Let’s Dance

Igår hadde jeg og Peter hele 4 artister på Gullatggen i Oslo Spektrum. Charlotte  Thorstvedt, Rikke Lie, Pernille og Press Play!

Rikke Lie startet kvelden med premiere på 2 nye sanger. Var en magisk opptreden  med hele 8 strykere på scenen. Vakkert!

Pernille avsluttet kvelden og fremførte for første gang sin nye singel "Turn the Lights Of." Det var så bra!!! Med seg som dansere hadde hun de søte jentene fra Press Play som dere kan se i semifinalen av Norske Talenter idag! Jeg håper virkelig dere sender de en sms stemme! 

En fantastisk hyggelig og vellykket kveld!  Jeg er så stolte av dere jenter!!


Jade Jagger & indiska

Jeg var på pressevisning av Jade Jagger sin kolleksjon for Indiska igår. Jeg likte veldig godt smykkene og hjemmeinredningen hun har laget.

Disse armbåndene er nydelig på! En skikkelig fargeplett. Loves it!

Disse skal jeg skaffe meg! Kolleksjonen er i salg fra 12 mai.


I’m in love with my shoes

- And I think they love me to!

Er helt forelsket i de nye skoene min fra norske Maggie Wonka.  Jepp, de kan mer enn å lage fine kjoler. Var innom igår og tittet på høstkolleksjonen som kommer om noen måneder. Vannvittig mye fine kåper, kjoler og sko!!

De har masse fine asseccories i butikken sin på Solli Plass også så hvis du er i nabolaget synes jeg du skal ta turen innom de hyggelige jentene.


Take.Me.There

Source: fashion gone rogue & Mathilde Frachon
by David Bellemere


Have you read the latest Nourish posts?

Snyggt

Så fin pakke får du dersom du mottar eller gir en gave fra Heaven Scent. Er den ikke nydelig? Elsker når man gir seg flid med innpakningen. Ekstra hyggelig og både få og gi.

Heaven Scent finner du her.


Have a Chopcake

- Have one's cake and eat it too

Min venninne Tone lager de beste cupcaksene i by'n! Sjekk bloggen her!


Dagene flyr

Phew... Nok en lang dag overstått!

Idag har jeg vært på photoshoot med en av våre nye artister på en helt vill location!! Desverre var det ikke lov å ta bilder der , med unntak av selve shooten selvfølgelig så dere må smøre dere med litt tålmodighet før jeg kan dele det med dere... Superflinke Isabell Watson stod bak kamera og da blir bildene alltid superlekre!

Et skikkelig kråkeslott var det, jeg har aldri vært på et så magisk sted. det var nesten som å være på skolen til Harry Potter! Nå derimot er det norske Hollywoodfruer og makroner som gjelder. Vi sees i morgen!


Armcandy

Jeg hadde ikke sagt nei takk. Elsker Louis Vuittons nye Empreinte kolleksjon. Er du enig?


Have you read the latest Habitats posts?

Alice in wonderland

Idag har jeg vært innom atelieret til Christina Lovery får å låne en kjole til en photoshoot vi har imorgen. Temaet er Alice in Wonderland og den fantastiske kjolen ligger i den store posen på bildet. Den er gigantisk, supertung og lekker. Skal ta bilde av den i morgen når den sitter på den smekre kvinnen som skal fotograferes.

Ble så fascinert av disse gamle franske knappene som hang på veggen. Ser ut som sukkertøy!


Youngblood Hi-Definition

Tenkte å tipse dere om en nyhet fra Youngblood.

Youngblood Hi-Defeniton er et pudder som funker å legge både over og under makeup. Den gjør huden silkeglatt, minsker porer, fyller ut små linjer og er spesielt bra på litt fet hud siden den matter den ned. Dette pudderet brukes faktisk veldig ofte i tv-produksjoner der det filmes med HD kamera.  Den er super å bruke nå som sommeren nærmere seg (fuktig klima) siden den absorberer olje og kjøler huden lett.   Den er fri for parabener og talkum. Innholder også lakrisekstrakt som er kjent for sine betennelseshemmede egenskaper noe som roer ned huden og demper  rødhet. Personlig har jeg ekstremt tørr hud, så den er ikke helt optimal for meg. Har du derimot vanlig tørr/normal/fet er den super!

Har testet Youngblood sin mineralfoundation i det siste og er meget fornøyd!! Er uten tvil den beste. I mine øyne knuser den I.D. Akkurat nå bruker jeg fargen Honey, men når sommeren kommer går jeg over til Tawnee.


Vogue Cover Girl

http://www.youtube.com/watch?v=RHq1MUU0FNk&feature=player_embedded

Sarah Jessica Parker pryder forsiden av Vouge denne måneden. Vakre, vakre bilder!


New Dress

Jeg finner så mye fint i butikken om dagen. En ny favoritt er denn florlette kjolen fra Bik Bok. Kjøpte den like så godt i sort også. Den er superbehagelig og veldig fin. Den er en smule gjennomsiktig så hvis noen vet hvor jeg får tak i en kort hudfarget underkjole tar jeg i mot tips med stor takk! Den må være kort for kjolen er kortere forann så den bør slutte like under stumpen ...


Have you read the latest Blessings posts?

Shu Uemura

Disse deilige Shu Uemura produktene og noen til ble med meg hjem fra Dugg salongen. Er meget fornøyd med produktene!! Disse to har blitt et MUST etter hårvasken.  Depsea Smoothing Foundation funker som et primer på håret. Jeg sprayer den i vått hår før jeg tar i et par dråper med White Tea Polishing milk som beskytter håret mot føning og andre stylingjern.

Nå står jeg på ventelisten til en hårolje som alle skryter opp i skyene. Tror den vil være perfekt for mitt tørre hår. Gleder meg til å teste den.

Det er kun 11 eller 12 salonger som fører Shu Uemura produkter og de er nøye plukket ut. Det er faktisk så strengt at det inimellom kommer en gruppe fra Paris på besøk i salongene for å sjekke at produkthyllene ser pene ut. Digger det!

Og ja, og så lukter Shu Uemura helt fantastisk!


Makeover

For noen dager siden dro jeg og Pernille til Miriam på Dugg.  Jeg fikset etterveksten og Pernille  farget håret for første gang! Hun ble så fin! Poster et før bildet her, etter bildet må dere vente litt lenger på. Alt jeg kan si er at hun fikk noen kjempefine lyse striper i det lange håret sitt.


A match made in heaven

Min og Pernille sin telefon er bittelitt forelsket. De kler hverandre bra ikke sant?


Sorry

De siste to dagene har vært crazy banana!  Derfor har det blitt litt dårlig med bloggingen. Skal legge ut masse kule bilder i morgen.

Igår var jeg og Pernille hos Miriam på Dugg. Jeg fikset etterveksten og Pernille fikk en meget vellykket makeover til photoshooten vi hadde med henne idag. Ble så fine bilder!! Gled dere!

Ha en nydelig fredagskveld! Glad i dere alle! Jeg har vært på jobb i14 timer så jeg har tenkt til å flate ut på sofaen.