Camilla i Kamille

16 mars finner du meg og to andre blogger i Kamille. Gleder meg til å se saken!


Smells sooo good


Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i duftlys fra franske Diptyque. Som dere ser har jeg brent ned det ene som luktet koriander. Nå er det duften Bailes som gjelder i heimen. Lukter bær. Diptyque får du blant annet tak hos Heaven Scent


Løp & kjøp


Chanel Jade er umulig å få tak i. Essie i fargen Mint candy er utsolgt. Sitrer fingrene etter ett strøk med mintfarget neglelakk bør du ta turen til H&M og plukke opp denne lille flasken til 39 kroner.

Ps. Fikk nettopp en mail fra en liten cupcake som tipset om Essie Mint Candy. Den selges blant annet hos frisørsalongen Nikita i Bogstadveien.


Sinnsykt kult

...og sinnsykt dyrt!

Jeg digger disse neonfargede "revehalene" fra Louis Vuitton. Den perfekte lille accessorie for å pimpe opp vesken din og gi den et vårlig preg. Men så var det prisen da... Svimlende 1120 dollar skal de ha for herligheten....

Jeg krysser fingrene for en bra kopi.


Have you read the latest Nourish posts?

Hvor blir det av våren?

Og hvor blir det av Topshop i Norge?


Sunday Inspiration


Tenkte å dele en av mine yndlingsillustratører med dere. Han kaller seg Igor +Andrè har en fabelaktig strek. Jeg kan sitte i timesvis og titte på hans tegninger. Klikk her for å sjekke ut bloggen hans.


Skal, skal ikke?


Selvfølgelig skal! Var så heldig å få lov til å handle fra Sonia Rykiel kolleksjonen til H&M en dag før alle andre. Pure happiness! Jeg endte opp med tre gensere og et skjerf. Super fresht!


Have you read the latest Habitats posts?

Shopping & Champagne


JA!

Et sånt bord burde stå i alle butikker til enhver tid. Jeg lover salget hadde økt


My partner in crime

Møtte herlige James i køen. Han ble min partner in crime for kvelden. James jobber som designer og stylist (han var blant annet med å style under X-factor) He' s soo coool!


Smart Girl


Annette som jobber hos H&M er en smart jente. Hva gjør man når man hverken har veske eller lommer og må ha røde lepper tilgjengelig til enhver tid? Jo man putter lipsticken i skoen.


Have you read the latest Blessings posts?

Tres chic


Kanskje den fineste av dem alle. Loves it


Le goodiebag


Goodiebagen fra H&M /Sonia Rykiel innholdt disse tingene. Pluss en chips pose jeg spiste opp.


Kell on earth


Digger du The City, The Hills & The Racel Zoe Project? Da har jeg et nytt show du kommer til å elske! Kell on Earth heter det.

Første episode ser du her!


Sweethearts


Sweethearts! Nå hopper jeg i dusjen og gjør meg klar til Leila Hafzi sin brudekolleksjon!

Happy Weekend!