Working in Florø

Akkurat nå sitter jeg på et hotellrom i Florø og venter på flyet mitt hjem til Oslo som går om ett par timer. Har vært her i helgen i forbindelse med Grand Prix. Desverre gikk ikke Pernille videre, men hun fikk vist seg,  og sin fantastiske stemme til hele Norge så dette er bare begynnelsen på en laaaaaang karriere. Har hatt det kjempegøy mens vi har vært her  så tusen takk Florø!

Pernille får på seg litt ekstra hår :)

-Mens jeg sitter og depper og er bittelitt misunnelig ovar at ingen fikser mitt....

Er egentlig ikke så veldig sur, jeg elsker å henge ut i sminke og håravdelingen. Er så gøy å se hvor fine folk blir også snapper jeg alltid opp ett tips eller to.


House of Harlow

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/18920337[/vimeo]

Sjekk ut Nicole Richie sin kolleksjon for denne sommeren og legg merke til de splitter nye solbrillene. Seriøst kule!


My new Darlings

Jeg DØR av lykke! Sjekk hva som ble med meg hjem i går!! Acne Cypress I Love You!

Og peneste, fineste Peter! Du er verdens snilleste!!


Daytime Cinema

 

Er det bare meg i hele denne byen som liker å gå på kino midt på dagen? Har aldri følt meg så alene på en kino før i hele mitt liv!

Var og så på The Tourist i går, en film jeg likte veldig godt. Gjett hvem som fikk lyst til å se ut som Angelina Jolie og reise til Venezia?


Have you read the latest Nourish posts?

Drink you Veggies

Det er vanskelig å få i seg alle grønnsakene man bør spise i løpet av en dag, derfor drikker jeg mine! Hver morgen starter jeg dagen med denne grønne drikken bestående av tørkede grønnsaker, Kamut hvetegress juice, havregress juice, alfaalfablad saft, hawaiian spirulina, aktivated barley, gulrotsaft og oppløslig Ris-bran!
Jeg blander ut det grønne pulveret med naturlig eplejuice og jammen smaker det ganske så godt også. Har holdt på med dette i snart ett halvt år, ble introdusert til produktene av "hvetegressmannen" David Sandoval og jeg merker virkelig forskjell. Jeg har MYE mer energi eter at jeg begynte og huden min har blitt mye finere. Flere enn meg som er på den grønne superfood bølgen?


Quote of the Day

"I WAS ALWAYS FASCINATED BY PEOPLE WHO ARE CONSIDERED COMPLETELY NORMAL BECAUSE I FIND THEM THE WEIRDEST OF ALL."

Tidenes quote av Johnny Depp  i nyeste Vanity Fair, som jeg skulle sagt det selv!

 


Monki Television

[vimeo width="630" height="400"]http://vimeo.com/18775777[/vimeo]

Bli kjent med bloggeren Susie Bobble i  den første episoden av Monki Television. Vi følger henne rundt i London, NYC, Skottland og rundt om  i klesbutikken Monki sitt studio.  Monki TV er ett ny ukentlig webprogram som følger kule, unge hippe jenter rundt om i verden med en inspirerende stil og masse herlig smittende kreativitet!

Dette skal jeg følge med på!


Cecilie Melli

Jeg var innom butikken til Cecilie Melli igår for å låne litt smykker til helgens Grand Prix. På fredag setter jeg meg på flyet til Florø for å følge med søte Pernille.
Hun skal ha på seg en fantastisk fin Acne kjole på scenen og trenger litt bling for å skinne litt ekstra på scenen. Disse lekre glitrende smykkene tror jeg kommer til å se helt smashing ut i tv-skjermen!

Merker jeg sikler litt på ringen og de øredobbene...

Jeg stod en stund å vurderte å kjøpe dette søte armbåndet. Det ble igjen i butikken, men jeg skal jo tilbake dit på mandag... Synes det er så søtt!


Have you read the latest Habitats posts?

Back In Oslo

 

Da er jeg tilbake igjen i Oslo etter å ha vært noen dager i Hamburg og Kiel sammen med Madcon. Kiel er ikke akkurat verdens navle, men jeg fant noen godsaker på H&M der. Blant annet disse små veskene. Jeg elsker de! Helt geniale å ha telefon og en lipgloss oppi nå man løper og stresser rundt. ( som jeg ofte gjør)

Jeg regner med at du får tak i de her hjemme også. Jeg betalte bare 3 euro pr.stk. -Også fant jeg skinnbuksen fra H&M som har vært utsolgt her i byen i laaaang tid.  Lover å vise dere den en dag, må bare finne ut av hva slags sko jeg kan bruke til den...


Nude Lips

Elsker elsker elsker mine nye lipliner, leppestift og gloss fra i.d bare Minerals. Kjøpte meg ett  sett som innholder alle produktene i fargen nude og jeg er kjempefornøyd. Jeg pleier vanligvis ikke å bruke lipliner, men jeg må innrømme at det ble veldig fint!

Her ser dere fargene litt bedre:

Leppestiften er lyserosa/nude mens glossen er litt mer hudfarget med bittelitt gull. Nice saker.

-og sånn ser selve esken ut. Regner med denne selges de fleste steder hvor det selges i.d, men som dere sikkert vet pleier jeg å kjøpe mine i.d produkter fra dette stedet.


I like Gisele

Gisele Bundchen, for en vakker dame. Visste dere forresten at hun har sitt eget hudpleiemerke? Sjekk videoen ovenfor, finn inspirasjon og drøm deg bort til varmere strøk.


As sweet as cotton candy

 

Gjett hva jeg ønsker meg  just nu?

En sukkerspinn maskin! Fikk du lyst på også? Klikk her!


Have you read the latest Blessings posts?

Happy Mail

Jeg elsker når det ligger små pakker og venter på meg i postkassen. For noen dager siden lå denne nydelige ringen og ventet på meg. Jeg kjøpte den på Etsy.com like over nyttår og jeg E.L.S.K.E.R den!

Hun som har laget den har utrolig mye fine smykker. Etsy.com er en nettside det er lett å klikke seg vill i, deler derfor designeren av denne ringen med dere slik at dere kan titte på alt det fine hun har til salgs.

Klikk her for å titte.


Elin Kling for H&M

Supermotebloggeren Elin Kling har laget en kleskolleksjon for H&M. Desverre er den forløpig bare å få tak i Sverige sine butikker. Vil du flere bilder fra kolleksjonen klikker du deg inn til bloggen hennes her.


Charlotte fronter Celine Engelstad

 

Min vakre venninne Charlotte Thorstvedt fronter smykkermerket Celine Engelstad denne sesongen. Jeg synes hun ser stunning ut!


Ny Favoritt

Dere som har fulgt bloggen mine en stund har sikkert fått med dere at jeg har vært på maskara jakt. Min snille nabo kom med en fra I.D som jeg er kjempefornøyd med, men så kom jeg plutselig over denne fra  La Roche Posay på apoteket. Denne maskaraen rocker fletta! Den er rett og slett supergod og jeg får verdens lengste vipper av den! For dere som lurer, navnet er som følger: La Roche Posay, Respectissime Extension. Ikke verdens letteste navn å huske så det kan være smart å skrive ned.  Passer perfekt for dere med sensitive øyne også da den innholder 0 % parfyme.