One to follow

SO INSPIRING & COOL-CHIC 

Denne profilen kom vi over for noen dager siden og vi har vært innom den flere ganger i ettertid. Sarah Shabacon er dama bak Instagramkontoen vi crusher på denne uka. Nå som varmegradene virkelig har sneket seg frem igjen blir vi ekstra inspirert av den laidbacke bohemske stilen til Sarah bak profilen @sarahshabacon - Såå cool!

Beige, oker og andre brente naturnyanser er paletten på denne profilen og vi elsker det! Hun har også verdens kuleste Togo-sofa i okergul, lovelovelove! En profil verdt å sjekke ut!


En favoritt til leppene

FAVORITTEN SOM ALLTID ER MED I VESKA 

En leppestift kan brukes til som mangt og her er en fresh dus rosa variant som vi aldri blir lei. For å gi ansiktet litt mer glød og farge så bruker vi denne både på leppene og i kinnene, et fint lite triks som passer til en nedtonet hverdagslook.

YSL sin Rouge Volupté gir masse fukt og er veldig behagelig på, og vi har den i fargen #9 Nude in Private.


A white summer dress

EN NYDELIG HVIT BLONDEKJOLE PÅ BUDSJETT

Hvis det er en ting vi aldri får nok av i garderoben, så er det hvite lekre sommerkjoler. Og denne her, den er en ny favoritt! Den har helt perfekte blonder på de voluminøse ermene og en flowy fasong som skapt for deilige, varme sommerdager.

Vi fant kjolen på H&M og ser at den er utsolgt på nettbutikken allerede, men forhåpentligvis kan du finne den i din lokale H&M butikk.


Våre Oslo favoritter

MULIGENS DEN VAKRESTE BLOMSTERFORRETNINGEN VI VET OM

I går hadde vi et inspirerende stopp innom en gammel, kjær Oslo favoritt - nemlig Via Ovidia på Skøyen. Hvis du trenger nye planter eller inspirasjon til hjemmet, så er denne lille perlen verdt et stopp. Denne sommeren er det ekstra hyggelig å gjøre det fint hjemme, siden man skal tilbringe mye av tiden her hjemme.

Allerede utenfor butikken blir du møtt av en deilig grønn oase av planter.

Du finner også en rekke håndplukkede småmøbler, litt interiør og masse fine krukker og vaser. Det kan være litt vanskelig å finne fine krukker og potter, men hos Via Ovidia har de klart å finne akkurat de type krukkene man har lyst til å fylle hjemmet sitt med. Og det er alltid så inspirerende å se hvordan de mikser ulike elementer og materialer sammen, det ser så lekende lett ut og resultatet er så vakkert. Så ta deg god tid til å titte når du er her, det er så mange vakre og inspirerende detaljer!

De har også en egen evne til å plukke ut alle de vakreste blomstene og plantene som man ikke finner så mange plasser ellers. Vi elsker!

Har du lyst på mer vakker inspirasjon fra Via Ovidia så kan du følge de på Instagram her, eller besøke de i Karenslyst Allé 20 på Skøyen.


Have you read the latest Nourish posts?

En god olje til kroppen

EN FAVORITT TIL KROPPEN

Er du flink til å skjemme bort huden din engang i blant? Gi kroppen en god runde med skrubb i dusjen, etterfulgt av deilig fukt med en deilig kroppsolje. Denne favoritten fra Frama inneholder nypefrøolje, granateple og jojobaolje. Og den har en deilig lukt av ylang ylang, sandeltre og sedertre - en helt himmelsk duft som føles litt ekstra lyxig ut. Vel verdt å sjekke ut hvis du ønsker en ny kroppsolje!

Denne oljen får du blant annet tak i på KollektedBy og Bolina. 


Hjemmelagd peanøttsmør

HJEMMELAGET NØTTESMØR ER SÅ ENKELT OG GODT

Selv om vi nesten alltid pleier å kjøpe et peanøttsmør i butikken er det noe ekstra gøy med hjemmelaget også. Vi bruker nøttesmør til masse forskjellig, alt fra smoothies, frokostbowls og til dressinger. Vi hadde en pose med usaltede peanøtter liggende i skapet og tenkte hvorfor ikke. Vi prøve oss på denne oppskriften fra Linda Stuhaug! Superdigg og anbefales virkelig.


Dagens office style

UTEKONTOR VED SJØEN OG JUMPSUIT I KORD

Noen ganger tar dages agenda oss ut på ulike locations, og en halv dag nede ved sjøen er en av de deiligste plassene vi har hatt kontor i det siste. En skikkelig produktiv dag der lyden av bølger og måkeskrik har vært bakteppe, slik liker vi!

Jumpsuits er og blir en favoritt i redaksjonen, og denne i smalstripet kord er en favoritt har en deilig avslappet look. Elsker at den har litt kortere bein! Tenk så fin den blir til fine sandaler i sommer.

Jumpsuiten ble kjøpt på H&M på høsten i fjor, men de har en lignende i hvit denim her.


Solbriller på nesetippen

SUNNIES WE LOVE 

Solbriller har mye å si for et antrekk og det tar ofte lang tid før man finner et par man virkelig er fornøyd med. Fasongen skal være riktig, fargen skal være riktig, de skal sitte godt på nesa også videre... Vi har vært på jakt etter de perfekte 70-talls brillene og kom over disse fine på Glitter forrige uke. Store glass som er litt gjennomsiktig, tynn ramme i gull og veldig, veldig kule. Vi kjenner at vi ikke får helt nok av store briller i sommer, så jakten fortsetter.

Vi tipset også om disse som er hakket mindre og litt mer spesielle i stilen, men om de er kule! Eller er du kanskje på jakt etter noen kule pilotbriller? Disse fra Linda Farrow er helt rå!


Have you read the latest Habitats posts?

Tuesday cuteness

HVOR SØTE ER VEL IKKE DISSE TO?

Man trenger ikke å være et kattemenneske for å la seg falle for disse to pelskledde insta-sjarmørene. Selv om vi ikke forstår et eneste ord på kontoen, så lokker den alltid frem et stort smil hos oss - double cuteness rett og slett! Vil du se mer av disse to kattepusene, så kan du klikke deg inn på Instagramkontoen @especialbk


Dagens office style

VARME DAGER, KJOLE OG SOLSKINN

Et av de fineste stedene vi vet om på våren og sommeren er hagen utenfor kontoret. Den er virkelig i full blomst og så vanvittig fin - et lite magisk drømmested rett og slett. På solskinnsdagene pleier vi å tilbringe så mye som mulig av tiden vår ute her, naturen og alle blomstene gir virkelig påfyll av inspirasjon.

Store 70-talls inspirerte solbriller og en skjortekjole er dagens office style. Perfekt en solskinndag i blomsterhagen på kontoret.

Kjole fra Joseph, sneakers fra New Balance, solbriller fra Glitter.


Reiseminner på flaske

DUFTEN SOM BRINGER FREM FERIEMINNENE

Det ligger så mange minner knyttet til duft. Og denne parfymen minner om deilige late dager på ferie, med sol i fjeset og sand mellom tærne. Ikke så rart man blir glad av å minnene den bringer med seg.

På sommeren så liker vi å bytte ut parfymene våre med varianter for håret. Man skal jo som skjent være forsiktig med å bruke parfyme på huden i solen, og det slipper man å tenke på når man bruker parfye i håret. Dessuten er det ekstra deilig å kjenne duften av parfyme som dukker opp når sommerbrisen rusker litt i håret. Disse små flakongene er også mye enklere å pakke med seg når man skal reise, uansett om man skal på hytta eller langt av sted - eller bare ha med seg i veska. Og Mojave Ghost fra en favorittduft fra Byredo, en feminin blomsterduft som blant annet er basert på fiol, sandeltre og magnolia. Duften av deilige ferieminner.

Byredo kan blant annet kjøpes på Heaven Scent og Gimle Parfymeri.


Smoothie med blåbær og havregryn

EN DIGG GOD MORGEN SMOOTHIE

Er du av typen som synes smoothier ofte ikke er mettende nok? Da kan dette være en smoothie som passer deg! Denne inneholder nemlig en håndfull havregryn, noe som gjør at den blir mer mettende enn de som kun inneholder frukt og bær. Hvis du ønsker å gjøre smoothier mer mettende så kan du fint tilsette havregryn, nøttesmør, avokado eller litt kokosolje - det gir de en litt mer mettende følelse!

Dagens god morgen smoothie er laget på et par håndfuller friske blåbær (frosne funker like fint), en halv frossen banan, en håndfull havregryn og mandelmelk. Putt bær, havregryn og banan i en blender og tilfør mandelmelk gradvis til smoothien har fått passende konsistens.

Topp med ferske blåbær! Eller hell smoothien i en bolle og topp med blåbær, granola og litt nøttesmør.


Have you read the latest Blessings posts?

Blomster i små vaser

ET LITE TRIKS FOR Å HA BLOMSTENE LENGST MULIG

Vi elsker blomster, det er en av de tingene som får et hjem til å føles som et hjem! Og her skal du få et lite tips til hvordan du kan utnytte snittblomstene dine best mulig, og få mest mulig glede av de.

Når blomsterbukettene begynner å henge litt med hodet, så tar vi vare på blomstene som fortsatt er fine og kutter disse lavere, og putter de i mange mindre vaser. Har du ikke små vaser så kan du også bruke et gammelt syltetøyglass, eller en fin liten glasskrukke. Sett gjerne en samling med mange vaser i litt ulike høyder og størrelser sammen - det er bare fint, og en fin måte å få mest mulig ut av blomstene dine.

Og du, en slik liten bukett er også veldig hyggelig å sette på badet - en koselig liten velkomst når man skal pusse tennene eller vaske hendene.


Yummi bananpannekaker

LAZY WEEKEND & PANCAKES AHEAD...

Helger uten planer kommer sjelden, men det er utrolig deilig når de først kommer. Det å ha en lørdag eller søndag uten noen avtaler, når man selv bestemmer tempo og ikke må rekke noe, de dagene kommer høyt på vår liste. Dette er en av våre go-to retter på akkurat slike dager, bananpannekaker på sengen med en god film.

THIS IS WHAT YOU NEED:
Oppskriften er til to sultne personer. 

3 bananer
3 dl havregryn
1,5 dl havremelk
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3 egg

Alt puttes i blender og blendes til røren er jevn. Stekes i panna på middels varme og voilà - sunne bananpannekaker på 1-2-3. Topp bananpannekakene med lønnesirup og masse friske bær.


Glitrende øyne er aldri feil

YES, STILL SPARKLING!

Vi har ikke lagt fra oss det fine glitteret til øynene enda, det er fortsatt en favorittlook. Det skapes litt magi når de myke, varme solstrålene treffer de glitrende partiene. Vi kommer til å bruke glitter i lang tid fremover, sommer som vinter. En ekstra fin detalj å tilføre de dagene du vil tilføre det lille ekstra.

Denne favoritten har vi tipset om før, men gode ting kan ikke nevnes ofte nok. Moondust fra Urban Decay er og blir en favoritt, her i fargen chem trail.

Makeup fra Urban Decay kan du få tak i hos Kicks og Boozt.com.


Kimono + jeans

PERFEKT LOUNGEWEAR PÅ EN DAG SOM DETTE

På en litt inneklemt fredag er det deilig å hoppe i noen veldig behagelige klær på hjemmekontoret. Og en ting vi gjerne kombinerer med favorittjeansen er en silkemyk kimono. De fine kimonoene som man finner i undertøysavdelingen har ofte fine blondedetaljer, lekre farger eller freshe print - og funker like godt å slenge over en enkel topp og jeans. Man føler seg litt freshere enn i joggedressen, men det er fortsatt veldig komfortabelt å ha på.

Med et par ekstra kopper kaffe og noen chille toner i bakgrunnen så skal det her bli en skikkelig fin fredag.

Kunne du tenke deg noen fine kimonoer i garderoben? Ta en titt i undertøysavdelingen hos H&M eller Lindex - der finner du ofte mange lekre til en fin pris.

Kimono fra H&M, jeans fra Levi's, topp fra Zara.