Hong Kong Post

Post fra Hong Kong er ALLTId gøy!

Denne gangen var det dette fantastiske forkleet fra Hello Kitty som dumpet ned i postkassen!!

I LOVE Ebay! Var det ikke fint?


Watch out for Rikke Lie

Denne høsten gir vi ut albumet til den underbare Rikke Lie! Noe vi gleder oss veldig mye til for det er så utrolig bra! Om veldig kort tid gir hun ut sin første singel " Good Girl." Video er allerede skutt og ligger nå i klippen. Du kan bli med Rikke "behind the scenes" på hennes 2 videoshooter i filmen ovenfor. Akkurat nå sitter vi å velger pressebilder, singelcover og albumcover. Veldig gøy, men veldig vanskelig også siden vi har så mange fine bilder å velge mellom.

Sjekk ut bloggen til Rikke her!


Happy Phone

Idag fikk jeg en veldig hyggelig telefon...

fra magasinet KK...

- som fikk meg til å bli så glad! Hva de sa i telefonen? Det sier jeg ikke før på fredag...


Topshop Love

Når i all verden kommer Topshop til Oslo?  Orker ikke vente lenger...


Have you read the latest Nourish posts?

Sånn vil jeg se ut

Jeg vil se ut som Elle Mcpherson når jeg er 46 år gammel! Hun må jo uten tvil være verdens fresheste dame! Hun er tobarns mor og 46 år!!!!!!!! Jeg sitter og følger med på Britans Top Model om dagen hvor hun er programleder og som om det ikke var nok at hun er superpen så er hun super hyggelig også!

Jeg henger henne opp på veggen som inspirasjon.


A box full of shoes

Se hva jeg fikk av svigermor igår som en litt forsinket bursdagspresang! En herlig boks med nydelige kort og konvolutter prydet med de herligste sko!

Boksen ble kjøpt på The Metropolitian Museum og Art i New York og disse kortene har jeg tenkt til å sende rundt til min kjære og nære med noen fine små ord på. Skoen på bildet er en aftensko by Christian Dior med glitter og safirblå krystaller. Jeg elsker sånne små ting som dette.

Fikk også en nydelig parfyme fra Burberry Sport. Frisk samtidig som det er litt tyngde i  den. Mmmmmm, herlig!

Itilleg fikk jeg mudmask og bodylotion fra den Blå Lagune på Island. Me so Lucky!!


Juhu Cupcakes

Hatt en superdag med svigers på middag. Fikk kjempefin forsinket bursdagspresang. ( will blog later...) Imorgen skal jeg til min søte frisør Miriam og farge etterveksten. Det er alltid topp! Gleder meg!! Jeg er tilbake for 100% fullt på bloggen fra og med neste uke så sorry nok en gang for at jeg er litt på sommertid enda..

Puss & Kram!


Me Wants Andy Warhol

Hadde jeg hatt masse, masse penger skulle jeg kjøpt dette Panda bildet av Andy Warhol. Det hadde passet perfekt sammen med mitt elskede plexitrykkt "Dog" av Søssa Magnuss som jeg har hengende på veggen hjemme.


Have you read the latest Habitats posts?

Home

Igår kom jeg hjem etter noen dager hjemme hos mamma på Sel i Gudbrandsdalen. Her har jeg tilbragt alle min sommmerferier i barndommen samt at jeg bodde her fra jeg var 10 til jeg ble 16 år. Ett bittelite stille sted, men veldig fint.


Jørundgard

På bittelille Sel i Gudbrandsdalen ligger Jørundgard. Denne vakre middelalder gården ble oppført til innspillingen av filmen Kransen i, bygget på Sigrid Undsets roman om Kristin Lavransdatter. Det er utrolig nydelig her og veldig gøy å se hvordan man faktisk levde i dette landet for mange, mange år siden. Som den Gudbrandsdølen jeg er er jeg er veldig fan av stilen blandet med nyere ting. La deg inspirere.


You can hang with me

Jeg er hjemme igjen!


Back to my Roots

Kofferten er pakket. Imorgen setter jeg meg på toget og reiser noen dager oppover til Gudbrandsdalen for å hilse på mam, bestemor og tante. Min mor har ikke nett, men min tante har :) Skal se hva jeg får til mens jeg er der oppe.

Take Care Cupcakes!


Have you read the latest Blessings posts?

Nails Nails Nails

 

Etter å ha tittet på YSL sine lekre negelakker som kommer denne høsten har jeg fått neglelakk dilla! Kom over nettsiden til negleguruen Sophy Robson her om dagen. Denne damen gjør neglene til nesten alle store kampanjer og photshoots for de største motehusene. Dama er AMAZING! Hun har gjort neglene på bildene. Sjekk ut de lekre Chanel neglene hun lager på youtuben nederst. Delikat, and me wants!Fresht & Rent fra Eos

Er du fan av Eos sine leppepomader er jeg ganske sikker på at du kommer til å elske deres nye bodylotion.

Den er helt uten parabener, lanolin og fargestoffer og kommer i tre forskjellige varianter. En for tørr hud, en for normal og en svakt parfymert for deg som liker en luktfri lotion.  Min favoritt er denne med en svak duft av agurk. Prisen er også bra! 98 kroner for en stor drøy flaske.


Lola says hi

Datteren til Madonna, lille Lourdes må uten tvil være verdens kuleste 13-åring! Hun er ute med en helt egen kleskolleksjon i disse dager under navnet Material Girl. Også blogger hun! Og bloggen er bra! Sjekk den ut her!

Ps. Jeg elsker hennes aller første innlegg hvor hun skriver at hun gleder seg til hun blir 14 for da får hun lov til å farge håret. Veldig søtt!


Pretty Pretty cool

Satt og bladde meg gjennom innleggene på Stockholm Streetstyle da denne klokken fanget øyet mitt. Digger kombinasjonen av klokken og armbåndene! En wannabe Mickey Rolex! Jeg vil ha! Fant den til 40 dollar på denne siden. Skal, skal ikke?