New Love

Jeg elsker min nye kjole! Okei, jeg er enig at den ser ut som om noe bestemor kunne gått med der den henger, men den ser helt anderledes ut når den kommer på. Sitter som ett skudd! -Også elsker jeg at den har lange armer, love it!

Tror jeg kommer til å ha den på julaften. Vet ikke helt hva jeg skal style den med enda.. Noen som har noen gode forslag ? Jeg tar i mot tips til hår, makeup og accessories.


Jeg er nominert

Jeg er nominert til Årets Moteblogg!!!!!!!!

Fikk plutselig tips om en link til minmote.no, og når jeg klikket meg  inn der ser jeg at jeg er nominert til Årets Moteblogg under Vixen Blog Awards som går av staben i februar. Ble så utrolig glad!!!! Tusen takk  for nominasjon, det er en stor ære.

Men, jeg trenger deres hjelp kjære Cupcakes. Blir superglad dersom du klikker deg inn her og legger igjen en liten stemme på meg.

Tusen takk.

xoxo


Put a ring on it

Jeg har oppheng på ringer og er ekstra glad i denne herligheten jeg fant på Indiska her om dagen. Har en stor svakhet for etniske smykker så denne er helt perfekt!

Fant også disse. Veldig kjedelige  hver for seg, men stabler man de sammen som ett lite tårn blir de veldig fine.


Sånn passe stressa…

 Jeg fant plutselig ut det bare er 2 dager igjen til jeg drar på juleferie! Stress!!

Omtrent sånn her ser altså jeg ut om dagen...


Have you read the latest Nourish posts?

L.O.V.E

Edita Vilkeviciute is a Dior girl for Industrie Magazine. Photo: Camilla Aakrans


Den ultimate julegave

Luksus-shoppesiden net-a-porter.com har laget den perfekte  julegaven! The ultimate Shoe Subscription heter den, en ordning som gir deg  et par splitter nye designersko hver eneste måned i ett helt år!!!!

Nedturen er at gaven koster ca. 80.000 norske kroner.


Winter Wonderland

 

Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med meg, men jeg digger denne kalde vinteren! Elsker den litt stikkende kalde følelsen i ansiktet. Det er mulig jeg sier dette fordi jeg første gang i hele mitt liv faktisk har superbra vintertøy. Kom hjem fra Gudbrandsdalen idag etter noen deilige førjulsdager. Har kost meg så masse!

Jeg og mamma var ute og plukket mose og greiner med kongler på også som ble til kjempefine juledekorasjoner! Helt fantastisk å kunne rusle ut i naturen og finne fine ting man hadde betalt hundervis av kroner for her hjemme i by'n. Gøy på landet!


Moms med Mozartkuler

Herregud, jeg har laget verdens beste julesnop! Hjemmelagde Mozartkuler. Mange av dere spurte om oppskriften da jeg twitret om de for noen dager siden. Her er den!

Dette trenger du:
1 pakke marsipan
1pakke Nougat
Valnøtter
2 plater mørk kokesjokolade
Kakao

Og slik gjør du:

Skjær nougaten opp i små terninger og rull en kule med marsipan rundt. (Dersom du ønsker en litt mer voksen variant kan du blande ut marsipanen med litt konjakk.) Varm opp sjokolade i vannbad og dypp nougat og marsipankulene med sjokolade, strø over litt kakao og pynt med en liten valnøtt.

Superlett og supergodt! -Og ikke minst en god gaveide!


Have you read the latest Habitats posts?

Det begynner å nærme seg

http://www.youtube.com/watch?v=ubeVUnGQOIk

Det begynner å nærme seg  jul, bare ni dager igjen... Husk å nyt den koselige førjulstiden også.


Jul i Stuggu

Sånn ser det ut hjemme hos meg akkurat nå! JUL!!!! Jeg kjenner tydeligvis veldig mange som har vært veldig snille i år...


The Wild Bunch

Say Hello to the lovely Wild Bunch!

Først en lite Nespressokopp for å skjerpe konsentrasjonen. (Noen som har smakt de nye julesmakene med mandel,vanlige og karamell? Y.U.M)
Deretter klippe, lime, klippe...

Volia! Sjekk dennne lille karen! Fin ikke sant? Resten av gjengen håper jeg blir ferdige iløpet av uken. Jeg fant dette klippe/lime settet hos Norway Designs. Perfekt julegave til under 200,- dersom du kjenner noen som er glad i å sitte pusle litt.


F.R.E.S.H.T

Sånne negler vil jeg ha! Spørs derimot om jeg har tålmodighet til å sitte å lime på en og en sten....


Have you read the latest Blessings posts?

Hjem til Jul

Julegavene er kjøpt inn og kofferten pakket. Turen går til Sel i Gudbrandsdalen for en liten førjulsvisitt hjemme hos mamma før jeg setter ferden til varmere strøk i neste uke.

Ha en nydelig weekend Cupcakes!


WOW! 2 Plass!!

Jeg åpnet opp VG Helg idag og til min store overraskelse er jeg på 2. plass i en kåring over Norges beste hverdagsbloggere! Jeg ble så glad!!!!! Og stolt!!! Tusen takk til VG Helg og juryen!

2 Plass!!!!!! JIPPI!!

Gratulerer også til Fotballfrue og Ulrikke Lund og på vegne av oss alle vil jeg sende en takk til juryen som bestod av Trine Grung, Silje Pedersen, Snorre Valen, Annette Haga og Anne Mette Rustaden.


Fredagskos

Jeg er så heldig å ha en venninne som lager og selger de lekreste cupcakes. Nå har hun til min store begeistring begynt å lage makroner også! Gjett om jeg ble glad da det tikket inn en sms tidligere idag hvor det stod at hun hadde laget litt fredagskos til meg!

Sykt gode!!!  Mums!

Tone Chopcakes er forøvrig med i en cupcake challenge på interiørbloggen Scandinavian Chic. Klikk her for å gi henne en stemme!


B.E.L.I.S.S.I.M.O

Kate Moss. Vogue Italia. Hva skal man si? Alt for kult!!! Gjett hvem som fikk lyst på mørkebrunt hår nå....