Før du drar på ferie…

ET LITE TIPS FØR DU DRAR PÅ FERIE

Skrift sengetøyet på senga di før du drar avgårde på ferie. Det er så deilig å komme hjem til fresht sengetøy som lukter godt! Vi lover deg, du kommer til å takke deg selv og sette veldig pris på det når du kommer hjem.


Summer Self Care

HUSK Å FYLLE DIN EGEN KOPP

Det er noe med den prosedyren flyvertinnene går gjennom når man skal fly. Først sin egen maske, så andre sin. Det er en liten ting man kan overføre til hverdagslivet også. Husk å fylle opp din egen kopp, det vil si - ved å gjøre gode ting for deg selv, så legger du bedre rette for å være en god person mot andre. Så her er en liten liste med fine ting du kan snike inn i sommer:

- Gjør yoga under åpen himmel
- Ta deg en liten daytime nap. Om det er på solsenga, sofaen eller i hengekøya
- Lag en sommer spilleliste med alle sangene som gjør deg glad
- Si ja til å bli med på noe helt nytt eller noe du har hatt lyst til å teste lenge
- Unplug. Ha lenge perioder med skjermfri tid.
- Drikk et stort glass vann til hvert måltid.
- Mediter i 5 minutter hver dag. Kanskje du har en ny god vane etter sommeren?
- Gå en tur i skogen, hør på fuglene, kjenn lukten av skog. Bruk sansene.
- Start dagen med en løpetur.
- Smil til deg selv i speilet hver morgen.
- Få med seg så mange solnedganger du bare kan.
- Book deg en time for å fikse neglene. Velg en farge på neglelakken som gjør deg glad.

Ikke ha dårlig samvittighet for å bruke litt tid på deg selv!


LA LA of the day

TAKE A MOMENT TO BREATHE 

Deadlines som skal rekkes, ting som skal fikses og det føles ut som tiden ikke strekker helt til? Vel, alt ordner seg og du fortjener nå å ta noen minutter til å bare lytte og puste. Denne sangen kom vi nylig over og vi eeeeeelsker den. Så deilig å puste og la tankene vandre noen minutter. Prøv du også!


God sommer fine folk

VI GÅR INN I FERIEMODUS

Nå står sommerferien for tur og vi skal koble ut og samle fregner på nesa, spise masse jordbær, plukke blomsterbuketter i hagen, bade morgen, ettermiddag og kveld, vi skal samle solnedganger, sove ute under åpen himmel og spise is. Masse is. Det blir nok litt roligere tempo her inne, men følg med - for det kommer ukentlige oppdateringer med inspirasjon, gode vibber og sommerglede her på camillapihl.no.

Nyt sommeren fineste lesere! Xoxo Team camillapihl.no


Have you read the latest Nourish posts?

Vesken vi ønsker oss nå

HÅNDVEVDE OG VAKRE VESKER

Disse veskene havnet rett opp på toppen av ønskelisten. De er håndlagde med tradisjonelle veveteknikker av et lite knippe håndverkere, og det tar 5 dager å lage en veske. De er laget i nydelige skinnkvaliteter og vakre farger, vi vil tippe at disse bare blir vakrere og vakrere jo mer du bruker de. Og du har kanskje lagt merke til de allerede, hengende på armen til en rekke fine frøkner. Vi snakker selvfølgelig om veskene fra Dragon Diffusion.

Les mer


We love a good cat eye

DETTE ER EN STORFAVORITT 

Flytende eyeliner er så lekkert - dersom man bare får det til! Det krever litt øvelse før man finner den streken som passer sin øyefasong og som man er 100% fornøyd med. En god våtliner er et must for et fint resultat! En skikkelig favoritt er Elizabeth Arden sin. Den er veldig enkel å påføre og holder godt! Tror faktisk dette er den beste jeg har testet på en god stund!


Pannekaker med sitron og valmuefrø

EN FRISK SOMMERLIG VRI PÅ PANNEKAKENE

I helgene er det hyggelig å ta det litt rolig på morgenen, lage seg en deilig frokost og bare møte helgen i litt rolig tempo. Vi har tidligere tipset om pannekaker med sitron og sukker, de er helt tullete gode! Og her er en annen variant av pannekaker med smaken av sitron, som har blitt en favoritt i det siste.

Lag vanlig pannekakerøre, eller røre til amerikanske pannekaker - så rører du inn en slump med valmuefrø, zestet skall og saften fra en økologisk sitron og en teskje ekte vaniljesukker. Server pannekakene med blåbær, eventuelt noe søtt slik som lønnesirup eller sukker og en ekstra skvis med sitron. Yum!


Ting vi elsker no 20

DETTE FÅR OSS TIL Å SMILE

Vi er overbevist om at vi hadde blitt litt ekstra glade av å servere sommerens bær, salater og snacks i disse skålene og fatene. For det er jo nærmest umulig å ikke bli glad av sitroner. Derfor er det ingen overraskelse at vi falt for den søte håndlagde keramikken fra Atelier C. Så fresht!


Have you read the latest Habitats posts?

French Girl Summer

HVORDAN FÅ DEN FRANSKE STILEN I SOMMER

Hvem vil ikke ha den perfekte franske looken? Her tipser Allison Bornstein om hvordan det gjøres, og vi vil tro at du kanskje allerede har mange av plaggene i skapet. Her plukket vi opp mange gode triks for sommerens French-look!


En grønn smoothie

EN DEILIG FRISK RESTESMOOTHIE

Smoothie er den perfekte måten å bruke opp rester i frukt og grønnsaksskuffen. Og denne grønne varianten er et kroneksempel på det. Jeg fant frem de litt småslappe grønnsakene fra skuffen, en brun banan og litt rester fra kjøleskapet - vips så var det forvandlet til en deilig grønn smoothie. Smoothien inneholder en neve grønnkål, en banan, en pære, en slump med gresk yoghurt, en spiseskje mandelsmør og en slump eplejuice. Den greske yoghurten og mandelsmøret tilfører fett og proteiner og gjør smoothien mer mettende og næringsrik enn en basert på bare frukt og grønt. Et lite tips til deg som synes at smoothie blir litt for lett.


Et varmt og fargerikt hjem

Photo: Architectural Digest

WOW- FOR ET SPENNENDE HJEM

Justina Blakeney er designeren bak the Jungalow, som har som mål å bringe de gode vibbene inn i hjem. Og det er noe man defintivt finner mye av i hennes eget hjem! Hennes hus ligger rett utenfor LA, og det er fylt opp med farger, varme og eklektiske funn. Her finnes det ikke et snev av minimalisme. Trykk på play for å få med deg hennes lune og deilige hjem!


Give your feet some love

MAKE YOURSELF A DETOXIFYING FOOT BATH

Det er ikke alltid føttene er første pri når det kommer til pleie, men de trenger litt kjærlighet de og! Føttene dine er fulle av nerver og akupunkturpunkter som har forbindelse med energinivået vårt så sett av litt tid til å gi de litt ekstra oppmerksomhet med verdens beste fotbad!

Her er oppskriften på ett skikkelig digg fotbad! Du trenger:
Balje med varmt og godt vann
2 ss havsalt
3-4 ss epsomsalt
1 sitron i skiver
1 ss kokosolje
3-7 dråper eteriske oljer av det du liker best

Sett av 30 minutter og gi føttene og kroppen din en liten mini-detox . Og gi de en liten omgang massasje når du først sitter der. Det er både avslappende og kan hjelpe til med å rense kroppen for uønskede giftstoffer!

Pust inn, pust ut - og nyt!


Have you read the latest Blessings posts?

Lag sommerfugler av tomatene

A LITTLE CUTENESS NEVER HURTS

Vi er store tilhengere av å fylle hverdagene med litt cuteness og ting som lokker frem smilet. Og det er ikke så mye som skal til! Med noen små tomater og en skarp kniv, så har du plutselig de søteste små sommerfuglene som pryder frokosten din. Du lager de små sommerfuglene ved å skjære tomater i båter, og deretter bruke en skarp liten knip til å gjøre et snitt langs skinnet på tomatene, sett to og to båter sammen - og vips så flagrer det sommerfugler på frokosten din!


En destinasjon for silent living

Photos: @subtlestories

DESTINASJON MED HVILEPULSGARANTI

Vi har fulgt de en stund på Instagram, bare fordi alt er så vakkert og bildene er så inspirerende når det kommer til interiørene. Men for et drømmested å legge noen feriedager! Dette må jo være den ultimate destinasjonen for hvilepulsgaranti. Vi snakker om Silent Living, en rekke villaer i Portugal som du kan leie. Og alt er så gjennomført ned til den minste detalj. Kan vi flytte inn?

Les mer


Haileys Date Night Skin Routine

PLUKK OPP NOEN TIPS FRA CUTIE HAILEY BIEBER

Snutt film for å se Hailey sin hud- og makeup rutine for en date night. Stikkordene er fresh glødende hud, friske rosatoner, noen triks med concealeren og en god skinprep. Vi plukket opp noen tips vi fikk lyst til å teste ut asap, og kjenner at vi må ha en frisk rosa rouge i sminkepungen.


International day of yoga

DET ER DEN INTERNATIONALE YOGADAGEN - BLI MED PÅ EN ØKT! 

I dag tirsdag den 21. juni er det den Internationale Yogadagen, så hvis du skal sette av litt til deg selv denne uka så kan du sette av tid i dag til litt deilige yoga. Godt for både kropp og sinn. Er været fint der du bor kan vi varmt anbefale å ta økten ute, det er så deilig å komme seg ut, samle litt ekstra D-vitaminer og få frisk luft i fjeset! Vi har mange deilige økter i arkivet vårt, du finner de her.