Busy Busy Busy

Her går det unna om dagen. Jeg må desverre takke nei til så mange hyggelige invitasjoner om dagen, hele OFW går jeg glipp av og jeg måtte jeg til og med takke nei til å gå trendvisningen i morgen. Er det mulig? Man skal vel egentlig ikke klage, det er mye å gjøre fordi ting går bra så egentlig smiler jeg stort. Skal prøve å rekke åpningen av Cecilie Melli sin nye acessories butikk i morgen kveld. Da lover jeg å ta masse bilder!

Stay Cute!


Hello Cupcakes

Where did all my freckles go??? Plutselig var alle sommerens oppsparte fregner borte. Har en følelse av at det blir lenge til neste gang jeg ser de igjen....

Idag startet jeg dagen med helseguruen David Sandoval her på kontoret. Han tok blodprøver og masse tester og alt i alt er jeg i ganske god form. ( Takk og pris for det!) Skal teste ut hans superfoods fremover. Har blitt satt på et detoxprogram/antiageprogram og så er det grønne shaker for alle penga! Gleder meg villt da jeg ELSKER helsekost og good living. Skal love å holde dere oppdatert. Har en følelse av at jeg er i gang med å forvandle meg til Superwoman!

Dere kan sjekke ut Facebooksiden hans her ellers så kan man se han på tv da han er gjest på FEM klokken 21.30 på torsdag.


Høstens trender fra H&M

http://www.youtube.com/watch?v=bWprQGdJmbg


Age Smart

Tenkte å dele med dere en herlig ansiktsmaske jeg oppdagte for en kort stund siden,  Multivitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica sin Age Smart serie. Jeg elsker sol, sommer og fregner i ansiktet. Selv om jeg er flink til å smøre meg med Faktor 30 får jeg alltid bittelitt dårlig samvittighet når høsten kommer. Får alltid angst for å ha svidd huden unødig. Når jeg bruker denne masken derimot letter samvittigheten.

Superkonsentrerte antioksidante vitaminer og botaniske ingredienser beroliger stresset og for tidlig aldret hud. Oppstrammende vitamin A bedrer elastisiteten og fuktighetsinnholdet, mens antioksidant vitamin C styrker kollagensyntesen. Vitamin E og provitamin B5 fremmer regenerering av sunt vev, og beroligende botaniske ekstrakter av lakris, solhatt og borre roer ned huden. Inneholder ikke kunstige farger eller duft.

Bra stuff eller hur? :) Det viktigste er at den er skikkelig god, noe den er! Passer best for deg med voksen eller supertørr hud da den fukter utrolig bra. Anbefales!

Min kommer fra Facelook.no da de rett og slett selger billigere hudpleie. Jeg pleier også å kjøpe mine I.d produkter her. Masken koster 450,-  ( i salong koster den over 500,- så her er det penger å spare)


Have you read the latest Nourish posts?

Life is like a rainbow

- You need both the sun and the rain to make its colors appear.

Sist jeg var i Bergen gikk jeg innom Stenersenmuseet. Der fant jeg "the amazing rainbowmaker"! Så nå er mitt hjem fylt med regnbuer hver gang solen skinner.

Slik funker det:

Den lille maskinens swarovskikrystall snurrer rundt ved hjelp av et bittelite solcelle panel. Når solstrålene treffer krystallen dannes det bittesmå regnbuer i leiligheten min. Nesten som en diskokule bare med farger.

Det er helt fantastisk!


In L.O.V.E

Det er ingen hemmelighet at jeg er fan av de norske jentene bak accessories-merket Lulus. Nå er jeg ekstra glad i en oversized clutch fra jentene. Det geniale er at den er akkurat stor nok til at jeg får plass til min lille laptop og siden nesten alle laptop cover er superstygge er jeg forelsket i denne lyserosa varianten med gullnagler.

Du finner vesken her!

Også kan man selvfølgelig også bruke den som det den egentlig er, nemlig en fabelaktig veske!


Have you read the latest Habitats posts?

Cute

Har du en 50-lapp i lomma anbefaler jeg deg å stikke innom Bik Bok og  kjøpe dette søte armbåndet. Søtt og kult!


I have a secret

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/12890334[/vimeo]


Ro i sjelen

Jeg har lenge snust litt på meditasjon. Jeg har lest bøker og testet det ut litt hjemme, men jeg må innrømme at jeg ender opp som damen ovenfor... Det er vanskelig å stenge alt ute. For noen dager siden lastet jeg ned Yoga Meditation Deep Relaxation guided by Julia Svabo på Itunes. Anbefales!! Har du hatt en stressende dag, sett av 20 minutter og hør på hennes behagelige stemme. Blir du ikke relaxed av henne så skjønner jeg ingenting. Lykke til!


In bed with Denmark

Jeg har 100% oppheng på Danmark om dagen. Elsker alt ved landet og ikke minst språket, det er vidunderlig! Jeg vurdere sterkt å legge om. Blir  glad hver gang jeg hører en danske snakke, det er som musikk i mine ører. Ekstra glad er jeg i danske magasiner og disse to er favoritter, særlig Eurowoman. Anbefales!


Have you read the latest Blessings posts?

The Cutest dress

Kjøpte meg denne supersøte kjolen på Bik Bok for noen dager siden og jeg er helt forelsket i den. Perfekt lengde og superfin i formen. Også elsker jeg at den ikke har små prikker, men små hjerter...

Et kupp for 299,- kroner! Løp & Kjøp! Kjøpte meg en til også, samme form, men den er sort med store blomster på. Kommer til å bli superfin til høsten med strømpebukse og små ankelstøvletter.

Kjolen til høyre på bildet er også en ny favoritt. Den kommer fra Zara og funker til alt!!! Kan brukes som sommerkjole, høstkjole, vinterkjole, penkjole, hverdagskjole, med strømpebukse, uten strømpebukse, med et par fine stilleter eller med grove boots. Elsker den!

Den nydelige lilla kjolen i bakgrunnen kommer fra Moods of Norway, skal sørge for å ta et detaljbilde med den litt senere. den hvite en favoritt fra svenske Stylein og den sorte har jeg vist dere tidligere. Den også fra Moods :)

Ps. Det begynner å bli trangt i klesskapet mitt. Jeg kommer til å legge ut noen plagg til salgs om ikke lenge. Så følg med!!


Photoshoot med KK

Idag har jeg hatt besøk av noen veldig hyggelige mennesker fra magasinet KK. De har vært hjemme hos meg for å lage en liten stil repotasje som kommer på trykk i september. I mellomiden kan dere får bli med meg "behind the scenes."


Obsession

Kanskje på tide å kjøpe noe annet enn sorte sko Camilla?


Moods of Norway

Moods of Norway har fantastisk masse fine kjoler. Akkurat nå er jeg helt forelsket i denne. Den er fotsid, har fine detaljer og ser rett og slett litt vintage ut. Magasinet Elle ga denne kjolen treningkast 6 og jeg er helt enig. Skal love å ta et bilde av meg selv når jeg har den på meg også slik at dere kan se den bedre, men i dag må dere nøye dere med disse bildene.