How to stay positive

Ha en herlig weekend Cupcakes!


Rikke Lie

Fineste Rikke Lie er endelig klar med sin første singel "Good Girl". Og den er fantastisk! Produsert av Peter Nordahl (geniet bak Lisa Ekdahl), og co-skrevet av Alexander Kronlund (Britneys "Toxic" og "Lucky") og Laila Samuels.

Kjøp den her! Og besøk bloggen hennes her!


Love Chloé

Nå skal det sies at jeg ikke har luktet på denne nye parfymen til Chloé av den enkle grunn at en fortsatt ikke har kommet til Norge, men det hindrer ikke meg i å ha massiv cravings! Dette må da virkelig være den fresheste parfymeflasken EVER??!! Gleder meg til å snuse den inn når den kommer i butikkhyllene. Jeg er fan av Chloé sine parfymer så jeg har en følelse av at denne ikke kommer til å skuffe.

http://www.youtube.com/watch?v=k_izrEorzzI

http://www.youtube.com/watch?v=oHm12eW_LuI


Lanvin for H&M?

Det ryktes at H&M sitt nyeste designersamarbeid er med selveste Lanvin. Jeg krysser armer og ben!

UPDATE:

Jepp! Jeg hadde rett! Denne kolleksjonen tror jeg blir helt rå!!


Have you read the latest Nourish posts?

Vinterens Must Have

Det er ingen tvil om at dette er jakken alle snuser på denne høsten og vinteren. Iforrige uke blogget jeg om en sort variant fra Cubus. Er brun mer din farge kan du jo kanskje sjekke ut denne fra Saints&Mortals som du finner på Carlings.


Cutiepie

Jeg simpelthen elsker mitt lille hjerte fra Thomas Sabo. So so cute!


Good Girls

Idag har jeg hatt besøk av fineste Rikke Lie på jobben. På fredag slipper hun sin første singel fra sitt fantastiske debutalbum Short Stories. På fredag blir det videopremiere. Singelen heter Good Girl og det er bare å glede seg!!!!


My shoes they speak Swedish

Se hva jeg kjøpte meg igår!!

Acne sine Pistol Boots er mine absolutte favorittsko. 2 år på  rad har jeg trasket rundt i et par sorte så iår tenkte jeg det var på tide med en  annen farge. Er de ikke fine?


Have you read the latest Habitats posts?

Crazy banana

But, oh so cool!

Kjøpte meg et par av disse crazy linsene da jeg var i Bangkok i julen, men har enda ikke prøvd de på da jeg er bittelitt redd for linser (bare fordi jeg aldri har prøvd de og tenker at jeg aldri kommer til å få de ut av øyet etter at jeg har puttet de på... Stupid, I know..) Men jeg lover å ta bilde av de den dagen jeg våger å teste de. Deal?

:)


2 nye fine kjoler

Tenkte jeg måtte vise dere to nye kjole- favoritter fra Zara og Maggie Wonka. Den sorte sitter som et skudd er litt i femti-tall/Mad Men stil.  Den mørkeblå er en ny fra norske Maggie Wonka, den er er sinnsykt fin på også digger jeg at den er mørkeblå. En farge jeg har skikkelig dilla på om dagen. Maggie Wonka har brukt Bertine Zetlitz som modell for sin høst/vinterkolleksjon. Tenkte å posste noen smakebiter her da jeg synes det er noen veldig fine bilder.

Klikk her for å sjekke ut hele kolleksjonen.


Graffiti Nails

Noen som har teste de sinnsyke nye overlakkene til IsaDora ? De finnes i mange forskjellige farger og kan brukes over hvilken som helst neglelakk. Det hele er nesten som magi! Man legger ett strø over neglene og i løpet av ett minutt begynner det å sprekke slik at man får en veldig kul effekt. Sjekk bildet og videoen under.

http://www.youtube.com/watch?v=o3Bc6AdVvlI&feature=related


Have you read the latest Blessings posts?

Freaky Like Me

Sjekk ut den splitter nye videoen for Madcon sin supercathy  singel  "Freaky Like Me"

Du kan lese mer om de fine guttene her.

Også er det veldig hyggelig om dere vil følge oss (de) på Twitter og på Facebook.

 


På ønskelisten

Denne fantastiske luen fra Acne står høyt på ønskelisten min til vinteren. Den er perfekt! Ønske, ønske, ønske, ønske!!!! Den finnes i sort også, tror jammen jeg ønsker meg den også!


Stop the Shine

Sliter du med en fet t-sone eller at ditt mineralpudder blir litt for blankt kan I.D Mineral Veil kanskje være noe for deg.  Pudderet aborberer olje og reduserer små rynker og porer. Passer alle hudtyper, med unntak av deg som har veldig veldig tørr hud.

Jeg kjøper mine I.D produkter på nettsiden Facelook (som jeg har fortalt om før) fordi de er superbillig der. Nesten halve pris av orignalen. Klikk her for å shoppe.


Miu Miu

http://www.youtube.com/watch?v=AeNifDtFRvA&feature=player_embedded

Det er selveste Madonna som står bak kameraet i den nye reklamefilmen for Miu Miu Fall Winter 2010-2011! Check it out!