Magnolia Bakery

Like ved hotellet mitt ligger legendariske Magnolia Bakery og det er både ett pluss og ett minus siden det nesten er umulig å gå forbi uten å plukke med seg et par av deres sinnsykt gode cupcakes!

Uten tvil de beste cupcaksene jeg har spist i hele mitt liv!!!! Superdigg frosting og moist og god kake. Yummy!!!


London NYC

Cupcakes! Jeg bor for tiden på et fantastisk deilig hotell her i New York  som heter London NYC. På dette hotellet har selveste Gordon Ramsey en restaurant som jeg hadde den store glede av å spise på i går kveld. -Og maten skuffet ikke. Nyydelig!

Håper dere har tålmodighet med meg. Jeg ver jeg er en litt dårlig bloggere mens jeg er her, men bilder kommer! Jeg lover! Har så utrolig mye gøy å vise dere. Nå har jeg tenkt til å hoppe til køys mens mange av dere sikkert snart står opp.

God natt & God morgen!


Live laugh & Love

I'm gonna let the pictures speak for themselves. Jeg har aldri noensinne ledd så mye i hele mitt liv!!! Har seriøst the time of my life!


Party Like a Rockstar

I am having sooooooo much fun!!!


Have you read the latest Nourish posts?

Verdens hyggeligste middag

Jeg elsker kunst, god mat, deilig drikke og hyggelige mennesker så vår første middag i New York var helt perfekt! Tone fra inovasjon Norge inviterte oss på privat dining i sin mann, Frank Brunner sitt atelier. Atelieret lå nede på en pier med utsikt rett på Frihetsgudinnen i et område man tidligere ikke ville sette sin fot, men som nå blomster av kreative mennesker. De kjente norske kokkene "The Culinary Circus" stod for den imponerende maten som de lagde i rommets vedovn! Himmelsk mat! Vakre mennesker. En magisk kveld!


Mmmmmmmm

Verdens hyggeligste kveld!

Jeg bøyer meg i støvet. Gutta i the Flying Culinary Circus lagde et terningkast 6 måltid på denne ovnen. Vi snakker kongekrabbe, blåskjellsupper, møre biffer og herlige kaker!


What?

The flying Culinary Circus kan mer enn å kokke. De kan trylle også! De tok skjeen til Yosef og bøyde den!!! Som dere ser følger jeg nøye med for å sjekke om det er noe juks, men han kan faktisk trylle! Imponerende partytriks!!

What? Både jeg og Mikkel fra Stargate er like forundret. Jeg vil også lære meg!


Have you read the latest Habitats posts?

OMG

Atelieret lå like ved Frihetsgudinnen så de hadde satt opp en stjernekikkert ut igjennom de åpne dørene. Gjett hva jeg så da jeg tittet igjennom den....

WOW!!!


Time of my life

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri før i hele mitt liv har hatt det så gøy som jeg har hatt det de tre siste dagene. Jeg har opplevd så mye at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne! Jeg suger til meg New York inntrykk som en svamp og ler mer enn jeg har gjort på flere år.

Jeg har kjørt helikopter over Times Square nattestid, spist herlige måltider laget av topp chefs, drukket alt for mye vin og ikke minst så har jeg hilst på Beyonce!!!! Håndhilst vel å merke, i hennes studio!!! Det var en stor opplevelse for å si det mildt!  Hun var ganske liten , nydelig ujålete med lave sko og  ingen sminke. Super nydelig og supersøt! Kan nesten ikke tro det er sant, men det er det....

God natt vakre mennesker.  Mer New York Diaries kommer i morgen. Puss. Puss.


I Heart New York

Hello Cupcakes! Jeg har det sååååå gøy her i New York at jeg rett og slett ikke rekker å oppdatere like hyppig som det jeg pleier å gjøre. Har opplevd så mye som jeg gleder meg til å dele med dere!!!  I HEART  NYC!!!!


Verdens beste

Veldig mange av dere spør meg hvor jeg fikser håret. Jeg har verdens beste frisør som jobber på Dugg.  Jeg var i deres splitter nye, freshe salong i Niels Juels gate i dag og fikset på etterveksten. Alle som jobber der er meget dyktige og veldig, veldig hyggelige så dersom noen mangler en fast salong så anbefaler jeg denne.

Ps. De selger også Shu Uemura hårproduktene som jeg er fullstendig hekta på.


Have you read the latest Blessings posts?

Litt luksus

Jeg har lånt meg disse to fantastiske veskene fra Alexander Wang og Chloe og de skal få lov til å være med meg helt til New York!  Jeg har lånt de fra nettsiden littluksus.no, en genial side jeg har skrevet om tidligere også. Konseptet er at du kan leie deg en veske på ukesbasis.  Loves it!


Endelig

Jeg har lett i flere uker etter disse skoen og igår fant jeg de endelig i min størrelse. Soooo happy!!!!!


Det kribler i magen

I morgen setter jeg meg på flyet til The Big Apple!  Idag har jeg gjort unna de siste forberedelsene. Etterveksten er farget, klær vasket og penkjoler strøket. Har lånt meg noen sinnsykt fine vesker fra littluksus.no også. Blant annet den nydelige Chloe vesken dere ser på bildet. J'Adore!


Moi Moi Moi

Jeg lovte å fortelle dere når jeg var i KK. Dobbelside med Frøken Pihl i bladhyllene nu!