WOW! 2 Plass!!

Jeg åpnet opp VG Helg idag og til min store overraskelse er jeg på 2. plass i en kåring over Norges beste hverdagsbloggere! Jeg ble så glad!!!!! Og stolt!!! Tusen takk til VG Helg og juryen!

2 Plass!!!!!! JIPPI!!

Gratulerer også til Fotballfrue og Ulrikke Lund og på vegne av oss alle vil jeg sende en takk til juryen som bestod av Trine Grung, Silje Pedersen, Snorre Valen, Annette Haga og Anne Mette Rustaden.


Fredagskos

Jeg er så heldig å ha en venninne som lager og selger de lekreste cupcakes. Nå har hun til min store begeistring begynt å lage makroner også! Gjett om jeg ble glad da det tikket inn en sms tidligere idag hvor det stod at hun hadde laget litt fredagskos til meg!

Sykt gode!!!  Mums!

Tone Chopcakes er forøvrig med i en cupcake challenge på interiørbloggen Scandinavian Chic. Klikk her for å gi henne en stemme!


B.E.L.I.S.S.I.M.O

Kate Moss. Vogue Italia. Hva skal man si? Alt for kult!!! Gjett hvem som fikk lyst på mørkebrunt hår nå....

 

 


Et lite gavetips

Jeg var innom og tittet på Designtorget her om dagen da jeg snublet over denne geniale boken. Ikke bare er den fin, den er superpraktisk også!  Er du sånn som meg som river ut oppskrifter av blader også blir de bare liggende og slenge rundt på kjøkkenet. Eller kjenner du noen som gjør det? Da kanskje du skulle kjøpe denne til de?

Boken har nemlig små lommer hvor du kan samle alle oppskriftene din etter kategorier. Smart! -Og veldig fin!

En super gave til under 200,-   Også elsker jeg at den er på svensk, det gjør den litt ekstra koselig!


Have you read the latest Nourish posts?

Oh Happy Days

Jeg merker jeg er i sinnsykt godt humør om dagen! Jeg nyter å tusle rundt å kjøpe julegaver og lage julestemning i heimen. Til og med det kalde været synes jeg er fantastisk! I en alder av 32  har jeg endelig funnet ut at trikset er å kle på seg. Jeg har for første gang i mitt liv kjøpt meg fornuftige vintersko! Et par splitter nye Timberlands pryder mine føtter og etter ett par dager med gnagsår er jeg nå strålende fornøyd! No more kalde tottelotter!

Jeg ser kanskje ikke så kul ut , men jeg er ihvertfall varm!

Ciao!


Pip Pip

Ikke glem de søte småfuglene våre i denne kulden. Min terasse har blitt rene dyrehagen, og jeg elsker det! Det kryr av bittesmå nydelige fugler der ute. Det er superkoselig! Jeg kjøpte den superpraktiske fuglemateren på Designtorget for noen uker siden. Den er helt genial med sin store sugekopp som gjør at du kan feste den på vinduet ditt. Det er nesten som å ha fuglene inne på besøk, så nærme kommer de.

Kanskje en bra julegave ide også?


God Morgen Cupcakes

Det ble laget en liten film om meg og bloggerene Nette Nestea og Livingdoll da vi var og tok bilder for smykkebutikken Cocoo.se for noen uker siden. Filmen har fått det fengende navnet " Norska Bloggdrottningar" 1-2-3. Kjør film!

Jeg må si at det er veldig rart å høre sin egen stemme...


I have a secret

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/12890334[/vimeo]

Jeg elsker denne filmen så mye at jeg må dele den med dere en gang til. Min favoritt!


Have you read the latest Habitats posts?

Massiv Cravings

Georgia May Jagger ser fantastisk ut i Chanel sin nye kampanje. Det gjør klærne også, men det er ikke de jeg har massiv cravings på. De ligger langt over mitt budsjett,  neglelakken derimot... F.R.E.S.H.T.

Jeg har fallt pladask for denne isblå fargen. Riva er navnet, og jeg vil ha den. Desverre selges den ikke i Norge, men jeg merker at jeg har lyst på isblå negler. Spørs om ikke min venn ebay kan hjelpe meg...


En deilig dag

Jeg startet dagen idag med julemusikk, en haug med freshe magasiner og grønn te hos min fantastiske frisør Miriam som holder til på Dugg salongen på Briskeby. No more Miss Ettervekst på meg. Jeg må si det igjen. Jeg elsker å være hos frisøren. Ren lykke!


Monday is Funday

Idag er det denne sangen og kun denne sangen som gjelder! Bonus. Det er en elefant i videoen!!!! En elefant!


Minmote.no

Minmote.no var tilstede da CosmoBeauty lanserte sin nye mineralmakeup for noen uker siden. Lurer du på hva mitt, Jenny Skavlan, Linnea Dahl og Mariann Thomassen  sitt hemmelige sminketips er? Les det hos minmote.no

Jeg ser sånn ganske ikke så kul ut på bildene så det er lov å le :)


Have you read the latest Blessings posts?

Englespill

Idag har jeg pakket inn julegaver til lyden av engler. Er så utrolig hyggelig å ha engelspill i leiligheten. Den svake søte lyden av bjeller bringer frem julestemningen. Mysigt.

Nå kryper jeg til sengs. Vi sees i morgen. Drøm søtt!


15 % rabatt hos cocoo.se

Må bare med en gang få påpeke at dette er nok et "behind the scenes" bilde fra min shoot med cocoo.se og ikke et outfit bilde! Jeg ser ut som en skikkelig heavyrocker groupie. Ha ha! Gøy å kunne bli en annen person i ny og ne.

Idag har jeg vært på julegaveshopping og jammen tror du ikke jeg nesten ble ferdig med hele min liste. Klapp på skulderen til meg! Vil også minne dere på at dere får 15 % rabatt hos cocoo.se frem til julaften hvis dere bruker mitt navn, camilla som rabattkode.

Happy Shopping!


To cold for cool

Det er vanskelig å kle seg kult om dagen når gradestokken kryper nedover og nedover.... For meg er det "function before fashion" som gjelder om dagen.  Heldigvis fant jeg denne fantastiske fake pelsvesten hos Zara igår. Den varmer samtidig som jeg kan se litt fin ut. Happy! Happy!