Cleaning out my closet

Jeg selger min meget pent brukte trenchcoat fra Zara for 300,- inklusiv porto. Størrelse Small, lengde 83 cm. Er du interessert sender du en mail til [email protected]

Jakken har noen bittesmå søte puffermer.

Knappen på høyre lomme er litt løs. Ellers så er den god som ny! Ingen flekker.

SOLGT!


H&M Home

Jeg er stor fan av H&M sin interiørkolleksjon. Foreløpig finner du disse bare i butikk i København og i Storbritania, men på nettet er de selvfølgelig tilgjengelig for alle. Ikea har fått en stor konkurent. Mye fint til en billig penge. Jeg elsker mine puter som alle som en kommer derifra.

Hele kolleksjonen kan du titte på og kjøpe her.


Say Hello to my new Friend

Min bedre halvdel er veldig mye ute å reiser om dagen noe jeg selvfølgelig synes er fryktelig kjedelig. Heldigvis har jeg denne kosebamsen som holder meg med selskap. Hver gang Peter er ute å reiser henter jeg frem han her. Han er kjempesnill, super tålmodig, en kjempe god lytter og er i det hele tatt med på absolutt alt jeg vil! Er det rart jeg er glad i han?


Good Goodiebag

Å sykle hjem i regnet på høye hæler med veske, goodiebag og ballong var kanskje det aller lureste jeg har gjort etter ett par glass champagne (som gikk rett i fletta!), men jeg kom meg da helskinnet hjem. Og goodiebagen var good! Tusen takk!


Have you read the latest Nourish posts?

Cecilie Melli

Idag har jeg vært på åpningen av Cecilie Melli sin nye accesories butikk i Nedre Slottsgate. Masse, masse fine glitrende ting til ikke alt for mange penger. Det liker vi! Butikken åpner i morgen klokken12.00. Ta turen innom i helgen. Her er noen av mine favoritter.


Fam Irvoll OFW

http://www.youtube.com/watch?v=zahBVPa65dY&feature=player_embedded

Hvis du som meg gikk glipp av Fam Irvoll sin fargerike visning i går kveld kan du se den her sammen med meg nu. Enjoy


HURRA

Jeg elsker kjoler og ble derfor ekstra glad da jeg hørte at H&M  i september lanserer en helt ny, begrenset engangskolleksjon med de beste it-kjolene for festbruk gjennom hele sesongen.

Den første kolleksjonen  som dere ser en liten smakebit av ovenfor består av 20 plagg  fulle av chiffonvolanger og draperinger, metallicperler og frynser og går i fargene sort, gull og sølv med en anelse grønt.

Det er planer om å slippe tre nye enkeltstående kjolekolleksjoner våren/sommeren 2011. Hurra!


Busy Busy Busy

Her går det unna om dagen. Jeg må desverre takke nei til så mange hyggelige invitasjoner om dagen, hele OFW går jeg glipp av og jeg måtte jeg til og med takke nei til å gå trendvisningen i morgen. Er det mulig? Man skal vel egentlig ikke klage, det er mye å gjøre fordi ting går bra så egentlig smiler jeg stort. Skal prøve å rekke åpningen av Cecilie Melli sin nye acessories butikk i morgen kveld. Da lover jeg å ta masse bilder!

Stay Cute!


Have you read the latest Habitats posts?

Hello Cupcakes

Where did all my freckles go??? Plutselig var alle sommerens oppsparte fregner borte. Har en følelse av at det blir lenge til neste gang jeg ser de igjen....

Idag startet jeg dagen med helseguruen David Sandoval her på kontoret. Han tok blodprøver og masse tester og alt i alt er jeg i ganske god form. ( Takk og pris for det!) Skal teste ut hans superfoods fremover. Har blitt satt på et detoxprogram/antiageprogram og så er det grønne shaker for alle penga! Gleder meg villt da jeg ELSKER helsekost og good living. Skal love å holde dere oppdatert. Har en følelse av at jeg er i gang med å forvandle meg til Superwoman!

Dere kan sjekke ut Facebooksiden hans her ellers så kan man se han på tv da han er gjest på FEM klokken 21.30 på torsdag.


Høstens trender fra H&M

http://www.youtube.com/watch?v=bWprQGdJmbg


Age Smart

Tenkte å dele med dere en herlig ansiktsmaske jeg oppdagte for en kort stund siden,  Multivitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica sin Age Smart serie. Jeg elsker sol, sommer og fregner i ansiktet. Selv om jeg er flink til å smøre meg med Faktor 30 får jeg alltid bittelitt dårlig samvittighet når høsten kommer. Får alltid angst for å ha svidd huden unødig. Når jeg bruker denne masken derimot letter samvittigheten.

Superkonsentrerte antioksidante vitaminer og botaniske ingredienser beroliger stresset og for tidlig aldret hud. Oppstrammende vitamin A bedrer elastisiteten og fuktighetsinnholdet, mens antioksidant vitamin C styrker kollagensyntesen. Vitamin E og provitamin B5 fremmer regenerering av sunt vev, og beroligende botaniske ekstrakter av lakris, solhatt og borre roer ned huden. Inneholder ikke kunstige farger eller duft.

Bra stuff eller hur? :) Det viktigste er at den er skikkelig god, noe den er! Passer best for deg med voksen eller supertørr hud da den fukter utrolig bra. Anbefales!

Min kommer fra Facelook.no da de rett og slett selger billigere hudpleie. Jeg pleier også å kjøpe mine I.d produkter her. Masken koster 450,-  ( i salong koster den over 500,- så her er det penger å spare)


Have you read the latest Blessings posts?

Life is like a rainbow

- You need both the sun and the rain to make its colors appear.

Sist jeg var i Bergen gikk jeg innom Stenersenmuseet. Der fant jeg "the amazing rainbowmaker"! Så nå er mitt hjem fylt med regnbuer hver gang solen skinner.

Slik funker det:

Den lille maskinens swarovskikrystall snurrer rundt ved hjelp av et bittelite solcelle panel. Når solstrålene treffer krystallen dannes det bittesmå regnbuer i leiligheten min. Nesten som en diskokule bare med farger.

Det er helt fantastisk!


In L.O.V.E

Det er ingen hemmelighet at jeg er fan av de norske jentene bak accessories-merket Lulus. Nå er jeg ekstra glad i en oversized clutch fra jentene. Det geniale er at den er akkurat stor nok til at jeg får plass til min lille laptop og siden nesten alle laptop cover er superstygge er jeg forelsket i denne lyserosa varianten med gullnagler.

Du finner vesken her!

Også kan man selvfølgelig også bruke den som det den egentlig er, nemlig en fabelaktig veske!


Cute

Har du en 50-lapp i lomma anbefaler jeg deg å stikke innom Bik Bok og  kjøpe dette søte armbåndet. Søtt og kult!