg er helt sikker på at dere kommer til å like det.


samsø & samsø

Stakk hodet innom åpningen av den nye Samsø & Samsø butikken i Bogstadveien i går. Masse mennesker, god stemning og en rekke freshe klær. Skal titte litt nærmere innom en dag. Så et part godbiter det er verdt å sjekke ut.


Have you read the latest Blessings posts?

In the goodiebag

Lå det blant annet en basic t-shirt jeg likte veldig godt formen på. Fargen er ikke den jeg kler best, men jeg la merke til denne stylen i butikken i mange farger. Tror jeg skal skaffe meg noen sorte og hvite når våren kommer.


Time for tea

Fine ikke sant? Du kjenner kanskje igjen designet fra iste flaskene de blant annet selger på Deli de Luca? Jeg fant denne teen på Kremmerhuset. Smaker superduper digg. Like god som den ser ut som.


Fam Irvoll

http://www.youtube.com/watch?v=Fmt4pDAm_XE

http://www.youtube.com/watch?v=3yJ0I22D3NU

Gikk du, sånn som meg, glipp av Fam Irvoll sin visning under OFW igår kan du  nyte den her