Louis Vuitton Fall/Winter 2010/2011

http://www.youtube.com/watch?v=7VvnNqaGdhs

Bellissimo!


Home again

 

Kofferten er pakket, en drøss med nye fregner på plass i fjeset. Jeg takker for meg og vinker adjø til Zakynthos. Oslo, regn og tordenvær venter...


Movida

Etter en lang dag på stranden tok vi taxi til dette underbare stedet ved navn Modiva. Chill musikk, herlig atomsfære og nydelig utsikt over Zakynthos City. Me Like!


I’m Back

Nettet har vært nede i noen dager, men nå er jeg tilbake!


Have you read the latest Nourish posts?

Dagens lunsj

Dagens lunsj ble inntatt på dette herlige stedet. Kan ikke be om bedre utsikt en dette kan man vel?


Sommerflørt

Jeg er forelsket i min nye herlige ring! Kjøpte den på stranda for 12 euro, et riktig beach kupp spør du meg!


Time to hit the beach

God morgen Cupcakes!

Ønsker dere alle en underbar dag, jeg har smurt meg inn med Faktor 30 og er på vei til nok en herlig stranddag! I kveld sjekker vi ut Zakyntos City, updates kommer.

Take Care!


What a day

Igår fikk jeg en veltrengt pedikyr, jeg badet 5 ganger i sjøen, tråkket på en veps (barbeint), drakk 6 vannmelon shoots på en halvtime.

En uke igjen av ferien!


Have you read the latest Habitats posts?

My Jogging View

Husker dere jeg fortalte om min fantastiske joggetur for noen dager siden? Jeg dro til fots og knipset noen bilder slik at dere også får se hvor fint det er her.


Great

Blir alltid like glad når dette skjer....


Game Over

Jammen klinte jeg til med en joggetur idag etter noen late timer på stranda!  Oppoverbakke og  30 pluss tok derimot knekken på unge lovende Frøken Pihl.

Game over, men guuud så fresht å løpe ute blant olivenlunder, sitrontrær og sjøutsikt. Skal ta turen til fots en dag også og knipse det fantastiske landskapet slik at dere får se.


To gode ting på stranda

Norsk kildevann i form av Maya Water. Herlig forfriskende og fuktighetsgivende på stranda. Jeg er avhengig!

Denne deilige hårkuren fra Shu Uemura ble med meg hjem sist gang jeg var hos frisøren, den er helt super på stranda. Jeg lar den sitte i håret mens jeg ligger og steker, skyller den ut i strand dusjen og vips så er jeg klar for kvelden med velduftende, blankt og velpleid beach hår.


Have you read the latest Blessings posts?

Dagens Outfit

Bikinitruse: H&M
Bikinitopp: Peak Preformance
Neglelakk: H&M
Armbånd kjøpt på reise i Thailand.

Det er strålende sol og 30 varmegrader idag og i flere dager fremover!!! JIPPI!


Sommerkos

Kommer du over denne boken i bokhandelen synes jeg du skal plukke den med deg. Har ligget på stranden og lest, smilt og ledd siste 2 dagene. En utrolig søt, sjarmerende og søt historie om 2 gamle søstre på 72 og 78 år som fortsatt bor i barndomshjemmet  i en bitteliten bygd i Sverige hvor tiden nærmest står stille, helt til den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset... Store forandringer skjer i søstrenes ellers så stille liv.

Med hånden på hjertet den søteste boken jeg har lest noensinne. Håper virkelig at noen lager film av denne vakre boken, hvis ikke så gjør jeg det selv.


O Happy Days

Jeg ELSKER ferie!!!!


Chill

Nå legger jeg meg under denne parasollen og samler opp litt flere fregner. Vi snakkes senere ikveld!