We love a good cat eye

DETTE ER EN STORFAVORITT 

Flytende eyeliner er så lekkert - dersom man bare får det til! Det krever litt øvelse før man finner den streken som passer sin øyefasong og som man er 100% fornøyd med. En god våtliner er et must for et fint resultat! En skikkelig favoritt er Elizabeth Arden sin. Den er veldig enkel å påføre og holder godt! Tror faktisk dette er den beste jeg har testet på en god stund!


Pannekaker med sitron og valmuefrø

EN FRISK SOMMERLIG VRI PÅ PANNEKAKENE

I helgene er det hyggelig å ta det litt rolig på morgenen, lage seg en deilig frokost og bare møte helgen i litt rolig tempo. Vi har tidligere tipset om pannekaker med sitron og sukker, de er helt tullete gode! Og her er en annen variant av pannekaker med smaken av sitron, som har blitt en favoritt i det siste.

Lag vanlig pannekakerøre, eller røre til amerikanske pannekaker - så rører du inn en slump med valmuefrø, zestet skall og saften fra en økologisk sitron og en teskje ekte vaniljesukker. Server pannekakene med blåbær, eventuelt noe søtt slik som lønnesirup eller sukker og en ekstra skvis med sitron. Yum!


Ting vi elsker no 20

DETTE FÅR OSS TIL Å SMILE

Vi er overbevist om at vi hadde blitt litt ekstra glade av å servere sommerens bær, salater og snacks i disse skålene og fatene. For det er jo nærmest umulig å ikke bli glad av sitroner. Derfor er det ingen overraskelse at vi falt for den søte håndlagde keramikken fra Atelier C. Så fresht!


French Girl Summer

HVORDAN FÅ DEN FRANSKE STILEN I SOMMER

Hvem vil ikke ha den perfekte franske looken? Her tipser Allison Bornstein om hvordan det gjøres, og vi vil tro at du kanskje allerede har mange av plaggene i skapet. Her plukket vi opp mange gode triks for sommerens French-look!


Have you read the latest Nourish posts?

En grønn smoothie

EN DEILIG FRISK RESTESMOOTHIE

Smoothie er den perfekte måten å bruke opp rester i frukt og grønnsaksskuffen. Og denne grønne varianten er et kroneksempel på det. Jeg fant frem de litt småslappe grønnsakene fra skuffen, en brun banan og litt rester fra kjøleskapet - vips så var det forvandlet til en deilig grønn smoothie. Smoothien inneholder en neve grønnkål, en banan, en pære, en slump med gresk yoghurt, en spiseskje mandelsmør og en slump eplejuice. Den greske yoghurten og mandelsmøret tilfører fett og proteiner og gjør smoothien mer mettende og næringsrik enn en basert på bare frukt og grønt. Et lite tips til deg som synes at smoothie blir litt for lett.


Et varmt og fargerikt hjem

Photo: Architectural Digest

WOW- FOR ET SPENNENDE HJEM

Justina Blakeney er designeren bak the Jungalow, som har som mål å bringe de gode vibbene inn i hjem. Og det er noe man defintivt finner mye av i hennes eget hjem! Hennes hus ligger rett utenfor LA, og det er fylt opp med farger, varme og eklektiske funn. Her finnes det ikke et snev av minimalisme. Trykk på play for å få med deg hennes lune og deilige hjem!


Give your feet some love

MAKE YOURSELF A DETOXIFYING FOOT BATH

Det er ikke alltid føttene er første pri når det kommer til pleie, men de trenger litt kjærlighet de og! Føttene dine er fulle av nerver og akupunkturpunkter som har forbindelse med energinivået vårt så sett av litt tid til å gi de litt ekstra oppmerksomhet med verdens beste fotbad!

Her er oppskriften på ett skikkelig digg fotbad! Du trenger:
Balje med varmt og godt vann
2 ss havsalt
3-4 ss epsomsalt
1 sitron i skiver
1 ss kokosolje
3-7 dråper eteriske oljer av det du liker best

Sett av 30 minutter og gi føttene og kroppen din en liten mini-detox . Og gi de en liten omgang massasje når du først sitter der. Det er både avslappende og kan hjelpe til med å rense kroppen for uønskede giftstoffer!

Pust inn, pust ut - og nyt!


Lag sommerfugler av tomatene

A LITTLE CUTENESS NEVER HURTS

Vi er store tilhengere av å fylle hverdagene med litt cuteness og ting som lokker frem smilet. Og det er ikke så mye som skal til! Med noen små tomater og en skarp kniv, så har du plutselig de søteste små sommerfuglene som pryder frokosten din. Du lager de små sommerfuglene ved å skjære tomater i båter, og deretter bruke en skarp liten knip til å gjøre et snitt langs skinnet på tomatene, sett to og to båter sammen - og vips så flagrer det sommerfugler på frokosten din!


Have you read the latest Habitats posts?

En destinasjon for silent living

Photos: @subtlestories

DESTINASJON MED HVILEPULSGARANTI

Vi har fulgt de en stund på Instagram, bare fordi alt er så vakkert og bildene er så inspirerende når det kommer til interiørene. Men for et drømmested å legge noen feriedager! Dette må jo være den ultimate destinasjonen for hvilepulsgaranti. Vi snakker om Silent Living, en rekke villaer i Portugal som du kan leie. Og alt er så gjennomført ned til den minste detalj. Kan vi flytte inn?

Les mer


Haileys Date Night Skin Routine

PLUKK OPP NOEN TIPS FRA CUTIE HAILEY BIEBER

Snutt film for å se Hailey sin hud- og makeup rutine for en date night. Stikkordene er fresh glødende hud, friske rosatoner, noen triks med concealeren og en god skinprep. Vi plukket opp noen tips vi fikk lyst til å teste ut asap, og kjenner at vi må ha en frisk rosa rouge i sminkepungen.


International day of yoga

DET ER DEN INTERNATIONALE YOGADAGEN - BLI MED PÅ EN ØKT! 

I dag tirsdag den 21. juni er det den Internationale Yogadagen, så hvis du skal sette av litt til deg selv denne uka så kan du sette av tid i dag til litt deilige yoga. Godt for både kropp og sinn. Er været fint der du bor kan vi varmt anbefale å ta økten ute, det er så deilig å komme seg ut, samle litt ekstra D-vitaminer og få frisk luft i fjeset! Vi har mange deilige økter i arkivet vårt, du finner de her.


SPOTLIGHT Stine Svarthe

STINE INSPIRERER TIL GODE MATVALG FOR DE MINSTE

Når man blir mamma så blir man gjerne litt ekstra bevisst på alle valgene man tar, man vil jo bare det beste for de minste. Og en person som har inspirert mødrene i redaksjonen er Stine Svarthe, damen som driver @barebrabarnemat. Med et stort smil inspirerer hun til å ta sunne gode valg når du lager mat til barna, og inspirerer til å lage mat fra bunnen av. Det er enkelt, det er sunt og det er godt! Og nå er Stine ute med en ny bok, "Bare bra barnemat", proppfull av deilige oppskrifter og inspirasjon!

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

Iste på A.C Perch’s

LESKENDE GOD ISTE TO GO! 

Iste er skikkelig digg, men det kan ofte være vanskelig å lage selv da teen lett kan bli bitter hvis posen er oppi for lenge. Er du ute å trusler i Oslo og kunne tenke deg noe leskende, godt og kanskje den beste isteen vi har smakt? Da må du innom A.C Perch's! Vi Har tidligere tipset om det fine stedet, du finner innlegget her. 


En superkombo til huden

SOLKREM + C-VITAMIN ER EN SUPERKOMBO FOR SOMMERHUD

Det er ingen tvil om at solkrem hver dag er noe av det aller beste du kan gjøre for huden din. Og husk bare å bruke nok og påfør ofte, nå som vi er inne i sesongen der huden utsettes for ekstra mye sol. Men visste du at C-vitamin er solkremens perfekte makker? C-vitamin kan faktisk øke solbeskyttelsen i solkremen din, spesielt hvis du bruke ganske høy faktor. C-vitamin beskytter også huden for frie radikaler som man utsettes for når man er i solen, C-vitamin stimulerer kollagenproduksjonen og er kjent for å gi ekstra glød og jevnere hudtone. Solkrem og C-vitamin er altså en skikkelig powerkombo!

3 gode serum med C-vitamin fra baderomshylla vår er Mad Hippie sitt ikoniske Vitamin C Serum, Elixir Cosmeceuticals Ceactil Everyday serum og Aesop sitt Lucent Facial Concentrate.


Spicy pineapple snack

ENKEL, SUPERFRESH OG SUNN SNACKS

Har du lyst på noe skikkelig digg og sommerlig i helgen? Da må du prøve denne deilige miksen av søt, surt og spicy! Alt du trenger er en fersk ananas, noen lime og chiliflak. Skjær ananasen i skiver, og del den deretter opp i mindre biter. Zest over litt limeskall, skvis over godt med limesaft og topp med et dryss chiliflak. You are in for a treat!


7 ting å gjøre i finværet

7 DEILIGE TING Å GJØRE I FINVÆRET 

Morningene er lysere, dagene lengre og temperaturen begynner endelig å vise deilig og sommerlig. Her kommer en liste med 7 ting du kan gjøre for deg selv i finværet!

1. Nyt at de lyse dagene er her og stå opp litt tidligere. Det er jo faktisk litt lettere på denne tiden av året å få til. Lag deg en deilig smoothie og nyt en liten halvtime for deg selv.
2. Inviter med deg noen gode venner og planlegg en tur på stranden. Sett av dagen, ta med litt mat og nyt tiden sammen.
3. Dra på blomsterbutikken for å gjøre det litt ekstra fint rundt deg. Kjøp inn noen nye planter og blomster.
4. Ta på sommerkjole, leppestift og solhatt.
5. Planlegg noe gøy å gjøre. Noe du kan se frem til og glede deg til!
6. Finn et rolig sted, legg deg på ryggen å se på skyene passere. Kanskje det ender med en liten høneblund?
7. Lag fine perlesmykker til venner og familie. Det er faktisk veldig lett å lage selv.