Søte DIY spøkelser til Halloween

HØSTENS BLADER BLIR KREATIV HALLOWEEN PYNT 

Halloween blir nok litt annerledes i år, og tilbringes med de aller nærmeste. Da er det litt ekstra hyggelig å kunne gjøre små hyggelige aktiviteter sammen, det er ikke alltid det er de helt store tingene som skal til! Du kan lage mye fint av det du finner ute i hagen. Noen vakre store høstblader kan enkelt forvandles til søte og litt spooky små spøkelser.

THIS IS WHAT YOU NEED:
Blader
Hvit spraymaling
En sort tusj

Spray bladene hvite, la de tørke og tegn deretter på øyne og munn med en sprittusj. Pynt et bord med bladene, heng de opp i vinduet eller legg de på et fat sammen med noen gresskar og noen lys.


4 måter å style alpeluen på

VI ER BITT AV EMILY IN PARIS BASILLEN

Har du ikke sett Netflix serien alle snakker om dagen "Emily In Paris"  så kjenner vi at vi faktisk er litt misunnelig på deg og timene med harmløs moro du har i vente. Om du ikke savner Paris etter å sett denne skjønner vi ingenting. Vi har hentet frem alpeluen fra skapet igjen, og her er 4 måter å style den på.

Så frem til vi kan reise til Paris igjen, later vi som om vi sitter på fortauskafe i Paris her hjemme, prater tullefransk og spiser så mange croissanter vi bare kan.


Hei fra mandagsmøte

EN FRESH START PÅ DEN NYE UKA

Tenk, nå er vi allerede i den siste uken i oktober! Denne måneden forsvant i en fei. I dag har vi planlagt tiden frem mot jul og alt det spennende på agendaen. Her i redaksjonen er vi veldig glade i mandager, å starte uken sammen på kontoret er alltid like hyggelig.

Når vi har slike kreative dager med fullt opp på agendaen, så er det alltid ekstra viktig å sette av tid til noen gode pauser og påfyll med sunn og deilig mat. Da er Wolt helt genialt! Fresh mat rett fra et stort utvalg restauranter, levert rett på døra.

Wolt at Work er Wolt sin egen bedriftsløsning. Med denne sparer man tid og kan bestille måltider til kontoret raskt og enkelt. Alle kan bruke sin egen Wolt-app, og så sendes fakturaen direkte til selskapet. (Løsningen er også veldig smooth og sikker for bedriften, det kan settes flere restriksjoner som maksbeløp, valg av tidspunkter og sted.) Som ansatt så slipper du ta vare på kvitteringer (alt er digitalt), du slipper startkostnader eller bindingstid - superenkelt og ryddig! Men det er ikke bare på kontoret det er genialt med Wolt, det er vel så praktisk på hjemmekontoret eller de dagene man merker tidsklemma litt ekstra godt! Restaurantmat rett på døra, hvor digg er vel ikke det?

Har du lyst til å teste Wolt? Alle nye kunder får nå 100 kr avslag på første hjemlevering med koden  «PIHL100». Tjenesten er tilgjengelig i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø.


A little pick me up

IT'S SIMPLY THE BEST

Noen morgener ser man liksom ikke helt våken ut uansett hva man gjør. Da er det denne vi tar frem! Øyevippetangen gjør underverker og åpner øynene slik at man ser langt mer våken ut enn sannheten er. Og når det kommer til øyevippetenger, så er det en som er ganske så overlegen.

Shu Uemura sin øyevippetang er blitt et kultprodukt og det er ikke uten grunn. Den gir vippene en superfin bøy, samtidig som den er skånsom. Vi plukket den med oss fra Sephora sist vi var i New York. Dessverre så er den ikke så lett å få tak i her hjemme, men den er verdt å notere ned til man kan reise igjen


Have you read the latest Nourish posts?

Si hei til våre nye badebomber

STRESS NED MED EN BADEBOMBE I BADEKARET

Å tappe ett varmt bad på slutten av dagen er for meg den ultimate hverdagsluksus og en av de tingen som instant får meg til å stresse ned og trekke pusten litt dypere. For meg handler det om litt"me time", ett pusterom og en halvtime for meg selv. Aller helst demper jeg belysningen, tenner levende lys og setter på en pod, eller en deilig spilleliste, og det viktigste av alt en av mine egne badebomber. Vi har nettopp lansert tre nye i Camilla Pihl Cosmetics serien. Skin Camilla Pihl Crystal Bathbombs som farger vannet vakkert, har mykgjørende oljer i seg og en liten overraskelse i form av en krystall på innsiden.

Skin Camilla Pihl Crystal Rose Quartz badebomben tilfører fuktighet og ny, vakker glød til huden. Badebomben er beriket med mykgjørende oljer og nærende grapefruktolje, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler kjedelig badevannet til en rosa drøm! Med kvartskrystall på innsiden, som kommer til syne når badebomben er ferdig med å bruse.

Skin Camilla Pihl Crystal Amethyst tilfører fuktighet, er beriket med mykgjørende oljer og nærende olje fra ylang-ylang, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler badevannet til en fargerik sensasjon! Med ametyst-krystall på innsiden, som kommer til syne når badebomben er ferdig med å bruse.

Skin Camilla Pihl Crystal gold badebomben er beriket med mykgjørende oljer og nærende grapefruktolje, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler badevannet til skimrende gull

SKIN CAMILLA PIHL crystal bathboms før du blant annet på på Apotek 1 i hele landet og på nett her, og hos Vita og hos lyko i hele Skandinavia.


Fresh mat fra kul dame

LYST PÅ LITT SUNN OG FRESH MATINSPO?

Da bør du sjekke ut denne dama! Rens Kroes er lillesøsteren til Doutzen Kroes, og en skikkelig inspirerende dame å følge med på. Hun er forfatter og har gitt ut flere kokebøker og livsstilsbøker, beskriver seg selv som evig optimist og en powerfoodie. Hun har også en YouTube Channel der man blant får følge henne i hennes daglige liv, også finner man skikkelig mange digge powerfoodie videoer her! Akkurat nå er det denne oppskriften vi har mest lyst til å teste, brownie av søtpotet - Yummie!

Rens er også en slik person vi blir glade av å se på skjermen - sprudlende blid, jordnær og masse humor. Vi digger! Har du lyst på enda mer matinspo fra Rens? Sjekk ut hennes YouTube Channel her, Rens Kroes - Vlogs, Food Diaries & More.


Ting vi elsker no. 01

VERDENS VAKRESTE TE?

Noen ganger kommer vi over ting vi bare elsker, og dette er en av de tingene. Franske Fleur d'hiver lager de vakreste urtete-blandinger vi noen sinne har sett. De smelter urtene/teblomsten på en pinne med honning. Også koker man opp varmt vann , putter pinnen i vannet, og voila, vakker te, med diverse egenskaper. Og det er jo så vakkert at bare synet av den gjør godt for sjelen tenker vi.

nettsiden til Fleur d`hiver kan du lese mer, der finner du og en stocklist over forhandlere som fører merket online. Vi har allerede klikket noen hjem som vertinnegaver.


De-stress Friday

LET'S GET INTO WEEKEND MODE

Da var det jammen fredag igjen! Og fredager, de er vi egentlig veldig glade i. Det er dagen der vi sjekker av alle arbeidsoppgaver og gjøremål for uka og begynner å forberede oss på helgen. Og her har du noen av våre tips på å gjøre fredagen ekstra digg og komme inn i helgemodus.
- Før du lukker macen og legger vekk agendaen eller kalenderen din, sørg for at du er godt forberedt for mandagen og hva som skjer på jobben da. Og benytt samtidig anledningen til å tenke gjennom hva du har vært ekstra god på i uka som gikk, og gi deg selv litt velfortjent skryt. (Dere husker kanskje dette innlegget, der vi oppfordrer til å et mer positivt mindset?)
- Kjøp med deg en vakker helgebukett hjem! Fredag betyr friske blomster.
- Gjør det til en vane å ha helgevasken unnagjort på torsdag. Da kan du brukt ettermiddagen på fredagene til å koble ut og gjøre noe som gjør deg glad. Ta deg et langt varmt bad, ta deg en treningsøkt, rull ut matten og gjør yoga.
- Tenn levende lys på middagsbordet, sett på en deilig spilleliste i bakgrunnen. Gjør det litt ekstra hyggelig.
- Kjøp inn croissanter eller noe ekstra deilig til helgefrokostene! Eller hva med å teste ut denne toppingen til frokostpannekakene?

God fredag fine følgere, måtte helgen deres bli fin!


Have you read the latest Habitats posts?

Unn deg litt luksus i hverdagen

ROMMET FOR AVKOBLING OG VELVÆRE

Soverommet skal være en plass der jeg henter meg inn og kobler helt ut. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen er litt annerledes enn før, og at man får kjenne mer på mangelen på søvn etter at man fikk barn. Derfor er det ekstra viktig for meg at soverommet er min egen zen-sone, et sted der man kan finne ro, slik at de timene jeg får på øyet kjennes ekstra gode ut!

For meg er det viktig at soverommet har en rolig og behagelig atmosfære, der fokuset er på materialer som er deilige å omgi seg med og hvile øynene på. Få ting føles så deilig som å legge seg i en seng med fresht, mykt sengesett. Du vet, den deilige crispe følelsen som hotellsenger har? Den ønsker jeg å gjenskape hjemme.

Royal er Høie sin nye eksklusive linje med sengetøy, som gjør det enkelt for meg å unne meg litt luksus hver eneste dag. Royal kommer i en delikat percale-kvalitet i bærekraftig bambus og bomull - som gir en ekstra crispy og silkemyk kvalitet, akkurat slik jeg liker det! Royal sengesettet er Oeko-Tex sertifisert og er Easy Care behandlet, noe som gjør at sengetøyet krøller mindre.

Unn deg gjerne litt ekstra gode kvaliteter på soverommet, siden det er rommet der du investerer i velvære og god søvn. Nå får du 30% på Royal sengesettet i alle tre farger, hvit, beige og blå - med rabattkoden Camilla30. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig i to uker.


Ny Smykkekolleksjon fra Camilla

VI FEIRER KJÆRLIGHETEN!

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen. I løpet av årene som har gått har det gledet meg stort å se smykkene leve sine egne liv å få egne historier hos dere. I dag er jeg ekstra stolt over å lansere min nyeste kolleksjon ”A celebration of Love". Kolleksjonen er en hyllest til kjærligheten, og for meg i disse dager handler det ekstra mye om familien min som har vært en stor inspirasjon.

Gjennom alle årene min med David-Andersen har jeg ofte fått tilbakemeldinger på om ikke vi kan designe for de yngste også. Så da lyttet jeg til dere! Så denne kolleksjonen består også av smykker til de aller minste. Man kan matche om man vil, eller gi til en liten mini man er ekstra glad i, en mamma, en kjæreste, en god venn, eller en bestemor. Kolleksjonen består av 3 armbånd til liten og til stor ( ett av de lanseres om en uke eller to), 2 halskjeder til liten og stor og 2 par øredobber som passer store og små ører.

Let there be love!!

Kolleksjonen finner du eksklusivt i Alle David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk her hvor du kan titte på hele kolleksjonen


Hjemmelaget myntesukker

SUKKER MED EN FRESH VRI

Har du hørt om myntesukker? Det er det du får når du blander sukker og mynteblader. Skikkelig friskt og godt er det også! Strø et tynt lag med det over yoghurten eller smoothiebowlen om morgenen. Et lett lag over syrlige epler, appelsiner og grapefrukter. Skikkelig yummy rett og slett! Har du planer om å lage Mojito eller vil du kanskje teste vår Nojito? Da kan du også bruke dette ferdiglagde myntesukkeret.

Ta en god neve fersk mynte og bland sammen med cirka samme mengde sukker, putt alt i en blender og blend. Hell det deretter utover et bakepapir og la det lufttørke over natten. Væsken fra mynten gjør at det kan klumpe seg men de fjerner du lett med en morter eller ved å bruke en kjevle. Putt det over i en tett beholder og opphold det tørt og mørkt.

Har du fått med deg vårt limesukker også? Det er superdigg å kombinere både lime og mynte sammen!


Look Who’s back

HIGHLIGHTER PALETTEN FRA BEAUTY CAMILLA PIHL ER TILBAKE I HYLLENE!

Den har vært utsolgt over lang tid, men nå er endelig highlighter paletten fra Camilla Pihl Cosmetics tilbake i hyllene hos alle våre leverandører! Du finner den i hyllene hos H&M, Vita, Vita.no, Icon Beauty og Lyko.no ( og i Skandinavia.)

-Og du? Vi har på agendaen å få laget videoer på alle produktene slik at du kan se og få inspirasjon til hvordan du kan bruke de!


Have you read the latest Blessings posts?

Ny jeans favoritt i skapet

VI ELSKER DISSE BUKSENE MED 90-TALLS VIBE!

Jeans! Her i camillapihl.no redaksjonen elsker  vi jeans og når man finner noen skikkelig fine må det deles! Favoritten akkurat nå er høye på livet, vide i bena og så lange at vi må ha høye hæler under.

Og skulle de bli for lange for deg så kan du bare klippe de til riktig lengde med en saks da det ikke er søm nederst. De er fra Zara og du finner de her.

Genseren er og en Zara favoritt, og du finner den her,  og belte fra Les Coyotes De Paris


Tid for eplesnack

DIGGE EPLER OG PEANØTTSMØR 

Er det en snack vi alltid vender tilbake til, så er det crispy, syrlige epler med deilig peanøttsmør. Denne gangen har vi toppet med noen gresskarkjerner også, for ekstra digg smak og litt knas. Og det var en skikkelig vinner!

En supergod liten snack når du trenger litt ekstra energi i løpet av dagen!


Today’s mantra

VILLE DU SAGT DET TIL EN VENNINNE?

Denne onsdagen oppfordrer vi deg til å bli litt mer bevisst på hvordan du snakker til deg selv. Det er utrolig mange tanker som farer gjennom hodet i løpet av en dag, er du bevisst hvordan du tenker om deg selv? Hvis alle disse tankene som omhandler deg selv, i stor grad er negative - så vil jo ikke det få deg til å føle deg bra med deg selv. Vær raus med deg selv og forsøk å tenke flere positive tanker om deg selv resten av uken. Prøv å stoppe de negative tankene med en gang de dukker opp, og spør deg selv "Ville jeg tenkt, eller sagt dette til en venninne i samme situasjon?" Antageligvis ikke. Vet du, da funker det vel ikke så bra å tenke slik som seg selv heller. Vær snill med deg selv!


Naturlig og vegansk pleie for håret

VI HAR PLUKKET UT VÅRE PLEIENDE FAVORITTER FRA REF

Det er den tiden på året igjen, en ny sesong som byr på tørrere inneluft og et værskifte som gjør at håret kan trenge litt ekstra pleie og omsorg. REF Stockholm sine produkter er 100% veganske og glutenfri. De inneholder bare naturlige ingredienser, de har en miljøvennlig produksjon og er fri for sulfat og parabener. Alle produktene har naturlig UV filter, de er fargebevarende og alle produktene med fokus på pleie inneholder quinoa protein, som hjelper å styrke håret i tillegg til å pleie det og gjøre det sunnere over tid. Og her har vi plukket ut våre REF favoritter for pleie av håret!

En leave in balsam med quionaprotein og kokosnøttolje som er perfekt for å pleie og temme frizz. REF sin Leave in Conditioner er en lett spraybalsam som inneholder botaniske ingredienser som både styrker, beskytter og glatter hår som er skadet eller fargebehandlet. Den kan brukes både i tørt og håndkletørt hår, bare spray i håret og kam gjennom - flokefritt, mykt hår på et blunk!

REF sin Cool Silver Shampoo er perfekt når man vil gi håret en kaldere tone. I motsetning til mange slike shampooer med blå og lilla pigmenter, så gjør den ikke håret trått og tørt - men håret føles mykt og deilig. Den inneholder blant annet quinoaprotein, blåbær og linfrøolje og den er fri for sulfater og parabener. Bruk den gjerne sammen med Cool Silver balsamen for en ekstra intens effekt!

En deilig pleiende maske kommer man ikke utenom på denne tiden av året! Og REF sin Illuminate Colour Masque er perfekt for å gi intens pleie og fukt, samtidig som man tar vare på fargen. Du trenger ikke å farge håret ditt for å bruke denne, den vil også ivareta din naturlige hårfarge. Masken inneholder blant annet Acaiolje, som er proppet med vitaminer og antioksidanter og gjør håret glansfullt, mykt og friskt!

REF sine produkter har ny design og en fresh og minimalistisk look - det er hyggelig med produkter som tar seg fint ut i dusjen og! REF kan kjøpes hos autoriserte frisørsalonger over hele Norge, finn din nærmeste forhandler her. Ønsker du mer info om REF og deres produkter, så finner du det på distributøren sin Instagram.