Videoshoot i Stockholm

Befinner meg i Stockholm idag på innspillingen av Madcon sin nye musikkvideo for "Outrun the Sun." Gled dere! Dette kommer til å bli en FET video! Foreløpig er alt litt hemmelig så jeg kan ikke poste så mange behind the scenes bilder som jeg har lyst til...

Med oss på settet fra New York, vakre Maad*Moiselle som hadde med seg verdens feteste skinnjakke på shooten!! Bare vent til dere ser den "live"!


Hello Marc

Say hello to my new friend,  Marc Jacobs! Jeg har uten tvil verdens beste kjæreste! Sjekk hva han hadde med seg hjem til meg for noen dager siden. Verdens fresheste veske! Me so happy!!

Elsker at den har røde leppestiftmerker i foret!


Maggie Wonka

Var innom min venner hos Maggie Wonka igår og smugtittet på kolleksjonen som kommer. Som dere sikkert har fått med dere er en av min yndlingsko de dere ser på bildet ovenfor i sort. Har brukt de 2 år på rad og gjett hvem som garantert skal skaffe seg disse i grå når de kommer i februar.

Superfreshe! Også er de sykt behagelige å gå i. Har blitt stoppet på gaten i New York, Paris og Milano når jeg har gått med min sorte variant på bena.


Have you read the latest Nourish posts?

Advent to go

Sjekk hva jeg fant på Tanum idag! Verdens søteste bittelille kuleste adventskalender. Så liten at du kan han den med deg i veska.

Bak hver luke ligger en liten nonstop. Perfekt!


God morgen Cupcakes

http://www.youtube.com/watch?v=WQ2NdiE59bI&feature=player_embedded

Ha en nydelig dag!


CosmoBeauty lansering

Hei Cupcakes! Poster en liten film fra tirsdagens CosmoBeauty event. Enjoy! Er så stolt over å få lov til å representere dette fantastiske norske merket. Den flotte modellen Marte på filmen fikk sotet øynene sine med denne fine skyggen i farge nummer 1.


Julebord dagen derpå

Igår var jeg på julebord, noe som var utrolig gøy! Ikke like gøy idag derimot... Jeg hadde på meg denne fine røde kjolen fra Zara. Var litt redd for å se ut som en julenisse, men det funka fint.

Neglene ble malt blodrøde med denne lakken fra Maybeline. Mucho fresht!

Skal jeg være helt ærlig ble kanskje antrekket litt mer som det her utover kvelden...

Vi var på Grefsenkollen og der var det snø! Høye hæler ble derfor byttet ut med mine fine fitflops utover kvelden. Helt ubeskriveligfølelse og putte bena ned i de etter utallige timer stiletter. Kanskje ikke så glamorøst, men guuud så digg!


Have you read the latest Habitats posts?

Busy days

Jeg tror nesten jeg må begynne å sminke meg som en glamorøs superhelt  i den tro at det gir meg superkrefter! Det er travle dager om dagen og jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg skal klare å få gjort alt. I morgen skulle jeg egentlig til Stockholm for å titte på Lindex sin vår og sommerkolleksjon, men det må desverre utgå. Jeg har også 2 presse-eventer å gå på itillegg til min vanlige jobb, men hodet mitt verker og jeg merker en heavy forkjølelse komme snikende.... Itillegg har jeg julebord i morgen. Hey! Hey!

Jeg er sliten jeg...


CosmoBeauty

Her kommer noen bilder fra dagens event hos CosmoBeauty. Salongen ligger i Akersgata i Oslo og er superfin! I løpet av desember åpner den en i Bogstadveien også. Jeg tenkte å gå innom og ta  en liten pedikyr før jeg drar på juleferie så jeg har pene  tær i mine sandaler.

Cupcakes, Champagne og sminke! Blir ikke bedre enn det!


Miss CosmoBeauty

Jeg har vært så heldig å bli ambassadør for den norske sminkemerket CosmoBeauty og idag var pressen invitert for en presentasjon av merket. Min dag startet derfor i sminkestolen. Herlig!

Masse flere bilder kommer iløpet av dagen,  men akkuart nå må jeg løpe! Ciao!

CosmoBeauty har noen fantastisk fine flytende mineral foundationer som jeg har brukt lenge før jeg var så heldig å få lov til å fronte merket. Ikke testet på dyr og milde, rene prdukter som er perfekt for meg som har sensitiv hud.

The Lovely Maya Vik, en annen vakker ambassadør for CosmoBeauty.


Worlds youngest designer

Say hello til verdens yngste designer. Hun heter  Cecilia Cassini og skal jeg være helt ærlig ble jeg neste litt skremt av å se intervjuet med henne ovenfor. Hva synes dere? Cute eller litt skremmende?


Have you read the latest Blessings posts?

En helt vanlig dag i Camillas liv

En helt vanlig dag i Camillas liv, I wish.... Tenk å hatt ett helt team med frisører og makeup-artister som stod og ventet på deg på stua hver eneste dag. Det hadde vært noe det!

Bildet ovenfor er fra min superhemmelige photoshoot i Stockholm forrige helg. 1 desember lanseres kampanjen og jeg er så spent på å se bildene vi tok!

Jeg fikk meg en ny venn under photoshooten også. Han heter Arthur og det var "love at first sight." Gjett hva jeg ønsker meg til jul?


Jul i stuggu

Siden jeg har tenkt å feire julen i litt varmere strøk har jeg begynt litt ekstra tidlig med julestemningen her hjemme. På den måten får jeg i både pose og sekk!

God jul!


Verdens beste jakke

Nå har jeg skaffet meg verdens varmeste jakke og det kuleste av alt er at den er laget av to norske jenter under navnte Fleischer Couture.  Er så kult å kunne gå rundt med unikt norsk design laget av to ildsjeler. Man må støtte jenter med bein i nesa. Girlpower!

For å hindre at man støter på tusenvis i samme jakke lages disse dunjakkene i kun 300 eksemplarer hvert år. Jakkene er numererte og har noen andre små søte særtrekk.

De er blant annet "signert" med  ønske om Peace & Love fra  Thea og Maja, jentene bak merket. Me like!

De lager også nydelig superundertøy og sokker i merinoull samt herlige skjerf i silke og kashmir.

Besøk nettsiden til Fleischer Couture her!