Sommertid

Cupcakes!

Jeg er på sommertid og koser meg for tiden blant olivenlunder og vinrankeri Hellas. Bloggen skal jeg selvfølgelig oppdatere, så dersom du enda ikke har ferie kan du bli med på min.

Take Care!


Wish You all Happiness

GOD SOMMER CUPCAKES!


Charlies New Blog

Vakreste Charlotte Thorstvedt har fått ny fin blogg! Jeg synes du skal  besøke den!

www.charlotteblogg.no


These boots I Want

Funny that a pair of really nice shoes makes us feel good in our heads.

Friis kommer med utrolig mange fine sko denne høsten. Fant denne i et magasin jeg satt og bladde i hos frisøren. Merker jeg har veldig, veldig lyst på de!!


Have you read the latest Nourish posts?

Skal Skal ikke?

Hentet denne kjolen fra Queenswaredrobe for noen dager siden. Elsker kjolen, men jeg er litt i tvil om jeg skal beholde den. Den er kanskje akkurat bittelitt for liten til meg....

Jeg skal tenke på det, men det er ikke umulig at jeg legger denne kjolen ut for salg når jeg kommer hjem fra sommerferie.


Love Love

Jeg elsker å være hos frisøren! Masse magasiner, gode dufter & pleie. Elsker det!


I wish

Jeg skulle ønske min notatblokk så sånn ut når jeg satt og kludret. Herreguud så flinke noen er til å tegne. Hvem som har laget dette vet jeg desverre ikke. Snublet over det på nettet og ble helt fascinert. Fantastisk strek.


Mine favoritter

Jeg må få skryte nok en gang av Shu Uemura sine hårprodukter. Jeg har nå fått testet de over tid og disse tre er mine stylingfavoritter.

Depsea Smoothing Foundation. Jeg sprayer den i håndkletørt hår. Dette produktet funker nesten som en primer gjør på huden. Lukter supergodt og gjør håret klart for flere produkter.

Satin Design White Tea Polishing Milk. En liten ert av denne skåner håret mitt før jeg føner og bruker andre varme redskaper på håret.

Essence Absolue Nourishing Protective Oil. En liten klassiker i serien. Funker på vått hår eller tørt hår. Fin å blande inn noen dråper før man føner for en kjempefin  glatt finish. Tynger ikke håret slik en rekke andre håroljer kan ha en tendens til å gjøre

Jeg bruker også den orange sjampoen og balsamen og håret mitt er kommet i mye bedre form. Jeg farger håret ca. hver sjette uke noe som selvfølgelig sliter på hårstråene, men guuud så mye bedre kvalitet jeg har fått på håret. Mye , mye mindre slitasje.

Fikk med meg en Silk Bloom kur ( den grønne serien) til å ta med på ferie. Noen som har testet den?


Have you read the latest Habitats posts?

Fresh nyhet

På Cubus og Lindex får du tak i disse freshe Sweetberry glossene for 40 kroner. Bra kvalitet og maaaaange farger å velge mellom. Også smaker de godt!

Visste du at vi kvinner spiser 3,2 kilo leppestift i løpet av et liv?? Sinnsykt!


Se min kjole

Den ser ut som en himmel med lette søte skyer.

UPDATE! Tenkte jeg måtte vise dere hvor fin den er bak også :)


Tik Tok Kitty Clock

Jeg har pimpa opp nøkkelknippet mitt! Nå med Hello Kitty Clock!


Sunshine on my fingertips

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg har oppheng på neglelakken fra H&M. Freshe farger, sinnsyk bra kvalitet og billig!

Er ekstra glad i mitt nyeste tilskudd "Being On the A-list." Utrolig sommerfresht med knallgule negler. Dekker superbra med bare ett lag også. Det får man pluss  for.


Have you read the latest Blessings posts?

Candylicious

Man burde vel strengt tatt ikke vise frem undertøyet sitt på en blogg, men jeg klarer ikke å la være. Sjekk de fargene!! Lindex bugner over av søte små truser om dagen. Løp og fyll opp undertøysskuffen!


Den store vaske dagen

Vaske

Vente...

Stryke!!!!

Kødder du? Sånn går det når man ikke har vært hjemme på laaaaang tid og skittentøyskurven hoper seg opp. regner med jeg er ferdig med å stryke sånn ca. klokken 03.00 i natt.


God Morgen

GOD MORGEN!

I dag har jeg tatt på meg eventyrbrillene så jeg vet det blir en god dag!


Natti natti Cupcakes

Drøm søtt! Vi sees i morgen.