Neste gang vi skal til Køben

DA VIL VI BOOKE OSS INN HER

Vi scrollet på Instagram og kom plutselig over denne holistiske beauty salongen i København. Og den fanget fort interessen vår! Med en behandlingsmeny som inneholder blant annet Autumn Restorative Facial (en sesongbasert ansiktsbehandling!), fullmånebehandling, Mathildes signaturbehandling (som blant annet inkluderer gua sha) så fristet dette veldig. Det er så deilig å koble litt av fra tempoet og storbyenergien når man er på storbyferie - og bare koble helt av. Og Klinik Dare to Care hørtes ut som et perfekt sted å gjøre nettopp det!

Les mer


Hjemme hos Nate Berkus & Jeremiah Brent

NÅR TO DESIGNERE BOR UNDER SAMME TAK

Nate Berkus & Jeremiah Brent deler noen helt fantastiske hjem og prosjekter, og dette er intet unntak. Vi skulle så gjerne vist hvor de vakre, rustikke pottene og krukkene deres er fra - spesielt den som står i gangen med det vakre treet i (ja tre innendørs, det er en drøm det!). Og det er vel ikke de eneste tingen vi forelsket oss i her, her er det nemlig vakre detaljer i hver eneste rom. Og det soverommet da, det må jo være en drøm å sove i!


Bimi® brokkoli – fra jord til bord

HAR DU SMAKT BIMI® BROKKOLI?

Det er nå de er på sitt aller, aller beste - de norske grønnsakene. Det bugner av de, og man blir så inspirert til å lage masse deilige retter basert på friskt og grønt. En av grønnsakene som vi har blitt ekstra glad i å bruke, det er Bimi® brokkoli. Vi tok turen ut til Huseby Gård i Lier og ble bedre kjent med Bimi® brokkoli.

Les mer


Hello Eye Shadow Palette

I DAG LANSERES MIN ØYENSKYGGEPALETT

Denne høsten skal jeg svinge litt ekstra med sminkekostene, for endelig har jeg funnet den helt perfekte paletten med øyenskygger. Min egen. Beauty Camilla Pihl Eye Shadow Palette har blitt akkurat slik jeg ønsker at øyeskygge skal være, superenkel å legge og med en nydelig finish. Og det beste av alt, det er en palette der du føler for å bruke alle fargene, det er en komplett samling av veldig anvendelige og nydelige farger som passer alle.

Beauty Camilla Pihl Eye Shadow Palette finner du i hyllene hos H&M, VITALyko og Iconbeauty.Have you read the latest Nourish posts?

Lovely reminders in my feed

EN KONTO VI LIKER Å FØLGE

Vi liker å fylle Instagramfeeden med inspirasjon og kontoer som får oss til å smile, eller stoppe litt opp. I det siste har vi likt å følge @wildfaithpoetry. Der finner vi fine små påminnelser og oppmuntringer vi tar med oss i hverdagen.


Beauty secrets med Kate Moss

ULTIMATE COOL GIRL BEAUTY SECRETS

Det er noe helt eget med Kate Moss. Fortsatt like vakker, og så herlig ujålete og alltid litt rock'n'roll. Hun vil alltid være en cool girl. Og her får du et innblikk i hennes beauty secrets og produkter fra hennes nye brand Cosmoss (please start å sende til Norge også - vi har så lyst til å bestille!).


In my shoes

SKO KOLLEKSJONEN ER ENDELIG LIVE

Som jeg har gledet meg til denne tiden av året, den beste tiden. Den crispe lufta, løvet som sakte begynner å falle fra trærne og farge fortauene i høstlige farger. Og hva er vel bedre enn at 4 modeller fra min skokolleksjon In my shoes endelig er på plass i butikk! Nå kan høsten bare komme for min del!

Les mer


Grønnkålchips med det lille ekstra

EN SUNNERE SNACK TIL HELGEN

Vi er sikkert ikke de eneste som får lyst på noe digg når helgen sniker seg på! Og her har du noe skikkelig snadder, enkelt å lage og langt sunnere enn mye annen snacks. Nemlig en cheesy variant av grønnkålchips. Siden vi har brukt næringsgjær for å få til en digge cheesy smaken, så er også dette en helt vegansk snack!

Alt du trenger er en pose med grønnkål, litt rapsolje, himalayasalt og næringsgjær (sistnevnte får du kjøpt på helsekost).

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

Høstens boost til hudpleierutinen

SESONGENS HUDPLEIEFAVORITTER FRA LIFE

Nå har vi nettopp vært gjennom et sesongskifte på kalenderen og snart følger nok høstværet etter, og det medfører alltid at vi må justere hudpleierutinen litt. Etter en sommer full av sol, sjø og sand så har huden behov for mer fukt og pleie. Da er det på tide å ta frem de litt tykkere kremene og serum med ekstra mye næring og pleie for å gi huden det den trenger nå. Her er noen av våre høstfavoritter på baderomshylla fra Life!

Les mer


Let’s talk food! med Marianne Pfeffer Gjengedal

VI SNAKKER SICILIA OG NY BOK MED MARIANNE PFEFFER GJENGEDAL

Hun er helt klart selveste kakedronninga, Marianne Pfeffer Gjengedal aka Sweet N Pfeffer på Instagram. Hun gjør de høyeste kakene, med den mest spektakulære pynten - akkompagnert av funky musikkvideoer - og vi elsker det! Sist vi hadde Marianne på besøk her på nettmagasinet vårt så bodde hun på Sicilia, der hun jobbet på sin nyeste bok proppfull av italienske godbiter (klikk her for den nydelige sitronkaken hun delte med oss da). Og nå er boken her, og Marianne deler en nydelig oppskrift fra boks med oss og dere!

Les mer


It’s Knit Season

OG DET ER MIN ABSOLUTTE FAVORITTSESONG

Denne tiden her, når byen blir dekket av et teppe av crisp luft. Og du tar frem strikkegenserne fra klesskapet. Det er det beste! Jeg elsker denne tiden vi er inne i nå. Myk og lun strikk over kjole, bare legger og støvletter. Knit Season - min absolutte favoritt!

Nå har det kommet et nydelig drop med strikkegensere fra CAMILLA PIHL WEAR i butikk og på camillapihl.com. En liten smakebit finner du under her.

Les mer


Hello party pumps

LEAVE A LITTLE SPARKLE WHEREVER YOU GO

Det er gøy å finne frem litt glitter og moro fra skapet innimellom. Og disse pumpsene, de kan lyse opp den mørkeste høstdagen. Aller, aller finest er de kombinert med noen avslappede jeans og en stor strikkegenser eller en oversized hvit skjorte.

Pumpsene fant vi nylig hos Zara, du kan klikke de hjem her.


Have you read the latest Blessings posts?

En miniguide til Gua Sha

7 TING Å HUSKE PÅ NÅR DU BRUKER GUA SHA

Gua Sha har vært en del av vår baderomsrutine i noen år, noen ganger hver dag, andre ganger i perioder der man bare føler at fjeset er litt trøtt og «puffy», eller man bare vil gjøre noe litt ekstra godt for seg selv. Det er litt ekstra deilig å sette av litt tid til slike små selvpleie-rituale nå som høsten og mer inne tid er rett rundt hjørnet. Gua sha kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og de ulike stenene har litt ulike egenskaper etter hvilken fasong de har. Hvis du vil lese litt mer om de ulike Gua Sha stenene, så har vi laget en liten guide her. Her er 7 enkle små ting du bør huske på når du skal bruke din Gua Sha sten, kall det gjerne en liten Gua Sha huskeliste:

- Sørg alltid for at huden er nyrenset og at Gua Sha stenen er ren (og vask hendene fri for olje før du plukker opp stenen - det er fort gjort å miste den i gulvet så den gå i tusen knas. Been there, done that).
- Bruk en god olje på huden, slik at Gua Sha stenen gli lett over huden.
- Husk at det er lymfesystemet du arbeider med, det består av bittesmå årer, så du trenger ikke bruke så mye kraft. Lette, forsiktige strøk med Gua Sha stenen er det beste.
- Ikke hold Gua Sha stenen "rett opp og ned" mot huden, den skal ligge langs huden - typ med 15 graders vinkel.
- Bruk motsatt hånd til å "holde igjen" huden, poenget her er å unngå å dra unødvendig i huden. Du skal skape sirkulasjon ved å skpnsomt stryke over huden, ikke lugge og strekke huden.
- Som med all annen massasje, drikk gjerne litt ekstra vann i etterkant.
- Smil til deg selv i speilet!

Har du lyst til å skaffe deg noen gua sha stener, men vet ikke helt hvor du skal titte? Du kan blant annet finne gua sha stener fra hos Gimle økologiske parfymeri, House of Presence , The Feelgood shop og det finnes et stort utvalg på Etsy. Trenger du litt inspirasjon til gua sha rutiner du kan gjøre? Sjekk ut @wildling_beauty, @studioc.hudpleie og @britta.beauty.


Current cravings

GOJI ROSE DONUT - YES, PLEASE

Vi digger å følge Sakara på Instagram, de deler så utrolig mye fresh og sunn mat! Vi får lyst på alt. Og drømmer om at det skal komme et slikt konsept her hjemme. Akkurat nå skulle vi gjerne startet dagen med deres sunne Goji Rose Donut, altså - hvor digg ser vel ikke den ut! Følg @sakaralife for masse fresh matinspo!


Selvplukk av blomster

EN SUPERFIN SENSOMMERAKTIVITET

Å kunne plukke sin egen bukett med sommerblomster i en vakker blomstereng, det er en ting som står høyt på lista vår over fine ting å finne på akkurat nå. Og vi har funnet frem til noen fine steder du kan reise og sette sammen din egen drømmebukett. Dette er slike vakre sommerminner man kan ta med seg inn i høst og vinteren og varme seg på lenge, lenge, lenge.

Les mer


Hva har Kate Moss i veska?

SNIKTITT I VESKA TIL DEN IKONISKE MODELLEN

Kate Moss er i vinden for tiden med lansering av eget Wellness brand, og som covermodell på septemberutgaven av Vogue France. Og her får du en aldri så liten titt i veska hennes, eller veskene rettere sagt. Og her finner man mye forskjellig, alt fra en høytaler, til røkelse, boken hun leser nå...og selvfølgelig produkter fra hennes kommende brand Cosmoss. Hun har også en sacred mist med seg, for å sikre god energi og gode vibber hvor enn hun er.