Gjør klart popcornet

STRAKS PREMIERE PÅ "HARRY & MEGHAN"

Er det bare vi gleder oss? På torsdag 08.desember er det premiere på Harry&Meghan på Netflix. Og det ser ut som vi har en god dose drama i vente....


Crystal of the Day

SI HEI TIL CELESTINEN

Dere som har fulgt oss lenge, vet at vi liker å omgi oss med krystaller. Og en favoritt akkurat nå er den lyseblå, vakre celestinkrystallen. Den sies å skulle virke beroligende og beskyttende, og uansett om man tror på slikt eller ei, så er er den utrolig vakker å se på. Og det i seg selv ganske beroligende, å omgi seg med ting det er godt å hvile øynene på.


Kate’s Wakeup makeup

PLUKK OPP NOEN TRIKS FRA SOLSTRÅLA KATE HUDSON

Tror faktisk ikke det er mulig å sitte å se på Kate Hudson i noen minutter uten å smile, hun har noe så livlig og gledesspredende over seg, man må bare smile. Også er hun ofte ganske funny, og veldig jordnær. det kan vi like. Her deler hun noen wellness og makeup tips til en enkel look som kan redde det trøtte morrafjeset.


Julekjeks med en fin vri

VANILJEKJEKS MED RØDE JULEHJERTER

Har du lyst til å bake noe litt annerledes denne julen, som både smaker godt og ser litt ekstra fint ut på kakefatet? Prøv disse deilige vaniljekjeksene som vi har gjort ekstra fine med et lite triks. Det ser nesten ut som de har en rød hjerteformet glassrute på midten, og for å lage den så trenger du bringebærdrops!  Du kan bruke dette drops-trikset på de fleste typer kjeks eller på pepperkaker (et lite tips til vinduene på pepperkakehuset kanskje!)

Her har vi tatt utgangspunkt i deig fra oppskriften på vaniljekjeks som du finner på linken over, og slik gjør du for å lage de røde hjertene. Følg oppskriften på den kjeksen du vil lage. Når det kommer til det punktet der du skal stikke ut formene på kjeksene, så lager du også et hull i midten av kjeksen (her et det supert å bruke mini utstikkere/mini pepperkakeformer). Når du har lagt kjeksene på et bakepapirkledd stekebrett så knuser du noen drops. Vi valgte bringebærdrops, da de har så fin rødlig farge. Knus dropsene i en morter og dryss de knuste dropsene i hullet i midten av kjeksen. Stek som vanlig. Når kjeksene stekes vil dropset smelte og fylle hullet, slik at det ser ut som en søtt rødt vindu!

La kjeksene avkjøles helt før du flytter de over i en kakeboks, dropset trenger litt tid på å stivne helt.

Sånn, et lite enkelt triks som får enhver kjeks til å imponere litt ekstra!


Have you read the latest Nourish posts?

Kan vi flytte inn?

FOR ET DRØMMESTED AV EN RANCH

Utsikten på denne ranchen i California er helt ut av en egen verden, å la blikke hvile på horisonten utenfor må nesten være som meditasjon. Og hele huset ser nesten ut til å være bygd med utsikten i tankene, hvor enn du er - så er den alltid i fokus. Elsk på skyve-vinduene på kjøkkenet! Legg også merke til hvordan peisen er tatt helt ned på gulvnivå, så stramt og fint! Legg også merke til alle de fine blomsteroppsatsene, og alle de store trefatene. Og en ting som kom rett inn på ønskelisten, matt sennepsgult sengetøy - sukk, her var det mye inspo!


Inspirasjon til julens borddekking

FOR ALLE ØYEBLIKK MAN ER SAMLET RUNDT BORDET

Julen byr på mange fine øyeblikk, og mange av de skjer rundt bordet. Det er en tid der man samles litt ekstra rundt spisebordet, man har litt lange frokoster sammen, man dekker på litt ekstra fint når man har besøk - og man gjør litt ekstra ut av alle stundene man er samlet sammen rundt bordet. Det er liksom da man finner roen, i en måned som også kan være ganske hektisk. Derfor er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av disse stundene, og dekke vakre bord og sette stemningen for å kose seg litt ekstra.

Kid Interiør har alt man trenger for å dekke vakre bord! Fine duker og tøyservietter, både små og store kranser som er fine å bruke både i bordekkingen og som pynt ellers i julen, masse lys i alle slags varianter, grønne små bartrær som frisker opp og alt man kan ønske seg av pynt til julen.

Ekstra koselig er det å blande inn noen bruksting som bringer frem gode minner, slik som kjevlen man bruker når man baker pepperkaker, sølvskjeene man har arvet etter bestemor, eller pepperkakeformer for den saks skyld.

Synes ikke alltid duken trenger å være nystrøket og ligge helt korrekt på bordet, det er fint å leke seg litt med bordtekstilene - gjøre det litt levende. Bland gjerne to type duker også, det er bare fint.

Og kransene, de blir flyttet rundt omkring på - og bringer med seg litt julemagi hvor enn de blir plassert.

En annen ting jeg liker, det er å bruke frukt, grønnsaker og krydder i borddekkingen. I julen er det perfekt å bruke klementiner, fiken, nellikspiker eller stjernanis. Godt lukter det også!

Nostalgiske fine tøyservietter og brikker med broderte julemotiver, de ser nesten ut som noe man har funnet i skapet til bestemor. Og det er koselig!

Nyt alle de fine stundene rundt dekkede bord i desember, håper du fant litt inspirasjon til dine bord!

Alle mine julefavoritter fra Kid Interiør finner du her.

Les mer


Christmas mantra

VÅRT MANTRA FOR DESEMBER

"Less mindless hustle, more mindfull magic"

Ta med deg de ordene inn i desember. Husk å pust med magen og nyt alle de små øyeblikkene som denne måneden byr på. Selv om det føles som det er en million av ting som skal ordnes før julen kommer, stress ned - alt ordner seg. Vær tilstede og ta vare på denne fine tiden.


One to visit in Copenhagen

VI VIL BESØKE STUDIO OLIVER GUSTAV

For en stund tilbake så kom vi over denne lille danske perlen, et kunst-, møbel og designstudio basert i København. Navnet er Studio Oliver Gustav. Når du følger de på Instagram så åpenbarer de mest fantastisk scener seg i studioet - det er tatt inn store vakre grener og busker i studioet, som deretter får et dryss av falsk snø - for å lage en helt magisk stemning rundt de vakre møblene. Du må nesten bare gå inn på deres IG og titte, magisk!

Definitivt et sted vi skal besøke på neste Københavntur! Studio Oliver Gustav finner du Kastelsvej 18 i København.


Have you read the latest Habitats posts?

Juletre på flaske

LYST TIL Å FÅ LUKTEN AV JULETRE INN I STUA

Da bør du sjekke ut denne deilige duftoljen som lukter deilig og friskt av nordisk skog og juletre. ByMyrberg sin Nordic duftoljen gir deg nettopp den følelsen, av at du har fått skogen rett inn i stua. En deilig duft av jul! ByMyrberg sine duftoljer finner du blant annet hos Lyko.


En nydelig julekalender

BITTELITT MAGI HVER ENESTE DAG

Da vi kom over denne fine krystallkalenderen ble vi så glade! Tenk, en liten vakker krystall hver eneste dag frem til jul. Og på julaften så blir det en ekstra fin krystalloverraskelse. Alt kommer fint innpakket i småpapirposer, også følger det med en beskrivelse av hver eneste lille krystall. We love!

Vi fant kalenderen hos The Feelgood shop.


A very berry makeup look

NÅ FIKK VI DILLA PÅ BÆRTONER

Med mørkere tider og høst så har lysten på bærfarger og mørkere farger sneket seg inn i makeupbagen. Vi har allerede startet å lakke neglene mørkere, og nå tror jeg jammen vi må prøve oss på litt mørkere lepper også. Gjerne i denne kombinasjonen med bærtoner både på lepper, kinn og øyelokk. Så fresht!


Bye bye cold

LVÅR HJEMMELAGDE HOSTESAFT

Det er ganske typisk på denne tiden av året, at forkjølelse og influensa banker på døra. Kjenner du at du hangler litt, eller allerede ligger under dyna? Prøv å lag vår hjemmelagde hostesaft, eller farvel forkjølelse eliksir som vi også liker å kalle den.

For å lage hostesaften vår, så trenger du følgende:

- 2 spiseskjeer Manuka honning (du kan bruke vanlig honning også, men Manuka honning er ekstra bra for deg)
- 2 spiseskjeer eplesidereddik
- Litt sitronsaft
- En halv teskje raspet fersk ingefær
- En kvart teskje cayennepepper

Putt alle ingrediensene i en liten krukke og rør godt sammen. Cayennepepperet og ingerfæren vil synke ned på bunnen når blandingen får stå, så rør godt med en teskje hver gang du skal ta en liten slurk. Oppbevar blandingen i kjøleskapet.

Les mer


Have you read the latest Blessings posts?

Våre julegavetips fra Life

HAR DU STARTET PÅ ÅRETS JULEGAVER?

Tenk at det allerede er et stykke ut i november og bare noen uker til jul! Hjelpes...det føles som om det kom litt ekstra brått på i år. Men heldigvis har vi kommet godt i gang med julegavene, og vi skal dele noen julegavetips fra Life med dere! Her har vi plukket ut våre favoritter, som blir å finne under juletreet hos familie og venner denne julen. Første tips må vi faktisk få pakket inn asap, for den skal gis bort til en venninne vi er bedt på middag til i kveld. Hun elsker te, så passer vel bedre enn deilig økologisk te med smak av blåbær!

Varme, gode føtter - det er en fin gave å få! Life har mange tøfler i 100% ull, både til de minste, og i både dame- og herrestørrelser. En fin gave til bror, bestemor eller en liten niese eller nevø.

Det er så gøy å komme over brands man ikke har hørt om før! Hos Life fant vi disse håndsåpene fra Tirtyl, der du rett og slett lager håndsåpen selv! Fyll glassflasken med en Tirtyl tablett og vann, vips så har du laget din egen håndsåpe som er litt mer skånsom mot miljøet.

Wild er også et brand vi ikke hadde hørt om! De lager kule refillbare deodoranter, som lukter godt og ser skikkelig fine ut på badehylla. Og en ting vi alle trenger på denne tiden av året, det er håndkrem. Life sin egen håndkrem er mild og god.

Weleda sin Skin Food er jo en stayer i baderomsskuffen vår. Så deres Body Butter er en super gave til en venninne eller søster. Den er supertykk og god, perfekt for den kalde fine tiden vi er på vei inn i. Også har den samme gode lukten som hele Skin Food serien. C Soaps er også produkter du finner i skapene våre, skikkelig freshe rengjøringsprodukter uten noen gufne ingredienser. Det kaller vi litt hverdagslyx, å vaske hjemme med produkter som er ekstra digg.

Og du, ikke la deg stresse med at julen nærmer seg. Pust med magen og ta vare på alle de små fine øyeblikkene i den tiden vi er inne i. Slik som å sette seg ned med klementiner og julegløgg og pakke inn julegaver!

Les mer


Og der flyttet julen inn

FØRJULSFAVORITTER FRA KID INTERIØR

Nå klarte jeg ikke vente lenger, julen har fått flytte inn. Sakte men sikkert skal hjemmet fylles med litt mer jul for hver uke som går, og denne fine ventetiden skal fylles med fine små minner for liten og stor. Jeg snikstarter så smått med juleting her og der, og skal prøve å gå inn i denne tiden med et ønske om å stresse ned, ta førjulstiden med ro og nyte alle de fine øyeblikkene som denne tiden av året byr på.

En av de første tingene jeg har tatt frem er julekransene fra Kid Interiør. Kranser er en favoritt året rundt, men disse julekransene er litt ekstra koselige å ta frem.

I løpet av disse førjulsukene så flytter jeg alltid litt rundt på julepynten. Så julekransene kan bli å finne både på døren (ute og inne!), på et bord, hengende på peisen - ja de minste kransene er også fine å ha hengende på ryggen på spisestuestoler.

Akkurat dette her koser jeg meg veldig med, flytte rundt på ting, skape nye små stilleben og bare kose meg litt ekstra med å gjøre det hyggelig rundt meg. Det kommer jeg i julestemning av!

Et av rommene man fort kan glemme når man skaper jul i hjemmet, det er soverommet. Men jeg elsker å la julestemningen få komme inn hit. Det er noe eget med rolige førjulsmorgener i sengen, med en kopp julete, og små føtter som kommer tassende over gulvet. Og det er ikke som mye som skal til, litt vakre lune tekstiler og deilige sengesett og litt vintergrønt i en potte. Så har julen flyttet inn på soverommet!

Ved å bytte om på noen putetrekk, så får du raskt og enkelt sneket inn litt jul her og der. En fin og ganske subtil måte å snikstarte litt på julen. Og litt eller litt skal flere av mine julefavoritter fra Kid Interiør få fylle hjemmet, og det skal du selvfølgelig få lov til å være med på snart!

Alle mine førjulsfavoritter fra Kid Interiør finner du her.

Les mer


En frisk morgen juice

START DAGEN MED EN GOD DOSE VITAMIN C

Nå bugner det av klementiner i butikken, så hvorfor ikke bytte ut appelsinjuicen med ferskpresset klementinjuice? Vi lover deg, det er en skikkelig frisk og god start på en kald novemberdag. Det gjør heller ikke noe om man booster kroppen med litt ekstra vitaminer i disse forkjølelsestider.


Lansering av min første parfyme

SI HEI TIL 1978

1978 er året jeg ble født, og 1978 Eau de Parfum er min første parfyme. Jeg ønsket å skape en duft som føles nær og varm, men ikke tung. Lukten av varm hud, tre og krydder. En delikat duft man må nærme for å kjenne. Noe intimt og mykt. 1978 er en treaktig og stemningsfull duft som fremstår sensuell og varm, men samtidig selvstendig.

1978 åpner med toppnoter av bergamot og hint av pepper. I hjertet finner du en balansert miks av krydret kardemomme, jasmin og sandeltre som tilfører dybde. Vanilje, musk & jasmin runder av duften og gir en frisk avslutning.

De som har testet den, og som kjenner meg, sier at duften minner dem om meg, så da tenker jeg at jeg har lykkes.

1978 er laget i parfymens hjemland Frankrike, og du får tak i den hos Vita, Lyko, Iconbeauty, H&M (på nett), og Taxfree.