Looken vi vil kopiere

OPPDATER HVERDAGSLOOKEN LITT 

Hvor fresh er ikke denne dama og denne looken? Etter vi så denne filmen plukket vi opp en god del forskjellige triks og fikk også noen nye produkter på lista vi vil teste. I sommer kjenner vi at vi vil leke litt mer med ulike makeup-looks!


En supergod peanøttdipp

HAR DU LYST PÅ NOE SNADDER?

Da skal du få en skikkelig digg oppskrift av oss! Denne peanøttdippen er skikkelig smakfull, litt spicy og den har en god dose krønsj - og smaker helt nydelig å dyppe grønnsaker i. Du kan selvfølgelig bruke den som topping i en salatbowl eller i en wrap også, men friske grønnsaker og denne her - såååå fantastisk godt!

Les mer


Current crush

SERVISET VI VIL SPISE PASTA PÅ HELE SOMMEREN LANG

Ok, det var instant love da vi kom over dette serviset på Instagram! Det tok oss straks avårde til trange gater i Italia, klesvask på tørk, limoncello, de deiligste pastaretter, rutete duker og sitronlunder. La Dolce Vita. Det vil vi ha mer av i livet vårt akkurat nå!


Laundry the french way

FÅ SENGETØYET TIL Å LUKTE TRÉS TRÉS BON

Finnes det bedre å vaske sengetøyet i en nytt vaskemiddel med deilig lukt, for så å henge det ut og la det tørke av vinden? Neppe. Franske Minois Paris er mama-made! Laget for å passe til din lille sin hud, ergo også helt perfekt for resten av familien. Det har en nydelig duft av appelsinblomst - superdelikat!

Som en ekstra bonus ser produktene fra Minois Paris så fine ut på baderommet eller vaskeromshylla. Produktene får du tak i hos Heaven Scent.


Have you read the latest Nourish posts?

Blomsterkrans i håret 17.mai

LAG EN NYDELIG BLOMSTERKRANS TIL I MORGEN

Blomster hører hjemme på 17. mai og det er lite som er så fint som en blomsterkrans i håret. Det pynter opp et hvert antrekk og vi føler oss sjeldent finere enn når vi har nettopp har pyntet håret med vakre blomster.

Velg ut blomster som passer til ditt antrekk. Vil du ha en stor og kraftig krans velger du litt større blomster, ellers kan du lage en enklere variant med små blomster. Igjen, her er det fantasien som setter grenser!

Les mer


To favoritter for voksende mager

DEILIGE OLJER HUDEN VIL ELSKE

Vi elsker å smøre oss inn med oljer, og ekstra godt er det når du har en voksende mage som lett kan føles stram og klø. Det har sneket seg inn to favoritter hos oss. Pretty & Pregnant Oil fra Amazing Space inneholder den fineste argan-olje, fra det såkalte "livets tre" og føles så deilig å smøre huden med.  Weleda Stretch Mark Massage Oil inneholder mandelolje, E-vitaminrik hvetekimolje samt ekstrakt av solblom. Begge oljer har ingredienser som bidrar til å øke hudens elastisitet samtidig som de holder huden myk og god. Et ekstra pluss er at de lukter skikkelig skikkelig godt og det føles ekstra luksus å smøre seg inn med disse oljen etter en dusj.

Amazing Space får du kjøpt hos blant annet Koch parfymeri. Weleda har de blant annet hos Life.


Good Vibes Only

LITT GODE VIBBER RUNDT HÅNDLEDDET

Jeg liker å omgi meg med materialer fra naturen, jeg føler det gir meg ro og "jorder" meg på en vis. Er oppvokst på landet, og kjenner at jeg trives godt med naturen tett på. derfor er det naturlig å bruke materialer fra naturen i hjemmet - det kan være stein, treverk, levende planter, krystaller og lignende. Men det gjelder ikke bare hjemmet mitt, jeg liker også å ha en krystall i lomma, eller som her - rundt håndleddet. Dette armbåndet er laget av små kuler i Dalmantin Porfyritt, og jeg synes de små spettede kulene er så vakre. Armbåndet minner meg om å stresse ned, finne roen, puste - også liker jeg å ha det i hånden og la perlene gli mellom fingrene når jeg sitter og konsentrerer meg om ting. Også liker jeg tanken på at Dalmantin Porfyritt sies å skape harmoni  og gi styrke, uansett om man tror på slike ting eller ei - så er jo den tanken veldig fin.

Armbåndet er kjøpt på Sister Soul i Gamlebyen Fredrikstad.


Daim iskake møter ostekake

DETTE ER EN FAVORITT PÅ KAKEBORDET 17.MAI

Den er luftig, både søt og frisk, den har en knasende bunn, og den er fylt til randen med alt som er digg. Og vi synes dette er en av de beste ostekakene vi noen gang har smakt, så dette blir årets 17.mai kake. Det er en ostekake, men den skiller seg litt ut fra andre ostekaker - tenk deg en deilig ostekake mikset med en Daim-iskake. Kan det egentlig bli bedre?

Les mer


Have you read the latest Habitats posts?

En favoritt til 17.mai sminken

NATURLIG OG FRISK ER STIKKORD FOR 17.MAI SMINKEN

Det er alltid finest med en helt naturlig og frisk look til 17.maifeiringen. Og litt farge på leppene er et must. Bonjour Madame fra Beauty Camilla Pihl har en rosa nudefarge, som ser supernaturlig ut på leppene. Det er det lille friske hintet av farge som gir et ekstra lite piff til hele fjeset!

Beauty Camilla Pihl Creamy Lipstick finner du i hyllene hos H&M, VitaLyko og Iconbeauty.


Blir du med på denne i dag?

GOOD MORNING SUNSHINE - DENNE HAR DU GODT AV!

 

Samtidig som blomstene og trærne rundt oss våkner til liv, våkner kroppen vår til liv med denne deilige økten med pilates. Bli med på en økt eller to for å forbedre holdningen,  gi hoftene en god strekk og generelt øke fleksibiliteten i kroppen. Ah, deilig!


Summer accessories fra Ideal of Sweden

HELLO SUMMER, HELLO INFINITE COLLECTION

Vi er allerede midt i mai, og sommeren er rett rundt hjørnet (HURRA!). Sommeren er ofte fylt opp av sommerfester, lange lyse netter, bryllup og mange festlige anledninger. Ideal of Sweden er nå ute med en ny kolleksjon, Infinite Collection, med sommerlige farger og print, kule teksturer og gøy tilbehør!

Les mer


Enkel og naturlig pynt til 17.mai-bord

NOEN ENKLE TIPS TIL ET LEKKERT 17.MAI-BORD

Det er få ting som er så typisk mai som iskrem og naturen som våkner til liv - så det kommer til å prege årets 17.mai-bord. Med iskjeks og litt grønt så får du et nedtonet og fint pyntet bord til alle mai sine festlige anledninger, om det er selve 17.maifeiringen, konfirmasjon eller barnedåp.

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

7 days 7 looks med Miranda Kerr

7 FINE LOOKS MED CUTIE MIRANDA KERR

Miranda Kerr er en dame vi har skikkelig sansen for. Jordnær, ærlig og og en skikkelig herlig dame. Her viser hun oss 7 looks hun ville brukt i løpet av en uke og vi ble i hvert fall inspirert! Snurr film.


Rabarbra spritz til 17.mai

EN SUPERENKEL OG FRISK NOLO DRINK TIL 17.MAI

Denne boblende og friske drinken fanger smaken av vår! Rabarbra er noe av det diggeste vi vet på denne tiden av året, og i denne drikken er det rabarbra som er stjerna. Er du ikke enig i at rabarbra alltid bringer frem gode sommerlige minner?

Alt du trenger til denne alkoholfrie og friske drinken er rabarbrasaft, Farris, noen friske rosmarinstilker og selvfølgelig masse isbiter. (Vi kjøpte en rabarbrasaft fra Askim Frukt på en Meny butikk, du kan nok finne tilsvarende på velassorterte butikker). Så er det bare å blande ut saften med Farris i stedet for vann og fylle i fine glass med masse isbiter i. Pynt med litt frisk rosmarin!

Superenkelt, og veldig, veldig godt!


Naturlig og delikat manikyr

VI ELSKER NATURLIGE NEGLER MED DET LILLE EKSTRA 

Skal du gå for en lakk som alltid funker bør du velge en i en naturlig tone, det er alltid fresht og delikat. Nå som vi nærmer oss 17. mai er det denne looken vi skal gå for på neglene, enkelt fint og rent med en liten touch av hvitt. Like fint til bunad som til en lekker sommerkjole.


Hvordan booste kreativiteten

NOEN TIPS FOR Å FÅ KREATIVITETEN TIL Å BLOMSTRE

Et spørsmål vi ofte får er, "hvordan klarer dere å være så kreative hele tiden?". Og det er selvfølgelig noe som må jobbes med, på lik linje med andre ting . Men vi har også funnet ut en ting, og det er at kreativitet veldig ofte bunner i å ta gode valg for seg selv. Når man er bevisst på hva man bør gjøre for å ha det bra, og tar enkle små valg i forhold til det hver dag - ja da blomstrer kreativiteten mye enklere.

-  Gjør det hyggelig rundt jobbplassen din. Hold det ryddig, og ha noen ting rundt deg som gjør deg glad. Det kan være deilige duftlys, noen inspirerende bilder, friske blomster.
- Vi har alltid notatbøker og kamera i umiddelbar nærhet. Man vet aldri når en god ide eller et fint motiv dukker opp.
- Lag lister og bruk gjerne en kalender. Å få ting ned på papir, eller inn i en kalender gjør at man slipper å ha de tankene surrende rundt i hodet. Skriv ned ting du må huske, i stedet for å bruke energi på å prøve å huske alt.

Les mer