Summer accessories fra Ideal of Sweden

HELLO SUMMER, HELLO INFINITE COLLECTION

Vi er allerede midt i mai, og sommeren er rett rundt hjørnet (HURRA!). Sommeren er ofte fylt opp av sommerfester, lange lyse netter, bryllup og mange festlige anledninger. Ideal of Sweden er nå ute med en ny kolleksjon, Infinite Collection, med sommerlige farger og print, kule teksturer og gøy tilbehør!

Les mer


Enkel og naturlig pynt til 17.mai-bord

NOEN ENKLE TIPS TIL ET LEKKERT 17.MAI-BORD

Det er få ting som er så typisk mai som iskrem og naturen som våkner til liv - så det kommer til å prege årets 17.mai-bord. Med iskjeks og litt grønt så får du et nedtonet og fint pyntet bord til alle mai sine festlige anledninger, om det er selve 17.maifeiringen, konfirmasjon eller barnedåp.

Les mer


7 days 7 looks med Miranda Kerr

7 FINE LOOKS MED CUTIE MIRANDA KERR

Miranda Kerr er en dame vi har skikkelig sansen for. Jordnær, ærlig og og en skikkelig herlig dame. Her viser hun oss 7 looks hun ville brukt i løpet av en uke og vi ble i hvert fall inspirert! Snurr film.


Rabarbra spritz til 17.mai

EN SUPERENKEL OG FRISK NOLO DRINK TIL 17.MAI

Denne boblende og friske drinken fanger smaken av vår! Rabarbra er noe av det diggeste vi vet på denne tiden av året, og i denne drikken er det rabarbra som er stjerna. Er du ikke enig i at rabarbra alltid bringer frem gode sommerlige minner?

Alt du trenger til denne alkoholfrie og friske drinken er rabarbrasaft, Farris, noen friske rosmarinstilker og selvfølgelig masse isbiter. (Vi kjøpte en rabarbrasaft fra Askim Frukt på en Meny butikk, du kan nok finne tilsvarende på velassorterte butikker). Så er det bare å blande ut saften med Farris i stedet for vann og fylle i fine glass med masse isbiter i. Pynt med litt frisk rosmarin!

Superenkelt, og veldig, veldig godt!


Have you read the latest Nourish posts?

Naturlig og delikat manikyr

VI ELSKER NATURLIGE NEGLER MED DET LILLE EKSTRA 

Skal du gå for en lakk som alltid funker bør du velge en i en naturlig tone, det er alltid fresht og delikat. Nå som vi nærmer oss 17. mai er det denne looken vi skal gå for på neglene, enkelt fint og rent med en liten touch av hvitt. Like fint til bunad som til en lekker sommerkjole.


Hvordan booste kreativiteten

NOEN TIPS FOR Å FÅ KREATIVITETEN TIL Å BLOMSTRE

Et spørsmål vi ofte får er, "hvordan klarer dere å være så kreative hele tiden?". Og det er selvfølgelig noe som må jobbes med, på lik linje med andre ting . Men vi har også funnet ut en ting, og det er at kreativitet veldig ofte bunner i å ta gode valg for seg selv. Når man er bevisst på hva man bør gjøre for å ha det bra, og tar enkle små valg i forhold til det hver dag - ja da blomstrer kreativiteten mye enklere.

-  Gjør det hyggelig rundt jobbplassen din. Hold det ryddig, og ha noen ting rundt deg som gjør deg glad. Det kan være deilige duftlys, noen inspirerende bilder, friske blomster.
- Vi har alltid notatbøker og kamera i umiddelbar nærhet. Man vet aldri når en god ide eller et fint motiv dukker opp.
- Lag lister og bruk gjerne en kalender. Å få ting ned på papir, eller inn i en kalender gjør at man slipper å ha de tankene surrende rundt i hodet. Skriv ned ting du må huske, i stedet for å bruke energi på å prøve å huske alt.

Les mer


Inspirasjon til 17. mai bordet

NATURLIGE TONER PÅ BORDET

Det er ingen tvil om at vi i redaksjonen elsker de lyse, klare fargene.  En god start er alltid en hvit duk, det funker til de fleste anledninger og trenger ikke koste så mye. Dra innom en tekstilbutikk og finn et hvitt lintekstil. Kutt i ønsket lengde og gjerne la kantene ha den rå, rufsete kanten, det er bare fint.Dekk på med det du har! Bland gjerne forskjellig service, glass og kopper, men hold deg i samme fargetoner. Det gir et spennende og fint utrykk.

Les mer


7 fine kjoler til 17.mai

-inneholder reklame for Camilla Pihl Wear-

7 FINE KJOLER SOM ER PERFEKTE FOR 17-MAI

Her er noen kjoletips til deg som ikke har en bunad eller festdrakt du skal bruke på 17.mai. Nydelige sommerlige kjoler som passer perfekt til 27.mai og sommeren vi har i vente. Værmeldingen ser ganske lovende ut mange steder, men uansett så er det fint å ha en blazer eller liten fin jakke å slenge over skuldrene hvis det blir litt kjølig.

Kjolen over er fra Munthe og er så fin med sitt småblomstrete print i friske farger og sitt voluminøse skjørt.

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

Ostekake med bringebær og hvit sjokolade

DEN PERFEKTE KAKEN TIL 17.MAI

Det nærmer seg den store dagen, og vi kommer til å dele noen store favoritter på kakefronten denne uka. Og en av de er denne tullete gode ostekaken med bringebær og hvit sjokolade. Superenkel og magisk god! Kombinasjonen av smeltet hvit sjokolade, krem med vaniljesukker, Philadelphia ost, knasende Daim, friske bringebær og den klassiske ostekakebunnen er som en drøm!

Her fant vi oppskriften:

Et lite tips: er du litt ekstra glad i iskake kan den alltids stå litt lenger i fryseren!

Bon appetit!


Beauty faves med Silvany Bricen

VI HAR SNOKET PÅ BADEROMSSHYLLA TIL SILVANY BRICEN

Er du klar for litt mer snoking i baderomsskuffen og sminkepungen til en beauty queen med fokus på det cleane og holistiske? Denne gangen tar vi fått Silvany Bricen sine Beauty Faves for våren og sommeren. Silvany Bricen kjenner du sikkert igjen som beauty podcaster og tidligere beauty ansvarlig i flere store magasiner. La oss ta et lite dypdykk i sminkepungen og baderomsskuffen til vakre Silvany!

Les mer


Dette inspirerer oss

BRB, VI ER UTE Å KJØPER NÅL OG TRÅD

Vi er en gjeng som alltid har vært glad i å holde på med håndarbeid og da vi kom over denne fine profilen så fikk vi lyst til å løpe ut å kjøpe nål og tråd med engang. Vi er vel ikke de eneste? Så mye fint man kan lage! Klær med flekker eller hull kan repareres og bli enda finere med små blomster, bier eller noe annet du kunne tenke deg å brodere. Sjekk ut profilen nedenfor for masse inspirasjon.


Berry boost smoothie

EN SMOOTHIE FOR DEG SOM ER GLAD I BÆR

I dag ble det en smoothie proppet med masse bær! Og tanken på at det faktisk ikke er såååå lenge til man kan plukke bær ute, den er veldig forlokkende. Enn så lenge får vi lage av bær fra fryseren. Til denne smoothien trenger du:
- 1-2 never skogsbærblanding
- 1 liten banan
- et par spiseskjeer gresk yoghurt
- 1 teskje honning, gjerne manuka
- 1 teskje kanel, helst ceylontypen
- 1 spiseskje mandelsmør

Miks alt sammen i en blender og blend til det blir en smooth konsistens. Den fine marmorerte fargen her er rett og slett et resultat av at vi hadde i den greske yoghurten helt på slutten, og stoppet blenderen før den fikk mikset alle ingrediensene helt sammen. Det gjorde den jo litt ekstra fin!


Have you read the latest Blessings posts?

We wanna book a stay here

HER KUNNE VI LETT TILBRAGT NOEN NETTER

Når interiørdesigner Kelly Wearstler har en finger med i spillet, da er det nødt til å bli lekkert, visuelt veldig spennende og på ingen måte kjedelig å hvile øynene på. Og når du samtidig blander hennes estetikk med avslappet lyx, ja da skaper du en drømmedestinasjon. Santa Monica Proper Hotel har gjort nettopp dette, teamet opp med Kelly Wearstler på designfronten og skapt et hotell man bare drømmer om. Det prisbelønnede hotellet ligger nydelig til på stranda i Santa Monica, så utsikten er det heller ikke noe å klage på.

Les mer


Fine iskjeks til maifestene

ET LITE TRIKS FOR Å GJØRE 17.MAI ISEN EKSTRA FIN

Det er få ting som hører så hjemme på 17.mai som is! Og da er det ekstra koselig å gjøre litt ekstra ut av isen denne dagen. Dette lille trikset er like fint uansett om du skal ha is som et innslag på dessertbordet eller du skal lage isbar hjemme denne dagen. Litt ekstra fine iskjeks kan enkelt lages klare i forkant og gjør det ekstra hyggelig å servere isen.

Les mer


Ny vårjakke i skapet

ELSKER VÅRENS VATTERTE JAKKER

Det går mye i basic i garderoben, men da er det ekstra gøy når man finner en litt "sprekere" jakke man kan piffe opp hele antrekket med. Jeg har i lang tid vært på jakt etter en av vårens vatterte jakker og her om dagen kom jeg over den på ZARA. En annen genial ting med denne jakken er at du får 2 i 1, den kan nemlig vrenges og brukes på begge sider. Love it!


12 grunner til å besøke Gamlebyen i Fredrikstad

 VÅRE FAVORITTER I GAMLEBYEN FREDRIKSTAD

Dere husker sikkert at vi var på jentetur til Gamlebyen i Fredrikstad for litt siden! Og for en fin tur vi hadde, vi skal definitivt tilbake til Gamlebyen igjen snart. En så utrolig koselig destinasjon å besøke, både med venninnegjengen, familien eller med kjæresten. Her har vi samlet opp våre favorittsteder i Gamlebyen i Fredrikstad som er et must å ta turen innom!

Les mer