Wanna look like Barbie?

Or maybe a Geisha?


Love Shu Uemura

For et par uker siden skrev jeg varmt om Shu Uemura produktene Depsea Smoothing Foundation og White Tea Polishing milk. Nå har jeg fått testet deres shampoo, balsam og kur i ca 21 dager og jeg er speechless! Fantastiske produkter som håret mitt elsker. Jeg kan med hånden på hjertet si at håret mitt aldri har vært så sunt som det er nå.

Jeg lysner, føner, glatter og krøller håret mitt altfor ofte noe som selvfølgelig gir max slitasje, men ikke nå lenger! Beste jeg har prøvd EVER!


Elsker denne dama

http://www.youtube.com/watch?v=Q838Uf2Z2e8

Jeg DIGGER Maria Montezami fra Svenske Hollywoodfruer. Hun får meg til å le så jeg griner. Skulle virkelig ønske jeg kjente denne dama. Visste du forresten at hun har en blogg? Check it out! Mums!


Pernille

Husker dere photoshooten jeg hadde med Pernille for noen uker side? Slik ble det ferdige coveret! Helt perfekt!

Pernille er i disse dager ute med sin supercatchy sommerhit " Turn The Lights Off." Jeg digger sangen og synes dere skal gjøre som meg, stikke inn på Itunes og kjøpe den!
TRYKK HER!

Den søte Tønsbergjenta er også ute med sangen "Running Away."  Får du ikke god stemning av den så skjønner jeg ingenting ;) Jeg har den på min Ipod når jeg trener. Da kan jeg løpe i timesvis!!!


Have you read the latest Nourish posts?

Marc’s Models

Say hello to Marc by Marc Jacobs sine modeller denne sesongen. Meet the faces of the season, de er pretty pretty cute!


Hello Rikke

Bloggen til søte Rikke Lie har vært nede en stund, men nå er den endelig oppe og står igjen. Klikk her for å besøke hennes lille univers.


Bu hu…

Idag mistet jeg mitt nydelig elskede Gucci skjerf  når jeg var ute å gikk søndagstur. Det hang som pynt på vesken min og ett eller annet sted på veien må det ha fallt av... Skikkelig skikkelig kjipt.. Skulle noen av en eller annen mirakuløs måte  finne det i området rundt Majorstua blir jeg overlykkelig!

Meg og skjerfet mitt i lykkeligere tider... I miss it!


Rotekopp

Igår fikk jeg panic attack før jeg skulle ut en tur. Noen ganger funker ingen av klærne i skapet og mens klokka tikker får jeg mer og mer panikk. Det ender igjen med panikk rot. Her er en del av stua og den er ganske snill  forhold til soverommet, kontoret, gangen og badet.

Æsj, nå meg rydde også...


Have you read the latest Habitats posts?

Girls just wanna have fun

Igår åpnet Emil og Samuel takterassen sin. Vi spiset først en syvretter i deres nyoppussede restaurant , herreguuud så mett jeg ble! Det ble en hyggelig og sen aften med verdens hyggeliste jenter! Takk for en fin kveld alle sammen!

Møtte noen av dere blogglesere der oppe også. Alltid like koselig at dere kommer bort å sier hei. :)

Kjenner gårsdagen skal jeg være helt ærlig. Da er det jo toppen at jeg av alle ting skal på Tryvann der det befinner seg 10000 russ!!!  Vi har noen artister som skalopptre der i kveld.. Jeg hiver innpå hodepinetabletter, ørepropper og en varm jakke. Ønsk meg lykke til!


Happy Weekend Cupcakes

Happy happy Weekend Cupcakes!

Det blir nok en jobbehelg på meg, men håper alle dere andre kan nyte en solrik helg! Det går i ett om dagen,  føler jeg må si nei til mye gøy, men jobben min er gøy den også så jeg klager ikke!

Er veldig glad i dere alle sammen!


Pressedag hos H&M

For et par dager siden var jeg på pressevisning av H&M sin kommende høst og vinterkolleksjon. Jeg elsker H&M og fant selvfølgelig en rekke godbiter jeg må kapre meg når høsten kommer. Jeg ble ekstra glad i og for den fine dokumentmappen i skinn som jeg fikk når jeg ankom. Det er rett og slett en lookbook for årets kolleksjon, men jeg har tenkt til å bruke den i møter fremover med mine viktige papirer inni.

Som dere ser var det " love at first sight."  (Bildet har jeg lånt fra bloggen til 2 av oslo fresheste jenter. Sjekk bloggen her.)

Det blir mye bruntoner denne høsten, noe jeg merker jeg er veldig klar for etter en sort og grå sesong.

Denne jakken fra H&M sin "Fashion Agains Aids" kolleksjon skal jeg sikre meg når den kommer i butikk 20 mai. Tenk dere denne med et par jeans shorts og en hvit singlet. Fesht!

Merker jeg er litt svak for den haremsbuksen i ull. Ikke bare er den superbehagelig , men very chic med et par ankelstøvletter, plain hvit bomullsgenser og en skinnjakke.


I have a girl crush

Jeg tror rett og slett jeg er bittelitt forelsket i Madonna! Makan til fresh 50-åring!!!  Hun har aldri sett så bra ut som hun gjør på disse bildene for Interview Magazin. De er helt rå!! Elsker de!


Have you read the latest Blessings posts?

Wish you all a beautiful day

Setter så stor pris på alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen til meg. Here is a  little gift from me to you!


Shake Your TailFeather

Se hva jeg fant på H&M idag! Denne skal jeg bruke i håret , på vesken min, på jakken min, kjolen min. I det hele tatt, et kupp for 39,50,-!


Why Don’t You Love Me?

[vimeo width="630" height="450"]http://vimeo.com/11465235[/vimeo]

I got beauty I got class I got style and I got ass!