Wish it was mine

Jeg skulle virkelig ønske at denne hånden var min for jeg elsker alt på den! Mikke Mus klokken vurderer jeg sterkt å lete opp på ebay, også de fine perlearmbåndene da!! Jeg leter etter de overalt, men finner de ingen steder. Noen som har noen bra tips?


Ny reklamefilm med DEFINE

Jeg lå henslengt i sofaen i går da jeg plutselig hørte en kjent stemme og så ett kjent fjes. Det tok noen sekunder før jeg oppfattet at det faktisk var meg! Min nye reklamefilm for Define har begynt å gå på tv-skjermen. Det er alltid litt skummelt å se den for alle første gang samtidig som det er veldig gøy også!

Behind the scenes bilder kan du se her.


Camilla i TV-skjermen

I dag begynte min nye reklamefilm for Define å gå på tv-skjermen. Jeg skjønte ingenting da jeg plutselig hørte min egen stemme på tv'en for noen minutter siden. Jeg løp opp og klarte å knipse ett lite bilde av skjermen før jeg forsvant igjen. I morgen poster jeg filmen her på bloggen. Litt skummelt og veldig gøy!


Smells like chocolate

På Fogner ligger det en fantastisk, og litt farlig fristende butikk som heter Sebastien Bruno. De selger de nydeligste kaker og makroner og ikke minst hjemmelaget sjokolade. Jeg klarte ikke å gå forbi denne  parfymeflasken av ren sjokolade. Så fin at den nesten er en skam å spise, men når det ligger enda flere konfekter inne i selve flasken må den åpnes.

Perfekt å ta med som en liten vertinnegave neste gang du skal på middagsbesøk. Er du heldig får du kanskje smake på den selv også.


Have you read the latest Nourish posts?

Lag glamorøse krøller

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/36070294[/vimeo]

Dette skal jeg prøve meg på i kveld. Superfine krøller og mulig enda lettere enn med en rettetang!


Follow Me

Når jeg ikke er på bloggen så finner dere meg på Twitter og på min nye dille Instagram. (Elsker Instagram!!)  Du må gjerne følge meg der også. Last ned appen Instagram og finn meg på navnet camillapihlno. Håper å se dere der.


Scrubidoo Scrubiloo

Jeg E.L.S.K.E.R deilige krukker med kroppsskrubb og lar meg forføre av nye varianter hele tiden. Akkurat nå skrubber jeg meg ren og pen med denne saltskrubben fra Kremefresh. Helt naturlig med mandelolje, rosmarin og min favoritt, lavendel. D.I.G.G. I kveld blir det hjemmespa!


Ny Define kampanje

Jeg skvatt skikkelig da jeg bladde i nyeste Costume i går og dette bildet dukket opp. Jeg visste ikke at min nye Define kampanje var igang, men det var den visst! Til neste uke begynner reklamefilmen min å gå på tv-skjermen. Det er superstas og litt skummelt. Jeg lover å poste den her på bloggen  med en gang den har hatt premiere.


Have you read the latest Habitats posts?

Marni for H&M

Idag startet jeg dagen med å smugtitte på den nye Marni kolleksjonen for H&M. Mye fine plagg og kvaliteter, men personlig liker jeg accessoarene aller best.

Veldig mye fine sko. Tenk solbrune legger og sølvsandaler. Super Fresht!

Jeg dør litt av de skoene her også!

Fine ringer og fiiiint kamera fra LillisFashion.

Vibeke fra H&M i Marni fra topp til tå! Jeg elsker den søte t-skjorten!

Silje fra KK i fin Marni kåpe.

Kolleksjonen er til salgs i utvalgte H&M butikker 8 mars.


Sarte pasteller

Juhu! Ble så glad i dag da jeg tuslet innom H&M og så at de har begynt å selge Essie neglelakker. Da ble selvfølgelig noen med meg hjem. Fine sarte pasteller.
L.O.V.E

Det ble litt for mange farger for meg å velge mellom så da endte jeg opp med alle sammen på en og samme hånd <3

Jeg tipper dere lurer på hva de fine fargene heter. Sooo here we go. Fra venstre mot høyre.
1. Navigate Her. 2. Tart Deco. 3. Mint Candy. 4 Ballet Slippers ( en klassiker for fien nude negler) 5. Orange, it's obvious


Massiv Cravings

En sort Chanel Boy Bag står høyt oppe på min ønskeliste merker jeg.


Sweet Little Butterfly

Jeg fikk en fantastisk søt liten gave fra David-Andersen her om dagen. Ett fint lite kort med noen gode ord og dette nydelige sommerfugl armbåndet fra Ole Lynggaard. Akkurat passe røft og sart på en og samme tid. Synes du det var fint? Da bør du glede deg. Jeg fikk nemlig ett til en av mine fine lesere også. Konkurranse kommer veldig snart.


Have you read the latest Blessings posts?

Live from London

http://www.youtube.com/watch?v=EJOO-KAjO6o

Burberry live streamer sin visning under London Fashion Week akkurat nå! Klikk deg inn her for å titte.


We L.O.V.E Tim Walker

 

Har du noen minutter til overs idag synes jeg du skal google den fantastiske fotografen Tim Walker og la deg forføre av hans arbeid. Han tar de mest fantastiske bilder. Jeg blir like bergtatt hver gang. En genial mann!

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/25040776[/vimeo]


H.V.E.R.D.A.G.S.L.Y.K.K.E

Helena og meg har en kommende date i sofaen i løpet av dagen. Hun er en av de vakreste kvinnene jeg vet om og ekstra lekker er hun på forsiden av Eurowoman denne måneden. Danske Eurowoman er ett av mine yndlingsmagasiner og denne utgaven er faktisk det største de noensinne har laget med 308 sider med godt lesestoff og herlig dansk inspirasjon! En god kopp te og dette magasinet er ekte hverdagslykke!

Jeg er også veldig glad i mitt nye neonrosa stjernearmbånd fra Mono & Me. Det har jeg fått fra snille Anett som også har en fin blogg. Klikk her for å besøke den


A Teaspoon of Vuitton

http://www.youtube.com/watch?v=-Ie_x6WOJz8

Sukkersøtt & Lekkert. Slik så det ut da motehuset Louis Vuitton fotograferte sin vår og sommerkampanje. Jeg E.L.S.K.E.R fargene.