Ny Favoritt

Dere som har fulgt bloggen mine en stund har sikkert fått med dere at jeg har vært på maskara jakt. Min snille nabo kom med en fra I.D som jeg er kjempefornøyd med, men så kom jeg plutselig over denne fra  La Roche Posay på apoteket. Denne maskaraen rocker fletta! Den er rett og slett supergod og jeg får verdens lengste vipper av den! For dere som lurer, navnet er som følger: La Roche Posay, Respectissime Extension. Ikke verdens letteste navn å huske så det kan være smart å skrive ned.  Passer perfekt for dere med sensitive øyne også da den innholder 0 % parfyme.


Verdens Søteste

Dagen i dag har vært helt fantastisk, og en av grunnene er lille Elvis som dere ser på bildet. Søteste Rikke Lie har fått verdens skjønneste Yorkie Terrier. Smelt.... Er den ikke helt nydelig? Vakreste lille hunden jeg har sett i hele mitt liv. Som dere skjønner har jeg allerde meldt meg som fast barnevakt.

Jeg har også vært på kostymeprøver med Pernille idag som skal være med på Grand Prix om ett par uker. Kan ikke røpe hva hun skal ha på seg enda, men jeg kan røpe at det dreier seg om en veldig fin kjole fra Acne.

-Også fikk jeg en utrolig utrolig kul beskjed idag, hva det dreier seg om er fortsatt hemmelig, men herreguuuuuuud så kult!!!


Noe å tenke på

 

Imorgen er det mandag. La oss starte uken med disse visdomsordene!

xoxo
C


Nytt i heimen

Jeg er på "rydder'n" om dagen og prøver å lage litt mer orden i heimen. Fant denne fine knaggen i helgen som passet perfekt i gangen. Jeg har holdt på å bli smågal av mangel på et sted å henge veskene jeg bruker til daglig. Det passer seg liksom ikke helt å legge de på gulvet. Nå har de fått seg en fast plass og jeg er strålende fornøyd!


Have you read the latest Nourish posts?

Happy Weekend Cupcakes!

Vil ønske dere alle en fantastisk weekend! Jeg  gir jeg meg selv både en krone og medalje før jeg går inn i helgen fordi jeg har vært ekstremt flink til å trene den siste tiden. Synes jeg selv fortjener en liten klapp på skulderen!

I det siste har jeg fått masse spørsmål fra dere angående trening, mange av dere som lurer på hva jeg trener og hvor ofte. Nå om dagen trener jeg 3 ganger i uken. Mandag, onsdag og fredag. Jeg trener på helsestudio og veksler mellom kondisjons og styrketrening. Har flørtet litt med yoga også, men jeg klarer aldri å rekke tidene. Skal prøve å starte igjen for  det er en trening som gir meg ekstremt mye selv om jeg er stiv som en stokk.


God Morgen

Elsker, elsker, elsker denne frokostblandingen!

MUMS!


Cleaning Out My Closet

Jeg selger min nydelige kjole fra Queens Warderobe da den er litt for liten for meg.  Kjolen er aldri brukt (Med unntak av bildet) Størrelse Small, men den er liten i størrelsen så jeg vil nok heller kalle den en X-Small. Kjolen er 85 cm lang, kremfarget chiffon med superfine gullknapper.

Jeg selger den for 500,- inklusiv frakt. Er du interessert sender du en mail til [email protected].

Førstemann til mølla!

SOLGT!


Filippa K Summer 2011

Gud som jeg elsker den nye kampanjen til Filippa K! Bildene er tatt av en av mine yndlingsfotografer, svenske Camilla Åkrans. Hun er en mester i å fange magi i bildene sine.

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/18294889[/vimeo]

Det er nesten så jeg kjenner lukten av varm nordisk sommer...


Have you read the latest Habitats posts?

Smart fra Make Up Store

Kom over to utrolig smarte produkter fra Make Up Store dersom du sliter med maskara som drysser i løpet av dagen eller en fet t-sone. Den første heter " touch up" og er en fargeløs gele som du bruker til å gre over maskaraen din dersom du trenger en liten oppfrisker i løpet av dagen.

Børsten funker som en liten kam som gre igjennom vippene dine. Den kan også brukes til å gre øyenbrynene på plass. Neste superpraktiske produkt er ett "blothing powder." Du vet de tynne små arkene man kan bruke til å fjerne en blank nese i løpet av dagen. Dette pudderet funker på samme måte.

Pudderet gir ingen farge, det funker kun til å fjerne overflødige oljer i ansiktet i løpet av en lang dag. Pudderet kommer med en liten praktisk svamp også. Passer perfekt dersom du sliter med fet hud.


Morgenstund har Dugg i munn

 

Idag var det veldig tungt å stå opp synes jeg, da hjalp det ganske betraktelig å starte dagen hos Dugg og min vidunderlige frisør Miriam. Litt klipp, striping og farging av ettervekst gjorde susen. Nå føler jeg meg som en million dollar!

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg E.L.S.K.E.R å være hos frisøren.


Tea Time

Jeg elsker store kopper med rykende varm te og drikker flere kopper iløpet av  en dag. Er ekstra glad i grønne teer eller andre urteteer som har en helsebringende effekt. Ekstra gøy synes jeg det er med te som kommer i fine bokser. Min nyeste i samlingen er denne fra Harney & Sons.

Super god og superfin!

Noen som har noen gode te forslag til meg?  Jeg har lyst til å fylle opp kjøkkenskapet mitt med enda noen nye smaker.


Home Again

Det første jeg gjorde etter jeg kom hjem fra ferie var å løpe ned på Acne butikken for å prøve de nye Cypress skoene jeg blogget om i forrige uke. Og jepp, det var like fine i virkeligheten som på bildet. Desverre hadde de ikke størrelsen min inne, pluss at jeg gjerne skulle hatt de i sort istedenfor brun. De søte jentene på Acne skulle prøve å bestille de til meg så nå krysser jeg fingre og tær og håper det ordner seg! De er så fine!!!


Have you read the latest Blessings posts?

Året som gikk…

Har sittet i flere timer og tittet igjennom arkivene fra ifjor. Januar 2010 startet med 3 uker i Thailand hvor jeg blant annet fikk kose med en bitteliten tigerbaby. 2010 var et fantastisk år for meg, her er mine highlights måned for måned.

FEBRUAR 2010.

Jeg tok bilder for magasinet MASSIV.

MARS 2010
 
 

 

Jeg var i Kamille!

Og i Costume!

Og i MASSIV!!

Jeg møtte den underbara supermodellen Emma Wicklund under en Lindex presselansering.

APRIL 2010
 
 

 

Jeg spiste is i Milano.

Jeg koste meg med vår kjære Charlotte Thorstvedt sin Bik Bok kolleksjon.

Og hadde det veldig gøy med gode venner.

MAI 2010

Stylegallery.com snappet bilde av meg!

Jeg gikk mye på kinodates med min kjære.

Glødet med Madcon på Eurovision.

 

JUNI 2010

Jeg fikk en liten bloggboost på Side2.no

Jeg feiret bursdagen min i underbare Paris!

 

JULI 2010

Sommerferie i Hellas

AUGUST 2010

Photoshoot med KK hjemme hos meg.

Og Photoshoot med Det Nye.

SEPTEMBER 2010

Jeg koste meg i London.

Og fant ut at jeg deler navn med et byggefirma i København.

OKTOBER 2010

Jeg hadde the time of my life i New York!

Og jeg lærte meg endelig hvordan jeg skulle lage denne sveisen.

NOVEMBER 2010

Jeg koste meg på åpningen til Moods Of Norway sin superduper Store og tulla og tøysa på VGTV

Jeg dro til Stockholm og tok bilder til Cocoo.se sin vinterkampanje.

DESEMBER 2010

Cocoo.se kampanjen ble lansert.

Jeg kom på 2.plass(!!!) da VG Helg kåret Norges beste bloggere.

-Og jeg var så heldig å bli nominert til Årets Moteblogg av Vixen Blog Awards. Men, jeg trenger deres hjelp kjære Cupcakes. Blir superglad dersom du klikker deg inn her og legger igjen en liten stemme på meg.

:)Takk for alle som har fulgt meg i 2010. :)

 


Make your own macaroons

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker makroner! Jeg vurdere derfor nå sterkt å gå til innkjøp av verdens søteste og kuleste "make your own macaroons" sett etter tips fra søteste Ida <3

Bare sjekk her:

Hallo, dette må da være et MUST i ethvert kjøkken? Klikk her for å titte mer på denne fantastiske maskinen til bare 27 dollar.


Da går turen hjemover

- Og jeg kommer til å savne å ha denne utsikten når jeg titter ut av vinduet...

Vi sees hjemme.


2010 is soooo last year

Mine siste timer i 2010 ble feiret slik som dette: