Pressedag hos H&M

For et par dager siden var jeg på pressevisning av H&M sin kommende høst og vinterkolleksjon. Jeg elsker H&M og fant selvfølgelig en rekke godbiter jeg må kapre meg når høsten kommer. Jeg ble ekstra glad i og for den fine dokumentmappen i skinn som jeg fikk når jeg ankom. Det er rett og slett en lookbook for årets kolleksjon, men jeg har tenkt til å bruke den i møter fremover med mine viktige papirer inni.

Som dere ser var det " love at first sight."  (Bildet har jeg lånt fra bloggen til 2 av oslo fresheste jenter. Sjekk bloggen her.)

Det blir mye bruntoner denne høsten, noe jeg merker jeg er veldig klar for etter en sort og grå sesong.

Denne jakken fra H&M sin "Fashion Agains Aids" kolleksjon skal jeg sikre meg når den kommer i butikk 20 mai. Tenk dere denne med et par jeans shorts og en hvit singlet. Fesht!

Merker jeg er litt svak for den haremsbuksen i ull. Ikke bare er den superbehagelig , men very chic med et par ankelstøvletter, plain hvit bomullsgenser og en skinnjakke.


I have a girl crush

Jeg tror rett og slett jeg er bittelitt forelsket i Madonna! Makan til fresh 50-åring!!!  Hun har aldri sett så bra ut som hun gjør på disse bildene for Interview Magazin. De er helt rå!! Elsker de!


Wish you all a beautiful day

Setter så stor pris på alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen til meg. Here is a  little gift from me to you!


Shake Your TailFeather

Se hva jeg fant på H&M idag! Denne skal jeg bruke i håret , på vesken min, på jakken min, kjolen min. I det hele tatt, et kupp for 39,50,-!


Have you read the latest Nourish posts?

Why Don’t You Love Me?

[vimeo width="630" height="450"]http://vimeo.com/11465235[/vimeo]

I got beauty I got class I got style and I got ass!


It’s the hair lasso

 

Noen som kjenner igjen denne saken fra nitti-tallet? It's the hair lasso! Jeg var innom Glitter her om dagen og kjøpte en. For 25 kroner an du lage de mest fantastiske frisyrer. Bare se her!

( Dette er en ønskereprise fra et tidligere innlegg.)


Summertime

Kiehls produktene min er satt i skapet og disse deilige Murad kremen har tatt over stafettpinnen. De som har fulgt bloggen min en stund vet fra før at jeg er veldig glad i Murad produkter og hver sommer skifter jeg til denne dagkremen med Solfaktor 30. Nytt i år er det fantastiske Active Radiance Serumet som er stappfull av C-vitaminer!

Jeg er som en liten katt som elsker å sovne i solen. Murad sin Enviromental Shield serie er laget med tanke på å fornye og pleie en sol og miljøskadet hud samtidig som den beskytter mot nye ødeleggelser. Perfecto! Sommerhuden min elsker Murad!

Jeg har egentlig aldri benyttet meg av øyekrem, men etter at jeg testet det spanske hudpleiemerket RMI5 by Sepai Skincare sin har jeg begynt å bruke den morgen som kveld.


Have you read the latest Habitats posts?

Ønske ønske ønske

Jeg har lenge gått og ønsket meg Reebook sine nye Easytone sko, og jeg fikk ikke mindre lyst på de etter at verdens vakreste kvinne, Helena Christensen ble deres frontfigur. Makan til dame, må jo være verdens fresheste 41-åring? Sko som strammer opp stumpen mens jeg går, I wants it!

Dita Von Teese twittret denne meldingen her om dagen: "Wondering to myself..If those butt-toning sneakers actually worked (like in a miracle kind of way) would I forsake style & wear them??? Mitt svar er, Hell Yeah!

http://www.youtube.com/watch?v=7S12CKPB4kM&feature=player_embedded


Never grow old

Let's go find a rainbow!


Scarlett Johansson D&G

http://www.youtube.com/watch?v=-iGtPycenZY

Dolce & Gabbana goes old glamour. Loves it!


Stylegallery

Den splitter nye nettsiden stylegallery.com/no snappet et bilde av meg her om dagen! Nettsiden er laget i samarbeid med magasinet Costume og legger ut bilder av gatemote. Klikk deg inn for litt inspirasjon og stem gjerne på mitt bilde dersom du syntes jeg var litt fin.


Have you read the latest Blessings posts?

Life is a rollercoaster

Hotellet vårt ligger vegg i vegg med Liseberg så etter en heavy middag og noen glass champagne dro vi fornøyelsesparken. Følte jeg skled rett inn med den grønne capsen.

Jeg tøffer med litt før jeg setter meg på berg og dalbanen (noe jeg aldri kjører, men som jeg av en eller annen grunn fikk for meg at jeg skulle gjøre denne gangen)

Svimmel etter en tur på berg og dalbanen. ikke like tøff, men veldig glad og stolt!


Behind The Scenes

Jeg lovte dere bilder fra photoshooten vi hadde med Pernille og her er de! Pernille er en av vår nye artister og vi er så stolte av henne og hennes nye singel "Turn the lights Off."  For intervju med vår nye stjerne og en liten smakebit fra singelen, klikk deg inn på 730.no


Da pakker vi kofferten

Plutselig ble det bestemt at jeg skal til Gøteborg i helgen! Det blir kose-jobbing og coolt! Henger ni med?


Tik Tok Tik Tok

De siste ukene har jeg hatt helt usannsynlig mye å gjøre, jeg og Peter løper og stresser rundt og klokken bare tikker av gårde i tempo gigante!!

Jeg har derfor funnet frem min gamle Hello Kitty klokke. Kan ikke annet enn å smile når man titter på armen for å sjekke klokka. I Like It A Lot!