Piknik i strandkanten

REDAKSJONEN PÅ PIKNIK MED PLANTEGO 

Nå er virkelig sommeren her, i hvert fall har vi fått følelsen av det denne uka. Og slike deilige dager må man utnytte. Etter endt dag på kontoret pakket vi med oss piknikkurven og avsluttet dagen på Bygdøy med bølgeskvulp, måkeskrik, latter og deilig mat.

Vi har ofte savnet litt enkel og lettvin turmat som også er sunn og fresh, men med Plantego' sine grønnsakspålegg og Plantego' sitt peanøttsmør kan du enkelt lage deg en fresh treretters med få ingredienser! Krukkene fra Plantego' tar lite plass og er proppfulle med smak, helt geniale å ha med på tur. Kutt opp grønnsaker, ta med frukt og bær, en pakke tortillas og du har ikke bare én - men hele tre enkle og god retter du kan lage på tur.

Lyst til å se hvor hyggelig vi hadde det og tre enkle turoppskrifter med Plantego' sine pålegg? Snurr film da vel!

 

Produktene fra Plantego' finner du i de fleste dagligvarebutikker, kolonial.no og meny.no.


Good vibes only

WE LOVE EVERYDAY CUTENESS

En ting vi er skikkelig glad i, det er de søte små tingene i hverdagen som får oss til å smile. Slik som disse sokkene med høy cuteness-faktor! Kombinert med noen kule sneakers eller tøysko og en blomstrete sommerkjole så er vi klare for en skikkelig fin dag. Det er ikke mer som skal til.

Sokkene fant vi på H&M nylig!


Tid for self care

HUSKER DU Å FÅ SNEKET INN LITT SELF CARE? 

Hei fine du, vi ville bare minne deg på å ta vare på deg selv også. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv og vi håper at vi kan minne deg på det og få deg til å sette av litt tid. Kanskje noen av disse tingene kan friste?

1. Finn frem en notatbok og gjør ferdig setningen: Jeg er bra fordi jeg ____
2. Hør på bølgesus på stranden.
3. Bestill deg en time med massasje!
4. Kjøp deg en fin bukett blomster. Nå er peonene i butikk og vi får aldri nok av den vakre blomsten.
5. Logg av og nyt en kveld uten mobil.
6. Ta deg et langt bad eller en god dusj, se på en serie du liker og legg deg når du er trøtt!

Sett av litt ekstra tid til deg selv denne langhelgen!


Spagetti cacio e pepe

SUPERENKEL PASTARETT MED OST OG PEPPER

Kan man noen gang bli lei pasta? Nei, det tror vi faktisk ikke! Og denne pastatretten er vel verdt å teste ut. Cacio e pepe er rett og slett en pastarett med ost og sort pepper, as easy as that. Den er superenkel og rask å lage, det tar ikke særlig lenger tid enn det tar å koke pastaen.

For å lage cacio e pepe til 2 personer så trenger du:
- 200 gram spagetti
- cirka 100 gram parmesan eller pecorino (eller en miks av de to)
- 1/2 spiseskje sort pepper
- litt god olivenolje

Start med å sette over en kjele med lettsaltet vann, og kok opp spagettien. Mens spagettien koker så river du osten og blander den med pepper (bruk ferdigkvernet, eller knus hele pepperkorn i morter) i en bolle. Bland litt vann i oste- og pepperblandingen slik at det blir en tykk grøtaktig masse.

Når spagettien er al dente, så heller du spagettien over i en stor bolle og husk å ta vare på et par desiliter av pastavannet! Bland spagettien sammen med osteblandingen og rør godt. Tilsett litt olivenolje (eller smør om du foretrekker det), og sørg for at osteblandingen blandes godt inn. Spe på med litt pastavann og rør videre, osteblandingen skal ha en kremet konsistens og feste seg til spagettien.

Server straks, med et ekstra dryss ost og kvernet pepper og litt fersk basilikum. Bon appetit!


Have you read the latest Nourish posts?

Plukk en bukett med syriner

VAKRE GAVER FRA NATUREN 

Syrinene er i full blomst om dagen og vi elsker det. De fine, velduftende blomstene gjør godt for øyet når vi er ute å vandrer i nabolaget. Plukk med deg en stor, deilig bukett med syriner hjem i dag!

Kjøkkenet er pyntet opp med velduftende blomster. Og du, et lite triks vi bruker for å gjøre mat og drikke ekstra fint, er å ta noen blomster og strø over. Det er ekte hverdagsglede! Visste du at syrinblomstene er spiselige?


Dagens office style

ENDELIG TID FOR SOMMERKJOLENE

Den uka her har vært ganske magisk, en forsmak på sommer. Og da kan sommerkjolene taes frem for alvor. Og som dere kanskje så her i går, så har vi funnet en ny hvit favoritt på H&M. Vi elsker de vakre blondedetaljene på ermene og den avslappede silhuetten.

Siden det er litt kjølig på morgenene så bruker vi den til en jeans. Bukser under kjoler er en superfin måte å forlenge sesongen til sommerkjolene. Og perfekt med en fin strikkejakke eller skinnjakke over skuldrene.

Kjole fra H&M, jeans fra Arket, sandaler fra Birkenstock.


One to follow

SO INSPIRING & COOL-CHIC 

Denne profilen kom vi over for noen dager siden og vi har vært innom den flere ganger i ettertid. Sarah Shabacon er dama bak Instagramkontoen vi crusher på denne uka. Nå som varmegradene virkelig har sneket seg frem igjen blir vi ekstra inspirert av den laidbacke bohemske stilen til Sarah bak profilen @sarahshabacon - Såå cool!

Beige, oker og andre brente naturnyanser er paletten på denne profilen og vi elsker det! Hun har også verdens kuleste Togo-sofa i okergul, lovelovelove! En profil verdt å sjekke ut!


En favoritt til leppene

FAVORITTEN SOM ALLTID ER MED I VESKA 

En leppestift kan brukes til som mangt og her er en fresh dus rosa variant som vi aldri blir lei. For å gi ansiktet litt mer glød og farge så bruker vi denne både på leppene og i kinnene, et fint lite triks som passer til en nedtonet hverdagslook.

YSL sin Rouge Volupté gir masse fukt og er veldig behagelig på, og vi har den i fargen #9 Nude in Private.


Have you read the latest Habitats posts?

A white summer dress

EN NYDELIG HVIT BLONDEKJOLE PÅ BUDSJETT

Hvis det er en ting vi aldri får nok av i garderoben, så er det hvite lekre sommerkjoler. Og denne her, den er en ny favoritt! Den har helt perfekte blonder på de voluminøse ermene og en flowy fasong som skapt for deilige, varme sommerdager.

Vi fant kjolen på H&M og ser at den er utsolgt på nettbutikken allerede, men forhåpentligvis kan du finne den i din lokale H&M butikk.


Våre Oslo favoritter

MULIGENS DEN VAKRESTE BLOMSTERFORRETNINGEN VI VET OM

I går hadde vi et inspirerende stopp innom en gammel, kjær Oslo favoritt - nemlig Via Ovidia på Skøyen. Hvis du trenger nye planter eller inspirasjon til hjemmet, så er denne lille perlen verdt et stopp. Denne sommeren er det ekstra hyggelig å gjøre det fint hjemme, siden man skal tilbringe mye av tiden her hjemme.

Allerede utenfor butikken blir du møtt av en deilig grønn oase av planter.

Du finner også en rekke håndplukkede småmøbler, litt interiør og masse fine krukker og vaser. Det kan være litt vanskelig å finne fine krukker og potter, men hos Via Ovidia har de klart å finne akkurat de type krukkene man har lyst til å fylle hjemmet sitt med. Og det er alltid så inspirerende å se hvordan de mikser ulike elementer og materialer sammen, det ser så lekende lett ut og resultatet er så vakkert. Så ta deg god tid til å titte når du er her, det er så mange vakre og inspirerende detaljer!

De har også en egen evne til å plukke ut alle de vakreste blomstene og plantene som man ikke finner så mange plasser ellers. Vi elsker!

Har du lyst på mer vakker inspirasjon fra Via Ovidia så kan du følge de på Instagram her, eller besøke de i Karenslyst Allé 20 på Skøyen.


En god olje til kroppen

EN FAVORITT TIL KROPPEN

Er du flink til å skjemme bort huden din engang i blant? Gi kroppen en god runde med skrubb i dusjen, etterfulgt av deilig fukt med en deilig kroppsolje. Denne favoritten fra Frama inneholder nypefrøolje, granateple og jojobaolje. Og den har en deilig lukt av ylang ylang, sandeltre og sedertre - en helt himmelsk duft som føles litt ekstra lyxig ut. Vel verdt å sjekke ut hvis du ønsker en ny kroppsolje!

Denne oljen får du blant annet tak i på KollektedBy og Bolina. 


Hjemmelagd peanøttsmør

HJEMMELAGET NØTTESMØR ER SÅ ENKELT OG GODT

Selv om vi nesten alltid pleier å kjøpe et peanøttsmør i butikken er det noe ekstra gøy med hjemmelaget også. Vi bruker nøttesmør til masse forskjellig, alt fra smoothies, frokostbowls og til dressinger. Vi hadde en pose med usaltede peanøtter liggende i skapet og tenkte hvorfor ikke. Vi prøve oss på denne oppskriften fra Linda Stuhaug! Superdigg og anbefales virkelig.


Have you read the latest Blessings posts?

Dagens office style

UTEKONTOR VED SJØEN OG JUMPSUIT I KORD

Noen ganger tar dages agenda oss ut på ulike locations, og en halv dag nede ved sjøen er en av de deiligste plassene vi har hatt kontor i det siste. En skikkelig produktiv dag der lyden av bølger og måkeskrik har vært bakteppe, slik liker vi!

Jumpsuits er og blir en favoritt i redaksjonen, og denne i smalstripet kord er en favoritt har en deilig avslappet look. Elsker at den har litt kortere bein! Tenk så fin den blir til fine sandaler i sommer.

Jumpsuiten ble kjøpt på H&M på høsten i fjor, men de har en lignende i hvit denim her.


Solbriller på nesetippen

SUNNIES WE LOVE 

Solbriller har mye å si for et antrekk og det tar ofte lang tid før man finner et par man virkelig er fornøyd med. Fasongen skal være riktig, fargen skal være riktig, de skal sitte godt på nesa også videre... Vi har vært på jakt etter de perfekte 70-talls brillene og kom over disse fine på Glitter forrige uke. Store glass som er litt gjennomsiktig, tynn ramme i gull og veldig, veldig kule. Vi kjenner at vi ikke får helt nok av store briller i sommer, så jakten fortsetter.

Vi tipset også om disse som er hakket mindre og litt mer spesielle i stilen, men om de er kule! Eller er du kanskje på jakt etter noen kule pilotbriller? Disse fra Linda Farrow er helt rå!


Tuesday cuteness

HVOR SØTE ER VEL IKKE DISSE TO?

Man trenger ikke å være et kattemenneske for å la seg falle for disse to pelskledde insta-sjarmørene. Selv om vi ikke forstår et eneste ord på kontoen, så lokker den alltid frem et stort smil hos oss - double cuteness rett og slett! Vil du se mer av disse to kattepusene, så kan du klikke deg inn på Instagramkontoen @especialbk


Dagens office style

VARME DAGER, KJOLE OG SOLSKINN

Et av de fineste stedene vi vet om på våren og sommeren er hagen utenfor kontoret. Den er virkelig i full blomst og så vanvittig fin - et lite magisk drømmested rett og slett. På solskinnsdagene pleier vi å tilbringe så mye som mulig av tiden vår ute her, naturen og alle blomstene gir virkelig påfyll av inspirasjon.

Store 70-talls inspirerte solbriller og en skjortekjole er dagens office style. Perfekt en solskinndag i blomsterhagen på kontoret.

Kjole fra Joseph, sneakers fra New Balance, solbriller fra Glitter.