It’s the hair lasso

 

Noen som kjenner igjen denne saken fra nitti-tallet? It's the hair lasso! Jeg var innom Glitter her om dagen og kjøpte en. For 25 kroner an du lage de mest fantastiske frisyrer. Bare se her!

( Dette er en ønskereprise fra et tidligere innlegg.)


Summertime

Kiehls produktene min er satt i skapet og disse deilige Murad kremen har tatt over stafettpinnen. De som har fulgt bloggen min en stund vet fra før at jeg er veldig glad i Murad produkter og hver sommer skifter jeg til denne dagkremen med Solfaktor 30. Nytt i år er det fantastiske Active Radiance Serumet som er stappfull av C-vitaminer!

Jeg er som en liten katt som elsker å sovne i solen. Murad sin Enviromental Shield serie er laget med tanke på å fornye og pleie en sol og miljøskadet hud samtidig som den beskytter mot nye ødeleggelser. Perfecto! Sommerhuden min elsker Murad!

Jeg har egentlig aldri benyttet meg av øyekrem, men etter at jeg testet det spanske hudpleiemerket RMI5 by Sepai Skincare sin har jeg begynt å bruke den morgen som kveld.


Ønske ønske ønske

Jeg har lenge gått og ønsket meg Reebook sine nye Easytone sko, og jeg fikk ikke mindre lyst på de etter at verdens vakreste kvinne, Helena Christensen ble deres frontfigur. Makan til dame, må jo være verdens fresheste 41-åring? Sko som strammer opp stumpen mens jeg går, I wants it!

Dita Von Teese twittret denne meldingen her om dagen: "Wondering to myself..If those butt-toning sneakers actually worked (like in a miracle kind of way) would I forsake style & wear them??? Mitt svar er, Hell Yeah!

http://www.youtube.com/watch?v=7S12CKPB4kM&feature=player_embedded


Never grow old

Let's go find a rainbow!


Have you read the latest Nourish posts?

Scarlett Johansson D&G

http://www.youtube.com/watch?v=-iGtPycenZY

Dolce & Gabbana goes old glamour. Loves it!


Stylegallery

Den splitter nye nettsiden stylegallery.com/no snappet et bilde av meg her om dagen! Nettsiden er laget i samarbeid med magasinet Costume og legger ut bilder av gatemote. Klikk deg inn for litt inspirasjon og stem gjerne på mitt bilde dersom du syntes jeg var litt fin.


Life is a rollercoaster

Hotellet vårt ligger vegg i vegg med Liseberg så etter en heavy middag og noen glass champagne dro vi fornøyelsesparken. Følte jeg skled rett inn med den grønne capsen.

Jeg tøffer med litt før jeg setter meg på berg og dalbanen (noe jeg aldri kjører, men som jeg av en eller annen grunn fikk for meg at jeg skulle gjøre denne gangen)

Svimmel etter en tur på berg og dalbanen. ikke like tøff, men veldig glad og stolt!


Behind The Scenes

Jeg lovte dere bilder fra photoshooten vi hadde med Pernille og her er de! Pernille er en av vår nye artister og vi er så stolte av henne og hennes nye singel "Turn the lights Off."  For intervju med vår nye stjerne og en liten smakebit fra singelen, klikk deg inn på 730.no


Have you read the latest Habitats posts?

Da pakker vi kofferten

Plutselig ble det bestemt at jeg skal til Gøteborg i helgen! Det blir kose-jobbing og coolt! Henger ni med?


Tik Tok Tik Tok

De siste ukene har jeg hatt helt usannsynlig mye å gjøre, jeg og Peter løper og stresser rundt og klokken bare tikker av gårde i tempo gigante!!

Jeg har derfor funnet frem min gamle Hello Kitty klokke. Kan ikke annet enn å smile når man titter på armen for å sjekke klokka. I Like It A Lot!


Come sunshine come

Gleder meg til det blir varmt nok til gå med disse supersøte lyseblå toppene mine ute. Fant de hos WESC og jeg tror de blir veldig søte til et par enkle jeans og noen sandaler. Har vært og tittet på deres høstkolleksjon også og den er villt kul. Skal poste noen bilder fra deres lookbok om litt. Har blant annet sett meg ut en parkas jeg skal pakke meg inn med til vinteren, I know, sommer har så vidt begynt, men det skader ikke å være tidlig ute.


Happy Weekend Cupcakes

How cute is she?


Have you read the latest Blessings posts?

Let’s Dance

Igår hadde jeg og Peter hele 4 artister på Gullatggen i Oslo Spektrum. Charlotte  Thorstvedt, Rikke Lie, Pernille og Press Play!

Rikke Lie startet kvelden med premiere på 2 nye sanger. Var en magisk opptreden  med hele 8 strykere på scenen. Vakkert!

Pernille avsluttet kvelden og fremførte for første gang sin nye singel "Turn the Lights Of." Det var så bra!!! Med seg som dansere hadde hun de søte jentene fra Press Play som dere kan se i semifinalen av Norske Talenter idag! Jeg håper virkelig dere sender de en sms stemme! 

En fantastisk hyggelig og vellykket kveld!  Jeg er så stolte av dere jenter!!


Jade Jagger & indiska

Jeg var på pressevisning av Jade Jagger sin kolleksjon for Indiska igår. Jeg likte veldig godt smykkene og hjemmeinredningen hun har laget.

Disse armbåndene er nydelig på! En skikkelig fargeplett. Loves it!

Disse skal jeg skaffe meg! Kolleksjonen er i salg fra 12 mai.


I’m in love with my shoes

- And I think they love me to!

Er helt forelsket i de nye skoene min fra norske Maggie Wonka.  Jepp, de kan mer enn å lage fine kjoler. Var innom igår og tittet på høstkolleksjonen som kommer om noen måneder. Vannvittig mye fine kåper, kjoler og sko!!

De har masse fine asseccories i butikken sin på Solli Plass også så hvis du er i nabolaget synes jeg du skal ta turen innom de hyggelige jentene.


Take.Me.There

Source: fashion gone rogue & Mathilde Frachon
by David Bellemere