Husfliden.com

That's me!

Jeg har fått meg ny hobby. Jeg strikker vaskekluter! Yes, that's right! Den bakerste med riller er en kjøkkenklut og den med masse farger en klut til ansiktet. Fikk ideen av min tante i Gudbrandsdalen. Disse klutene er mye finere en de man kjøper i butikken (synes ihvertfall jeg...) Også er de en fin vertinne/venninnegave. Det tar meg ca. en dag og gjøre ferdig en klut. Akkurat nå holder jeg på med en i perlestrikk, sitter helt i transe når jeg holder på. Det blir nesten litt som meditasjon. I like It!


Rydde Vaske Stryke

På fredag kommer magasinet KK hjem til meg for å lage en liten sak om meg og min stil. Det gleder jeg meg veldig mye til, men hva i all verden skal jeg ha på meg?? Går panisk igjennom klesskapet mitt og prøver å rekke å rydde hjem ,vaske litt klær og stryke før de kommer på besøk.


My shoes they speak Danish

LOVE at first sight! Lekre, lekre sko fra Friis Company. Dette danske merket har en rekke snasne sko og begynner å bli en gjenganger i min skohylle. Klikk på denne linken for å sjekke ut en annen favoritt!


Eat You Up

På Stenersen museet i Bergen fant jeg denne fantastiske boken med bilder av de mest fantastiske Bento boxes. Bento Box er japanske matpakker som ser helt fantastisk kunstferdige ut. Jeg er super fascinert! Tenk å spise en sånn hver dag!

På ebay finner du masse forskjelige bento utstyr dersom du ble inspirert til å prøve deg hjemme.


Have you read the latest Nourish posts?

Bergen Part Two

Jeg var i barnedåp i Bergen i helgen noe som var veldig veldig hyggelig. De siste timene før flyet mitt gikk hjem til Oslo rakk jeg å fylle opp med litt art.

Jeg fallt pladask for denne gedigne klossen. Hadde lett hatt denne i hagen ( som jeg ikke har....)


Bergen

Kom akkurat hjem etter noen herlige dager i Bergen. Vi sees i morgen :)

Kanskje ikke det beste bildet, men jeg blunket på alle sammen....


Side 2 Boost

Sjekk forsiden på side2.no idag!! Det er jo meg!!

JIPPI!

Takk til alle dere som følger bloggen min, dere er de beste Cupcaksene i hele verden!!!

S. M.A .S. K

 


Love Love Love

Jeg ELSKER Stella McCartney sin høst og vinterkampanje! Natalia Vodianova er som alltid smellvakker, men det er ikke henne jeg ser på. Sjekk de søte bokstavene! Tommelen opp!


Have you read the latest Habitats posts?

Acqua Di Gioia

http://www.youtube.com/watch?v=aslDoPNtt1s&feature=player_embedded

Jeg er en sucker for parfymereklamer! Nå fikk jeg ihvertfall skikkelig lyst på denne parfymen itillegg til at jeg seriøst vurderer å flytte ut på en øde øy. Jeg vil også løpe rundt i regnskogen mens tropisk varmt regn kjærtegner kroppen...

Noen som har luktet på denne parfymen?


Hong Kong Post

Post fra Hong Kong er ALLTId gøy!

Denne gangen var det dette fantastiske forkleet fra Hello Kitty som dumpet ned i postkassen!!

I LOVE Ebay! Var det ikke fint?


Watch out for Rikke Lie

Denne høsten gir vi ut albumet til den underbare Rikke Lie! Noe vi gleder oss veldig mye til for det er så utrolig bra! Om veldig kort tid gir hun ut sin første singel " Good Girl." Video er allerede skutt og ligger nå i klippen. Du kan bli med Rikke "behind the scenes" på hennes 2 videoshooter i filmen ovenfor. Akkurat nå sitter vi å velger pressebilder, singelcover og albumcover. Veldig gøy, men veldig vanskelig også siden vi har så mange fine bilder å velge mellom.

Sjekk ut bloggen til Rikke her!


Happy Phone

Idag fikk jeg en veldig hyggelig telefon...

fra magasinet KK...

- som fikk meg til å bli så glad! Hva de sa i telefonen? Det sier jeg ikke før på fredag...


Have you read the latest Blessings posts?

Topshop Love

Når i all verden kommer Topshop til Oslo?  Orker ikke vente lenger...


Sånn vil jeg se ut

Jeg vil se ut som Elle Mcpherson når jeg er 46 år gammel! Hun må jo uten tvil være verdens fresheste dame! Hun er tobarns mor og 46 år!!!!!!!! Jeg sitter og følger med på Britans Top Model om dagen hvor hun er programleder og som om det ikke var nok at hun er superpen så er hun super hyggelig også!

Jeg henger henne opp på veggen som inspirasjon.


A box full of shoes

Se hva jeg fikk av svigermor igår som en litt forsinket bursdagspresang! En herlig boks med nydelige kort og konvolutter prydet med de herligste sko!

Boksen ble kjøpt på The Metropolitian Museum og Art i New York og disse kortene har jeg tenkt til å sende rundt til min kjære og nære med noen fine små ord på. Skoen på bildet er en aftensko by Christian Dior med glitter og safirblå krystaller. Jeg elsker sånne små ting som dette.

Fikk også en nydelig parfyme fra Burberry Sport. Frisk samtidig som det er litt tyngde i  den. Mmmmmm, herlig!

Itilleg fikk jeg mudmask og bodylotion fra den Blå Lagune på Island. Me so Lucky!!


Juhu Cupcakes

Hatt en superdag med svigers på middag. Fikk kjempefin forsinket bursdagspresang. ( will blog later...) Imorgen skal jeg til min søte frisør Miriam og farge etterveksten. Det er alltid topp! Gleder meg!! Jeg er tilbake for 100% fullt på bloggen fra og med neste uke så sorry nok en gang for at jeg er litt på sommertid enda..

Puss & Kram!