Herve Leger

http://www.youtube.com/watch?v=Mt6-c4vu-7k

Mannen bak de fantastiske bandasjekjolene, Herve Leger,  viste en sofistikert og sexy kolleksjon for våren 2011 under New York Fashion Week. Enjoy!


L.O.V.E

Plukket med meg dette bildet fra Tronsmo igår. Elsker dette bildet! Husker jeg så det i en avis for mange år siden og falt pladask!!! Bildet heter rett og slett Dog&Cat Embrace og er tatt av Howard Berman. Er det ikke underbart? Hadde ledd meg ihjel hvis jeg kom hjem og fant disse to i sofaen. Det skal opp på veggen sammen med dette bildet:

Legg merke til bena helt til venstre ;)


OMG

Kanskje ikke alltid like kult å hete Kate Moss?


Have you read the latest Nourish posts?

Loopielove

Loopielove, et veldig søtt navn på noen veldig fine armbånd.

De passer perfekt rundt mitt håndledd sammen med min splitter nye klokke som kom i posten idag. I Love ebay!


It’s Fashion Darling

[vimeo width="630" height="350"]http://vimeo.com/14634798[/vimeo]


Louis Vuitton

Jeg startet julen litt tidlig i år på Vitenskaps Akademiet i Oslo hvor Louis Vuitton presenterte sin julekolleksjon i vakre omgivelser. Som vanlig bød de på en kolleksjon full av luksuriøse herlige godbiter. Enjoy.

Personlig hadde jeg ikke hatt noe imot om denne lå under juletreet mitt iår...


Have you read the latest Habitats posts?

NEW YORK

Nå er det ikke lenge igjen før jeg reiser til New York! Er det kanskje noen som har noen tips til hva jeg bør gjøre i denne fantastiske byen? Har vært der tidligere, men har pålangt nær opplevd alt hva denne fantastiske byen har å by på.


LOVE LOVE LOVE

Husker dere den hemmelige sorte Chanel posen jeg postet her på bloggen for noen dager siden? Det var denne lille elsklingen som lå og hvilte nede i den! ELSKER min nye Chanel ring! Er den ikke underbar? Og det beste av alt er at den har "skrift" på andre siden også slik at jeg kan bytte litt på hvilken side jeg vil vise. 2 ringer for prisen av1. Perfekt!


A teaspoon of fashion

http://www.youtube.com/watch?v=xIVlEHImRX4


Skjerf deg

Plukket med meg disse tre utolig digge skjerfene på mitt favoritt varehus i København, Magasin! Jeg får aldri nok av gode skjerf og gleder meg til årstiden vi går inn i de da jeg kan snurre meg inn i varm og deilig ull.


Have you read the latest Blessings posts?

Shopping

Ble ikke tid til mye shopping i London, men jeg fant noe veldig veldig fint på flyplassen. Skal vise dere hva som ligger i den lille sorte posen når jeg kommer hjem. I'm soo happy!! I Køben plukket jeg med meg Banksy boken og en fantastisk t-shirt hos Urban Outfitters. (min yndlingsbutikk!!) Passformen er helt vill bra i tynt mykt stoff og lange armer. Akkurat sånn jeg liker det!


Romance in a Black Cab

Det beste med å jobbe sammen med sin kjære er det alltid er litt tid til kos også! Happy Weekend Cupcakes!


Laduree

Måtte selvfølgelig innom Laduree i London og spise herlige makroner! Ikke like fin som den i Paris, men like gode makroner!!

Vanilje, rose og salt karamell er mine favoritter!