Gi hendene en god strekk

PÅ TIDE Å GI HENDER OG FINGRE EN GOD STREKK

Sitter du mye på mobilen og pc-en? Da kan det hende at du er skikkelig stiv i fingre, hender og i armer. Du merker faktisk overraskende lite før du begynner å strekke litt på de. Og jo stivere du er jo viktigere er det å få tøyd godt ut. Prøv å få det inn som en ukentlig rutine, det har hendene dine så godt av.


Fine ting til veggen

NYDELIGE TAKTILE POSTERE TIL VEGGEN DIN

Er du klar for å gi veggene dine en liten makeover? Vi falt hardt for disse posterne fra det danske designstudioet Atelier CPH. Deres Assemble kolleksjon består av fotograferte kollasjer av ulike tekstiler og papirkvaliteter. Noe som gir et minimalistisk og abstrakt uttrykk. Så enkelt, så vakkert! Dette kjenner vi at vi kan ha hengende på veggen uten å gå lei!

Les mer


En mettende smoothie

EN SMOOTHIE FULL AV GODE SAKER

Det er ikke alltid lett å få i seg frukt, grønt, nøtter og bær, men en smoothie gjør det enkelt å få i seg masse gode ting. Perfekt som en rask frokost, lunsj eller et mellommåltid. Denne smoothien er en litt kraftigere variant som inneholder både frossen ananas, banan, avokado, cashewnøtter, havregryn og havremelk. Oppskriften er litt på slump, men vi brukte ca en liten neve av hver ingrediens og fylte på med havremelk etter ønsket tykkelse.


Kan vi flytte inn?

Photo: Alizée Gamberini

BLI MED HJEM TIL ALIZÈE GAMBERINI 

Wow, for et hjem! Enkelt, stilrent og minimalistisk er tre stikkord for leiligheten til modellen Alizée Gamberini. Tre, stein, betong, jern og skinn - Vi elsker materialmixen. Kanskje litt kaldt og hardt for noen, men vi digger det. Togo sofaen av Michel Ducaroy for Ligne Roset gikk ikke akkurat lengre ned på ønskelisten over sofaer vi ønsker oss. Snurr film og la deg inspirere. Vi syntes Alizée i seg selv er ganske så inspirerende også...


Have you read the latest Nourish posts?

En liten energiboost

EN FRISK OPPKVIKKER I DUFTDIFFUSEREN

Det føltes helt riktig å bytte ut krydretet juledufter med en skikkelig frisk og oppkvikkende duft i duftdiffuseren. Og grapefrukt er nettopp det - superfresh! Eterisk olje av grapefrukt sies å ha en oppløftende og oppkvikkende effekt, og skal visstnok hjelpe på konsentrasjonen også. Anyways, den lukter helt nydelig!

Mange av dere spør hvor vi kjøper eteriske oljer, og det plukker vi opp på alt fra Life, til små interiørbutikker og alternative forretninger. Sniff deg frem og finn de du liker duften av, samme type duft kan lukte ganske forskjellig fra merke til merke.


Boost your Wellness med Hanna Frydenberg

HANNA FRYDENBERG SINE TIPS FOR BEST MULIG START PÅ 2022

Vi fortsetter vår Wellness Boost måned og denne gangen er det den kliniske ernæringsfysiologen og yogalæreren Hanna Frydenberg vi har tatt en snakk med! Hanna har spesialisert seg i kvinnehelse og hormonbalanse og har en holistisk tilnærming til helsebegrepet.

"Jeg synes at alle kvinner er gudinner. Vi har alle en iboende magi i kroppen. Den intuitive visdommen som sitter i magen vår, den helbredende berøringen av hendene våre og den strålende essensen av vår ånd er nettopp det... magi. Jeg håper jeg kan inspirere deg til å ta noen kraftfulle grep mot en sunnere, mer feminin orientert livsstil."

Her deler denne solstråla sine beste tips til hvordan man kan starte året på best mulig måte!

Les mer


Taco med røde linser

KJØR LINSETACO DENNE FREDAGEN

Tacoen hører fredagen til og en variant vi synes er ekstra god er den med røde linser. Skyll 2 pakker røde linser og finn frem en stekepanne med en liten skvett olivenolje. Fres linsene i noen minutter før du putter oppi ønsket mengde med hjemmelaget tacokrydder. Vi bruke 2-3 spiseskjeer, men smak deg til så du får den sånn du ønsker. Blir det for sterkt kan du alltids fylle på med litt ekstra vann og koke det inn. Har du litt ekstra tid må du teste ut oppskriften på våre hjemmelagde tacolefser - SÅ DIGG! Fyll så lefsen med alt du vanligvis pleier å bruke til tacoen din.

Nyt fredagen!


Bli motivert på løpeturen

PODCASTEN SOM PUSHER OSS NÅR VI ER UTE Å JOGGER

Dørstokkmila er et faktum og det er ikke alltid like lett eller fristende å knyte på seg skoene og løpe ut døra. Å når du først har kommer ut av døra så er det heller ikke alltid så lett å pushe seg selv. Det problemet løser vi med den geniale podcasten løpepuls. Løpepuls er genialt å ha på øret når du ønsker deg en effektiv intervalløkt der du blir pushet og motivert. Vi snakker gode treningsøkter og veiledning gjennom hele økten.


Have you read the latest Habitats posts?

Le Street Style – Paris Edition

EKTE STREET STYLE SETT GJENNOM VOGUE PARIS SIN LINSE

Vi elsker den nye videoserien til Vogue France, der de setter fokus på den ekte street stylen, med tilfeldige kule mennesker de ser på gata. Hver episode er kommentert av et stilikon, og denne gangen er det den franske motejournalisten, forfatteren og stilikonet Sophie Fontanel sin tur. Dette var skikkelig gøy og forfriskende - vi gleder oss til mer!


Boost your wellness med Fredrik Fernando

VI KJØRER I GANG WELLNESS BOOST MONTH MED FREDRIK FERNANDO

Wellness Boost måneden er i gang her på camillapihl.no! Vi har snakket med en rekke eksperter innen ernæring, trening, helse, yoga og holistisk velvære og vil fremover dele deres tips på en best mulig start på det nye året. Første ut er Fredrik Fernando! Fredrik Fernando jobber blant annet som veileder og personlig utviklingscoach i Oslo. Han står bak SNRGY Coaching, en bedrift som har som mål å hjelpe mennesker og bedrifter å bli mer bevisste på sine egne følelser, tanker, handlinger og valg.

Gjennom å kombinere praksiser og kunnskap fra østlig filosofi, moderne forskning på nevroplastisitet og vane-endringer, kognitiv psykologi og energi-arbeid, ønsker Fredrik å oppfordre mennesket til å lede seg selv med respekt, autonomi og kjærlighet. Fredrik tror på at forandring starter fra innsiden av oss alle, og ved å finne balanse i vår menneskelige opplevelse vil vi klare å føle kjærlighet og forståelse for både oss selv og andre.

«Når vi tar avgjørelser fra et balansert sted i livet vil det vi skaper også bære preg av dette: være seg egne livsvalg, i jobbhverdagen vår, eller i våre mellommenneskelige relasjoner. Så hvordan kommer vi til et slikt sted? Jeg tror ett av svarene er at vi må bli flinkere til å stoppe opp, trekke pusten og virkelig lytte til oss selv. Hva er det jeg egentlig vil med livet og hvordan kan jeg starte reisen min?»

Les mer


Wellness Boost Month

VI KICKER I GANG WELLNESS BOOST MONTH

Vi er skikkelig gira på en god start på 2022 - så nå kjører vi Wellness Boost den neste måneden her på camillapihl.no. Vi har snakket med en rekke eksperter innen ernæring, trening, coaching, helse, mentaltrening, yoga og holistisk velvære og vil fremover dele deres tips på en best mulig start på det nye året. Vi vil også ha masse ekstra fokus på velvære, helse og mindfullness på camillapihl.no - så følg med for en skikkelig frisk boost!

Og du, første Wellness Boost her på Camilla Pihl Magazine kommer veldig, veldig snart!


I klesskapet til Claudia Schiffer

BLI MED I KLESSKAPET MED CLAUDIA SCHIFFER

Vi tar en titt i det fantastiske klesskapet til supermodellen Claudia Schiffer. Hun viser ikoniske kjoler, vesker og sko fra shoots og kampanjer og vi drømmer oss bort i den fantastiske veskesamlingen...


Have you read the latest Blessings posts?

Pusteøvelse for ro og tilstedeværelse

TA DEG EN VELFORTJENT PUSTEPAUSE

Det er noe veldig fint med en ny frisk start, et lite dytt i ryggen for å ta noen gode valg for seg selv. Slik som å stresse ned og forsøke å holde skuldrene lave. Ved å begynne året med å ta noen gode valg for seg selv, er det lettere å legge grunnlaget for gode rutiner. Så når vi kjenner at det begynner å koke litt rundt ørene våre, så skal vi ta oss noen minutter og gjøre denne enkle, fine pusteøvelsen for å roe ned og finne tilbake til tilstedeværelsen. Finn gjerne frem en yogamatte, eller legg deg ned på et behagelig underlag - eller fin en god sittestilling.

Start med å legge ene hånden på brystkassen, og kjenn pustebevegelsen heve brystet. Legg den andre hånden din på magen, og kjenn hvordan magen beveger seg med pusten. Kanskje du kjenner at pusten ikke finner veien helt ned i magen. Legg inn litt ekstra fokus her, og kjenn hvordan bryst og mage beveger seg for hvert pust. Det kan hende du registrer hvordan pustebevegelsen beveger andre deler av kroppen din, bare registrer det og la den tanken vandre. Fokuser på mage og bryst og la pusten flyte helt naturlig og uanstrengt. La kroppen din bestemme, kjenn etter hvilken pusterytme som føles godt.

Gi litt ekstra oppmerksomhet til magen din og hvordan pusten beveger magen din opp og ned. Det er her ned du vil ha pusten. Pust rolig inn gjennom nesen. Pust rolig ut gjennom munnen. Når du puster inn hever magen seg, og ved hvert utpust senker magen seg. Gjenta 5 ganger til du har funnet en god rytme, tenk på pusten som en bølge som ruller rolig inn og ut. Kjenn hvordan hvert innpust fyller deg med energi, og hvordan hvert utpust får deg til å slappe av. 

Fortsett så lenge du føler du trenger. Et par minutter, 5 minutter, et kvarter - det spiller ingen rolle. Dette er din tid og du fortjener det.


One to follow on Instagram

KLAR FOR EN DEILIG BLOMSTEREKSPLOSJON I FEED?

Noen Instagramkontoer gjør oss ekstra glade! Og nå har vi kommet over en ny blomstrende favoritt. På denne kontoen så bugner det av kaleidoskop-inspirerte bilder med tørkede blomster - og vi blir så glad av alle de deilige fargene og vakre bildene! Vi kjenner at vi vil ha et slikt på veggen. Og det er helt tydelig flere som elsker denne blomstermagien, for snart så lanserer Kaleidobloom Co. egen butikk på Etsy - så da kan man klikke seg hjem blomstrende motiver til veggen.

Les mer


Straks sesong 2 av Euphoria

09. JANUAR ER PREMIEREDATO FOR SESONG 2 AV EUPHORIA

Var du like oppslukt av første sesong med Euphoria som oss? Vel, da er det bare å glede seg - for på søndag braker det løs med sesong 2 på HBO. Og det ser så absolutt ut som det kommer til å bli en begivenhetsrik sesong.


Dette ønsker jeg meg fra salget

HVERDAGSPLAGGENE JEG ØNSKER MEG FRA SALGET

Hverdagen er tilbake og det samme gjenspeiler garderoben. Selv om vi alle er tilbake på hjemmekontoret så skal jeg i år bli flinkere til å faktisk kle meg litt opp når jeg er hjemme. Hva er vel bedre enn å finne skikkelig fine salgskupp? Les videre for å se hvilke tingene jeg vil sikre meg fra salget.

Les mer