Current crush

WOW - VI ANTE IKKE AT BRODERI KUNNE VÆRE SÅ KULT!

Den franske designeren Sarah Espeute satte oss helt ut med sine vakre broderte duker og tøyservietter! Altså, hvor kult er vel ikke dette! Hun broderer duker som et dekket bord, og vi elsker det! Hun har gjort en rekke designsamarbeid og hatt flere utstillinger i Paris med kreasjonene sine. Har du lyst til å se mer? Scroll ned for inspo!

Les mer


10 herlige duftlys

FYLL HJEMMET MED HERLIGE DUFTLYS

Vi elsker duftlys og synes duft er med på å sette personlighet til et hjem. Hvilke duftlys du velger forteller nesten en liten historie om hvem du er og hva du liker.  Når mørket stiger på er det lite som er så hyggelig som tente lys rundt omkring i stua. Nedenfor finner du noen av våre favoritter til hjemmet.

Les mer


Blomster zen

DETTE KJENNER VI OSS IGJEN I!

Denne lille snutten tror vi de fleste som er glad i blomster kan kjenne seg igjen i. Det er noe veldig fint med å jobbe med blomster, å sette sammen ulike blomster i buketter og bare leke seg med de de ulike vakre blomstene. Vi glemmer i hvert fall både tid og sted når vi står foran et bord fylt med blomster og vaser - da går vi helt i zen modus og bare koser oss med det som er her og nå!


Rydd opp i sminkepungen i helgen

5 TIPS TIL EN FRESH OG BAKTERIEFRI SMINKEPUNG 

Begynner det å bli en stund siden du tok en opprydning i sminkepungen? Da kan du gjøre lurt i å ta en rask titt ned i den i dag. Gamle maskaraer, eyelinere, leppestifter og foundations du ikke har brukt på en stund kan ha gått ut på dato. Kostene dine må kanskje vaskes? Gi sminkepungen din en skikkelig opprenskning i dag og finn samtidig ut om det er på tide å unne seg noen nye produkter for den nye sesongen.

1. Start med å helle ut alt du har i sminkepungen din. Kan den vaskes i vaskemaskinen? Sleng den i vaskemaskinen, eller vask den godt med en myk klut og mildt såpevann på innsiden og utsiden. Ikke så lett å komme til alle steder? Bruk en q-tips med litt såpevann på, så kommer du til overalt.
2. Gi alt av koster og beauty blendere en skikkelig vask, du kan lese mer om det her. Det bør forresten være en ukentlig rutine.
3. Kast sminke du ikke bruker eller som har gått ut på dato.
4. Det sies at en maskara skal byttes ut etter 3 måneder, på grunn av vekst av bakterier. Når var det du egentlig sist kjøpte deg ny maskara?
5. Vask over alle produkter, slik at de er rene og pene og frie for alt sminkesøl når du putter de tilbake i sminkepungen. Husk også å gå over innsiden av alle lokk og alle små speil.

Så deilig å få gjort!


Have you read the latest Nourish posts?

Lunsjwrap med bønnemiks

FRESH LUNSJ DU LAGER PÅ ET BLUNK

Det er ikke alltid like lett å komme på noe raskt og digg man kan lage til lunsj, derfor hjelper vi deg litt på vei! Hvis du har tortillalefser, hummus, en avokado og bønnemiks (Her har vi brukt Plantego' sin Middelhavs bønne og olivensalat). Finn frem to tortillalefser og smør et tykt lag hummus på hver lefse, legg deretter på en halv avokado i skiver, og topp med bønnemiksen. Du kan varme de i ovnen, men det er ikke noe must. Topp med litt fersk koriander! Ekstra digg er det å ta på seg en god ullgenser og spise lunsjen ute i frisk høstluft.


1 minutt er alt du trenger

EN LITEN PÅMINNELSE OM Å TA 1 MINUTT TIL Å PUSTE 

I en hektisk hverdag er det viktig å ta seg tid til det ene minuttet som kan roe ned og samle tankene. Vi har delt denne øvelsen for en god stund tilbake, men nå føles det riktig å ta den frem igjen. Flere som trenger å bli minnet på å puste ekstra godt med magen? Vær så godt, denne er helt super!

Sitt oppreist eller legg deg ned, finn den stillingen du synes er mest komfortabelt.

  1. Start med å puste rolig ut gjennom munnen.
  2. Lukk munnen igjen, og pust inn gjennom nesa mens du teller til fire.
  3. Hold pusten i fem-syv sekunder (om du ikke klarer å holde den så lenge så korter du det ned).
  4. Pust ut mens du teller til åtte.
  5. Gjør denne øvelsen tre ganger etter hverandre og kjenn litt på følelsen i kroppen.

Vi ønsker deg en fortsatt god dag!


Naturlige beauty hacks med Karolína Kurková

SUPERSKJØNNE KAROLÍNA KURKOVÁ DELER SINE NATURLIGE BEAUTY HACKS

Synes du det er gøy med naturlige beauty hacks, der du kan raide kjøkkenskapene og sitte igjen med digge masker, scrubber og ulike beauty treats for hud og hår? Vel, da bør du ta en titt på denne snutten der modellen Karolína Kurková deler sine naturlige favoritter. Her tipser hun om alt fra ansiktsmasker, ansiktsskrubb, håndskrubb til en miks som visstnok skal freshe opp både tenner og munn. Alt laget med ingredienser du finner i kjøkkenskapene.


Things we like no. 16

Å DRØMME OSS VEKK MED ETT MAGASIN I HÅNDEN

Vi har alle så mye skjermtid i løpet av dagen, så det å kunne koble av med ett fysisk magasin, noe du kan holde i hånden og drømme deg vekk til er noe vi elsker. Et lite pusetrom i hverdagen rett og slett

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

Your daily feel good tips

STILRENE LOKALER OG NYDELIG MAT I OSLOBUKTA

Vi har forelsket oss helt i den nye bydelen Oslobukta, og elsker alle de deilige spisestedene som dukker opp i vannkanten. En favoritt for zen omgivelser og fresh mat er restauranten Kumi.

Les mer


Den perfekte lille sorte kjolen

KJOLEN SOM PASSER TIL ALT

Er det ett plagg som redder deg igjen og igjen når du lurer på hva du skal ha på deg så er det "den lille sorte." Den perfekte sorte kjolen som kan dresses opp og ned og som funker til alle anledninger og som  kan styles til det uendelige! Og min lille sorte favoritt er denne.

Les mer


Verdens fineste klistremerker?

VI STRØR RUNDT OSS MED BLOMSTER

Vi elsker alt som er med på å tilføre litt cuteness og personlig preg på tingene våre. Klistremerker er geniale til nettopp dét, og nå har vi kommer over de fineste klistremerkene på rull med vakre kronblader og blomster. Det ser rett og slett ut som blomster på rull!

Les mer


Ting vi elsker no.15

DE NYDELIGSTE VASENE TIL DANSKE MALENE KNUDSEN

Vi drømmer om keramikk og de vakre vasene til Malene Knudsen. Malene Knudsen er en dansk keramiker og skulptør som er basert i København. Her lager hun de mest fantastiske vaser i organiske, vakre fasonger som er inspirert av objekter fra naturen. Vi elsker de bløte skulpturelle fasongene kombinert med den rå overflaten og de naturlige fargetonene.

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

Lips like Marylin Monroe

MARILYN MONROE RØDE LEPPER PÅ EN HELT VANLIG TIRSDAG

De perfekte røde fargene for leppene er ikke alltid like enkle å finne. Men denne her sies å være en kopi av en av favorittlebestiftene til Marilyn Monroe, og hvis rødfargen er bra nok for Marilyn, så er det bra nok for oss! En klassisk rød farge som funker til de fleste, og en lebestift som føles veldig behagelig på leppene. Røde lepper er nesten alltid finest til de helt nedtonede antrekkene, slik som jeans og t-skjorte eller en deilig strikkegenser. I dag gikk vi for sistnevnte.

Ruby Tuesday 075 kommer fra Max Factor.


Beautypodden vi lytter til nå

SLIDING DOORS MED ELLE FERGUSON

Du følger kanskje den australske Elle Ferguson på Instagram? Hun er grunnleggeren av brandet Elle Effect og influenser med mange år i gamet. I podden hennes Sliding Doors får man et innblikk i karriereveien til mange inspirerende mennesker innen mote- og skjønnhetsbransjen, hvordan de har fulgt drømmen og bygget opp sin brennende interesse til å bli en karriere. Man får historiene om hva som ligger bak noen av de mest innovative brandsene i bransjen, lærdommer man har plukket med seg på veien og gode råd til andre som har lyst til å følge drømmen. En inspirerende podcast som gir oss et innblikk i både business, beauty og fashion! Du finner Sliding Doors podcasten her.


7 ting å gjøre mens du venter på tevannet

DE 2-3 MINUTTENE SYNES VI DU SKAL TA FOR DEG SELV

Du vet de minuttene du venter på at tevannet skal koke eller kaffemaskinen skal lage kaffe? Gjør de minuttene til dine minutter. Prioriter å gjør noe godt for deg selv de få minuttene du venter.

- Ta deg tre minutt for deg selv og puuuuust.
- Skriv en melding til en du er glad i. Det er lite som lyser opp dagen mer enn noen gode ord.
- Påfør en ansiktsmaske.
- Titt litt i et spennende magasin.
- Skriv ned to-do liste for dagen. Et triks er å skrive ned en ting du allerede har gjort så du kan starte dagen med å stryke noe fra to-do listen.
- Sett på favorittsangen din og dans.
- Vask hendende med en god såpe, smør de inn med fuktighetskrem og gi deg selv en liten håndmassasje.

Vi ønsker deg en magisk fin dag!


Den beste veganske pizzaen

PÅ UTKIKK ETTER EN LATTERLIG GOD VEGANSK PIZZA I OSLO?

Look no more, this is the one! Vi har Jungel Pizza som speed dial på telefonen, for maken til god pizza skal du lete lenge etter! Akkurat nå har vi helt oppheng på no.22, en superdigg vegansk variant med blant annet brokkolini, cashewmozzarella, hvitløksmiso og reddiker. Det har en stor meny med masse digg, og her er det godt utvalg for alle, også for deg som foretrekker vegetarisk eller vegansk!

Jungel Pizza finner du i Dalsbergstien 6a på St.Hanshaugen.