En ny wellness perle i Oslo

ENDELIG - DETTE HAR VI VENTET PÅ

I dag startet vi dagen vår på GAIA, det nye stoppestedet i Oslo for holistisk selfcare. Vi har fulgt spent med på utviklingen siden vi hørte det første ryktet om at Randi Marie Viksjø skulle åpne Oslo sin første helsebar, inspirert av LA og deres fokus på velvære og holistisk livsstil. Og endelig er det tid for åpning, GAIA åpner offisielt førstkommende mandag. men her får du en liten sniktitt!

Les mer


Lag en blomstrende rødløk

VI VIL SERVERE BLOMSTRENDE RØDLØK TIL ALT

Når du først har laget dette en gang kommer du aldri til å ville servere en rødløk på en annen måte igjen.  Hallo, har du sett noe så fint? Og ikke bare er de vakre å se på , de er også veldig enkle å lage!

Les mer


Når du trenger å slappe av

BRUK DUFT FOR Å SKAPE ULIKE STEMNINGER

Dufter er en av de tingene vi liker å bruke for å sette et personlig preg på hjemmet vårt. Og duftene kan skifte litt etter sesong, hvordan vi føler oss og til og med tid på døgnet. Denne her, Relax fra byMyrberg har lenge vært en kveldsfavoritt i duftdiffuseren. Med en miks av lavendel og rosmarin skal den ha en beroligende effekt, perfekt for kveldsbruk - eller dager der du kjenner at du trenger litt fokus på å stresse ned. Vi liker den fine miksen av klassisk lavendel og grønne noter fra rosmarin, det gir en ekstra freshness til duften!

Vi har tidligere også nevnt denne eteriske oljen fra ByMyrberg, som er en evig favoritt!

De eteriske oljene fra ByMyrberg kan du blant annet få tak i hos Lyko og OH YES butikken i Oslobukta.


Lag Pumpkin latte hjemme

EN DEILIG KRYDDERMIX TIL GRESSKAR

Har du drukket deilig krydret Pumpkin Spice Latte, og har lyst til å teste det ut på hjemmebane? Vel, da trenger du Pumpkin Spice kryddermix, og her er vår variant! Kryddermixen er forresten superdigg på andre retter med gresskar og, slik som gresskarpai eller kaker med gresskar i.

Les mer


Have you read the latest Nourish posts?

Sesong 2 av Emily in Paris

VI GLEDER OSS

Vi var vel ikke de eneste som slukte sesong 1 av Emily in Paris? Lettbeint og skikkelig easy watching og akkurat det vi trengte! Nå er endelig (!!) sesong 2 straks rundt hjørnet og 22. desember er dagen det skjer på Netflix. Da har vi satt planen for romjulen i hvert fall, ikke noe å lure på det.


Current crush

HAN LAGER DE VAKRESTE TING I ALABAST

Oliver Cook er en ung kunster som lager de vakreste vaser og skulpturer i alabast. Alabast er et mykt mineral som ofte brukes til skulpturer og lykter, og kan minne mye om marmor i utseendet, men med et helt eget gjennomskinnelig preg. Vi elsker hvordan Oliver Cook former alabasten til runde, organiske vaser, kurver og ulike skulpturer. Nydelig!

Les mer


Høstsuppe på menyen

VARMENDE POTET OG FENNIKELSUPPE

Det er lite som slår en god suppe når regnet pøser og vinden suser utenfor. En suppe med potet og fennikel er er en smakfull favoritt. Har du lyst på en middag som så å si lager seg selv har du havnet på rett oppskrift.

THIS IS WHAT YOU NEED: 
4 poteter med litt god størrelse 
1 fennikel 
1 gul løk 
5 dl buljongvann 
Salt
Pepper
Gresskarfrø til pynt

Forvarm ovnen til 200 grader. Del opp poteter, fennikel og løk i passe store biter og ha i en ildfast form sammen med litt salt, pepper og olje. La grønnsakene kose seg i ovnen i 30-40 minutter eller til de har blitt møre. Rør litt rundt i grønnsakene underveis så det ikke blir svidd. Lag opp 6 dl med buljongvann av ønsket type og sett til siden. Når grønnsakene er møre putter du det i en blender og fyller på med buljongvann etter ønsket konsistens og smak til med salt og pepper. Suppen skal gjerne være litt tykk.

Bon Appétit!


La la of the day

SETT DEG GODT TIL RETT, LUKK ØYNENE OG TRYKK PÅ PLAY

Unn deg selv en deilig liten pause med denne låta fra Moon Panda. Sørg for at du sitter godt, trykk på play-knappen og lukk øynene. Så er det bare å la tankene vandre og drømme deg avsted.


Have you read the latest Habitats posts?

2 bøker for litt grønnere fingre

BØKENE FOR DEG SOM ER PLANTEGLAD OG VIL LÆRE MER

Vi forsøker vårt beste å ta vare på de grønne plantene våre som vi er så glad i. Men vi må nok innrømme at det ikke alltid går like bra. Da er det godt med inspirasjon og tips fra noen eksperter på feltet. I bokhylla vår finner du Belinda Jakobsen og Wenche Sundstøl sin bok, Et Planteliv, og Anders Røyneberg sin bok Plantebonanza.  Bøkene bugner av tips til hvordan man kan få de grønne plantene sine til å trives best mulig, hvordan man tar stiklinger og avleggere og legger til rette for at man skal bli enda litt bedre på godt plantestell. Begge bøkene finner du i de aller fleste bokhandler. Husk også å følge Belinda og Anders på Instagram for daglig planteinspo og stell rett i feed!


DIY Lag din egen høstkrans!

Å LAGE EN FIN HØSTKRANS ER ENKLERE ENN DU TROR

Det er koselig å lage ting selv, og nå er tiden inne for å lage fine høstkranser. Og det er faktisk ganske så enkelt, du renger hverken å være veldig fingernem eller ha masse tid til overs. Denne enkle høstkransen lagde vi på en halvtimes tid. Vi viser deg hvordan!

Les mer


How to use a face roller

TA EN RUNDE MED ANSIKTSRULLEN 

Du har kanskje en ansiktsrulle liggende eller gått forbi en på butikken og stilt deg spørsmålet "Hvordan bruker jeg den?". For det er faktisk ikke bare å rulle i vei hit og dit, i hvert fall ikke hvis du er ute etter den beste effekten. Kjendishudpleier Angela Caglia viser deg hvordan du bruker den, og hvor ofte du bør bruke den! Snurr film.


Små stiklinger med god duft

TA STIKLINGER AV DUFTPELARGONIAEN DIN

Jeg elsker denne planten! Og nå som været blir kaldere har jeg flyttet noen av plantene som har stått ute i sommer inn. Duftpelargoniaen er en liten favoritt året rundt med sine grønne pusete blader, deilige duft og sarte blomster. Den er også veldig enkel å ta stiklinger av, så nå holder jeg på å dyrke frem nye fine planter. Ta stiklinger fra unge skudd som ennå ikke har fått skudd som blomstrer. Yngre skudd har lettere for å rotfeste seg enn eldre. Klipp den av og sett den i fuktig jord. Jorden må holdes fuktig hele tiden og liker seg uten direkte sol. Plant om i en større krukke når den har begynt å vokse seg til. Så enkelt som det!


Have you read the latest Blessings posts?

Kan vi flytte inn?

Photo: Architectural Digest

ET L.A. HJEM Å DRØMME SEG BORT I

Adam Levine og Behati Prinsloo har et hjem vi inspireres av allerede før man har kommet inn døren (legg merke til det nydelige treet i krukken utenfor døren!). Inne er det en avslappet, cool stil med fokus på naturlige materialer, spanskinspirert arkitektur, kunst og funn fra reiser omkring i verden. Og for all del, få med deg den dusjen - den er A-M-A-Z-I-N-G!!!


It’s power nut butter

DIGG DIGGERE DIGGEST NØTTESMØR PÅ 1-2-3

Pimp opp nøttesmøret ditt med ekstra crunch og næring. En raskere lunsj skal du lete lenge etter og riskaker med power nut butter og banan smaker sååå godt!

For å lage Power Nut Butter trenger du:
4-5 spiseskjeer peanøttsmør
1 ts chiafrø
2 ts gresskarfrø. Grovhakket.
1 ts linfrø
1,5 ts lønnesirup

Bland sammen alt i en skål og hell over i et rent glass, eller beholder med lokk. Superdigg å toppe riskaker med, sleng også på noen skiver banan eller noen blåbær. Yum!


Pynt med høstens løv

BRING MED DEG HØSTEN INN

Vi elsker å ta en tur ut i hagen utenfor kontoret vårt og bringe med oss litt av naturen inn. Nå har de vakre, store lønnetrærne begynt å felle bladene sine, og få ting er så synonymt med høst som store lønneblader i nydelige farger. Vi plukket med oss en liten håndfull inn.

Les mer


Bli inspirert av Alicia Keys

ALICIA KEYS SIN HUDPLEIERUTINE FULL AV WELLNESS 

Altsååå, det ble i hvert fall vi, for ei dame - LOVE! Her dukket det opp en haug av gode tips vi skal ta i bruk. Sette gode intensjoner for dagen, få i oss mer vann og rett og slett bare ta litt ekstra godt vare på oss selv. Vi starter allerede i helgen! Snurr film.