Love Chloé

Jeg er svak for Chloé parfymer og falt pladask for den nye "Love Chloé" da jeg så bilde av flasken for en stund tilbake. Nå er jeg den heldige eier av duften og den skuffet ikke. Den blir bedre og bedre jo lenger den sitter på huden. Jeg synes nesten den lukter litt vintage, litt pudder og skjønne blomster.

Jeg elsker den freshe flasken og dobbel elsker reklamefilmen. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=RtTL1LRuhh8


Skjerf deg

Kan man noensinne få nok skjerf? Nope! Jeg elsker store , tykke, myke, varmende skjerf rundt halsen når gradestokken går nedover. Jeg synes det kjennes ut som om jeg går rundt med en gigantisk evig klem rundt halsen. Ny favoritt nå er dette beige skjerfet fra Cubus. Det er kjempemykt, også liker jeg den litt hjemmestrikkede feelingen.

En annen favoritt om dagen er denne halsen fra Carlings i en nydelig gammelrosa farge.

I like!

Man kan jo  selvfølgelig ta strikkepinnen fatt og strikke et skjerf selv også, men forløpig holde jeg meg til å strikke vaskekluter.


SOS

Det var noen som spurte meg om jeg kunne anbefale en god fuktighetsmaske her om dagen og det er klart jeg kan! Som den beautyjunkien jeg er prøver jeg alltid veldig mye forskjellige produkter, men en fuktighetsmaske som alltid har fast plass i baderomsskapet mitt er denne fra L'Occitane.

Immortelle Bioloiqe er en fet og fyldig krem-maske som er perfekt for min super dehydrerte hud. Anbefales!


Hvor ble det av treningsgleden?

http://www.youtube.com/watch?v=jKo80E68k38&feature=player_embedded

Jeg og trening er plutselig ikke venner lenger. Har mistet helt lyst og treningsglede, håper den snart kommer tilbake for jeg har blitt litt som pusen ovenfor. Jeg klarer rett og slett ikke å løfte en eneste vekt...


Have you read the latest Nourish posts?

Thai Mail

Jippi! Så gøy! Sjekk den kule pakken som lå i postkassen min idag. Den har reist helt fra Thailand! Jeg har verdens beste venn som bor der nede og i ny og ne dukker det opp små overraskelser i posten min med de fineste ting! Denne gangen var det denne lekre saken som skjulte seg i konvolutten.

Og hva er så dette? Dette er et pulver man bruker for å holde huden myk og fin. Den kan også brukes til å rense sølv og diamanter. Blir ikke mer praktisk enn det!

Tusen takk fine Steffen!!!

xoxo


H&M Loves Lanvin

http://www.youtube.com/watch?v=nScoporcr1Q&feature=player_embedded

Det begynner å nærme seg ... H&M sitt nyeste designsamarbeid med Lanvin kommer i butikk i november og foreløpig har ikke ett eneste plagg fra kolleksjonen blitt vist. Bli med vakre Natahsa Poly på photoshoot for kolleksjonen. Dersom du tror du kan snike til deg en liten titt på plaggene tar du feil, men en liten feeling på hva vi har i vente får du.

Enjoy!


MTV @ Grand Hotel

Fant dette bildet av meg og Lilia fra gårsdagens MTV party. Lilia jobber som designer for merket Johnny Leave Home som selges på Urban og hun hadde tidligere blogg på girlfriend.no, nettsiden jeg  jobbet med før. Nå blogger hun på eget domenet. Sjekk ut bloggen til Lilia her!

Kjolen min er et lite funn i New York. Elsker den! Og det beste av alt var jeg kun betalte 20 dollar for den.


I’m Back

 

Da har jeg vært hjemme i noen dager. New York føles plutselig veldig langt borte, nesten som en drøm. Her hjemme er det kaldt og parkasen, luer og votter er hentet frem fra skapet. -Og jeg er max døgnvill. Legger meg 5 på morningen og våkner 16.00. Fullstendig krise. Hvordan skal jeg klare å rette opp dette?

Igår var jeg på MTV sin store fest på Grand så det ble nok en laaang kveld. Veldig gøy, men idag merker jeg at jeg er veldig sliten... Hilste på mange av dere blogglesere i går også. Hei til alle dere!  :)

Mange av dere gjettet riktig. Det var en lue som lå oppe i den fine Betsey Johnson posen min. Nå blir vinteren litt kulere med denne på hodet. Ha en herlig søndag Cupakes. Jeg stikker på kino!

xoxo


Have you read the latest Habitats posts?

Jeg er i Det Nye

Hege Golf, Linnea Dahle og meg er i det nyeste Det Nye. Dersom du lurer på om vi har noe vettugt å si synes jeg du skal plukke med deg et eksemplar i bladhyllen.

Behind the scenes bilder fra shooten ser du her.


New Cute Stuff

Som dere sikkert har fått med dere har jeg fullstendig oppheng på keycaps. Fant disse dritkule på Sanario butikken i New York.

Fant også denne

Så nå ser nøkkelknippet mitt ut som dette. Jippi!


Happy Weekend

What's not to like?


Have you read the latest Blessings posts?

Hurra

Fotograf Jeanette Haslien tok dette bildet av meg for Massiv en stund tilbake.For noen dager siden ga Infografikkprisen henne en bronsjeplassering for nettopp dette bildet. Hurra og gratulerer til Jeanette og en bitteliten klapp på skulderen til meg :)

Sjekk ut bloggen til Jeanette her.


You make me blush

Jeg har tidligere skrytt hemnigsløst av Giorgio Armani sin foundation og nå har jeg fått en ny favoritt. Jeg gikk innom Armani på Saks i 5th Avenue der jeg ble bestvenn med en av deres mange makeupartister. Han anbefalte meg denne blending duo blushen (Nr.4). Jeg ville aldri plukket opp denne fra sminkediksen da jeg synes den så alt for rød ut, men den er nydelig. Man får et naturlig friskt drag i fjeset. Higlighteren øverst kan man legge opp kinnbena, øyenlokkene eller under brynet. Et av de aller beste produktene jeg har i min makeupbag!

Er så gøy å møte på dyktige folk i sminkedisken, jeg har aldri noensinne lært så mye om hva jeg kler eller ikke som jeg gjorde på den halvtimen sammen med Mr. Fabolous. Kjøpte en nydelig leppestift i en rød berry farge også som jeg viser litt senere.

Tuddelu!


Follow the Burger

Skal du til New York i nærmeste fremtid må du gå innom verdens beste burgersjappe på luksushotellet Le Meriden. Selve hotellet er superduperfancy og man må lete litt før man ser dette neonskiltet inne i lobbyen. Følger du det kommer du til en restaurant som i følge en offisiel kåring selger verdens tredje beste burger!

Stedet matcher overhodet ikke resten av hotellet og det er det som gjør stedet helt unikt! Det er nesten alltid kø og jeg skjønner hvorfor. Skikkelig skikkelig gode burgere!


What’s this?

Okei, bittelitt shopping har det blitt. Jeg gikk tilfeldigvis forbi Betsey Johnson igår og de hadde salg. Kjøpte meg en kjempefin liten ting som blir bra nå som vinteren er i ferd med å komme. Kan dere gjette hva det er?